Burberry poklonio odjeću u vrijednosti 230 miljuna Kosovu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Burberry poklonio odjeću u vrijednosti 230 miljuna Kosovu
veber wrote:nike majca nije isto što i majca s placa. nedavno sam kupio jednu i tražio da ima sitni znakić. super je majica.marcellus wrote:to što ima puno budala koje će platit nešto puta 20 od ekonomske cijene jer piše neki kurac na tom nečem tj idiota koji reklamiraju brend i umjesto da im brend plati oni plaćaju brendu to je drugo
dok ju nisam oprao i skužio da na leđima piše NIKE pol metra veliko. to mi je škola, gledaj i stražnju stranu.
nije majica s placa, ali ima kvalitetne robe koja nije brendirana skupim brendovima.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
a i dalje je jeftinija xy puta
to ti je ono, škoda i audi, audi je 10% različiti i otprilike toliko bolji, ali cijena ide duplo
naravno. meni neke radne majice su bolje od tih brendiranih. no činjenica je da dulje traju. imam jednu lacosta polo majicu koja ima 30 g. bila je zelena, sada je žuta ali i dalje je neokrznuta. imam dva đempera od benetona, od vune. ista stvar. ipak ima nekaj u kvaliteti i cijeni.marcellus wrote:veber wrote:nike majca nije isto što i majca s placa. nedavno sam kupio jednu i tražio da ima sitni znakić. super je majica.marcellus wrote:to što ima puno budala koje će platit nešto puta 20 od ekonomske cijene jer piše neki kurac na tom nečem tj idiota koji reklamiraju brend i umjesto da im brend plati oni plaćaju brendu to je drugo
dok ju nisam oprao i skužio da na leđima piše NIKE pol metra veliko. to mi je škola, gledaj i stražnju stranu.
nije majica s placa, ali ima kvalitetne robe koja nije brendirana skupim brendovima.
2014-12-30
ne.marcellus wrote:to ti je ono, škoda i audi, audi je 10% različiti i otprilike toliko bolji, ali cijena ide duplo
škoda ti je vw. starija generacija pasata je nova škoda oktavija.
audi je smeće.
2014-12-30
Da, i ne smije biti manja od ukupnih troškova plus profit.marcellus wrote:Triny wrote:U cijenu proizvoda ne ulazi samo trošak proizvodnje, ima tu još niz faktora, skladištenje, transport, marketing...marcellus wrote:"Nowadays, Burberry does make some items in China, especially smaller bags and accessories, so don’t worry if you spot a ‘Made in China’ stamp in the bag"
A cijene su im ko da je sve ručno šivano u švicarskoj
u cijenu u konačnici ulazi samo ponuda i potražnja, tj. koliko je nešto ograničeno u ponudi a poželjno.
Trinity-
2014-04-17
Pa u stvari oni kupnjom brandiraog proizvoda brandiraju sebe.marcellus wrote:to što ima puno budala koje će platit nešto puta 20 od ekonomske cijene jer piše neki kurac na tom nečem tj idiota koji reklamiraju brend i umjesto da im brend plati oni plaćaju brendu to je drugo
Trinity-
2014-04-17
hmmm. ima nekaj i u tome.Triny wrote:Pa u stvari oni kupnjom brandiraog proizvoda brandiraju sebe.marcellus wrote:to što ima puno budala koje će platit nešto puta 20 od ekonomske cijene jer piše neki kurac na tom nečem tj idiota koji reklamiraju brend i umjesto da im brend plati oni plaćaju brendu to je drugo
pregledao se. očito sam zagovornik nike.
čarape nike
kratke hlaće nike
majica nike
jedino gaće no name.
ali preferiram alpina tenisice.
2014-12-30
Jasno da ima.
Kvaliteta čak i nije presudna.
Bitne su emocionalne asocijacije koje vežemo uz neki brand.
Kvaliteta čak i nije presudna.
Bitne su emocionalne asocijacije koje vežemo uz neki brand.
Trinity-
2014-04-17
@veber,jel kod tebe padalo?
Trinity-
2014-04-17
sada sam ti bliže. živim u centru.Triny wrote:@veber,jel kod tebe padalo?
da, padalo!
potop rastrčao se po stanu da zaprem sve prozore, a žemsku zalilo do kosti. krepao sam od smijeha, što druga strana nije baš primila dragovoljno.
potop, potop.
2014-12-30
Wow, centar ...veber wrote:sada sam ti bliže. živim u centru.Triny wrote:@veber,jel kod tebe padalo?
da, padalo!
potop rastrčao se po stanu da zaprem sve prozore, a žemsku zalilo do kosti. krepao sam od smijeha, što druga strana nije baš primila dragovoljno.
potop, potop.
Kod mene nije toliko padalo kako je opako izgledalo, jedino sam popodne farbala balkon, pa me brinulo na šta će to sad izaći...
Trinity-
2014-04-17
a, jebgaWow, centar ...
nisam u drugom wc-u zapro prozor pa imam mali bazenček.Kod mene nije toliko padalo kako je opako izgledalo, jedino sam popodne farbala balkon, pa me brinulo na šta će to sad izaći...
padalo kao mutavo, tu kod mene.
2014-12-30
Ima ali ... nitko nikada neće napraviti sako ili suknju kao boss. Ona stoji kao da ju je nacrtao netko i uvijek je takva. Ili haljina.marcellus wrote:veber wrote:nike majca nije isto što i majca s placa. nedavno sam kupio jednu i tražio da ima sitni znakić. super je majica.marcellus wrote:to što ima puno budala koje će platit nešto puta 20 od ekonomske cijene jer piše neki kurac na tom nečem tj idiota koji reklamiraju brend i umjesto da im brend plati oni plaćaju brendu to je drugo
Nitko nikada neće napraviti baloner kao ovi iz linka..
Torba Fendi moze 500 godina , možes u njoj nositi kamenje ona se neće odsiti..
Tako da osim cijene koja je naravno prenapuhana ipak je to kvaliteta.
Bar za neke stvari, za majicu svejedno..
Last edited by kaja on 21/7/2018, 09:07; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
za torbic neznam, ali imam poslovnu boss i uz papire, lap, možeš i 10kg železa nutra stavit. imam od armanija košulje i to je to. da je cijena prenapuhana je. ali daleko od robe s placa.kaja wrote:Ima ali ... nitko nikada neće napraviti sako ili suknju kao boss. Ona stoji kao da ju je nacrtao netko i uvijek je takva. Ili haljina.marcellus wrote:veber wrote:nike majca nije isto što i majca s placa. nedavno sam kupio jednu i tražio da ima sitni znakić. super je majica.marcellus wrote:to što ima puno budala koje će platit nešto puta 20 od ekonomske cijene jer piše neki kurac na tom nečem tj idiota koji reklamiraju brend i umjesto da im brend plati oni plaćaju brendu to je drugo
2014-12-30
Šta će ti 10 kila gvožđurije u torbi?veber wrote:za torbic neznam, ali imam poslovnu boss i uz papire, lap, možeš i 10kg železa nutra stavit. imam od armanija košulje i to je to. da je cijena prenapuhana je. ali daleko od robe s placa.kaja wrote:Ima ali ... nitko nikada neće napraviti sako ili suknju kao boss. Ona stoji kao da ju je nacrtao netko i uvijek je takva. Ili haljina.marcellus wrote:veber wrote:nike majca nije isto što i majca s placa. nedavno sam kupio jednu i tražio da ima sitni znakić. super je majica.marcellus wrote:to što ima puno budala koje će platit nešto puta 20 od ekonomske cijene jer piše neki kurac na tom nečem tj idiota koji reklamiraju brend i umjesto da im brend plati oni plaćaju brendu to je drugo
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
neka se nađe.dzango wrote:Šta će ti 10 kila gvožđurije u torbi?
frendu sam stavio u torbu ploču cca 2kg. cukao ju je godinama, kada je mijenjao torbu otkrio je železo u njoj.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu
» Albanija se zadužila novih 700 miljuna eura u euroobveznicama
» Nova Trampova uredba znači protjerivanje 11 MILJUNA STRANACA
» Rusko državljanstvo za više od pola miljuna ljudi iz Donbasa
» Ressler se poklonio na Bleiburgu
» Albanija se zadužila novih 700 miljuna eura u euroobveznicama
» Nova Trampova uredba znači protjerivanje 11 MILJUNA STRANACA
» Rusko državljanstvo za više od pola miljuna ljudi iz Donbasa
» Ressler se poklonio na Bleiburgu