Dalić:Navijao sam za Srbiju protiv Brazila
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Dalić:Navijao sam za Srbiju protiv Brazila
https://www.24sata.hr/sport/dalic-za-blic-navijao-sam-za-finale-izme-u-hrvatske-i-srbije-583099
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber-
2014-12-30
Re: Dalić:Navijao sam za Srbiju protiv Brazila
pa i srbi su navijali za hrvatsku....
ko nas bre zavadi
ko nas bre zavadi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam mislio da je nogomet samo sport, a kad sam počeo pratit pisanije BBC
tada sam shvatio da je i nešto više od sporta. BBC i DW su mi mi sve više sličili INFORMER-u.
tada sam shvatio da je i nešto više od sporta. BBC i DW su mi mi sve više sličili INFORMER-u.
Navijao je i Krstajić za Rakitića. Sinoć mu Cigani poslali odgovor.
pa i ja sam bio naklonjen hrvatskoj sve do zagreba i pojave glazbenika sa komentarom da je U glazbenik himna hrvatskre.
Guest- Guest
Većina iz hr reprezentacije su protjerani, ili su sinovi protjeranih. Rakitić je jedan od njih.dzango wrote:Navijao je i Krstajić za Rakitića. Sinoć mu Cigani poslali odgovor.
Njegov odnos s Krstajićem je na osobnoj razini, što nema nikakve veze sa Srbijom.
Fudbal i jeste sport onih na ivici društva. Većina brazilskih fudbalera je odrasla u favelama. Rakitić i ne može da bude u odnosu sa Srbijom. Samo sa drugim personama. Cigani nisu prozvali Rakitića već Krstajića.Eroo wrote:Većina iz hr reprezentacije su protjerani, ili su sinovi protjeranih. Rakitić je jedan od njih.dzango wrote:Navijao je i Krstajić za Rakitića. Sinoć mu Cigani poslali odgovor.
Njegov odnos s Krstajićem je na osobnoj razini, što nema nikakve veze sa Srbijom.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Navijao je i Krstajić za Rakitića. Sinoć mu Cigani poslali odgovor.
A što je bilo?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:dzango wrote:Navijao je i Krstajić za Rakitića. Sinoć mu Cigani poslali odgovor.
A što je bilo?
2014-04-19
Koja kuca, koje cuvanje? =:O
2014-04-12
Nice wrote:Koja kuca, koje cuvanje? =:O
2014-04-19
Omg, koja mastovitost :-D
2014-04-12
2014-04-19
Ovaj je bio zvijezda kad sam ja išao u vrtić...Hektorović wrote:
Žalosno ga je gledati...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Dragan Bjelogrlic je u filmu LEPA SELA LEPO GORE srpski vojnik kojem je jedan musliman bio najbolji prijatelj prije rata i on mu cuvao kucu kad je ovaj izbjegao.Nice wrote:Koja kuca, koje cuvanje? =:O
Kasnije saznaje da su mu Muslimani ubili majku. A lokalni profiter kojeg glumi Petar Bozovic mu tada govori nesto kao , eto pa ti mu opet pricuvaj kucu i tako to ...
Uglavnom jedno pateticno sranje.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Realna priča koja se ponovila na mnogo mesta. Patetično sranje su Tompsonova izdrkavanja na kojima on diže ogromne pare dok raja pada u sevdah ko šljiva u govno.Ringo10 wrote:Dragan Bjelogrlic je u filmu LEPA SELA LEPO GORE srpski vojnik kojem je jedan musliman bio najbolji prijatelj prije rata i on mu cuvao kucu kad je ovaj izbjegao.Nice wrote:Koja kuca, koje cuvanje? =:O
Kasnije saznaje da su mu Muslimani ubili majku. A lokalni profiter kojeg glumi Petar Bozovic mu tada govori nesto kao , eto pa ti mu opet pricuvaj kucu i tako to ...
Uglavnom jedno pateticno sranje.
2014-04-19
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvat navijao za Srbiju protiv SAD
» Dalić s Jadrana poručila: Mi smo protiv interesa Ivice Todorića
» Srbiju trese masovni bunt protiv Vučića:Demonstranata je sve više,nakon vojnika i policajaca studentima bi se mogli pridružiti prosvjetari
» Nakon Brazila Crkva gubi i Argentinu
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Dalić s Jadrana poručila: Mi smo protiv interesa Ivice Todorića
» Srbiju trese masovni bunt protiv Vučića:Demonstranata je sve više,nakon vojnika i policajaca studentima bi se mogli pridružiti prosvjetari
» Nakon Brazila Crkva gubi i Argentinu
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
Page 1 of 2