Denkverbot
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
aben wrote:točno, ali moro biti temeljeno na istini,mativka wrote:Samopoštovanje je ključ napretka.
Jednom si davno rekao da je jako važno "dobro se prodati".
Uze mi riječ iz usta. Makar bih ja umjesto na istini napisao kako treba biti utemeljeno na činjenicama.
Guest- Guest
A ne znam baš.aben wrote:točno, ali moro biti temeljeno na istini,mativka wrote:Samopoštovanje je ključ napretka.
jer inače moš siditi isprid butige, lokati pivu i lagati si da napreduješ
Ovo što ja vidim je da takvi sjede po kojekakvim općinskim, gradskim, županijskim i državnim uredima.
Guest- Guest
A ja bih napisala da što si bliže vladajućim to ti je samopoštovanje veće jer vjerojatnije postižeš i "bolje" rezultate.Speare Shaker wrote:aben wrote:točno, ali moro biti temeljeno na istini,mativka wrote:Samopoštovanje je ključ napretka.
Uze mi riječ iz usta. Makar bih ja umjesto na istini napisao kako treba biti utemeljeno na činjenicama.
Guest- Guest
mativka wrote:A ja bih napisala da što si bliže vladajućim to ti je samopoštovanje veće jer vjerojatnije postižeš i "bolje" rezultate.Speare Shaker wrote:aben wrote:točno, ali moro biti temeljeno na istini,mativka wrote:Samopoštovanje je ključ napretka.
Nema to veze sa opravdanim samopoštovanjem nego prije sa nepotizmom i korupcijom. Dakle, upravo obrnut primjer "samopoštovanja" od onog utemeljenog na činjenicama.
Guest- Guest
Koje bi to bile istine i činjenice na kojima se treba temeljiti samopoštovanje?
Guest- Guest
prije svega poznavanje svojih pozitivnih i negativnih strana, rad na samom sebi, spoznavanje okoline u kojoj živiš i svoje mjesto u njoj, samouvjerenost u pogledu svojih životnih stavova i principa usprkos eventualnom negativnom stavu okoline.. samopoštovanje se ne stvara preko noći nego se gradi godinama.. kako se mijenja naš odnos prema sebi tako se mijenja i odnos okoline prema nama.. ponekad je nužno potrebno iz okruženja izbaciti osobe koje nam prenose negativnu energiju.. ako to nije moguće fizički onda se mora poraditi na sebi da umanjimo i odstranimo njihov negativan utjecaj..
Guest- Guest
aben wrote:Fibica wrote:Slazem se s istabun
U skoli su mi govorili da sam ruzna...
Od tuda moji panicni napadaji + other problems
a jesi li gruba?
zoč ne piješ tablete za ote problijeme?
zašto si tako grub prema fibici?
Guest- Guest
aben wrote:je sa preko leta, neizostavno,mativka wrote:Nemam tu naviku :)aben wrote:a ča će ti to...mativka wrote:Nikada nisam ni poželjela kupiti aparat za kavu :)aben wrote:
zoč?
nego, zoč ujutro ne piješ kafu s mužen?
Jel ti piješ s svojon ženom?
ka smo u grodu unda imamo samo uru vrimena u četvrtak.
ne zun, meni je to centralni de dana, uz večernju kapljicu naravski, kad se uskladjuju vizije
meni se čini da ti umjesto sa ženom usklađuješ vizije samo s mativkom i to baš svaku večer do kasno u noć
Guest- Guest
Nice wrote:Upadam iz prikrajka?!mativka wrote:Nije riječ o Lejdici, već o tebi koja upada iz prikrajka.Nice wrote:Baš si paranoična, mate..nemoj tako o našoj lejdici...što ima veze ako joj je abenova ruka kexy...relaxmativka wrote:A hijene iz prikrajka vire.Nice wrote:aha, počelo razotkrivanje..
Ako Lejdica ima imalo razuma, pročitati će te i kroz ovaj post.
Oprosti, mate, zar nismo na forumu, ili sam posebnim moćima hakirala vaš privatni razgovor.
Onda se ispričavam.
Čekam odgovor.
mate je malo privatizirala abena
Guest- Guest
aben wrote:metilda wrote:aben wrote:metilda wrote:aben, ta ti je ruka jako mlada i ne izgleda kao da se bavi teškim fizičkim radom..
točno tako
bit će da je ruka sina glazbenika ili se ti baš dobro zabavljaš ovdje
ni, moja je ruka,
nemun ni četrdeset godin
pa ako se dobro sjećam govorio si da si sudjelovao u DR.. koliko bi ti tada moglo biti godina
mislim da se ti ovdje dobro zabavljaš mantajući male ženice... kako bi rekao drug nietzche kroz usta svog zarathustre
Guest- Guest
dramatičnije je reći istina,Speare Shaker wrote:aben wrote:točno, ali moro biti temeljeno na istini,mativka wrote:Samopoštovanje je ključ napretka.
zamisli da je isus reko - jo sun činjenica, put i život
2014-04-16
ili moreš nojti vezu koja te guro krez institucije i lagati si da napreduješmativka wrote:A ne znam baš.aben wrote:točno, ali moro biti temeljeno na istini,mativka wrote:Samopoštovanje je ključ napretka.
jer inače moš siditi isprid butige, lokati pivu i lagati si da napreduješ
Ovo što ja vidim je da takvi sjede po kojekakvim općinskim, gradskim, županijskim i državnim uredima.
2014-04-16
Malo?metilda wrote:Nice wrote:Upadam iz prikrajka?!mativka wrote:Nije riječ o Lejdici, već o tebi koja upada iz prikrajka.Nice wrote:Baš si paranoična, mate..nemoj tako o našoj lejdici...što ima veze ako joj je abenova ruka kexy...relaxmativka wrote:
A hijene iz prikrajka vire.55
Ako Lejdica ima imalo razuma, pročitati će te i kroz ovaj post.
Oprosti, mate, zar nismo na forumu, ili sam posebnim moćima hakirala vaš privatni razgovor.
Onda se ispričavam.
Čekam odgovor.
mate je malo privatizirala abena
Jos samo da mu zabrani da stavlja slike na forum i privoli ga da prica samo s njom na pp.
:-))
Sto meni nije nimalo smetalo dok me nije pocela opetovano napadat..nijedna opsesija nije zdrava, treba se spustit na zemlju..
B-)
2014-04-12
metilda wrote:aben wrote:Fibica wrote:Slazem se s istabun
U skoli su mi govorili da sam ruzna...
Od tuda moji panicni napadaji + other problems
a jesi li gruba?
zoč ne piješ tablete za ote problijeme?
zašto si tako grub prema fibici?
pa nis joj nišće ni reko, postavi sun joj dvo pitanja
2014-04-16
žena gre rano u posteljumetilda wrote:aben wrote:je sa preko leta, neizostavno,mativka wrote:Nemam tu naviku :)aben wrote:a ča će ti to...mativka wrote:
Nikada nisam ni poželjela kupiti aparat za kavu :)
nego, zoč ujutro ne piješ kafu s mužen?
Jel ti piješ s svojon ženom?
ka smo u grodu unda imamo samo uru vrimena u četvrtak.
ne zun, meni je to centralni de dana, uz večernju kapljicu naravski, kad se uskladjuju vizije
meni se čini da ti umjesto sa ženom usklađuješ vizije samo s mativkom i to baš svaku večer do kasno u noć
2014-04-16
naravski da sun sudjelovo u domovinskin ratu,metilda wrote:aben wrote:metilda wrote:aben wrote:metilda wrote:aben, ta ti je ruka jako mlada i ne izgleda kao da se bavi teškim fizičkim radom.. :B-):
točno tako
bit će da je ruka sina glazbenika ili se ti baš dobro zabavljaš ovdje :B-):
ni, moja je ruka,
nemun ni četrdeset godin
pa ako se dobro sjećam govorio si da si sudjelovao u DR.. koliko bi ti tada moglo biti godina :P:
mislim da se ti ovdje dobro zabavljaš mantajući male ženice... kako bi rekao drug nietzche kroz usta svog zarathustre
i naravski da se vode dobro zabavljan
2014-04-16
to se od unda preminiloFibica wrote:Sudjelovao je u DR kao i ja...
Nedavno je napisaoto da ima 38 godina
2014-04-16
ča je?Fibica wrote:Aben, sreco....
2014-04-16
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Page 41 of 50