DRAMATIČNO! DODIK NEĆE DA ĆUTI: U Sarajevu ima sedam baza TERORISTIČKE ORGANIZACIJE ISIS!
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: DRAMATIČNO! DODIK NEĆE DA ĆUTI: U Sarajevu ima sedam baza TERORISTIČKE ORGANIZACIJE ISIS!
Ja jesam iznad ali ne udaraj bez veze ko u kavanskoj makljaži gdje ne znaš odakle će sjevnuti pa udaraš gdje stignešepikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:SNSD
SDS ne
Govorim o vladajućoj politici Banja Luke, koja je kojim te čudom, najveća smetnja našim pravašima...
Oni bi radije SDS i četalje pa da mogu an miru živjeti antisrpstvo...a to što će hrvati u bih popušiti zbog njihovog đira, jebeš njih ionako su to sve ...
e a...
zato Dodo, care.
u osnovi bolje da je srbija nego bošnjakistan
Otprilike, ideologija ispred realpolitika. Dodo je spašavao 2010, a I danas ako padne zakon, past će zbog Dode.
Zato ga na Sokocu i u Rudom zovu Mile Ustaša...
e al aj ti to objasni ovim gore iznad.
Oni bi najradije Nikolu Poplašena na vlasti pa da njihova ideologija dobije utemeljenje a Hrvate u BiH ionako tko jebe.
Više smo političke podrške i kjoristi zadnjih 10 godina dobili iz Banja Luke i Moskve nego iz Zagreba i Washingtona, kom krivo kom pravo.
A tako se trebamo i ponašati.
Kome nije ajsno neka se upita zašto je to tako?
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Re: DRAMATIČNO! DODIK NEĆE DA ĆUTI: U Sarajevu ima sedam baza TERORISTIČKE ORGANIZACIJE ISIS!
vuksadinare wrote:epi nema ljutnje..pa tako ej bilo..bosanac u zagrebu nekad se tako zborilo..nitko nije govorio hrvat,srbin ili musliman iz bosne...dosita ljudi pojma nisu imali bar dobar dio...ja nisam imao pojma da je jedna srpkinja iz bosne koja je redila sa mojom starom srpkinja do pocetka devedesetih..moja stara je uvijek za nju govorila bosankaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:jbg tako se govorilo..vjeruj mi da se tamo dobrano do kraj osmadesetih tu bar u zagrebu smatralo da su bosanci bosanci dobar dio ljudi nije imao pojma da su bosanci i hrvati i srbi i muslimani..za hercegovce puno vise znalo mislim da su hrvati...valjda i kroz politicke događaje tada u jugi...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:
bosnac je bosanac..isto jede..isti dijalekt..isti zrak udise..samo vjera drugacija..govorio ej nekad za juge moj pok.stric...koji ej cesto bosnu pohodio
vucina unista...po običaju :D
mislim nebitno je i naporan si stim...pa svima smo bili jugoslaveni a vi vlaji pravoslavci i katolici isti kurac opet....isto stenjete kad pričate, isto jedete rukom isto zavijate i što sad :D
e baš ima ljutnje zbog nečije neprosvijećenosti i neznanja...taman se ljutiti jer neki pastir nešto ne razumije...
to ti je tako
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tre wrote:Ja jesam iznad ali ne udaraj bez veze ko u kavanskoj makljaži gdje ne znaš odakle će sjevnuti pa udaraš gdje stignešepikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:SNSD
SDS ne
Govorim o vladajućoj politici Banja Luke, koja je kojim te čudom, najveća smetnja našim pravašima...
Oni bi radije SDS i četalje pa da mogu an miru živjeti antisrpstvo...a to što će hrvati u bih popušiti zbog njihovog đira, jebeš njih ionako su to sve ...
e a...
zato Dodo, care.
Otprilike, ideologija ispred realpolitika. Dodo je spašavao 2010, a I danas ako padne zakon, past će zbog Dode.
Oni bi najradije Nikolu Poplašena na vlasti pa da njihova ideologija dobije utemeljenje a Hrvate u BiH ionako tko jebe.
Više smo političke podrške i kjoristi zadnjih 10 godina dobili iz Banja Luke i Moskve nego iz Zagreba i Washingtona, kom krivo kom pravo.
Dobro, dobro...samo kažem :)
2015-08-06
;)epikur37 wrote:tre wrote:Ja jesam iznad ali ne udaraj bez veze ko u kavanskoj makljaži gdje ne znaš odakle će sjevnuti pa udaraš gdje stignešepikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
e a...
zato Dodo, care.
Dobro, dobro...samo kažem :)
..znalo se je jedino da u rukama bosnaca cvrsto stoji vaser vaga i lopatica...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi nema ljutnje..pa tako ej bilo..bosanac u zagrebu nekad se tako zborilo..nitko nije govorio hrvat,srbin ili musliman iz bosne...dosita ljudi pojma nisu imali bar dobar dio...ja nisam imao pojma da je jedna srpkinja iz bosne koja je redila sa mojom starom srpkinja do pocetka devedesetih..moja stara je uvijek za nju govorila bosankaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:jbg tako se govorilo..vjeruj mi da se tamo dobrano do kraj osmadesetih tu bar u zagrebu smatralo da su bosanci bosanci dobar dio ljudi nije imao pojma da su bosanci i hrvati i srbi i muslimani..za hercegovce puno vise znalo mislim da su hrvati...valjda i kroz politicke događaje tada u jugi...epikur37 wrote:
vucina unista...po običaju :D
mislim nebitno je i naporan si stim...pa svima smo bili jugoslaveni a vi vlaji pravoslavci i katolici isti kurac opet....isto stenjete kad pričate, isto jedete rukom isto zavijate i što sad :D
e baš ima ljutnje zbog nečije neprosvijećenosti i neznanja...taman se ljutiti jer neki pastir nešto ne razumije...
to ti je tako
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
epikur37 wrote:e al aj ti to objasni ovim gore iznad.
Sića za "potkusurivanje"... uvijek bili...
Naravno da nisu Ruski tenkovi upali u Hercegovačku banku...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:epi nema ljutnje..pa tako ej bilo..bosanac u zagrebu nekad se tako zborilo..nitko nije govorio hrvat,srbin ili musliman iz bosne...dosita ljudi pojma nisu imali bar dobar dio...ja nisam imao pojma da je jedna srpkinja iz bosne koja je redila sa mojom starom srpkinja do pocetka devedesetih..moja stara je uvijek za nju govorila bosanka
A danas je kao nešto puno drugačiji odnos od starosjedilaca :D ?
2018-04-10
to je tako bilo...mada se realno bosanci nisu previse eksponirali sa svojom nacionalnoscu od hercegovaca naprimjer...oni su vise se dicili onim ja sam bosanac...rijetko stavljajuci onaj prefiks hrvat,srbin ili musliman za razliku od hercegovca i hrvata i srbina...mozda iz razloga sto su s ehrvati iz hercegovine vise smatrali da su hrvatska nego bh-a a i granice sa hrvatskom plus u zapadnoj hercegovini je 98% hrvata nije bilo one nacionalne pomjesanosti i međunacionalnog suzivotaHektorović wrote:vuksadinare wrote:epi nema ljutnje..pa tako ej bilo..bosanac u zagrebu nekad se tako zborilo..nitko nije govorio hrvat,srbin ili musliman iz bosne...dosita ljudi pojma nisu imali bar dobar dio...ja nisam imao pojma da je jedna srpkinja iz bosne koja je redila sa mojom starom srpkinja do pocetka devedesetih..moja stara je uvijek za nju govorila bosanka
2015-09-08
vuksadinare wrote:..znalo se je jedino da u rukama bosnaca cvrsto stoji vaser vaga i lopatica...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi nema ljutnje..pa tako ej bilo..bosanac u zagrebu nekad se tako zborilo..nitko nije govorio hrvat,srbin ili musliman iz bosne...dosita ljudi pojma nisu imali bar dobar dio...ja nisam imao pojma da je jedna srpkinja iz bosne koja je redila sa mojom starom srpkinja do pocetka devedesetih..moja stara je uvijek za nju govorila bosankaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:
jbg tako se govorilo..vjeruj mi da se tamo dobrano do kraj osmadesetih tu bar u zagrebu smatralo da su bosanci bosanci dobar dio ljudi nije imao pojma da su bosanci i hrvati i srbi i muslimani..za hercegovce puno vise znalo mislim da su hrvati...valjda i kroz politicke događaje tada u jugi...
to ti je tako
Pored ostalog i to ;)
2015-08-06
prc!naravno da nije.ovaj forum nudi mali milijun dokaza...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:epi nema ljutnje..pa tako ej bilo..bosanac u zagrebu nekad se tako zborilo..nitko nije govorio hrvat,srbin ili musliman iz bosne...dosita ljudi pojma nisu imali bar dobar dio...ja nisam imao pojma da je jedna srpkinja iz bosne koja je redila sa mojom starom srpkinja do pocetka devedesetih..moja stara je uvijek za nju govorila bosanka
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:prc!naravno da nije.ovaj forum nudi mali milijun dokaza...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:epi nema ljutnje..pa tako ej bilo..bosanac u zagrebu nekad se tako zborilo..nitko nije govorio hrvat,srbin ili musliman iz bosne...dosita ljudi pojma nisu imali bar dobar dio...ja nisam imao pojma da je jedna srpkinja iz bosne koja je redila sa mojom starom srpkinja do pocetka devedesetih..moja stara je uvijek za nju govorila bosanka
Pa ja osobno nikad nisam doživio neprijatnosti s te strane.
Tu i tamo neka uzajamna zajebacija...
Ako je netko zločest preko regionalnog porijekla u glavnom se radi o vlaškoj seljačini ili nekom propalitetu koji pere komplekse ali to nije za uzet u ozbilj.
2015-08-06
ovo vlaskoj predmjevam da ide meneepikur37 wrote:max123 wrote:prc!naravno da nije.ovaj forum nudi mali milijun dokaza...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:epi nema ljutnje..pa tako ej bilo..bosanac u zagrebu nekad se tako zborilo..nitko nije govorio hrvat,srbin ili musliman iz bosne...dosita ljudi pojma nisu imali bar dobar dio...ja nisam imao pojma da je jedna srpkinja iz bosne koja je redila sa mojom starom srpkinja do pocetka devedesetih..moja stara je uvijek za nju govorila bosanka
Ako je netko zločest preko regionalnog porijekla u glavnom se radi o vlaškoj seljačini ili nekom propalitetu koji pere komplekse ali to nije za uzet u ozbilj.
2015-09-08
epikur37 wrote:
Oni bi najradije Nikolu Poplašena
Ja mislim da će nas sve ovaj naš vuksadinare častit ako Govedarica dođe na vlast :D
2018-04-10
vuksadinare wrote:ovo vlaskoj predmjevam da ide meneepikur37 wrote:max123 wrote:prc!naravno da nije.ovaj forum nudi mali milijun dokaza...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:epi nema ljutnje..pa tako ej bilo..bosanac u zagrebu nekad se tako zborilo..nitko nije govorio hrvat,srbin ili musliman iz bosne...dosita ljudi pojma nisu imali bar dobar dio...ja nisam imao pojma da je jedna srpkinja iz bosne koja je redila sa mojom starom srpkinja do pocetka devedesetih..moja stara je uvijek za nju govorila bosanka
Ne, ti si naš, bosanac :)
2015-08-06
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Ja mislim da će nas sve ovaj naš vuksadinare častit ako Govedarica dođe na vlast :D
:D
i onda će reć e jesam vam, ja govorio :)
2015-08-06
80ih ovdje u dojclandu sam imao prijatelje i poznanike koji su za sebe tvrdili da su bosanski katolici(mahom srednja bosna).ako je ovaj zadnji rat ista dobroga generirao onda je to da su raznorazni bosanski katolici postali(opet) Hrvati...vuksadinare wrote:
to je tako bilo...mada se realno bosanci nisu previse eksponirali sa svojom nacionalnoscu od hercegovaca naprimjer...oni su vise se dicili onim ja sam bosanac...rijetko stavljajuci onaj prefiks hrvat,srbin ili musliman za razliku od hercegovca i hrvata i srbina...mozda iz razloga sto su s ehrvati iz hercegovine vise smatrali da su hrvatska nego bh-a a i granice sa hrvatskom plus u zapadnoj hercegovini je 98% hrvata nije bilo one nacionalne pomjesanosti i međunacionalnog suzivota
max123- Posts : 2853
2015-10-28
U politici ne smiješ gledati samo interese, korist i budućnost.
Najvažnije je slušati srce svoga naroda.
Tako se dobija najviše glasova.
Najvažnije je slušati srce svoga naroda.
Tako se dobija najviše glasova.
crvenkasti-
2014-04-17
...pa opcenito bosna..bosancima su se opcenito voljeli rpedstavljati posavljaci,srednja bosna...a narocito onaj dio oko tuzle,sarajlije i banja lucani...ja ne poznam hrvata iz sarajeva ili tuzle npr.koji me nije ubio u pojam isticuci ono 'ja bosanac'.. ..a radilo ih je dosta sa mojim pok.starim..ne toliko posavlajci i ovi srednje bosne koliko ovi hrvati iz sarajeva,tuzle pa i banja luke..max123 wrote:80ih ovdje u dojclandu sam imao prijatelje i poznanike koji su za sebe tvrdili da su bosanski katolici(mahom srednja bosna).ako je ovaj zadnji rat ista dobrogo generirao onda je to da su raznorazni bosanski katolici postali(opet) Hrvati...vuksadinare wrote:
to je tako bilo...mada se realno bosanci nisu previse eksponirali sa svojom nacionalnoscu od hercegovaca naprimjer...oni su vise se dicili onim ja sam bosanac...rijetko stavljajuci onaj prefiks hrvat,srbin ili musliman za razliku od hercegovca i hrvata i srbina...mozda iz razloga sto su s ehrvati iz hercegovine vise smatrali da su hrvatska nego bh-a a i granice sa hrvatskom plus u zapadnoj hercegovini je 98% hrvata nije bilo one nacionalne pomjesanosti i međunacionalnog suzivota
2015-09-08
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Nitko sretniji od njega :D
2018-04-10
max123 wrote:80ih ovdje u dojclandu sam imao prijatelje i poznanike koji su za sebe tvrdili da su bosanski katolici(mahom srednja bosna).ako je ovaj zadnji rat ista dobroga generirao onda je to da su raznorazni bosanski katolici postali(opet) Hrvati...vuksadinare wrote:
Ima i puno Srba koji su postali Hrvati. To je još bolje.
crvenkasti-
2014-04-17
i onda će opet kao i 92-ge vezati zastavu s ljiljanima i do drineHektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Nitko sretniji od njega :D
2015-08-06
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Milorad Dodik: Veličanstvena pobjeda SNSD-a, RS je u sedam dana dva puta pobjedila
» Dodik: BiH je logistička baza terorizma u Evropi i svetu
» Nevladine Organizacije u BiH se bune jer Dodik želi znati tko ih financira…
» Saudijski princ Mohammed bin Salman : Danas postoji trougao zla koji čine Iran sa ekstremnim šiitima, zatim Muslimansko bratstvo i terorističke organitzacije ISIS i Al Kaida
» Milorad Dodik u trodnevnoj posjeti Izraelu: Primit će priznanje Svjetske cionističke organizacije
» Dodik: BiH je logistička baza terorizma u Evropi i svetu
» Nevladine Organizacije u BiH se bune jer Dodik želi znati tko ih financira…
» Saudijski princ Mohammed bin Salman : Danas postoji trougao zla koji čine Iran sa ekstremnim šiitima, zatim Muslimansko bratstvo i terorističke organitzacije ISIS i Al Kaida
» Milorad Dodik u trodnevnoj posjeti Izraelu: Primit će priznanje Svjetske cionističke organizacije
Page 3 of 5