Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
Page 17 of 17
Page 17 of 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Re: Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
Čuj pisao. Oni su se sami pisali mojom rukom i mojim srcem.Nice wrote:Nisam ni mislila da si pjevao.dzango wrote:To je drugo. To je bilo na ličnoj osnovi. A o nije osvojio nikakvu medalju ili titulu.Nice wrote:onda si meni lagao da si dočekivao Šekija ...ma, judi, je li to moguće?!dzango wrote:Nije meni teško jer i ne slušam. Nikad ne gledam dočeke, čak ni naše. Samo konstatujem da je jadan narod koji u 95% slučajeva sluša ovu seljanu.tre wrote:
srbija je puna vukojebina a da ne pričam o vašem nacionalnom neukusu za glazbu i sve ostalo. To što je tebi patnja slušati susjede da se vesele i da slave jer te to podsjeća na šamare iz prošlosti vjeruj nije naš problem, javi se psihiću i možda ti pomogne jadni mali isfrustrirani srblju
Ti si mu stihove pisao.
Imam dobro sjecanje.
B-%
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
kaja wrote:A gdje smo bili , u Bosni ziher :)Yehudim wrote:Apsolutno.
Claudius Gothicus, who defeated a massive Gothic invasion atNaissus (Niš) in 269.
Aurelian, who re-united the empire in 273 when it had dissolved into 3 warring parts.
Constantine the Great, founder of Constantinople and also the first Roman emperor to legalize Christianity. Born in Niš
https://www.quora.com/Which-Roman-emperors-were-born-in-the-territory-of-Serbia
------------------------------------------------------
3rd century civil wars
- Trajan Decius
- Hostilian (Decius' son)
- Quintillus
- Maximianus
- Probus, who was probably an ethnic Dalmatian (his father's name was 'Dalmatius' -- almost certainly a nickname for 'a Dalmatian' rather than a personal name).
Late empire (post-Constantine)
- Jovian (born in Belgrade)
- Gratian
- Constantius II
- Constantine II
- Marcian
- Anastasius I
Several other emperors came from the general area, including Diocletian (Croatia), Justinian (Macedonia), Valentinian and Valens (both Croatia)
-----------------------------------------------------------------------------
Iz Sirije je Elegabal
i
Marcus Julius Philippus (Latin: Marcus Julius Philippus Augustus [a] c. 204 – September 249 AD), also known commonly by his nickname Philip the Arab (Latin: Philippus Arabus, also known as Philip or Philip I), was Roman Emperor from February 244 to September 249. He was born in Arabia Petraea, the Roman province of Arabia, in a city situated in modern-day Syria. He went on to become a major figure in the Roman Empire. After the death of Gordian III in February 244, Philip, who had been Praetorian prefect, achieved power. He quickly negotiated peace with the Persian Sassanid Empire. During his reign, the city of Rome celebrated its millennium.
--------------------------------------------------------------------------------------
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
kaja wrote:Njegov sukundeda je Kaligula.tre wrote:šteta što se suljo nije rodio u to vrijemekaja wrote:Jesu, oni najhrabriji . Recimo Klaudije II iz Sremske Mitrovice, rođeni Krasoje.tre wrote:ne znam da su ga tako prekrstili ali po mitovima rimski carevi bili srbikaja wrote:Nebojša mislis...
Sta je tu čudno ?
:)
Sta se i vidi.
Je li mu Neron šta u rodu?
PA neka srpskih forumaša ovdje. Šta tebi smetajudijagram wrote:U tvojim frustracijama.dzango wrote:Slučajno sam nabasao na ovaj i tu ostao. U čemu je problem?Iskra wrote:Đango, zašto ti ustvari pišeš na našem forumu a ne recimo na nekom vašem (krstarica.. ili što već imate)?dzango wrote:Ajmo još jednom ali sporije. T e r a j s e u k u r a c i s k i n i m i s e s a o n e s t v a r i s t o k o b o l e s n a. Razumeo?tre wrote:
naravno da sam počeo da psujem, sa takvim ogavnim šljamom kao šti si ti se i ne može deugačije nego te izudarati tako da ti glava bude ko da si u košnicu upao stoko jedna ljigava iskompleksirana. Marš u srbiju ili na kosovo pa tamo prosipaj svoj četnikluk i krkanluk koliko te volja nedojebani idiote
To ce ti reci i najgori psihic, samo ga pitaj.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da je samo 5% protiv Thompsona NIJE TOCNO
Sigurno je 50 %
Sigurno je 50 %
Page 17 of 17 • 1 ... 10 ... 15, 16, 17
Similar topics
» To Stipe!
» Neka pati koga smeta
» neka pati koga smeta
» Milojko Pantic:'Neka u Srbiji pukne koga smeta Hrvatska je prvak sveta'
» Srbima smeta uz Thompsona i Dalić...
» Neka pati koga smeta
» neka pati koga smeta