Dalić s Jadrana poručila: Mi smo protiv interesa Ivice Todorića
Page 1 of 1
Dalić s Jadrana poručila: Mi smo protiv interesa Ivice Todorića
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dalic-s-jadrana-porucila-da-u-sukobu-interesa-smo-jer-smo-protiv-interesa-ivice-todorica/966775.aspx
Ha-ha, žena je legenda
'Ja vam se bez imalo stida smijem u lice, a vi to pušite, so let's bring it a notch up: sad bum vam rekla da sunce izlazi na zapadu pa da vidim kaj mi morete :P'
Ha-ha, žena je legenda
'Ja vam se bez imalo stida smijem u lice, a vi to pušite, so let's bring it a notch up: sad bum vam rekla da sunce izlazi na zapadu pa da vidim kaj mi morete :P'
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: Dalić s Jadrana poručila: Mi smo protiv interesa Ivice Todorića
A dobra je bila, okrenula je pilu naopako. Rusi su bili protiv Lex Agrokor, SDP je bio protiv Lex Agrokor, SDP = Rusi. Mogla je još pred izbore ubaciti i Rusi = Srbi = SDP.
Re: Dalić s Jadrana poručila: Mi smo protiv interesa Ivice Todorića
Jebe se njoj za sve po redu: Ruse, Hrvate, SDP... you name it. Njoj je iz Kulmerovih dvora kapnula dobra parica za posprdni podmjeh poslovičnoj stoki sitnih gebisa, tak da si sad može turiti prst u dlakavo prkno i veselo fućkati: - Mi smo dečki, kaj moremo stoječki...mutava baštarda wrote:A dobra je bila, okrenula je pilu naopako. Rusi su bili protiv Lex Agrokor, SDP je bio protiv Lex Agrokor, SDP = Rusi. Mogla je još pred izbore ubaciti i Rusi = Srbi = SDP.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Similar topics
» CJELOVITA POREZNA REFORMA NAPRAVLJENA JE PO MJERI IVICE TODORIĆA
» Slicnosti sudbina Andrije iz filma 'lisice' i Ivice Todorica
» Dalić o suprugovoj poziciji u Upravi Ine:'Majke mi neću biti u sukobu interesa'
» Martina Dalić:Tko ja u sukobu interesa oko INE,ja?Ma hajte,ma hajte..
» Dalić:Navijao sam za Srbiju protiv Brazila
» Slicnosti sudbina Andrije iz filma 'lisice' i Ivice Todorica
» Dalić o suprugovoj poziciji u Upravi Ine:'Majke mi neću biti u sukobu interesa'
» Martina Dalić:Tko ja u sukobu interesa oko INE,ja?Ma hajte,ma hajte..
» Dalić:Navijao sam za Srbiju protiv Brazila
Page 1 of 1