Denkverbot
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Denkverbot
mativka wrote:Bi li se mrkala s kolegom sa posla?:)violator wrote:A koja je tema danas? Jucer se pogubih u onom cuspajzu...
Mrkala?! :-D Ajme izraza!
Ne bih. :-)
Guest- Guest
Iskreno, i nisam baš najbolje :)Fibica wrote:Mativka jesi li ti inace dobro?
Jesi nasla posao?
Moram se pohvaliti da sam prošla na testu inteligencije i osobnosti te tako upala na dodatno usavršavanje koje kreće od jeseni. Oko 300 kandidata je bilo, a primaju 30...Ponosna sam na sebe :)
Život mi je izgleda namijenio ulogu vječnog studenta :)
Kako si ti?
Guest- Guest
To ja namjerno tu riječ tako da me Abend ne može ispraviti :)violator wrote:mativka wrote:Bi li se mrkala s kolegom sa posla?:)violator wrote:A koja je tema danas? Jucer se pogubih u onom cuspajzu...
A zašto ne bi?:)
Guest- Guest
A mala je mala :)kic wrote:
para je para' :^^
(ne znam šta mi je danas, opet sam malo poludila:))
Guest- Guest
mativka wrote:To ja namjerno tu riječ tako da me Abend ne može ispraviti :)violator wrote:mativka wrote:Bi li se mrkala s kolegom sa posla?:)violator wrote:A koja je tema danas? Jucer se pogubih u onom cuspajzu...
Pa, prije svega, nisam neki poprcljiv stvor, dakle, nisam vodjena pozudom. Drugo, mislim da postoje i drugaciji nacini motiviranja zaposlenika za stvaranje ljepsih medjuljudskih odnosa :-D i, trece, s vecinom sam ljudi na pristojnoj distanci.
Guest- Guest
sto bi rekao V. Ćorluka: ovdje nitko, nije normalan, nije normalan, nije normalan..
znaci mate pocinje radit, ole!
Ni kada su ti plodni dani?violator wrote:mativka wrote:To ja namjerno tu riječ tako da me Abend ne može ispraviti :)violator wrote:mativka wrote:Bi li se mrkala s kolegom sa posla?:)violator wrote:A koja je tema danas? Jucer se pogubih u onom cuspajzu...
Pa, prije svega, nisam neki poprcljiv stvor, dakle, nisam vodjena pozudom. Drugo, mislim da postoje i drugaciji nacini motiviranja zaposlenika za stvaranje ljepsih medjuljudskih odnosa :-D i, trece, s vecinom sam ljudi na pristojnoj distanci.
Guest- Guest
Pa ono, da. Biti će mi plaćeno po predavanju 100 kn i putni trošak.kic wrote:
sto bi rekao V. Ćorluka: ovdje nitko, nije normalan, nije normalan, nije normalan..
znaci mate pocinje radit, ole!
Guest- Guest
mativka wrote:Ni kada su ti plodni dani?violator wrote:mativka wrote:To ja namjerno tu riječ tako da me Abend ne može ispraviti :)violator wrote:mativka wrote:
Bi li se mrkala s kolegom sa posla?:)
A ti se tada bacas na sve sto ima pimpek medju nogama?
Guest- Guest
Ja sam ok.mativka wrote:Iskreno, i nisam baš najbolje :)Fibica wrote:Mativka jesi li ti inace dobro?
Jesi nasla posao?
Moram se pohvaliti da sam prošla na testu inteligencije i osobnosti te tako upala na dodatno usavršavanje koje kreće od jeseni. Oko 300 kandidata je bilo, a primaju 30...Ponosna sam na sebe :)
Život mi je izgleda namijenio ulogu vječnog studenta :)
Kako si ti?
Zadnjih mi se dana dosta vrti u glavi.
Ne znam je li do psihe, tlaka ili drugih stvari.
Sretno ti! Drago mi je da uspjevas. Bitno je truditi se. Vjerujem da se trud kad tad isplati.
Moja kujica je npr toliko uprona kada moli za hranu dok mi jedemo, da joj tu i tamo nesto i uleti medu male kljovice :)
Guest- Guest
Ne nužno :Dviolator wrote:mativka wrote:Ni kada su ti plodni dani?violator wrote:mativka wrote:To ja namjerno tu riječ tako da me Abend ne može ispraviti :)violator wrote:
A ti se tada bacas na sve sto ima pimpek medju nogama?
Guest- Guest
Strpi se još malo, doći će i tvoje vrijeme :)Fibica wrote:Ovdje vise vi stariji vodite ljubav nego mi na pragu tridesete
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Page 8 of 50