Denkverbot
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Denkverbot
Thompson je koliko se sjecam punio Maksimir bez problema, genius loci serbus Zagreba davno pao? zasto to sad prisivate Z.D. onda?
ratno stanje se ne moze usporediti tocno, a ja to nisam ni napravio, no isto tako si suho naivna ako vjerujes da se politicki problemi na ovom podrucju mogu rijesiti kroz institucije, pa do rata ne bi onda ni doslo - jedna stranka je vladala cijelom drzavom skoro 50godina i nisu nasli zajednicki jezik, a ti ocekujes da Hrvati u Bosni dobiju sto zele u odnosu na brojnije Muslimane i Srbe lol
Thompson je narodni odgovor na prijetnje i napetost naspram dva istocna naroda, nece nas Massimo sigurno budit i sokoliti.. no vidim neki su vec otpisali Bosanske Hrvate, ta oni zive u drugoj zemlji, sta nas briga za njih, lijepoo :)) a preko 110g bili u istoj drzavi, a istovremeno kukamo o iseljavanju, ajd dobro..
ratno stanje se ne moze usporediti tocno, a ja to nisam ni napravio, no isto tako si suho naivna ako vjerujes da se politicki problemi na ovom podrucju mogu rijesiti kroz institucije, pa do rata ne bi onda ni doslo - jedna stranka je vladala cijelom drzavom skoro 50godina i nisu nasli zajednicki jezik, a ti ocekujes da Hrvati u Bosni dobiju sto zele u odnosu na brojnije Muslimane i Srbe lol
Thompson je narodni odgovor na prijetnje i napetost naspram dva istocna naroda, nece nas Massimo sigurno budit i sokoliti.. no vidim neki su vec otpisali Bosanske Hrvate, ta oni zive u drugoj zemlji, sta nas briga za njih, lijepoo :)) a preko 110g bili u istoj drzavi, a istovremeno kukamo o iseljavanju, ajd dobro..
a sto bi ti? da se citava hr digne i hercegovinu pripoji hr? pozivas na rat?
sa tomsonom na celu?
i oprosti ali najvece komplekse uvjerljivo imaju ljudi iz manjih mjesta jer misle da moraju doseci nesto vise, sto ne znaci i bolje.... ne mogu vjerovati da si udpio sve ovo napisati.... :|....
evo citam, z.d. ugostio hr polit.elitu, da im zahvali.... tko je tu lud?
sa tomsonom na celu?
i oprosti ali najvece komplekse uvjerljivo imaju ljudi iz manjih mjesta jer misle da moraju doseci nesto vise, sto ne znaci i bolje.... ne mogu vjerovati da si udpio sve ovo napisati.... :|....
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
[quote="night sky"]
Ovo me nasmijalo.
Sada ce mnogi reci da je vrhunski pjevac.
Bit thompsona je u pobuduvanju hrv drustva kroz zajednistvo, mracnu proslost, negiranje svih naroda osim hrvaCkog...
Bolje da pjeva o boljoj buducnosti.
Ovako samo nabija trnje na nos osobama koje su dozivjele strasne traume, a sto im to treba? Da zauvijek zive u 91?
kic wrote:... cime je zasigurno izgubio respekt dobrog dijela razumnih gradana, ne moze javno pokazivati obzirom da se radi o osobi cije se ime veze uz mracnu proslost ovih prostora. a ne zna cak ni pjevati.
Ovo me nasmijalo.
Bit thompsona je u pobuduvanju hrv drustva kroz zajednistvo, mracnu proslost, negiranje svih naroda osim hrvaCkog...
Ovako samo nabija trnje na nos osobama koje su dozivjele strasne traume, a sto im to treba? Da zauvijek zive u 91?
Guest- Guest
night sky wrote:a sto bi ti? da se citava hr digne i hercegovinu pripoji hr? pozivas na rat?
sa tomsonom na celu?
samo stavljam stvari u kontekst, ne znam gdje ti vidis pozivanje na rat, dvolicni i duboko suprotstavljeni stav BGa i Sarajeva spram svih Hrvata je vise nego ocit..
stavljao sam ovdje klip jednog lika koji je govorio da je najbolja stvar osjecati se imigrantom i wage slaveom u jednom trenutku, jer se vise trudis zbog te pozicije..
ZD vjeruje u politicki main i misli da moze zamah iskoristit za neke stvari, i zas ne..
MPT je imao jedinicu iz pjevanja, to nam je nas profa fizike uvijek ponavljao, on mu predavao :^^
fibi.... o ukusima se ne raspravlja.... ali eto,nisam mogla odeoljeti haha.... :D
2015-08-16
kic, ne znam što si mislio ali napisano je zvučalo baš tako.... vođa u borbi za nešto jako škakljivo.... a kako dotični teško može biti uzor, dok z.d. apsolutno da, to dvoje nekako ne ide zajedno, jel....
ne klikam na klipići, plahta tekstove, copy i sl.. kratko,jasno, bez suvišnih fiozofija pročitam.
ne klikam na klipići, plahta tekstove, copy i sl.. kratko,jasno, bez suvišnih fiozofija pročitam.
2015-08-16
bit tompsona je u mračnoj prošlosti? ka je bila ota prošlost?Fibica wrote:night sky wrote::^0:kic wrote:... cime je zasigurno izgubio respekt dobrog dijela razumnih gradana, ne moze javno pokazivati obzirom da se radi o osobi cije se ime veze uz mracnu proslost ovih prostora. a ne zna cak ni pjevati.
Ovo me nasmijalo.
negiranje svih narodov osim hrvackog?
jugoslovenska propaganda je doprla do svakog apolitičnog čovika ki brine za bolesnu dječicu. do svakog.
2014-04-16
kic wrote:mr
ovo me kopka, zaboravljam ono sto znam da sam citao, gledao..
jo verujen da je svaka dobra prečitona rečenica, zbog koje se moroš nasloniti, uzdahnuti, pogljedati u daljinu ili omoh zvati ženu prečitati je i njoj,
učini nešto našemu mozgu zbog česa, i nakon ča je zaburaviš, ostaje valuable part of you.
2014-04-16
Mišljenja variraju, od kraja do kraja (pri tome mislim na zavičaj).
Gledala sam prijenos i kada je Z.D., rekao zahvalu koja je uključivala branitelje, a nakon toga se zaorilo: Vukovar, Vukovar, čulo se i Škabrnja, cijela sam se naježila.
Teško onaj kojega rat nije dotakao, može razumijeti.
Gledala sam prijenos i kada je Z.D., rekao zahvalu koja je uključivala branitelje, a nakon toga se zaorilo: Vukovar, Vukovar, čulo se i Škabrnja, cijela sam se naježila.
Teško onaj kojega rat nije dotakao, može razumijeti.
Guest- Guest
nije istina,
ljudi imaju sposobnost uživljavanja, bez osobnog iskustva.
ne more razumiti samo un ki opravdava jogoslovensku stronu u sukobu.
ki je zd?
ki je zd?
2014-04-16
Smatraš li da su jednake emocije kod onih koji su ga doživjeli i onih koji nisu?aben wrote:nije istina,
ki je zd?
Razlikuje li se razumijevanje i doživljavanje?
Zlatko Dalić
Guest- Guest
mislim da je aben proživio rat..
naravno da ga oni u istri, rijeci i puli ne mogu razumjeti kao mi koji smo slušali tutnjavinu topova, webeerova i padanje krmača (ne onih ružičastih)..
nego, spremamo se moj dragi i ja u Livno...
naravno da ga oni u istri, rijeci i puli ne mogu razumjeti kao mi koji smo slušali tutnjavinu topova, webeerova i padanje krmača (ne onih ružičastih)..
Guest- Guest
Ne znam metilda.
Moj je tata bio u ratu, a mama sama sa dvoje djece kod kuce...
Kaze da se bojala brata samog do skole pustiti.
Guest- Guest
jebiga,mativka wrote:Smatraš li da su jednake emocije kod onih koji su ga doživjeli i onih koji nisu?aben wrote:nije istina,
ki je zd?
Zlatko Dalić
ljudi govoru kako nišće na svitu ni isto osin kad uvatiš govno u šaku tako da viri s obadvi strone, pa pomirišeš s jenog, pa s drugog kraja.
un ki nemo adjendu, ki uloži trud, more razumiti. provoj se uživiti u jugoslovensku stronu, povlaštena kasta, muhte stan, respekt, jedinstven položaj u blokovskin svitu;
i unda neki hrvati, koji imaju u svojoj povijesti celo jedno mračno doba koje se doduše ne more točno odrediti na lenti vrimena, želu sve to uništiti? moreš li ih razumiti?
2014-04-16
normalno da ne znošFibica wrote:Ne znam metilda.
2014-04-16
metilda wrote:mislim da je aben proživio rat..
nego, spremamo se moj dragi i ja u Livno... :cheers:
ne moru jer su jugosloveni i osudjuju dogovoreni rat u kin su obe strone činile zločine:)
inače, padanje bumbi, život bez struje i vide, sve se to lako razumi, ako se oće.
svima je baren jedunput petarda pukla pod nogami, svi su se bar jednon u životu usmrdili u redu na bunki, svi su bili žedni, svima je sijalica pregorila. svi su se baren jedunpu pobojali za svoj život- bilo da su sudjelvali u prometnoj nesrići, da ih je profesor digo nespremne, da su čekali nalaz krvi nakon ča su pomrkali šporku fureštkinju, pa taman i da su samo falili skalinu i učinili un awkward step- sve se to more iskoristiti za rekonstrukciju onoga ča smo mi prošli.
2014-04-16
aben wrote:metilda wrote:mislim da je aben proživio rat..
ne moru jer su jugosloveni i osudjuju dogovoreni rat u kin su obe strone činile zločine:)
inače, padanje bumbi, život bez struje i vide, sve se to lako razumi, ako se oće.
svima je baren jedunput petarda pukla pod nogami, svi su se bar jednon u životu usmrdili u redu na bunki, svi su bili žedni, svima je sijalica pregorila. svi su se baren jedunpu pobojali za svoj život- bilo da su sudjelvali u prometnoj nesrići, da ih je profesor digo nespremne, da su čekali nalaz krvi nakon ča su pomrkali šporku fureštkinju, pa taman i da su samo falili skalinu i učinili un awkward step- sve se to more iskoristiti za rekonstrukciju onoga ča smo mi prošli.
ne slažem se samo sa ovim "dogovoreni rat"
ima jedna kratka rečenica koja je na mojoj strani:
30 GODINA OD NIKO NE SME DA VAS BIJE: Ovom rečenicom je Milošević kupio sve Srbe
https://www.kurir.rs/vesti/politika/2799611/30-godina-od-niko-ne-sme-da-vas-bije-ovom-recenicom-je-milosevic-kupio-sve-srbe
Guest- Guest
Zato znam kako se prebijalo neduzne srbe u skoli.aben wrote:normalno da ne znošFibica wrote:Ne znam metilda.
One koji nisu htjeli nikakav rat niti su krivi za ikakve zlocinacke cinove...
Sjecam se kada su "negde" u doba rata prebili curicu na ulazu u nasu osnovnu.
Jer je bila iz crne gore...
Nitko nikada nije odgovarao.
Guest- Guest
Zamišljam i pokušavam se uživjeti :)aben wrote:jebiga,mativka wrote:Smatraš li da su jednake emocije kod onih koji su ga doživjeli i onih koji nisu?aben wrote:nije istina,
ki je zd?
Zlatko Dalić
ljudi govoru kako nišće na svitu ni isto osin kad uvatiš govno u šaku tako da viri s obadvi strone, pa pomirišeš s jenog, pa s drugog kraja.
un ki nemo adjendu, ki uloži trud, more razumiti. provoj se uživiti u jugoslovensku stronu, povlaštena kasta, muhte stan, respekt, jedinstven položaj u blokovskin svitu;
i unda neki hrvati, koji imaju u svojoj povijesti celo jedno mračno doba koje se doduše ne more točno odrediti na lenti vrimena, želu sve to uništiti? moreš li ih razumiti?
Vjerujem da jugoslovene boli. Al' nikako ih se riješiti....
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Page 5 of 50