Denkverbot
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Denkverbot
Fibica wrote:Ja vjerujem u prirodu.
Vjerujem u intuiciju.
Vjerujem u kristale.
Vjerujem u visak.
Vjerujem u zvijezde koje navecer gledam dok lezim na terasi.
Mozda je nekima.smijesno, ali vjerujem.
Cak i u beskonacnu dusu...
I vjerujem da svi mozemo biti bolji jedni prema drugima.
I vjerujem u rijec oprosti.
Oprosti Kic za sve...
Night i ithildin imale su pravo...
I was an ass
To su zapravo više uvjerenja, stavovi, mišljenja nego vjerovanja u religijskom smislu te riječi.
Guest- Guest
i prebogatu knjiznicu, znanja o istoj dobrovsakeivena....Fibica wrote:Btw. Vjerovanje u horoskope i planete postoji... od kada i covijek najblaze receno
jedan kolega sa iskona je puno znao o tome, skrivanju od javnosti a s druge strane osudivanje etc.... zao mi je sto nisam zapamtila detalje.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
vatikannight sky wrote:i prebogatu knjiznicu, znanja o istoj dobrovsakeivena....Fibica wrote:Btw. Vjerovanje u horoskope i planete postoji... od kada i covijek najblaze receno
jedan kolega sa iskona je puno znao o tome, skrivanju od javnosti a s druge strane osudivanje etc.... zao mi je sto nisam zapamtila detalje.
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
Ili jesi, ili nisi!Speare Shaker wrote:mativka wrote:
Ne bi bili bolji...Ili jesi, ili nisi...No zbog čega se takvi okupiše oko Crkve?
Nema tu ili jesi ili nisi, ljudi tako ne funkcioniraju. Sad su onakvi sad onakvi, reagiraju na poticaje iz okoline, usmjeravanja, pohvale, kritike itd.
Guest- Guest
razgovor je ljevičarima nesavladiva prepreka
2014-04-16
mativka wrote:Ili jesi, ili nisi!Speare Shaker wrote:mativka wrote:
Ne bi bili bolji...Ili jesi, ili nisi...No zbog čega se takvi okupiše oko Crkve?
Nema tu ili jesi ili nisi, ljudi tako ne funkcioniraju. Sad su onakvi sad onakvi, reagiraju na poticaje iz okoline, usmjeravanja, pohvale, kritike itd.
Ti tako misliš, ali to je jako daleko od istine.
Guest- Guest
Moguće, al ja tuđu istinu ne znam.Speare Shaker wrote:mativka wrote:Ili jesi, ili nisi!Speare Shaker wrote:mativka wrote:
Guest- Guest
Nisi,mativka wrote:Jesam ja ljevičar?aben wrote:razgovor je ljevičarima nesavladiva prepreka
A i ti se ne opireš razgovoru ko nightsky ili phoebebuffay
2014-04-16
mativka wrote:Moguće, al ja tuđu istinu ne znam.Speare Shaker wrote:mativka wrote:Ili jesi, ili nisi!Speare Shaker wrote:mativka wrote:
Pa mislim da bi bio red da poviriš izvan okvira svog dvorišta u vanjski svijet. Neće ti škoditi, vjeruj mi.
Guest- Guest
denkverbot: polozaj seljaka u srednjem vijeku nije bio tako strasan, razlog nerazvitku tog doba bilo je mrtvo trziste i sto proizvodnja nije bila vezana za profit
Pa ja pokušavam razumjeti, iako nekim stvarima ne pripadam, al i ne osuđujem. Dajem za pravo da svatko iznese svoje mišljenje, stavove. I ni u ludilu ih ne bih vrijeđala ili omalovažavala.aben wrote:Nisi,mativka wrote:Jesam ja ljevičar?aben wrote:razgovor je ljevičarima nesavladiva prepreka
A i ti se ne opireš razgovoru ko nightsky ili phoebebuffay
Guest- Guest
Pa da mi naruže dvorište. Provirila sam ovdje, pa eno mi umrljane kapije.Speare Shaker wrote:mativka wrote:Moguće, al ja tuđu istinu ne znam.Speare Shaker wrote:mativka wrote:Ili jesi, ili nisi!Speare Shaker wrote:
Pa mislim da bi bio red da poviriš izvan okvira svog dvorišta u vanjski svijet. Neće ti škoditi, vjeruj mi.
Guest- Guest
mativka wrote:Pa da mi naruže dvorište. Provirila sam ovdje, pa eno mi umrljane kapije.Speare Shaker wrote:mativka wrote:Moguće, al ja tuđu istinu ne znam.Speare Shaker wrote:mativka wrote:
Ili jesi, ili nisi!
Nitko ti ne može garantirati da to neće imati i negativnih posljedica, ali dugoročno gledano, pozitivne bi ipak trebale biti veće.
Guest- Guest
kic wrote:
denkverbot: polozaj seljaka u srednjem vijeku nije bio tako strasan, razlog nerazvitku tog doba bilo je mrtvo trziste i sto proizvodnja nije bila vezana za profit
Kao što sam napisala: Ili jesi, ili nisi.Speare Shaker wrote:mativka wrote:Pa da mi naruže dvorište. Provirila sam ovdje, pa eno mi umrljane kapije.Speare Shaker wrote:mativka wrote:Moguće, al ja tuđu istinu ne znam.Speare Shaker wrote:
Nitko ti ne može garantirati da to neće imati i negativnih posljedica, ali dugoročno gledano, pozitivne bi ipak trebale biti veće.
Guest- Guest
A zar u to vrijeme nisu imali neka davanja?kic wrote:kic wrote:
Guest- Guest
kic wrote:
položaj seljaka u ekonomskom smislu?
2014-04-16
jer, i ako su i bili slobodni i siti, nisu bili sigurni.
2014-04-16
Ti si jednom hvalio Srednji vijek, meni još i dan danas nije jasno - zašto?aben wrote:jer, i ako su i bili slobodni i siti, nisu bili sigurni.
Guest- Guest
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50