Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
Page 14 of 17
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Re: Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
rekao sam da neću.kaja wrote:Pa za tebe i eru sam rekla , ovo sam mislila za trea.veber wrote:misliš ero i ja?kaja wrote:Sviđalo li ti se sto pise ili ne sviđalo , prvi vrijeđaš i komentiraš mu svaki post
odi s mojim curama i samnom u lov.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
a obje ste zgodne.kaja wrote:Svatko ima svoga “ miljenika” , moja je noor to se zna.tre wrote:da ne vrijeđa hrvate i hrvatsku ne bi mu ništa rekao. Dođe sa svojim šabanskim idiotlucima i onda još tebe koristi kao martinelu. Dok je takav ja ću biti ovakav, kad se nauči pristojnosti pristojno će se i ophoditi prema njemukaja wrote:Sviđalo li ti se sto pise ili ne sviđalo , prvi vrijeđaš i komentiraš mu svaki post
Ali ovo zaista nema smisla po svakoj temi . Ti njega on tebe.
Ajmo na ljepše stvari
svaka na svoj način.
i kada počnete, baš vas je lijepo čitat.
2014-12-30
Aha... jako :)veber wrote:a obje ste zgodne.kaja wrote:Svatko ima svoga “ miljenika” , moja je noor to se zna.tre wrote:da ne vrijeđa hrvate i hrvatsku ne bi mu ništa rekao. Dođe sa svojim šabanskim idiotlucima i onda još tebe koristi kao martinelu. Dok je takav ja ću biti ovakav, kad se nauči pristojnosti pristojno će se i ophoditi prema njemukaja wrote:Sviđalo li ti se sto pise ili ne sviđalo , prvi vrijeđaš i komentiraš mu svaki post
Ali ovo zaista nema smisla po svakoj temi . Ti njega on tebe.
Ajmo na ljepše stvari
svaka na svoj način.
i kada počnete, baš vas je lijepo čitat.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
meni ste super
2014-12-30
Koji kurac opet nisi razumeo? Teraj se u kurac i odjebi jajaro bolesna i nenormalna.tre wrote:Ajmo još jedenom MARŠ U SRBIJU LJIGO LJIGAVA, idi KOSOVO BRANITI, učini nešto pozitivno u životu a nemoj jesti ovdje govna po desetak sati dnevno na ovom forumu. Kužiš majmune četnički iskompleksirani?dzango wrote:Ajmo još jednom ali sporije. T e r a j s e u k u r a c i s k i n i m i s e s a o n e s t v a r i s t o k o b o l e s n a. Razumeo?tre wrote:naravno da sam počeo da psujem, sa takvim ogavnim šljamom kao šti si ti se i ne može deugačije nego te izudarati tako da ti glava bude ko da si u košnicu upao stoko jedna ljigava iskompleksirana. Marš u srbiju ili na kosovo pa tamo prosipaj svoj četnikluk i krkanluk koliko te volja nedojebani idiotedzango wrote:Opa jajaro, počeo si da psuješ majku i pominješ rodbinu iako si tvrdio da to nikada ne činiš. Zato ti jebem i seme i pleme i sve što ti se za kvaku fata pizda ti materina psihotična i bolesna. Jebo te ko te napravi tako iskompleksiranog i nenormalnog govno jedno ustaško. Jebo te Poglavnik i cela njegova bratija pederčino raspala i sifilična. Sad odjebi i skini mi se sa kurca da ti ne bi opet spominjao celu familiju onu nenormalnu.tre wrote:
jedeš govna velikom lopatom pička ti materina govnarska, marš stoko u srbiju i tamo seri koliko voliš a ja ću ti jebati majku ljigavu gdje god stignem dok se ne upristojiš maloumni iskompleksirani idiote, tjeraj se u sto četničkih pm onako od oko govnaru ljigavi
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Slučajno sam nabasao na ovaj i tu ostao. U čemu je problem?Iskra wrote:Đango, zašto ti ustvari pišeš na našem forumu a ne recimo na nekom vašem (krstarica.. ili što već imate)?dzango wrote:Ajmo još jednom ali sporije. T e r a j s e u k u r a c i s k i n i m i s e s a o n e s t v a r i s t o k o b o l e s n a. Razumeo?tre wrote:naravno da sam počeo da psujem, sa takvim ogavnim šljamom kao šti si ti se i ne može deugačije nego te izudarati tako da ti glava bude ko da si u košnicu upao stoko jedna ljigava iskompleksirana. Marš u srbiju ili na kosovo pa tamo prosipaj svoj četnikluk i krkanluk koliko te volja nedojebani idiotedzango wrote:Opa jajaro, počeo si da psuješ majku i pominješ rodbinu iako si tvrdio da to nikada ne činiš. Zato ti jebem i seme i pleme i sve što ti se za kvaku fata pizda ti materina psihotična i bolesna. Jebo te ko te napravi tako iskompleksiranog i nenormalnog govno jedno ustaško. Jebo te Poglavnik i cela njegova bratija pederčino raspala i sifilična. Sad odjebi i skini mi se sa kurca da ti ne bi opet spominjao celu familiju onu nenormalnu.tre wrote:
jedeš govna velikom lopatom pička ti materina govnarska, marš stoko u srbiju i tamo seri koliko voliš a ja ću ti jebati majku ljigavu gdje god stignem dok se ne upristojiš maloumni iskompleksirani idiote, tjeraj se u sto četničkih pm onako od oko govnaru ljigavi
2014-04-19
U tvojim frustracijama.dzango wrote:Slučajno sam nabasao na ovaj i tu ostao. U čemu je problem?Iskra wrote:Đango, zašto ti ustvari pišeš na našem forumu a ne recimo na nekom vašem (krstarica.. ili što već imate)?dzango wrote:Ajmo još jednom ali sporije. T e r a j s e u k u r a c i s k i n i m i s e s a o n e s t v a r i s t o k o b o l e s n a. Razumeo?tre wrote:naravno da sam počeo da psujem, sa takvim ogavnim šljamom kao šti si ti se i ne može deugačije nego te izudarati tako da ti glava bude ko da si u košnicu upao stoko jedna ljigava iskompleksirana. Marš u srbiju ili na kosovo pa tamo prosipaj svoj četnikluk i krkanluk koliko te volja nedojebani idiotedzango wrote:
Opa jajaro, počeo si da psuješ majku i pominješ rodbinu iako si tvrdio da to nikada ne činiš. Zato ti jebem i seme i pleme i sve što ti se za kvaku fata pizda ti materina psihotična i bolesna. Jebo te ko te napravi tako iskompleksiranog i nenormalnog govno jedno ustaško. Jebo te Poglavnik i cela njegova bratija pederčino raspala i sifilična. Sad odjebi i skini mi se sa kurca da ti ne bi opet spominjao celu familiju onu nenormalnu.
To ce ti reci i najgori psihic, samo ga pitaj.
dijagram-
2015-08-09
Zato što mu je Tompson seljačina? Zanimljivo. Nisam se ja nakačio ovoj budali već on meni. Ti onda vidi ko je frustriran.dijagram wrote:U tvojim frustracijama.dzango wrote:Slučajno sam nabasao na ovaj i tu ostao. U čemu je problem?Iskra wrote:Đango, zašto ti ustvari pišeš na našem forumu a ne recimo na nekom vašem (krstarica.. ili što već imate)?dzango wrote:Ajmo još jednom ali sporije. T e r a j s e u k u r a c i s k i n i m i s e s a o n e s t v a r i s t o k o b o l e s n a. Razumeo?tre wrote:
naravno da sam počeo da psujem, sa takvim ogavnim šljamom kao šti si ti se i ne može deugačije nego te izudarati tako da ti glava bude ko da si u košnicu upao stoko jedna ljigava iskompleksirana. Marš u srbiju ili na kosovo pa tamo prosipaj svoj četnikluk i krkanluk koliko te volja nedojebani idiote
2014-04-19
Govorim opcenito, o tvom stanojevom crvenkovom sudjelovanju na ovom forumu.dzango wrote:Zato što mu je Tompson seljačina? Zanimljivo. Nisam se ja nakačio ovoj budali već on meni. Ti onda vidi ko je frustriran.dijagram wrote:U tvojim frustracijama.dzango wrote:Slučajno sam nabasao na ovaj i tu ostao. U čemu je problem?Iskra wrote:Đango, zašto ti ustvari pišeš na našem forumu a ne recimo na nekom vašem (krstarica.. ili što već imate)?dzango wrote:
Ajmo još jednom ali sporije. T e r a j s e u k u r a c i s k i n i m i s e s a o n e s t v a r i s t o k o b o l e s n a. Razumeo?
To je bolesno, imate gadan poremecaj.
Pitajte psihica i sve ce vam objasniti.
dijagram-
2015-08-09
Uopšteno ja se zezam a ova budala mi se stalno kači kao lepak. Nu sa kim drugim nemam problem. Neka nađe nekog drugog i rešen problem.dijagram wrote:Govorim opcenito, o tvom stanojevom crvenkovom sudjelovanju na ovom forumu.dzango wrote:Zato što mu je Tompson seljačina? Zanimljivo. Nisam se ja nakačio ovoj budali već on meni. Ti onda vidi ko je frustriran.dijagram wrote:U tvojim frustracijama.dzango wrote:Slučajno sam nabasao na ovaj i tu ostao. U čemu je problem?Iskra wrote:
Đango, zašto ti ustvari pišeš na našem forumu a ne recimo na nekom vašem (krstarica.. ili što već imate)?
2014-04-19
crveni ima poseban poremećaj.
2014-12-30
Ne, ovdje se ja zafrkavam.dzango wrote:Uopšteno ja se zezam a ova budala mi se stalno kači kao lepak. Nu sa kim drugim nemam problem. Neka nađe nekog drugog i rešen problem.dijagram wrote:Govorim opcenito, o tvom stanojevom crvenkovom sudjelovanju na ovom forumu.dzango wrote:Zato što mu je Tompson seljačina? Zanimljivo. Nisam se ja nakačio ovoj budali već on meni. Ti onda vidi ko je frustriran.dijagram wrote:U tvojim frustracijama.dzango wrote:
Slučajno sam nabasao na ovaj i tu ostao. U čemu je problem?
Vi radite nesto drugo.
Problem imas sa samim sobom:)
dijagram-
2015-08-09
Jeste dabome, najbolje da pisu isključivo obožavatelji mpt a da meti molitvom otvori svako jutro forum
Onda bi bilo pravo zabavno
2015-08-15
kaja wrote:Jeste dabome, najbolje da pisu isključivo obožavatelji mpt a da meti molitvom otvori svako jutro forum
Različitost mišljenja je dobrodošla stvar. Problem nastaje kada to pređe sve granice čak i onog minimalnog dobrog ukusa i tada cijela priča gubi sve tragove zabavnog, a da se o poučnom i ostalim aspketima ovakve komunikacije niti ne govori.
Guest- Guest
A pređe granice kada netko ima potrebu svaki post od nekoga prokomentirati uz hrpu psovki i uvreda .Speare Shaker wrote:kaja wrote:Jeste dabome, najbolje da pisu isključivo obožavatelji mpt a da meti molitvom otvori svako jutro forum
Različitost mišljenja je dobrodošla stvar. Problem nastaje kada to pređe sve granice čak i onog minimalnog dobrog ukusa i tada cijela priča gubi sve tragove zabavnog, a da se o poučnom i ostalim aspketima ovakve komunikacije niti ne govori.
Ajde neki fajt pa zna biti i zabavno.
U ovom slučaju nije vise.
I jos nekima..
2015-08-15
Kompleksaš opet si došao po redovnu dozu čvrgi a? U principu ti si sklon i mazohizmu no otiđi kod dobrog psihića da te malo obradi tebe radi i tvoje okoline :)dzango wrote:Koji kurac opet nisi razumeo? Teraj se u kurac i odjebi jajaro bolesna i nenormalna.tre wrote:Ajmo još jedenom MARŠ U SRBIJU LJIGO LJIGAVA, idi KOSOVO BRANITI, učini nešto pozitivno u životu a nemoj jesti ovdje govna po desetak sati dnevno na ovom forumu. Kužiš majmune četnički iskompleksirani?dzango wrote:Ajmo još jednom ali sporije. T e r a j s e u k u r a c i s k i n i m i s e s a o n e s t v a r i s t o k o b o l e s n a. Razumeo?tre wrote:naravno da sam počeo da psujem, sa takvim ogavnim šljamom kao šti si ti se i ne može deugačije nego te izudarati tako da ti glava bude ko da si u košnicu upao stoko jedna ljigava iskompleksirana. Marš u srbiju ili na kosovo pa tamo prosipaj svoj četnikluk i krkanluk koliko te volja nedojebani idiotedzango wrote:
Opa jajaro, počeo si da psuješ majku i pominješ rodbinu iako si tvrdio da to nikada ne činiš. Zato ti jebem i seme i pleme i sve što ti se za kvaku fata pizda ti materina psihotična i bolesna. Jebo te ko te napravi tako iskompleksiranog i nenormalnog govno jedno ustaško. Jebo te Poglavnik i cela njegova bratija pederčino raspala i sifilična. Sad odjebi i skini mi se sa kurca da ti ne bi opet spominjao celu familiju onu nenormalnu.
Jebiga da si prizna da ima velikih problema bilo bi šanse za njega, ono prvi korak ka izlječenju no ovakodijagram wrote:U tvojim frustracijama.dzango wrote:Slučajno sam nabasao na ovaj i tu ostao. U čemu je problem?Iskra wrote:Đango, zašto ti ustvari pišeš na našem forumu a ne recimo na nekom vašem (krstarica.. ili što već imate)?dzango wrote:Ajmo još jednom ali sporije. T e r a j s e u k u r a c i s k i n i m i s e s a o n e s t v a r i s t o k o b o l e s n a. Razumeo?tre wrote:
naravno da sam počeo da psujem, sa takvim ogavnim šljamom kao šti si ti se i ne može deugačije nego te izudarati tako da ti glava bude ko da si u košnicu upao stoko jedna ljigava iskompleksirana. Marš u srbiju ili na kosovo pa tamo prosipaj svoj četnikluk i krkanluk koliko te volja nedojebani idiote
jebiga neko ima potrebu braniti svoj narod a drugi opet braniti isfrustrirane četnike :)kaja wrote:A pređe granice kada netko ima potrebu svaki post od nekoga prokomentirati uz hrpu psovki i uvreda .Speare Shaker wrote:kaja wrote:Jeste dabome, najbolje da pisu isključivo obožavatelji mpt a da meti molitvom otvori svako jutro forum
Ajde neki fajt pa zna biti i zabavno.
U ovom slučaju nije vise.
I jos nekima..
Sreca da dolazi Knin
Saće MPT pjevat do milje volje
Ili ce mu platiti 500 000 da ne pjeva
Saće MPT pjevat do milje volje
Ili ce mu platiti 500 000 da ne pjeva
Šta kaže tvoj psihijatar? Ima li neki termin?tre wrote:Kompleksaš opet si došao po redovnu dozu čvrgi a? U principu ti si sklon i mazohizmu no otiđi kod dobrog psihića da te malo obradi tebe radi i tvoje okoline :)dzango wrote:Koji kurac opet nisi razumeo? Teraj se u kurac i odjebi jajaro bolesna i nenormalna.tre wrote:Ajmo još jedenom MARŠ U SRBIJU LJIGO LJIGAVA, idi KOSOVO BRANITI, učini nešto pozitivno u životu a nemoj jesti ovdje govna po desetak sati dnevno na ovom forumu. Kužiš majmune četnički iskompleksirani?dzango wrote:Ajmo još jednom ali sporije. T e r a j s e u k u r a c i s k i n i m i s e s a o n e s t v a r i s t o k o b o l e s n a. Razumeo?tre wrote:
2014-04-19
Ajde neka bude. Neka mi se ovaj skine sa one stvari i opet nema problema.dijagram wrote:Ne, ovdje se ja zafrkavam.dzango wrote:Uopšteno ja se zezam a ova budala mi se stalno kači kao lepak. Nu sa kim drugim nemam problem. Neka nađe nekog drugog i rešen problem.dijagram wrote:Govorim opcenito, o tvom stanojevom crvenkovom sudjelovanju na ovom forumu.dzango wrote:Zato što mu je Tompson seljačina? Zanimljivo. Nisam se ja nakačio ovoj budali već on meni. Ti onda vidi ko je frustriran.dijagram wrote:
U tvojim frustracijama.
Vi radite nesto drugo.
Problem imas sa samim sobom:)
2014-04-19
Page 14 of 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Similar topics
» To Stipe!
» Neka pati koga smeta
» neka pati koga smeta
» Milojko Pantic:'Neka u Srbiji pukne koga smeta Hrvatska je prvak sveta'