Kolinda naglasila da su temelji hrvatske u antifasizmu
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kolinda naglasila da su temelji hrvatske u antifasizmu
debotoijusto wrote:“Na ovom mjestu, podno jasenovačkog cvijeta, želim iskazati duboku tugu za sve žrtve holokausta u Hrvatskoj i žrtve kolaboracionističkog ustaškog režima tijekom Drugog svjetskog rata koji je donio strašna stradanja židovskoj zajednici, ali i Srbima, Romima i Hrvatima te svima onima koje se smatralo neprijateljima režima onoga vremena”.
“Naglašavam kako su se tom režimu suprotstavili mnogi Hrvati, poginuvši za slobodu i ljudskost, svrstavši našu domovinu na ispravnu stranu povijesti. Suprotstavili su mu se i mnogi hrvatski pravednici među narodima, koji su bili simbolom svjetla i hrabrosti u tami rata i zločina. Na njihovoj hrabrosti iznimno smo im zahvalni”.
koly se za ovu prigodu popisala sirokim mlazom po klerofasistima iz 19 st.
biljezim +
Coli piša i šara po - ndh - i usrašama ------------------ Kolega E R O - na aparatima
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Izgleda kanda si ti...Eto ti tamo Sora, pa se s njom igraj "antifašizma", ali ne u našoj kući.Yehudim wrote:debotoijusto wrote:“Na ovom mjestu, podno jasenovačkog cvijeta, želim iskazati duboku tugu za sve žrtve holokausta u Hrvatskoj i žrtve kolaboracionističkog ustaškog režima tijekom Drugog svjetskog rata koji je donio strašna stradanja židovskoj zajednici, ali i Srbima, Romima i Hrvatima te svima onima koje se smatralo neprijateljima režima onoga vremena”.
“Naglašavam kako su se tom režimu suprotstavili mnogi Hrvati, poginuvši za slobodu i ljudskost, svrstavši našu domovinu na ispravnu stranu povijesti. Suprotstavili su mu se i mnogi hrvatski pravednici među narodima, koji su bili simbolom svjetla i hrabrosti u tami rata i zločina. Na njihovoj hrabrosti iznimno smo im zahvalni”.
biljezim +
Coli piša i šara po - ndh - i usrašama ------------------ Kolega E R O - na aparatima
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ne igram se s neprijateljima Hrvata
Kao ERONJE
Doveli ste hrvatsku na los glas svojom gubitničkom i ludom politikom rehabilitacije USTASIZMA
To mozes činiti u tvojoj kuci, tamo objavi da si ustasa i obuci kapu s uhvatim U
VANI U NORMSLNOM SVIJETU DOBIT CES PO PICKI
Kao ERONJE
Doveli ste hrvatsku na los glas svojom gubitničkom i ludom politikom rehabilitacije USTASIZMA
To mozes činiti u tvojoj kuci, tamo objavi da si ustasa i obuci kapu s uhvatim U
Sora wrote:Ne igram se s neprijateljima Hrvata
Kao ERONJE
Ne slušamo šta pričaju hr-srb-bos "antifašisti", koji zakrvavljenih očiju hodaju okolo i traže ustaše.
Pogledaj ovaj foto...Obojestransko iskreno žaljenje i tuga se mogu rezati nožem....
A vi bi još Barabarinih i tenkovskih rovova punili živim ljudima...Išššš, kokoško, bizantinska.
2016-07-22
Ma jebo me Papa
Ako se ovo vidi OBOSTRANO ZALJENJE
TEBI SU OCITO OCI KRVAVE JOS OD ZADNJEG PRETKA USTASKOG
ON SE RASTOPIL OD ZADOVOLJSTVA .
ako temelji hrvatske nisu na antifašizmu onda istru treba vratit talijanima jer ta regija nije bila pod hrvatskom nego pod jugoslavijom koju je ona otela teskim razbojstvima, fojbama i slanjem đilasa i kardelja, znaci automatski raspadom yu ju je trebalo vratit italiji (ako temelji hrvatske nisu na antifasizmu)
Guest- Guest
Ustaški režim bio je jedan od strašnih režima nacističkih kolaboracionista na ovom prostoru i aktivan partner u ubojstvima desetaka tisuća Židova, Srba, Roma i ostalih protivnika režima NDH, kazao je u srijedu izraelski predsjednik Reuven Rivlin tijekom posjete logoru Jasenovac.
Istaknuo je da je moralna obveza Hrvatske suočiti se s prošlošću jer je to temelj svakog pravednog društva i važan element prijateljstva između dvije zemlje.
Mene zanima sad ovo :
Gdje je cetnik LOBO da komentira izraelskog predsjednika ?
Kome upada u oci cinjenica da se Hrvatska bavi vec 30 godina svojom proslosti da bi sad doživjeli ovo upozorenje: gdje vam je MORAL . sta veli skribomsn MARCEL na to ?
I na kraju , ako ja , kao i vecina Hrvata znamo sto i tko su ustase, TKO JE TA GAMAD koja nam ih namece kao identitetska obilježja ? Mozda zna Eronja ?
I da.
GOdine su dam pojeli Skakavci.
Nemojte da i vas.
Istaknuo je da je moralna obveza Hrvatske suočiti se s prošlošću jer je to temelj svakog pravednog društva i važan element prijateljstva između dvije zemlje.
Mene zanima sad ovo :
Gdje je cetnik LOBO da komentira izraelskog predsjednika ?
Kome upada u oci cinjenica da se Hrvatska bavi vec 30 godina svojom proslosti da bi sad doživjeli ovo upozorenje: gdje vam je MORAL . sta veli skribomsn MARCEL na to ?
I na kraju , ako ja , kao i vecina Hrvata znamo sto i tko su ustase, TKO JE TA GAMAD koja nam ih namece kao identitetska obilježja ? Mozda zna Eronja ?
I da.
GOdine su dam pojeli Skakavci.
Nemojte da i vas.
Sora wrote:Ma jebo me Papa
U nas , u sličnim situacijama, jača strana onoj slabijoj voli reći : - Jesam, pa šta mi možeš.
2016-07-22
Nista osim ti pokazati da si moralno i intelektuslno nferioranEroo wrote:Sora wrote:Ma jebo me Papa
U nas , u sličnim situacijama, jača strana onoj slabijoj voli reći : - Jesam, pa šta mi možeš.
Ne bih s tobom bacala kamena s ramena
na ovom forumu i dalje ustase vs partizani u 2018. godini
Guest- Guest
Nisu nama nikad Židovi bili problem, već vi, koji ste nam pobijali nevin narod...Sora wrote: da komentira izraelskog predsjednika ?
Sad bi se vam još za to trebali i ispričat? Ta'mante'se...
2016-07-22
Takav je običaj kad se sprema proslava Oluje...bepobavulin wrote:na ovom forumu i dalje ustase vs partizani u 2018. godini
Tada krenu i parastosi, ustaše, srpska nejač, Sora, Yehudi, Pizzon...Vulin, Linta itd..
Last edited by Eroo on 26/7/2018, 08:20; edited 1 time in total
2016-07-22
Ti i tvoji i oni iz Kanade i Bogte pita koje dijaspore ste ulovili za HRVATSKU TAKAV IDIOTSKI ĐIR , TAKVU SRAMOTNU POLITIKU U KPJOJ STE FASISTE REHSBILITIRALI I PODIGLI NE SAMO NA POVIJESNO IDENTITETSKU OZNAKU , NEGO NA NIVO MITA
STO ZNACI DA SE DANAS OVI MLADI NE PITAJU VISE TKO SU USTASE
NJIMA JE TO MIT .
E SAD.
JA VAS OVDJE PITAM : a sto je to nego ODNARODIVANJE HRVATA I UNOŠENJE VLAŠKOG KORPUSA I IDEOLOGIJE TAMO GDJE NISU PRIRODNO, NEGO NASILNIM PUTEM.
TAK DA OD TOG SVEG ERO, NISTA DOBRA.
JA TI VELIM A TI LAJ
LAJU PSI ..
NJIMA JE TO MIT .
E SAD.
JA VAS OVDJE PITAM : a sto je to nego ODNARODIVANJE HRVATA I UNOŠENJE VLAŠKOG KORPUSA I IDEOLOGIJE TAMO GDJE NISU PRIRODNO, NEGO NASILNIM PUTEM.
JA TI VELIM A TI LAJ
LAJU PSI ..
U boj, u boj...
Alkohol, tablete, šta je bilo?Sora wrote:Ti i tvoji i oni iz Kanade i Bogte pita koje dijaspore ste ulovili za HRVATSKU TAKAV IDIOTSKI ĐIR , TAKVU SRAMOTNU POLITIKU U KPJOJ STE FASISTE REHSBILITIRALI I PODIGLI NE SAMO NA POVIJESNO IDENTITETSKU OZNAKU , NEGO NA NIVO MITA
NJIMA JE TO MIT .
E SAD.
JA TI VELIM A TI LAJ
LAJU PSI ..
Guest- Guest
Je.Eroo wrote:Nisu nama nikad Židovi bili problem, već vi, koji ste nam pobijali nevin narod...Sora wrote: da komentira izraelskog predsjednika ?
Sad bi se vam još za to trebali i ispričat? Ta'mante'se...
Zato je Izraelski precednik u Jasenovcu a ne u tim tvojim fantazijskom jamama
Luftam pizdubepobavulin wrote:Alkohol, tablete, šta je bilo?Sora wrote:Ti i tvoji i oni iz Kanade i Bogte pita koje dijaspore ste ulovili za HRVATSKU TAKAV IDIOTSKI ĐIR , TAKVU SRAMOTNU POLITIKU U KPJOJ STE FASISTE REHSBILITIRALI I PODIGLI NE SAMO NA POVIJESNO IDENTITETSKU OZNAKU , NEGO NA NIVO MITA
NJIMA JE TO MIT .
E SAD.
JA TI VELIM A TI LAJ
LAJU PSI ..
More bit od toga ?
Vec 30 godina je Hrvatska okupirana od strane laznih Hrvata Hercegovackih i neoustaskih povratnika iz dijaspore
Oni su je OPLJACKSLI I POKRALI FONDOVE , NOVCE ZA OBRANU , DIJAMANTE I ZLATO IZ KASE MINISTARSTVA VOJSKE itd itd
I to nije najgore
Ti NOVI USELJENICI U RH NISU PRIHVSTILI NJENU KULTURU I POVIJEST
Oni na silu namecu svoje kamene gene , jezik, mentalne matrice u ponasanju i osobnosti gdje je NEMORAL UOBIČAJEN
ITD ITD
ONI SU KRIVI ZA NEUSPJEH HRVATSKE U SVIM POLJIMA I NAZADAK U SREDNJI VIJEK
PLJUC
mozete varati neke ljude neko vrijeme ali necete sve ljude svo vrijeme
Oni su je OPLJACKSLI I POKRALI FONDOVE , NOVCE ZA OBRANU , DIJAMANTE I ZLATO IZ KASE MINISTARSTVA VOJSKE itd itd
I to nije najgore
Ti NOVI USELJENICI U RH NISU PRIHVSTILI NJENU KULTURU I POVIJEST
Oni na silu namecu svoje kamene gene , jezik, mentalne matrice u ponasanju i osobnosti gdje je NEMORAL UOBIČAJEN
ITD ITD
ONI SU KRIVI ZA NEUSPJEH HRVATSKE U SVIM POLJIMA I NAZADAK U SREDNJI VIJEK
PLJUC
mozete varati neke ljude neko vrijeme ali necete sve ljude svo vrijeme
Sve je to povezano.Sora wrote:Luftam pizdubepobavulin wrote:Alkohol, tablete, šta je bilo?Sora wrote:Ti i tvoji i oni iz Kanade i Bogte pita koje dijaspore ste ulovili za HRVATSKU TAKAV IDIOTSKI ĐIR , TAKVU SRAMOTNU POLITIKU U KPJOJ STE FASISTE REHSBILITIRALI I PODIGLI NE SAMO NA POVIJESNO IDENTITETSKU OZNAKU , NEGO NA NIVO MITA
NJIMA JE TO MIT .
E SAD.
JA TI VELIM A TI LAJ
LAJU PSI ..
More bit od toga ?
Guest- Guest
bepobavulin wrote:ako temelji hrvatske nisu na antifašizmu onda istru treba vratit talijanima jer ta regija nije bila pod hrvatskom nego pod jugoslavijom koju je ona otela teskim razbojstvima, fojbama i slanjem đilasa i kardelja, znaci automatski raspadom yu ju je trebalo vratit italiji (ako temelji hrvatske nisu na antifasizmu)
Dobro je. Shvatili smo da si kreten, ne moraš se dalje truditi.
Guest- Guest
Yehudim wrote:debotoijusto wrote:“Na ovom mjestu, podno jasenovačkog cvijeta, želim iskazati duboku tugu za sve žrtve holokausta u Hrvatskoj i žrtve kolaboracionističkog ustaškog režima tijekom Drugog svjetskog rata koji je donio strašna stradanja židovskoj zajednici, ali i Srbima, Romima i Hrvatima te svima onima koje se smatralo neprijateljima režima onoga vremena”.
biljezim +
a n t i k r i s t e j e b e d o b o l i H r v a t s k a K o l y
kada jednom shvatis , mnogo ce da patis
immortal-
2014-04-16
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Kolinda-predsjednica radikalnog dijela Hrvatske
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» U svlačionici hrvatske reprezentacije i Macron i Kolinda: Čestitke Vatrenima
» RUSSIA BEYOND: Kolinda Grabar-Kitarović za Ruse postala simbolom Hrvatske
» Kolinda-predsjednica radikalnog dijela Hrvatske
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» U svlačionici hrvatske reprezentacije i Macron i Kolinda: Čestitke Vatrenima
» RUSSIA BEYOND: Kolinda Grabar-Kitarović za Ruse postala simbolom Hrvatske
Page 5 of 6