Denkverbot
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Denkverbot
Ako bi mi Abend bio poslodavac, bez problema :D
Šalu na stranu, vjerujem da se rađaju simpatije ali nisam za konzumaciju iste.
Guest- Guest
Bila bih jedna od rijetkih koja bi rekla: Obožavam svoj posao :Dkic wrote:
placa u naturi
Guest- Guest
Što je ovo? Kakve su ovo insinuacije?
2014-04-12
nisan za konzumaciju iste?
pa ki tako govori?
bes problijema se more roditi i biti podredjeni ili nadredjeni, normalno ako su to uravnoteženi ljudi ki znaju poso ni jednoko čovik.
pa ki tako govori?
bes problijema se more roditi i biti podredjeni ili nadredjeni, normalno ako su to uravnoteženi ljudi ki znaju poso ni jednoko čovik.
2014-04-16
A kako sam trebala napisati? :)aben wrote:nisan za konzumaciju iste?
pa ki tako govori?
Guest- Guest
verujin da se radjeju simpatije, ali nis za romance na poslu.mativka wrote:Ako bi mi Abend bio poslodavac, bez problema :D
2014-04-16
mislim da je najbolje prekinuti druzenje kad vam se ne svidja kakvi postajete dok ste s nekim/a, neovisno o tome kakve su te osobe..
Eto, vidiš da znaš na što mislim. Lijepo napisano :)aben wrote:verujin da se radjeju simpatije, ali nis za romance na poslu.mativka wrote:Ako bi mi Abend bio poslodavac, bez problema :D
Guest- Guest
Ha je...kic wrote:
mislim da je najbolje prekinuti druzenje kad vam se ne svidja kakvi postajete dok ste s nekim/a, neovisno o tome kakve su te osobe..
Ali mene je to dovelo do toga da sam imala dvije prijateljice...
Nije to lose, ali, pocela sam previse gledati tude mane.
Guest- Guest
Ajde, daj primjer.kic wrote:
Ne znam zašto sam pomislila na onu priču da si pas i čovjek nakon nekog vremena sliče..
Guest- Guest
pa jednostavan primjer, odes s kolegom piti, ostanes prazna novcanika i ujutru na posao moras mamuran dok on spava..
zapravo nisam mislio na posljedice te, vise na to sto kaze mate, pas i gospodar slika i ogledalo jel..
metilda wrote:violator wrote:Contrariwise, if it was so, it might be; and if it were so, it would be; but as it isn't, it ain't.
naišla danas na ovaj video i podsjetio me na tebe
Pjesma je lijepa - Lisaaa <3 - i svidja mi se ovaj minimalizam. Podsjeca me na ples vjetra, vrtlog emocija..
Guest- Guest
Bi li se mrkala s kolegom sa posla?:)violator wrote:A koja je tema danas? Jucer se pogubih u onom cuspajzu...
Guest- Guest
mativka wrote:Bi li se mrkala s kolegom sa posla?:)violator wrote:A koja je tema danas? Jucer se pogubih u onom cuspajzu...
Mrkala?! :-D Ajme izraza!
Ne bih. :-)
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Page 7 of 50