Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
Page 15 of 17
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Re: Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
Ajde neka bude. Neka mi se ovaj skine sa one stvari i opet nema problema.dijagram wrote:Ne, ovdje se ja zafrkavam.dzango wrote:Uopšteno ja se zezam a ova budala mi se stalno kači kao lepak. Nu sa kim drugim nemam problem. Neka nađe nekog drugog i rešen problem.dijagram wrote:Govorim opcenito, o tvom stanojevom crvenkovom sudjelovanju na ovom forumu.dzango wrote:Zato što mu je Tompson seljačina? Zanimljivo. Nisam se ja nakačio ovoj budali već on meni. Ti onda vidi ko je frustriran.dijagram wrote:
U tvojim frustracijama.
To ce ti reci i najgori psihic, samo ga pitaj.
To je bolesno, imate gadan poremecaj.
Pitajte psihica i sve ce vam objasniti.
Vi radite nesto drugo.
Problem imas sa samim sobom:)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
Ti onda zavijaj po vukojebinama kao Marko.tre wrote:jebiga neko ima potrebu braniti svoj narod a drugi opet braniti isfrustrirane četnike :)kaja wrote:A pređe granice kada netko ima potrebu svaki post od nekoga prokomentirati uz hrpu psovki i uvreda .Speare Shaker wrote:kaja wrote:Jeste dabome, najbolje da pisu isključivo obožavatelji mpt a da meti molitvom otvori svako jutro forum
Onda bi bilo pravo zabavno
Različitost mišljenja je dobrodošla stvar. Problem nastaje kada to pređe sve granice čak i onog minimalnog dobrog ukusa i tada cijela priča gubi sve tragove zabavnog, a da se o poučnom i ostalim aspketima ovakve komunikacije niti ne govori.
Ajde neki fajt pa zna biti i zabavno.
U ovom slučaju nije vise.
I jos nekima..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ajde ne kmeči više, naruči se na pregled isfrustrirani i pazi da ne zakasnišdzango wrote:Šta kaže tvoj psihijatar? Ima li neki termin?tre wrote:Kompleksaš opet si došao po redovnu dozu čvrgi a? U principu ti si sklon i mazohizmu no otiđi kod dobrog psihića da te malo obradi tebe radi i tvoje okoline :)dzango wrote:Koji kurac opet nisi razumeo? Teraj se u kurac i odjebi jajaro bolesna i nenormalna.tre wrote:Ajmo još jedenom MARŠ U SRBIJU LJIGO LJIGAVA, idi KOSOVO BRANITI, učini nešto pozitivno u životu a nemoj jesti ovdje govna po desetak sati dnevno na ovom forumu. Kužiš majmune četnički iskompleksirani?dzango wrote:
Ajmo još jednom ali sporije. T e r a j s e u k u r a c i s k i n i m i s e s a o n e s t v a r i s t o k o b o l e s n a. Razumeo?
srbija je puna vukojebina a da ne pričam o vašem nacionalnom neukusu za glazbu i sve ostalo. To što je tebi patnja slušati susjede da se vesele i da slave jer te to podsjeća na šamare iz prošlosti vjeruj nije naš problem, javi se psihiću i možda ti pomogne jadni mali isfrustrirani srbljudzango wrote:Ti onda zavijaj po vukojebinama kao Marko.tre wrote:jebiga neko ima potrebu braniti svoj narod a drugi opet braniti isfrustrirane četnike :)kaja wrote:A pređe granice kada netko ima potrebu svaki post od nekoga prokomentirati uz hrpu psovki i uvreda .Speare Shaker wrote:kaja wrote:Jeste dabome, najbolje da pisu isključivo obožavatelji mpt a da meti molitvom otvori svako jutro forum
Onda bi bilo pravo zabavno
Različitost mišljenja je dobrodošla stvar. Problem nastaje kada to pređe sve granice čak i onog minimalnog dobrog ukusa i tada cijela priča gubi sve tragove zabavnog, a da se o poučnom i ostalim aspketima ovakve komunikacije niti ne govori.
Ajde neki fajt pa zna biti i zabavno.
U ovom slučaju nije vise.
I jos nekima..
Meni nije nikakav problem, nisam često tu, samo me zanimao razlog zašto ti je draži ovaj forum od recimo nekog srpskog foruma.dzango wrote:Slučajno sam nabasao na ovaj i tu ostao. U čemu je problem?Iskra wrote:Đango, zašto ti ustvari pišeš na našem forumu a ne recimo na nekom vašem (krstarica.. ili što već imate)?dzango wrote:Ajmo još jednom ali sporije. T e r a j s e u k u r a c i s k i n i m i s e s a o n e s t v a r i s t o k o b o l e s n a. Razumeo?tre wrote:naravno da sam počeo da psujem, sa takvim ogavnim šljamom kao šti si ti se i ne može deugačije nego te izudarati tako da ti glava bude ko da si u košnicu upao stoko jedna ljigava iskompleksirana. Marš u srbiju ili na kosovo pa tamo prosipaj svoj četnikluk i krkanluk koliko te volja nedojebani idiotedzango wrote:
Opa jajaro, počeo si da psuješ majku i pominješ rodbinu iako si tvrdio da to nikada ne činiš. Zato ti jebem i seme i pleme i sve što ti se za kvaku fata pizda ti materina psihotična i bolesna. Jebo te ko te napravi tako iskompleksiranog i nenormalnog govno jedno ustaško. Jebo te Poglavnik i cela njegova bratija pederčino raspala i sifilična. Sad odjebi i skini mi se sa kurca da ti ne bi opet spominjao celu familiju onu nenormalnu.
Guest- Guest
Zafkant No1 :-)dijagram wrote:Ne, ovdje se ja zafrkavam.dzango wrote:Uopšteno ja se zezam a ova budala mi se stalno kači kao lepak. Nu sa kim drugim nemam problem. Neka nađe nekog drugog i rešen problem.dijagram wrote:Govorim opcenito, o tvom stanojevom crvenkovom sudjelovanju na ovom forumu.dzango wrote:Zato što mu je Tompson seljačina? Zanimljivo. Nisam se ja nakačio ovoj budali već on meni. Ti onda vidi ko je frustriran.dijagram wrote:
U tvojim frustracijama.
To ce ti reci i najgori psihic, samo ga pitaj.
To je bolesno, imate gadan poremecaj.
Pitajte psihica i sve ce vam objasniti.
Vi radite nesto drugo.
Problem imas sa samim sobom:)
Guest- Guest
Hrvate nije potrebno vise braniti od Srba .
Sad ih treba braniti od Hrvata.
:)
Sad ih treba braniti od Hrvata.
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a Srbe treba braniti isto od Hrvata
Bilo kuda Hrvati dežurni krivci svuda :-)kic wrote:
Guest- Guest
A neće njima Hrvati ništakic wrote:
Al hoce nama
2015-08-15
Iskra wrote:Bilo kuda Hrvati dežurni krivci svuda :-)kic wrote:
Hrvate pobacat u Savu i vratite Srbe ovdje, i sve rijeseno~ novo Rimsko Carstvo moze zapoceti
jel gotov rat da provirim :)
2015-08-15
sve dok se ne pojavi neki novi neron ( srbin naravno ko i onaj prošli )kic wrote:Iskra wrote:Bilo kuda Hrvati dežurni krivci svuda :-)kic wrote:
Hrvate pobacat u Savu i vratite Srbe ovdje, i sve rijeseno~ novo Rimsko Carstvo moze zapoceti
Nebojša mislis...
2015-08-15
ajmo na vopi.Leviathan2 wrote:jel gotov rat da provirim :)
2014-12-30
nemrem, kod mene ljeva ko iz kablaveber wrote:ajmo na vopi.Leviathan2 wrote:jel gotov rat da provirim :)
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ma, guske su krive za sve (požar, magla) ;-)
Guest- Guest
kic wrote:
Ma od belosvecke zavere protiv vascelog srpstva.
Guest- Guest
i kod mene pada. zato smo izmislili aute.Leviathan2 wrote:nemrem, kod mene ljeva ko iz kablaveber wrote:ajmo na vopi.Leviathan2 wrote:jel gotov rat da provirim :)
2014-12-30
Page 15 of 17 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17
Similar topics
» To Stipe!
» Neka pati koga smeta
» neka pati koga smeta
» Milojko Pantic:'Neka u Srbiji pukne koga smeta Hrvatska je prvak sveta'
» Srbima smeta uz Thompsona i Dalić...
» Neka pati koga smeta
» neka pati koga smeta
» Milojko Pantic:'Neka u Srbiji pukne koga smeta Hrvatska je prvak sveta'
» Srbima smeta uz Thompsona i Dalić...