Kolinda naglasila da su temelji hrvatske u antifasizmu
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Kolinda naglasila da su temelji hrvatske u antifasizmu
boli me q da patim zbog njene nedoslednost ili necije opsednutosti U glazbenikom
Guest- Guest
patis zbog svoje...pizzon wrote:boli me q da patim zbog njene nedoslednost ili necije opsednutosti U glazbenikom
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:patis zbog svoje...pizzon wrote:boli me q da patim zbog njene nedoslednost ili necije opsednutosti U glazbenikom
I to svaki dan. Barem se to na forumu jasno vidi.
Guest- Guest
ne znas koji vise...on ili dzangoSpeare Shaker wrote:Noor wrote:patis zbog svoje...pizzon wrote:boli me q da patim zbog njene nedoslednost ili necije opsednutosti U glazbenikom
2017-10-06
Noor wrote:ne znas koji vise...on ili dzangoSpeare Shaker wrote:Noor wrote:patis zbog svoje...pizzon wrote:boli me q da patim zbog njene nedoslednost ili necije opsednutosti U glazbenikom
Ukupno više on, ali u posljednje vrijeme više džango. Nebitno koji ima više registriranih postova na forumu jer je pižon brisao nadimak pa se ponovo registrirao i to više puta, a za džanga se to ne sjećam.
Guest- Guest
pizonu samo pokazi U, a dzangu MPT....gotovo je, okrenu bjelanjke i pocnu se tresti :))Speare Shaker wrote:Noor wrote:ne znas koji vise...on ili dzangoSpeare Shaker wrote:Noor wrote:patis zbog svoje...pizzon wrote:boli me q da patim zbog njene nedoslednost ili necije opsednutosti U glazbenikom
Ukupno više on, ali u posljednje vrijeme više džango. Nebitno koji ima više registriranih postova na forumu jer je pižon brisao nadimak pa se ponovo registrirao i to više puta, a za džanga se to ne sjećam.
2017-10-06
Idem gledat tv
Jedva cekam vidjeti koju bu klajdu obukla za Jasenovac
Ajmo pretpostaviti : kockasti uzorak
Dabome, diskretna šminka
Danas se farba ovako.sutra onako
Jbt . Svim je farbama prefarbana
Dabome, diskretna šminka
očito patiš kao i pola srbije čim ti je nosina stalno u našem dvorištu, jebeni su to kompleksipizzon wrote:boli me q da patim zbog njene nedoslednost ili necije opsednutosti U glazbenikom
ne moze javno hvalisanje o slusanju T. kao i odbijanje odlaska u J da bude dokaz AF opredeljenosti. odnosno odlazak bez evidentiranja, snimanja, cisto poltronisanje izraelu. ne moze U.T.da bude himna hrvatske a poseta J. kamen razdora ili sl. ajde da to neko tako odradi u berlinu ili becu, da pojasni takav politicki pristup.
Guest- Guest
ovako pravi jos vecu gresku. jevreje izdvaja kao zrtve a sve ostale svrstava u opravdno pobijene. sa stanovista licnog postupka, odlaskom.
Last edited by pizzon on 25/7/2018, 10:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
Sora wrote:Idem gledat tv
Dabome, diskretna šminka
Moja gospođa ju je nahvalilaaaa...te stajling, te frizura, te šlank,
plus zgodna, plus pametna...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ako cemo posteno ona je najbolja za yebanje.
Guest- Guest
Noor wrote:pizonu samo pokazi U, a dzangu MPT....gotovo je, okrenu bjelanjke i pocnu se tresti :))Speare Shaker wrote:Noor wrote:ne znas koji vise...on ili dzangoSpeare Shaker wrote:Noor wrote:
patis zbog svoje...
fakat su kreteni
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
pizzon wrote:ne moze javno hvalisanje o slusanju T. kao i odbijanje odlaska u J da bude dokaz AF opredeljenosti. odnosno odlazak bez evidentiranja, snimanja, cisto poltronisanje izraelu. ne moze U.T.da bude himna hrvatske a poseta J. kamen razdora ili sl. ajde da to neko tako odradi u berlinu ili becu, da pojasni takav politicki pristup.
Jebote, sad te imam preko glave...
Vi nam pričate o MPT ustaštvu i fašizmu, a ruke vam krvave do lakata od
žrtava iz vog zadnjeg rata? Vi? AV? Gdje izgubiste obraz, ili mi se samo učinilo da nešto od toga imate...
Još nešto, Židovi imaju slične probleme sa komšijama kao i Hrvati. Znaju to oni, zato i je uspostavljen
partnerski odnos upravo na području obrane...
2016-07-22
Ne, ni jedno ni drugo...pizzon wrote:ako cemo posteno ona je najbolja za yebanje.
HR vam je eu i NATO članica. Probajte slično kao napr. sa Francuskom, Njemačkom i slično.
AV vas laže kad vas uvjerava da se HR da zaobići. Ne može, to sam vam ja već davno objasnio.
Mislim, može, može, ali tada morate smjer promijeniti.
2016-07-22
ero ne kenjaj
nisu oni budale
uporedjujes zrtve iz obesti, u priodu ndh i zrtve iz osvete za vreme gr.rata devedesetih.
ne zasluzujete drugi komentar. o broju prvih i drugih bolje da ne raspravljam. ako piredimo srbiju i hrvatsku srbija je raj za hrvate u odnosu na pozaj srba u hrvatskoj.
nisu oni budale
uporedjujes zrtve iz obesti, u priodu ndh i zrtve iz osvete za vreme gr.rata devedesetih.
ne zasluzujete drugi komentar. o broju prvih i drugih bolje da ne raspravljam. ako piredimo srbiju i hrvatsku srbija je raj za hrvate u odnosu na pozaj srba u hrvatskoj.
Guest- Guest
vi ste goli qEroo wrote:Ne, ni jedno ni drugo...pizzon wrote:ako cemo posteno ona je najbolja za yebanje.
HR vam je eu i NATO članica. Probajte slično kao napr. sa Francuskom, Njemačkom i slično.
AV vas laže kad vas uvjerava da se HR da zaobići. Ne može, to sam vam ja već davno objasnio.
Mislim, može, može, ali tada morate smjer promijeniti.
pa se svakodnevno uclanjujte u nato
ne kenjaj
Guest- Guest
vi uspevate samo u onom sto saveznuci prihvste kao ok. sve ostalo je raspad.
nemogucnost da progurate ustase kroz parlament najbopji je primer
nemogucnost da progurate ustase kroz parlament najbopji je primer
Guest- Guest
da ponovim, od tih istih , vasi novih gospodara, srbija je dobila pola bih
i verovatno kompromis na kosovu a vi jedino UZP. I ti me plasis nato paktom. sta bi tek bilo da je vas slobo prihvatio nato jos 90te
i verovatno kompromis na kosovu a vi jedino UZP. I ti me plasis nato paktom. sta bi tek bilo da je vas slobo prihvatio nato jos 90te
Guest- Guest
Ovakva krnja Hrvatska u sadasnjim okvirima jeste utemeljena na AVNOJU.
Tu predsjednica nije lagala. S obzirom da se granice NDH u dogledno vrijeme nece vratiti, za ocekivati je da ce Hrvatska zauvijek biti antifasisticka. Ukoliko bi itko ikada politicki utvrdio da je sadasnja Hrvatska sljednica NDH, duzan je postaviti granicnu policiju Hrvatske na 100 metara od Beograda i na lijevu stranu Drine.
Tu predsjednica nije lagala. S obzirom da se granice NDH u dogledno vrijeme nece vratiti, za ocekivati je da ce Hrvatska zauvijek biti antifasisticka. Ukoliko bi itko ikada politicki utvrdio da je sadasnja Hrvatska sljednica NDH, duzan je postaviti granicnu policiju Hrvatske na 100 metara od Beograda i na lijevu stranu Drine.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Krivi ste za 4 rata , jebote...To najprije morate akceptirati. Pustite susjede već jednom na miru i vidjet ćetepizzon wrote:ero ne kenjaj
nisu oni budale
uporedjujes zrtve iz obesti i zrtve iz osvete
kako će se i odnos do vas primjerno tome promijeniti. Ustavite Irineja,Amfilohija, Vulina, Lintu i slične, opet će vas uvest u zlo.
2016-07-22
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s predstavnicima Savjeta Vlade Republike Hrvatske za Hrvate izvan Republike Hrvatske koji u Vukovaru održavaju dvodnevnu sjednicu.
» Kolinda-predsjednica radikalnog dijela Hrvatske
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» U svlačionici hrvatske reprezentacije i Macron i Kolinda: Čestitke Vatrenima
» RUSSIA BEYOND: Kolinda Grabar-Kitarović za Ruse postala simbolom Hrvatske
» Kolinda-predsjednica radikalnog dijela Hrvatske
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» U svlačionici hrvatske reprezentacije i Macron i Kolinda: Čestitke Vatrenima
» RUSSIA BEYOND: Kolinda Grabar-Kitarović za Ruse postala simbolom Hrvatske
Page 2 of 6