Kolinda naglasila da su temelji hrvatske u antifasizmu
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kolinda naglasila da su temelji hrvatske u antifasizmu
Yehudim wrote:debotoijusto wrote:“Na ovom mjestu, podno jasenovačkog cvijeta, želim iskazati duboku tugu za sve žrtve holokausta u Hrvatskoj i žrtve kolaboracionističkog ustaškog režima tijekom Drugog svjetskog rata koji je donio strašna stradanja židovskoj zajednici, ali i Srbima, Romima i Hrvatima te svima onima koje se smatralo neprijateljima režima onoga vremena”.
“Naglašavam kako su se tom režimu suprotstavili mnogi Hrvati, poginuvši za slobodu i ljudskost, svrstavši našu domovinu na ispravnu stranu povijesti. Suprotstavili su mu se i mnogi hrvatski pravednici među narodima, koji su bili simbolom svjetla i hrabrosti u tami rata i zločina. Na njihovoj hrabrosti iznimno smo im zahvalni”.
koly se za ovu prigodu popisala sirokim mlazom po klerofasistima iz 19 st.
biljezim +
Coli piša i šara po - ndh - i usrašama ------------------ Kolega E R O - na aparatima
a n t i k r i s t e j e b e d o b o l i H r v a t s k a K o l y
kada jednom shvatis , mnogo ce da patis
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
prirodni nasljedni poremecajbepobavulin wrote:Alkohol, tablete, šta je bilo?Sora wrote:Ti i tvoji i oni iz Kanade i Bogte pita koje dijaspore ste ulovili za HRVATSKU TAKAV IDIOTSKI ĐIR , TAKVU SRAMOTNU POLITIKU U KPJOJ STE FASISTE REHSBILITIRALI I PODIGLI NE SAMO NA POVIJESNO IDENTITETSKU OZNAKU , NEGO NA NIVO MITA
STO ZNACI DA SE DANAS OVI MLADI NE PITAJU VISE TKO SU USTASE
NJIMA JE TO MIT .
E SAD.
JA VAS OVDJE PITAM : a sto je to nego ODNARODIVANJE HRVATA I UNOŠENJE VLAŠKOG KORPUSA I IDEOLOGIJE TAMO GDJE NISU PRIRODNO, NEGO NASILNIM PUTEM.
TAK DA OD TOG SVEG ERO, NISTA DOBRA.
JA TI VELIM A TI LAJ
LAJU PSI ..
immortal-
2014-04-16
slaba vajda od luftanja...Sora wrote:Luftam pizdubepobavulin wrote:Alkohol, tablete, šta je bilo?Sora wrote:Ti i tvoji i oni iz Kanade i Bogte pita koje dijaspore ste ulovili za HRVATSKU TAKAV IDIOTSKI ĐIR , TAKVU SRAMOTNU POLITIKU U KPJOJ STE FASISTE REHSBILITIRALI I PODIGLI NE SAMO NA POVIJESNO IDENTITETSKU OZNAKU , NEGO NA NIVO MITA
NJIMA JE TO MIT .
E SAD.
JA VAS OVDJE PITAM : a sto je to nego ODNARODIVANJE HRVATA I UNOŠENJE VLAŠKOG KORPUSA I IDEOLOGIJE TAMO GDJE NISU PRIRODNO, NEGO NASILNIM PUTEM.
JA TI VELIM A TI LAJ
LAJU PSI ..
More bit od toga ?
ništa bez vatrogasnog šmrka il barem ...
T.- Posts : 17555
2014-04-14
Ionako je svejedno. Sve se vraća.
Možeš se truditi iz petnih žila, možeš se na glavu postaviti, ali neke stvari.
Zato sam ja uzeo princip.
I kad se osvrneš i pogledaš iza sebe, možeš samo. Ali ni to nije.
Možeš se truditi iz petnih žila, možeš se na glavu postaviti, ali neke stvari.
Zato sam ja uzeo princip.
I kad se osvrneš i pogledaš iza sebe, možeš samo. Ali ni to nije.
crvenkasti-
2014-04-17
T. wrote:slaba vajda od luftanja...Sora wrote:Luftam pizdubepobavulin wrote:Alkohol, tablete, šta je bilo?Sora wrote:Ti i tvoji i oni iz Kanade i Bogte pita koje dijaspore ste ulovili za HRVATSKU TAKAV IDIOTSKI ĐIR , TAKVU SRAMOTNU POLITIKU U KPJOJ STE FASISTE REHSBILITIRALI I PODIGLI NE SAMO NA POVIJESNO IDENTITETSKU OZNAKU , NEGO NA NIVO MITA
NJIMA JE TO MIT .
E SAD.
JA TI VELIM A TI LAJ
LAJU PSI ..
More bit od toga ?
Guest- Guest
državno-pravno smo sljednica fdh osnovane 1944. kome krivo, kome pravo - jebat ga. no, kad se pogledaju razne odluke zavnoh-a i onoga što je bilo nakon 1944/45. .... razlika nebo i zemlja. odluke zavnoh-a ostvarene su tekar 1991. odbacivanjem socijalizma/komunizma i posljedično tomu i jugodržavnog okvira.
ljudi, to su fakti.
ljudi, to su fakti.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
mortal wrote:prirodni nasljedni poremecajbepobavulin wrote:Alkohol, tablete, šta je bilo?Sora wrote:Ti i tvoji i oni iz Kanade i Bogte pita koje dijaspore ste ulovili za HRVATSKU TAKAV IDIOTSKI ĐIR , TAKVU SRAMOTNU POLITIKU U KPJOJ STE FASISTE REHSBILITIRALI I PODIGLI NE SAMO NA POVIJESNO IDENTITETSKU OZNAKU , NEGO NA NIVO MITA
NJIMA JE TO MIT .
E SAD.
JA TI VELIM A TI LAJ
LAJU PSI ..
i to men'se čini od nejebi*e.
ali ne bih se štel mešati.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
T. wrote:slaba vajda od luftanja...Sora wrote:Luftam pizdubepobavulin wrote:Alkohol, tablete, šta je bilo?Sora wrote:Ti i tvoji i oni iz Kanade i Bogte pita koje dijaspore ste ulovili za HRVATSKU TAKAV IDIOTSKI ĐIR , TAKVU SRAMOTNU POLITIKU U KPJOJ STE FASISTE REHSBILITIRALI I PODIGLI NE SAMO NA POVIJESNO IDENTITETSKU OZNAKU , NEGO NA NIVO MITA
NJIMA JE TO MIT .
E SAD.
JA TI VELIM A TI LAJ
LAJU PSI ..
More bit od toga ?
snašla se sora...
https://www.dnevno.hr/magazin/zanimljivosti/video-gospoda-s-nasih-prostora-nasmijala-citav-svijet-izvadila-lepezu-i-krenula-hladiti-1197267/
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Sora je lufta..
Putnici popadali u nesvest...
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Kolinda-predsjednica radikalnog dijela Hrvatske
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» U svlačionici hrvatske reprezentacije i Macron i Kolinda: Čestitke Vatrenima
» RUSSIA BEYOND: Kolinda Grabar-Kitarović za Ruse postala simbolom Hrvatske
» Kolinda-predsjednica radikalnog dijela Hrvatske
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» U svlačionici hrvatske reprezentacije i Macron i Kolinda: Čestitke Vatrenima
» RUSSIA BEYOND: Kolinda Grabar-Kitarović za Ruse postala simbolom Hrvatske
Page 6 of 6