Dalić:Navijao sam za Srbiju protiv Brazila
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Dalić:Navijao sam za Srbiju protiv Brazila
Realna priča koja se ponovila na mnogo mesta. Patetično sranje su Tompsonova izdrkavanja na kojima on diže ogromne pare dok raja pada u sevdah ko šljiva u govno.Ringo10 wrote:Dragan Bjelogrlic je u filmu LEPA SELA LEPO GORE srpski vojnik kojem je jedan musliman bio najbolji prijatelj prije rata i on mu cuvao kucu kad je ovaj izbjegao.Nice wrote:Koja kuca, koje cuvanje? =:O
Kasnije saznaje da su mu Muslimani ubili majku. A lokalni profiter kojeg glumi Petar Bozovic mu tada govori nesto kao , eto pa ti mu opet pricuvaj kucu i tako to ...
Uglavnom jedno pateticno sranje.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zašto ga je žalosno gledati? Šlageraši inače nisu moj stil, ali čovjek je odličan pjevač u svom žanru.T. wrote:Ovaj je bio zvijezda kad sam ja išao u vrtić...Hektorović wrote:
Žalosno ga je gledati...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Zašto ga je žalosno gledati? Šlageraši inače nisu moj stil, ali čovjek je odličan pjevač u svom žanru.T. wrote:Ovaj je bio zvijezda kad sam ja išao u vrtić...Hektorović wrote:
Žalosno ga je gledati...
Meni se plaće kad ga vidim.
Kako je nekad bilo,.. Sjetim se svega...
crvenkasti-
2014-04-17
Kao da je bilo nekad...crvenkasti wrote:Oh_Femder wrote:Zašto ga je žalosno gledati? Šlageraši inače nisu moj stil, ali čovjek je odličan pjevač u svom žanru.T. wrote:Ovaj je bio zvijezda kad sam ja išao u vrtić...Hektorović wrote:
Žalosno ga je gledati...
Meni se plaće kad ga vidim.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Zabranjena pjesma ;Dcrvenkasti wrote:Meni se plaće kad ga vidim.Oh_Femder wrote:Zašto ga je žalosno gledati? Šlageraši inače nisu moj stil, ali čovjek je odličan pjevač u svom žanru.T. wrote:Ovaj je bio zvijezda kad sam ja išao u vrtić...Hektorović wrote:
Žalosno ga je gledati...
2016-11-08
Navijala vecina, samo kriju.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa navijala i većinina Srba za Hrvatsku, samo krijuSerbinho-3 wrote:Navijala vecina, samo kriju.
2016-11-08
Nemam pojma sto te točno žalosti al prije godinu mislim je napunio Arenu bez ikakvog problema , za te godine lupa lovu ko lud i jos i izgleda 20 godina mladi.T. wrote:Ovaj je bio zvijezda kad sam ja išao u vrtić...Hektorović wrote:
Žalosno ga je gledati...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne vidim gotovo niti jedan jedini razlog zašto bi Srbi navijali za Hrvatsku i obrnuto, gotovo nijedan osim onog čistog sportskog, nogometnog, rukometnog, košarkaškog itd. ili nekog osobnog razloga ako se nađe.
Na svakoj drugoj liniji je totalna besmislica, lakrdija u nekim slučajevima i retardacija. O onim ćevapima iz Sarajeva i Muslimanima iz Protektorata da ne govorim... Navijaš za Hrvatsku, a Hrvate svakodnevno mrziš, negiraš, politički i gospodarski dekonstruiraš 22 godine i činiš sve da nestanu i nadmećeš im volju potureta, da ne govorim o teritorijalnim pretenzijama i provokacijama određenih bolesnika.
U Brazilu sam na BiH potpuno indiferentno gledao, tako i na Srbiju na ovom turniru i svim onima u prošlom desetljeću. Sportski aspekt i doviđenja.
Na svakoj drugoj liniji je totalna besmislica, lakrdija u nekim slučajevima i retardacija. O onim ćevapima iz Sarajeva i Muslimanima iz Protektorata da ne govorim... Navijaš za Hrvatsku, a Hrvate svakodnevno mrziš, negiraš, politički i gospodarski dekonstruiraš 22 godine i činiš sve da nestanu i nadmećeš im volju potureta, da ne govorim o teritorijalnim pretenzijama i provokacijama određenih bolesnika.
U Brazilu sam na BiH potpuno indiferentno gledao, tako i na Srbiju na ovom turniru i svim onima u prošlom desetljeću. Sportski aspekt i doviđenja.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Dalić s Jadrana poručila: Mi smo protiv interesa Ivice Todorića
» Srbiju trese masovni bunt protiv Vučića:Demonstranata je sve više,nakon vojnika i policajaca studentima bi se mogli pridružiti prosvjetari
» Nakon Brazila Crkva gubi i Argentinu
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Dalić s Jadrana poručila: Mi smo protiv interesa Ivice Todorića
» Srbiju trese masovni bunt protiv Vučića:Demonstranata je sve više,nakon vojnika i policajaca studentima bi se mogli pridružiti prosvjetari
» Nakon Brazila Crkva gubi i Argentinu
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
Page 2 of 2