Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Legendarna glupost Jace:Thompson nije taj koji ujedinjuje Hrvate
Norka bi opet morala da deaktivira i aktivira nalog.kaja wrote:Hmm, pa ne znam bas , evo ja kica nagovoram da budem admin sedam dana. Ne bi duže. Ni kraće. Da me mine želja.Iskra wrote:Točno, crveni među prvima.kaja wrote:Koliko bi tu baniranih bilo da je moj maximus admin ... lele..
Pa neće pa neće..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Super i meni. Onda zamislu koliko je stvarno super.Kavran wrote:dzango wrote:Ako vam je ovaj perjanica i najači adut protiv levice, onda kukala vam majka.mortal wrote:ti ne mozes shvatiti ni priblizno njegov znacajdzango wrote:Jebeš narod koji bi ovakav ujedinjavao.
da ti Hrvatska nacija ne sjeda kao ni ujedinjenje to nam je jasno
pa zapravo jest. čim im pustiš t'ompsona odmah im pjena na usta ide, nekontrolirano se počnu grčiti, padati na tlo, pregriznu si jezik, divljaju po društvenim mrežama i portalima .... na aparatima su skroz. meni to super.
kaj ... i ti si padavičar?
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Norka vas je izigrala ko mlade majmune, pruzila vam uzitak dernecenja, a onda vam povratkom torpedirala i potopila kompletnu flotudzango wrote:Norka bi opet morala da deaktivira i aktivira nalog.kaja wrote:Hmm, pa ne znam bas , evo ja kica nagovoram da budem admin sedam dana. Ne bi duže. Ni kraće. Da me mine želja.Iskra wrote:Točno, crveni među prvima.kaja wrote:Koliko bi tu baniranih bilo da je moj maximus admin ... lele..
Pa neće pa neće..
ah, ko to more platit....
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jeste bila odlična zajebancija. Doduše na tvoj račun.Noor wrote:Norka vas je izigrala ko mlade majmune, pruzila vam uzitak dernecenja, a onda vam povratkom torpedirala i potopila kompletnu flotudzango wrote:Norka bi opet morala da deaktivira i aktivira nalog.kaja wrote:Hmm, pa ne znam bas , evo ja kica nagovoram da budem admin sedam dana. Ne bi duže. Ni kraće. Da me mine želja.Iskra wrote:Točno, crveni među prvima.kaja wrote:Koliko bi tu baniranih bilo da je moj maximus admin ... lele..
Pa neće pa neće..
2014-04-19
pa to i kažem, upravo toliko koliko sam vam dozvolila.dzango wrote:Jeste bila odlična zajebancija. Doduše na tvoj račun.Noor wrote:Norka vas je izigrala ko mlade majmune, pruzila vam uzitak dernecenja, a onda vam povratkom torpedirala i potopila kompletnu flotudzango wrote:Norka bi opet morala da deaktivira i aktivira nalog.kaja wrote:Hmm, pa ne znam bas , evo ja kica nagovoram da budem admin sedam dana. Ne bi duže. Ni kraće. Da me mine želja.Iskra wrote:
Točno, crveni među prvima.
Pa neće pa neće..
nego, gdje piše za srbe konstitutivni?
vidim, bateriju si napunio....
2017-10-06
Ajde po hiljaditi put, sad sam na kompu.Noor wrote:pa to i kažem, upravo toliko koliko sam vam dozvolila.dzango wrote:Jeste bila odlična zajebancija. Doduše na tvoj račun.Noor wrote:Norka vas je izigrala ko mlade majmune, pruzila vam uzitak dernecenja, a onda vam povratkom torpedirala i potopila kompletnu flotudzango wrote:Norka bi opet morala da deaktivira i aktivira nalog.kaja wrote:
Hmm, pa ne znam bas , evo ja kica nagovoram da budem admin sedam dana. Ne bi duže. Ni kraće. Da me mine želja.
Pa neće pa neće..
Socijalistička Republika Hrvatska je nacionalna država hrvatskog naroda, država srpskog naroda u Hrvatskoj i država drugih naroda i narodnosti koje u njoj žive.
2014-04-19
dzango wrote:Ajde po hiljaditi put, sad sam na kompu.Noor wrote:pa to i kažem, upravo toliko koliko sam vam dozvolila.dzango wrote:Jeste bila odlična zajebancija. Doduše na tvoj račun.Noor wrote:Norka vas je izigrala ko mlade majmune, pruzila vam uzitak dernecenja, a onda vam povratkom torpedirala i potopila kompletnu flotudzango wrote:
Norka bi opet morala da deaktivira i aktivira nalog.
Socijalistička Republika Hrvatska je nacionalna država hrvatskog naroda, država srpskog naroda u Hrvatskoj i država drugih naroda i narodnosti koje u njoj žive.
I gdje piše da su Srbi konstitutivni?
I znači li boldano da su drugi narodi i narodnosti također bili konstitutivni u SRH?
Guest- Guest
Ne pise da su svi konstitutivni
Ali su ravnopravni
Za razliku od jednonacionalnih drzava kpje podrazumjrvsju gradane drugog reda i nositelje drzsvnosti
Ali su ravnopravni
Za razliku od jednonacionalnih drzava kpje podrazumjrvsju gradane drugog reda i nositelje drzsvnosti
Ne. Ovo boldano je najvažnije. Država srpskog naroda u Hrvatskoj. Dakle hrvatskog naroda i srpskog naroda u Hrvatskoj. Posebno se apostrofira srpski narod u Hrvatskoj kao jedan od konstitutivnih,Speare Shaker wrote:dzango wrote:Ajde po hiljaditi put, sad sam na kompu.Noor wrote:pa to i kažem, upravo toliko koliko sam vam dozvolila.dzango wrote:Jeste bila odlična zajebancija. Doduše na tvoj račun.Noor wrote:
Norka vas je izigrala ko mlade majmune, pruzila vam uzitak dernecenja, a onda vam povratkom torpedirala i potopila kompletnu flotu
I znači li boldano da su drugi narodi i narodnosti također bili konstitutivni u SRH?
dzango wrote:Ne. Ovo boldano je najvažnije. Država srpskog naroda u Hrvatskoj. Dakle hrvatskog naroda i srpskog naroda u Hrvatskoj. Posebno se apostrofira srpski narod u Hrvatskoj kao jedan od konstitutivnih,Speare Shaker wrote:dzango wrote:Ajde po hiljaditi put, sad sam na kompu.Noor wrote:pa to i kažem, upravo toliko koliko sam vam dozvolila.dzango wrote:
Jeste bila odlična zajebancija. Doduše na tvoj račun.
Nacionalna država samo hrvatskog naroda i država srpskog naroda u Hrvatskoj i drugih naroda i narodnosti.
Ovo nacionalna država određuje koji je narod u SRH jedini nositelj konstitutivnosti. Ostalo je trlababalan, duda varalica za posebno glupe i naivne.
Dobro vas je preveslao autor teksta ovog dijela Ustava.
Guest- Guest
Lepo piše i zbog toga je i menjan Ustav jer drugačije nije moglo. Ne piše srpskog naroda vež srpskog naroda u Hrvatskoj što jasno određuje narod koji čini tu državu i kojem ta država pripada. Odoh ja sad da čitam Mešu a kome nije jasno, šta da mu radim.Speare Shaker wrote:dzango wrote:Ne. Ovo boldano je najvažnije. Država srpskog naroda u Hrvatskoj. Dakle hrvatskog naroda i srpskog naroda u Hrvatskoj. Posebno se apostrofira srpski narod u Hrvatskoj kao jedan od konstitutivnih,Speare Shaker wrote:dzango wrote:Ajde po hiljaditi put, sad sam na kompu.Noor wrote:
pa to i kažem, upravo toliko koliko sam vam dozvolila.
Nacionalna država samo hrvatskog naroda i država srpskog naroda u Hrvatskoj.
Ovo nacionalna država određuje koji je narod u SRH jedini nositelj konstitutivnosti. Ostalo je trlababalan, duda varalica za posebno glupe i naivne.
2014-04-19
dzango wrote:Lepo piše i zbog toga je i menjan Ustav jer drugačije nije moglo. Ne piše srpskog naroda vež srpskog naroda u Hrvatskoj što jasno određuje narod koji čini tu državu i kojem ta država pripada. Odoh ja sad da čitam Mešu a kome nije jasno, šta da mu radim.Speare Shaker wrote:dzango wrote:Ne. Ovo boldano je najvažnije. Država srpskog naroda u Hrvatskoj. Dakle hrvatskog naroda i srpskog naroda u Hrvatskoj. Posebno se apostrofira srpski narod u Hrvatskoj kao jedan od konstitutivnih,Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Ajde po hiljaditi put, sad sam na kompu.
Piše ono što piše, ali to ne znači ono što ti misliš da znači.
Nigdje ni spomena nekakvoj srpskoj konstitutivnosti u Hrvatskoj od strane niti jednog jedinog međunarodnog pravnog ili političkog tijela.
Pitaj Badintera ako meni ne vjeruješ.
U vaša tumačenja nitko osim vas ne vjeruje, a teško mi je zamisliti da vjerujete i vi. Toliko blesavi ipak niste.
Guest- Guest
znači nigdje.dzango wrote:Ajde po hiljaditi put, sad sam na kompu.Noor wrote:pa to i kažem, upravo toliko koliko sam vam dozvolila.dzango wrote:Jeste bila odlična zajebancija. Doduše na tvoj račun.Noor wrote:Norka vas je izigrala ko mlade majmune, pruzila vam uzitak dernecenja, a onda vam povratkom torpedirala i potopila kompletnu flotudzango wrote:
Norka bi opet morala da deaktivira i aktivira nalog.
vaša tumačenja ustava, kao uostalom i tumačenje povijesti i svega ostalog.....mačku o rep.
alkar džango uništa.
2017-10-06
bome jesu toliko blesavi, barem velika većinaSpeare Shaker wrote:dzango wrote:Lepo piše i zbog toga je i menjan Ustav jer drugačije nije moglo. Ne piše srpskog naroda vež srpskog naroda u Hrvatskoj što jasno određuje narod koji čini tu državu i kojem ta država pripada. Odoh ja sad da čitam Mešu a kome nije jasno, šta da mu radim.Speare Shaker wrote:dzango wrote:Ne. Ovo boldano je najvažnije. Država srpskog naroda u Hrvatskoj. Dakle hrvatskog naroda i srpskog naroda u Hrvatskoj. Posebno se apostrofira srpski narod u Hrvatskoj kao jedan od konstitutivnih,Speare Shaker wrote:
Nigdje ni spomena nekakvoj srpskoj konstitutivnosti u Hrvatskoj od strane niti jednog jedinog međunarodnog pravnog ili političkog tijela.
U vaša tumačenja nitko osim vas ne vjeruje, a teško mi je zamisliti da vjerujete i vi. Toliko blesavi ipak niste.
crvenkasti wrote:kofein wrote:Od prestonice ostali samo dugmići.
Proći će generacije dok to ne prežalite...
Oni su prošli puno gore od nas. Ono, psihološki.
Imaju dva čardaka. Savezni i republički + bela tehnika iz regiona. - Kosmet .... kad sve sabereš nije tako loše.
Guest- Guest
tre wrote:bome jesu toliko blesavi, barem velika većinaSpeare Shaker wrote:dzango wrote:Lepo piše i zbog toga je i menjan Ustav jer drugačije nije moglo. Ne piše srpskog naroda vež srpskog naroda u Hrvatskoj što jasno određuje narod koji čini tu državu i kojem ta država pripada. Odoh ja sad da čitam Mešu a kome nije jasno, šta da mu radim.Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Ne. Ovo boldano je najvažnije. Država srpskog naroda u Hrvatskoj. Dakle hrvatskog naroda i srpskog naroda u Hrvatskoj. Posebno se apostrofira srpski narod u Hrvatskoj kao jedan od konstitutivnih,
A dobro, moguće da sam se poveo za onom poznatom u nadi je spas.
Guest- Guest
naveden je, uz hrvatski, samo zato sto ste bili najbrojnija manjina. ali, manjina...kao i svi ostali nehrvati.dzango wrote:Ne. Ovo boldano je najvažnije. Država srpskog naroda u Hrvatskoj. Dakle hrvatskog naroda i srpskog naroda u Hrvatskoj. Posebno se apostrofira srpski narod u Hrvatskoj kao jedan od konstitutivnih,Speare Shaker wrote:dzango wrote:Ajde po hiljaditi put, sad sam na kompu.Noor wrote:pa to i kažem, upravo toliko koliko sam vam dozvolila.dzango wrote:
Jeste bila odlična zajebancija. Doduše na tvoj račun.
...piše u Hrvatskoj, a đango je za veliku srbiju. Uviđam da bi on to sve konstituisao u granicama te shizofrene, ali nikad prežaljene mogućnosti.
Z4 ....kako je to bila dobra ponuda cccc.... i na kraju konjska glava u postelji.
Z4 ....kako je to bila dobra ponuda cccc.... i na kraju konjska glava u postelji.
Guest- Guest
po srbaljskom tumačenju ustava dovoljno bi bilo da zadnji cigo kaže ne može hrvatska samostalno i gotova stvar bi bila.Noor wrote:naveden je, uz hrvatski, samo zato sto ste bili najbrojnija manjina. ali, manjina...kao i svi ostali nehrvati.dzango wrote:Ne. Ovo boldano je najvažnije. Država srpskog naroda u Hrvatskoj. Dakle hrvatskog naroda i srpskog naroda u Hrvatskoj. Posebno se apostrofira srpski narod u Hrvatskoj kao jedan od konstitutivnih,Speare Shaker wrote:dzango wrote:Ajde po hiljaditi put, sad sam na kompu.Noor wrote:
pa to i kažem, upravo toliko koliko sam vam dozvolila.
U svakom slučaju pogledaj kako su hrvatsku sebi prisvojili tumačeći nakaradno ustav nebi li na bilo koji način oteli tuđe i što im ne pripada ni po Bogu ni po ljudskim mjerilima
i još pride ode kosovo a ni u vojvodini ne cvjetaju ruže. Skupo plaćena ideologija i pokušaj otimačinekofein wrote:...piše u Hrvatskoj, a đango je za veliku srbiju. Uviđam da bi on to sve konstituisao u granicama te shizofrene, ali nikad prežaljene mogućnosti.
agresori u najdubljem smislu rijecitre wrote:po srbaljskom tumačenju ustava dovoljno bi bilo da zadnji cigo kaže ne može hrvatska samostalno i gotova stvar bi bila.Noor wrote:naveden je, uz hrvatski, samo zato sto ste bili najbrojnija manjina. ali, manjina...kao i svi ostali nehrvati.dzango wrote:Ne. Ovo boldano je najvažnije. Država srpskog naroda u Hrvatskoj. Dakle hrvatskog naroda i srpskog naroda u Hrvatskoj. Posebno se apostrofira srpski narod u Hrvatskoj kao jedan od konstitutivnih,Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Ajde po hiljaditi put, sad sam na kompu.
U svakom slučaju pogledaj kako su hrvatsku sebi prisvojili tumačeći nakaradno ustav nebi li na bilo koji način oteli tuđe i što im ne pripada ni po Bogu ni po ljudskim mjerilima
metastazirani najmaligniji karcinom, zvan srbija
i dan danas, odrezanih krakova, jos uvijek zijaju na tuđe
2017-10-06
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Legendarna Meri Cetinic kod neoljevicarskih medija i udruga na zubu kao i Thompson
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» Čovjek koji je dokazao da su poligrafi glupost
» Sloga je mit koji ušutkuje drukčije glasove, stimulira drijemež duha, te posljedično potiče glupost
» Thompson o zabrani koncerta u Mariboru : Tipično za one koji vole komunistička klanja
» Na danasnji dan prije 30 godina ubijen Mevludin Kulic u Osijeku koji nije htio pucati na Hrvate
» Čovjek koji je dokazao da su poligrafi glupost
» Sloga je mit koji ušutkuje drukčije glasove, stimulira drijemež duha, te posljedično potiče glupost
» Thompson o zabrani koncerta u Mariboru : Tipično za one koji vole komunistička klanja
Page 13 of 15