Burberry poklonio odjeću u vrijednosti 230 miljuna Kosovu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Burberry poklonio odjeću u vrijednosti 230 miljuna Kosovu
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/burberry-je-spalio-neprodanu-odjecu-u-vrijednosti-230-milijuna-kuna-britanci-su-bijesni/7630941/
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Burberry poklonio odjeću u vrijednosti 230 miljuna Kosovu
inače jebem im mater mogli su to stvarno donirat sirotinji ili nekom
ili rasprodat jeftino a ne ono mi smo brend nećemo da fukara nosi naše stvari samo ultrabogati
ili rasprodat jeftino a ne ono mi smo brend nećemo da fukara nosi naše stvari samo ultrabogati
https://www.mytheresa.com/euro_en/designers/burberry-london-england.html
400 eura šal, 120 eura privjesak za ključeve, 1250 eura ruksak, 1800 eura baloner...
a da i 130 eura bijela pamučna majica, koju vjerojatno kao i sve ostalo naručuju iz kine, naveliko košta oko dva dolara po komadu...
400 eura šal, 120 eura privjesak za ključeve, 1250 eura ruksak, 1800 eura baloner...
a da i 130 eura bijela pamučna majica, koju vjerojatno kao i sve ostalo naručuju iz kine, naveliko košta oko dva dolara po komadu...
Da. Pa kada bez problema spale onda su zbilja uložili 2 dolara.marcellus wrote:https://www.mytheresa.com/euro_en/designers/burberry-london-england.html
Iz toga razloga osim ovog prvog, paljenja ne treba kod njih kupiti ni gaće..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
"Nowadays, Burberry does make some items in China, especially smaller bags and accessories, so don’t worry if you spot a ‘Made in China’ stamp in the bag"
A cijene su im ko da je sve ručno šivano u švicarskoj
a i ti ga sereš. kaj misliš da mercedes vrijedi 60 000€ ili onaj S koji sam vozio, 80 000€
kupuješ zvijezdu, a košta kao i hyundai, kia ili renault.
big deal
kupuješ zvijezdu, a košta kao i hyundai, kia ili renault.
big deal
2014-12-30
Pa da si srozaju cijene i vrijednost branda, to se jednostavno ne radi sve dok možeš podnijeti taj gubitak.marcellus wrote:inače jebem im mater mogli su to stvarno donirat sirotinji ili nekom
Trinity-
2014-04-17
U cijenu proizvoda ne ulazi samo trošak proizvodnje, ima tu još niz faktora, skladištenje, transport, marketing...marcellus wrote:"Nowadays, Burberry does make some items in China, especially smaller bags and accessories, so don’t worry if you spot a ‘Made in China’ stamp in the bag"
Trinity-
2014-04-17
ne kuži marc.Triny wrote:U cijenu proizvoda ne ulazi samo trošak proizvodnje, ima tu još niz faktora, skladištenje, transport, marketing...marcellus wrote:"Nowadays, Burberry does make some items in China, especially smaller bags and accessories, so don’t worry if you spot a ‘Made in China’ stamp in the bag"
mi smo jednom nekaj zajebali s bojom za podravku i morali smo komisijski sve uništit, bez obzira kaj nije bilo logotipa, no boja je zaštićena copyrightom i možeš se jebat, ode 100 000€ u reciklažu.
2014-12-30
Evo ti ga, u drugom šihtu je i šofer. Koga si to vozio? Kolindu?veber wrote:a i ti ga sereš. kaj misliš da mercedes vrijedi 60 000€ ili onaj S koji sam vozio, 80 000€
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
jojjj šupku, da, imao sam S. jedan od lošijih autiju.Eroo wrote:Evo ti ga, u drugom šihtu je i šofer. Koga si to vozio? Kolindu?veber wrote:a i ti ga sereš. kaj misliš da mercedes vrijedi 60 000€ ili onaj S koji sam vozio, 80 000€
znam da patiš na takve stvari, ali jebiga ja kao portir sam imao u vlasništvu S, a ti kao čefur voziš toyotu.
idem za dojčland pa ti prodam genesis po sitnoj lovi. bit ćeš jerffa u selu.
2014-12-30
veber wrote:jojjj šupku, da, imao sam S. jedan od lošijih autiju.Eroo wrote:Evo ti ga, u drugom šihtu je i šofer. Koga si to vozio? Kolindu?veber wrote:a i ti ga sereš. kaj misliš da mercedes vrijedi 60 000€ ili onaj S koji sam vozio, 80 000€
znam da patiš na takve stvari, ali jebiga ja kao portir sam imao u vlasništvu S, a ti kao čefur voziš toyotu.
idem za dojčland pa ti prodam genesis po sitnoj lovi. bit ćeš jerffa u selu.
Kladio bih se da imaš i kilsku krstaču oko vrata, koja ti visi preko trbuha sa opsegom 180 cm.
Širi nego viši, jebote...Podaci: visina/pas/ prsa = 150/180/60
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
hahahahaha
šupku promjer bedra mi je 58, ako te baš zanima moje tijelo odi na kultne imaš fotke tamo.
30km mi je minimu koji odvozim svaki dan. ti trošiš kalorije za mješalicom ja moram na biciklu.
šupku promjer bedra mi je 58, ako te baš zanima moje tijelo odi na kultne imaš fotke tamo.
30km mi je minimu koji odvozim svaki dan. ti trošiš kalorije za mješalicom ja moram na biciklu.
2014-12-30
a tvoji upisi stvarno otkrivaju jako entelegentnu osobu, kao da s debilčekom se prepirem.
glup si, jadan i patetičan.
glup si, jadan i patetičan.
2014-12-30
Idi u kurac natira si me mirim promjer bedra...
Isto u mm...
Jel to dobro ili nije?
Isto u mm...
Jel to dobro ili nije?
a, čuj imamo male pimpeke, neka su nam bedra jaka. treba tu siću zgurat tranu.T. wrote:Idi u kurac natira si me mirim promjer bedra...
Isto u mm...
Jel to dobro ili nije?
ako se baviš sportom onda je ok.
2014-12-30
Triny wrote:U cijenu proizvoda ne ulazi samo trošak proizvodnje, ima tu još niz faktora, skladištenje, transport, marketing...marcellus wrote:"Nowadays, Burberry does make some items in China, especially smaller bags and accessories, so don’t worry if you spot a ‘Made in China’ stamp in the bag"
u cijenu u konačnici ulazi samo ponuda i potražnja, tj. koliko je nešto ograničeno u ponudi a poželjno.
to što ima puno budala koje će platit nešto puta 20 od ekonomske cijene jer piše neki kurac na tom nečem tj idiota koji reklamiraju brend i umjesto da im brend plati oni plaćaju brendu to je drugo
nike majca nije isto što i majca s placa. nedavno sam kupio jednu i tražio da ima sitni znakić. super je majica.marcellus wrote:to što ima puno budala koje će platit nešto puta 20 od ekonomske cijene jer piše neki kurac na tom nečem tj idiota koji reklamiraju brend i umjesto da im brend plati oni plaćaju brendu to je drugo
dok ju nisam oprao i skužio da na leđima piše NIKE pol metra veliko. to mi je škola, gledaj i stražnju stranu.
2014-12-30
veber wrote:nike majca nije isto što i majca s placa. nedavno sam kupio jednu i tražio da ima sitni znakić. super je majica.marcellus wrote:to što ima puno budala koje će platit nešto puta 20 od ekonomske cijene jer piše neki kurac na tom nečem tj idiota koji reklamiraju brend i umjesto da im brend plati oni plaćaju brendu to je drugo
dok ju nisam oprao i skužio da na leđima piše NIKE pol metra veliko. to mi je škola, gledaj i stražnju stranu.
nije majica s placa, ali ima kvalitetne robe koja nije brendirana skupim brendovima.
Similar topics
» Koljac Srba vidjen na Kosovu?!Sprema novu 'Oluju' za Srbe na Kosovu
» Albanija se zadužila novih 700 miljuna eura u euroobveznicama
» Nova Trampova uredba znači protjerivanje 11 MILJUNA STRANACA
» Rusko državljanstvo za više od pola miljuna ljudi iz Donbasa
» Ressler se poklonio na Bleiburgu
» Albanija se zadužila novih 700 miljuna eura u euroobveznicama
» Nova Trampova uredba znači protjerivanje 11 MILJUNA STRANACA
» Rusko državljanstvo za više od pola miljuna ljudi iz Donbasa
» Ressler se poklonio na Bleiburgu
Page 1 of 2