Srbima smeta uz Thompsona i Dalić...
Page 13 of 15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Srbima smeta uz Thompsona i Dalić...
I ja mislim da dosta njih sluša Tompsona. Svi oni koji slušaju Cecu. I njene pesme su o ljubavi a kulturni koncept je isti.newuser wrote:Thompsonove pjesme su prelijepe, mislim da ih i dosta Srba sluša jer oni nemaju onakvog pjevača niti iz bliza. Pjesma čavoglave je nastala znamo kada a osim te pjesme koja je dobra i jako vrijedna pogotovo u tadašnje vrijeme čovjek nema niti jednu pjesmu kojom poziva na mržnju već se pjeva o zajedništvu i ljubavi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Neusporedivo.dzango wrote:I ja mislim da dosta njih sluša Tompsona. Svi oni koji slušaju Cecu. I njene pesme su o ljubavi a kulturni koncept je isti.newuser wrote:Thompsonove pjesme su prelijepe, mislim da ih i dosta Srba sluša jer oni nemaju onakvog pjevača niti iz bliza. Pjesma čavoglave je nastala znamo kada a osim te pjesme koja je dobra i jako vrijedna pogotovo u tadašnje vrijeme čovjek nema niti jednu pjesmu kojom poziva na mržnju već se pjeva o zajedništvu i ljubavi.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Zašto ne? Liga sendvičara.vuksadinare wrote:...ovim potezima iz srbije konacno se moze zabetonirat bilo kakva pomisoa o nekoj regionalnoj nogometnoj ligi...
Isto. Pseudo umetnost da turbo ishodištem. Uostalom, imaju istu publiku.newuser wrote:Neusporedivo.dzango wrote:I ja mislim da dosta njih sluša Tompsona. Svi oni koji slušaju Cecu. I njene pesme su o ljubavi a kulturni koncept je isti.newuser wrote:Thompsonove pjesme su prelijepe, mislim da ih i dosta Srba sluša jer oni nemaju onakvog pjevača niti iz bliza. Pjesma čavoglave je nastala znamo kada a osim te pjesme koja je dobra i jako vrijedna pogotovo u tadašnje vrijeme čovjek nema niti jednu pjesmu kojom poziva na mržnju već se pjeva o zajedništvu i ljubavi.
2014-04-19
Ma Srbima smeta uspjeh hrvatske reprezentacije, onda pokušavaju na sve načine sabotirati. Ne samo Srbima mnogima smeta, ali evo vidimo da su u manjini. Preko pola milijuna ljudi dočekalo reprezentaciju, nešto su se skrili sada ali brzo će oni početi malo po malo mic po mic opet popljuvati sve to.
2015-09-09
Ni najmanje nije isto niti slično. Thompson pjeva domoljubne pjesme u kojima je izraženo zajedništvo. Ceca ima vjerujem dobih pjesama ali više bi se mogla usporediti sa kafanskom pjevačicom.dzango wrote:Isto. Pseudo umetnost da turbo ishodištem. Uostalom, imaju istu publiku.newuser wrote:Neusporedivo.dzango wrote:I ja mislim da dosta njih sluša Tompsona. Svi oni koji slušaju Cecu. I njene pesme su o ljubavi a kulturni koncept je isti.newuser wrote:Thompsonove pjesme su prelijepe, mislim da ih i dosta Srba sluša jer oni nemaju onakvog pjevača niti iz bliza. Pjesma čavoglave je nastala znamo kada a osim te pjesme koja je dobra i jako vrijedna pogotovo u tadašnje vrijeme čovjek nema niti jednu pjesmu kojom poziva na mržnju već se pjeva o zajedništvu i ljubavi.
2015-09-09
....u nezgodno vrijeme pao ovaj uspjeh reprezentadije....kad je suljo u akcijinewuser wrote:Ma Srbima smeta uspjeh hrvatske reprezentacije, onda pokušavaju na sve načine sabotirati. Ne samo Srbima mnogima smeta, ali evo vidimo da su u manjini. Preko pola milijuna ljudi dočekalo reprezentaciju, nešto su se skrili sada ali brzo će oni početi malo po malo mic po mic opet popljuvati sve to.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Тompson je isti turbo folk kao i Ceca sa dodatnim primesama nacističke idelogije što je neodoljivo širokim narodnim masama. On je pronašao uspešnu formulu kako da bez imalo talenta postane popularani zgrne pare što je pravi primer uspešnog turbo folk projekta.newuser wrote:Ni najmanje nije isto niti slično. Thompson pjeva domoljubne pjesme u kojima je izraženo zajedništvo. Ceca ima vjerujem dobih pjesama ali više bi se mogla usporediti sa kafanskom pjevačicom.dzango wrote:Isto. Pseudo umetnost da turbo ishodištem. Uostalom, imaju istu publiku.newuser wrote:Neusporedivo.dzango wrote:I ja mislim da dosta njih sluša Tompsona. Svi oni koji slušaju Cecu. I njene pesme su o ljubavi a kulturni koncept je isti.newuser wrote:Thompsonove pjesme su prelijepe, mislim da ih i dosta Srba sluša jer oni nemaju onakvog pjevača niti iz bliza. Pjesma čavoglave je nastala znamo kada a osim te pjesme koja je dobra i jako vrijedna pogotovo u tadašnje vrijeme čovjek nema niti jednu pjesmu kojom poziva na mržnju već se pjeva o zajedništvu i ljubavi.
2014-04-19
Thomspon je autor mnogih svojih pjesama, za razliku od onih s kojima ga pokušavaš izjednačiti. On je za razliku od tih tvojih umjetnik. Reći za njega da je bez talenta je smiješno.dzango wrote:Тompson je isti turbo folk kao i Ceca sa dodatnim primesama nacističke idelogije što je neodoljivo širokim narodnim masama. On je pronašao uspešnu formulu kako da bez imalo talenta postane popularani zgrne pare što je pravi primer uspešnog turbo folk projekta.newuser wrote:Ni najmanje nije isto niti slično. Thompson pjeva domoljubne pjesme u kojima je izraženo zajedništvo. Ceca ima vjerujem dobih pjesama ali više bi se mogla usporediti sa kafanskom pjevačicom.dzango wrote:Isto. Pseudo umetnost da turbo ishodištem. Uostalom, imaju istu publiku.newuser wrote:Neusporedivo.dzango wrote:
I ja mislim da dosta njih sluša Tompsona. Svi oni koji slušaju Cecu. I njene pesme su o ljubavi a kulturni koncept je isti.
2015-09-09
Sto god vi sada pisali jako dobro znate da na narodnoj veselici posebno u Dubravi kreću s Thompsonom a završe na Ceci.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Uostalom prvi Vatreni koji jedva čekaju na muziku.
2015-08-15
Ne sumnjam ja da je on autor. Čovek zna kako napraviti instant hitove za narodne mase. Tužno je to što ovaj zna za kakve idiote pravi muziku i to mu nimalo ne smeta sve dok se dobro plaća. To i jeste koncept turbo folka.newuser wrote:Thomspon je autor mnogih svojih pjesama, za razliku od onih s kojima ga pokušavaš izjednačiti. On je za razliku od tih tvojih umjetnik. Reći za njega da je bez talenta je smiješno.dzango wrote:Тompson je isti turbo folk kao i Ceca sa dodatnim primesama nacističke idelogije što je neodoljivo širokim narodnim masama. On je pronašao uspešnu formulu kako da bez imalo talenta postane popularani zgrne pare što je pravi primer uspešnog turbo folk projekta.newuser wrote:Ni najmanje nije isto niti slično. Thompson pjeva domoljubne pjesme u kojima je izraženo zajedništvo. Ceca ima vjerujem dobih pjesama ali više bi se mogla usporediti sa kafanskom pjevačicom.dzango wrote:Isto. Pseudo umetnost da turbo ishodištem. Uostalom, imaju istu publiku.newuser wrote:
Neusporedivo.
Ceca ide kada padnu u sevdah kao šljiva u govno.kaja wrote:Sto god vi sada pisali jako dobro znate da na narodnoj veselici posebno u Dubravi kreću s Thompsonom a završe na Ceci.
2014-04-19
Оni su ipak fudbaleri. A ko su najbolje mušterije folkerima?kaja wrote:Uostalom prvi Vatreni koji jedva čekaju na muziku.
2014-04-19
Da. Opcenito narodnjaci a tu je naravno i ona.dzango wrote:Ceca ide kada padnu u sevdah kao šljiva u govno.kaja wrote:Sto god vi sada pisali jako dobro znate da na narodnoj veselici posebno u Dubravi kreću s Thompsonom a završe na Ceci.
Al ne znam sto se trude pobiti to i grčevito napraviti distancu..
To je muzika za mase al i to treba napraviti. Netko pjeva a nitko ga ne sluša..
Recimo Zak ..
2015-08-15
Dzango na svakoj temi i na svakoj pokušava ono malo po malo posrat to sve... neki se uhvate i dijele mišljenje s njim i tako, ali što drugo očekivat. Mene zaboli kiki kako Srbi i ostali dočikaju svoju reprezentaciju i tko im pjeva, što se mene tiče može tko hoće nikada ih se neću doticati, ali oni ne puštaju na miru.
2015-09-09
newuser wrote:Dzango na svakoj temi i na svakoj pokušava ono malo po malo posrat to sve... neki se uhvate i dijele mišljenje s njim i tako, ali što drugo očekivat. Mene zaboli kiki kako Srbi i ostali dočikaju svoju reprezentaciju i tko im pjeva, što se mene tiče može tko hoće nikada ih se neću doticati, ali oni ne puštaju na miru.
Ne puštaju, ali su se sad svojim neprestanim difamacijama protiv Hrvatske i Hrvata, koje prelaze sve granice ne samo dobrog ukusa nego i onoga što je normalno, uspjehom naše reprezentacije i posebno onim što su strani mediji i društvene mreže prenijeli kao poruku: France won the cup, Croatia won hearts - doslovce posrali u vlastiti tanjur.
Naime, nitko normalan ih više neće uzeti za ozbiljno jer njihova blebetanja svima djeluju ne apsurdno nego doslovce maloumno i na njih više ne žele obraćati pažnju.
Što ti je umjetnost rada na vlastitu štetu.
Ali tko ih jebe, to su ipak samo Srbi.
Last edited by Speare Shaker on 18/7/2018, 09:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
točno tako...Speare Shaker wrote:newuser wrote:Dzango na svakoj temi i na svakoj pokušava ono malo po malo posrat to sve... neki se uhvate i dijele mišljenje s njim i tako, ali što drugo očekivat. Mene zaboli kiki kako Srbi i ostali dočikaju svoju reprezentaciju i tko im pjeva, što se mene tiče može tko hoće nikada ih se neću doticati, ali oni ne puštaju na miru.
Ne puštaju, ali su se sad svojim neprestanim difamacija protiv Hrvatske i Hrvata uspjehom naše reprezentacije i posebno onim što su strani mediji i društvene mreže prenijeli kao poruku: France won the cup, Croatia won hearts - doslovce posrali u vlastiti tanjur.
Naime, nitko normalan ih više neće uzeti za ozbiljno jer njihova blebetanja svima djeluju ne apsurdno nego doslovce maloumno i na njih više ne žele obraćati pažnju.
Što ti je umjetnost rada na vlastitu štetu.
Ali tko ih jebe, to si ipak samo Srbi.
T.- Posts : 17558
2014-04-14
upravo tako, treba neko knjigu zatvoriti tako da im nosina ostane u njoj kad je gurnu preko ogradenewuser wrote:Dzango na svakoj temi i na svakoj pokušava ono malo po malo posrat to sve... neki se uhvate i dijele mišljenje s njim i tako, ali što drugo očekivat. Mene zaboli kiki kako Srbi i ostali dočikaju svoju reprezentaciju i tko im pjeva, što se mene tiče može tko hoće nikada ih se neću doticati, ali oni ne puštaju na miru.
eh da samo ostane na nosini..nekad zele i ruku ispruzititre wrote:upravo tako, treba neko knjigu zatvoriti tako da im nosina ostane u njoj kad je gurnu preko ogradenewuser wrote:Dzango na svakoj temi i na svakoj pokušava ono malo po malo posrat to sve... neki se uhvate i dijele mišljenje s njim i tako, ali što drugo očekivat. Mene zaboli kiki kako Srbi i ostali dočikaju svoju reprezentaciju i tko im pjeva, što se mene tiče može tko hoće nikada ih se neću doticati, ali oni ne puštaju na miru.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dzango kaže da su to hitovi za mase, jedno i drugo. Kako i jesu i isti ih slušaju po redoslijedu a sto se ti grcis da dokažeš suprotno je smiješno.newuser wrote:Dzango na svakoj temi i na svakoj pokušava ono malo po malo posrat to sve... neki se uhvate i dijele mišljenje s njim i tako, ali što drugo očekivat. Mene zaboli kiki kako Srbi i ostali dočikaju svoju reprezentaciju i tko im pjeva, što se mene tiče može tko hoće nikada ih se neću doticati, ali oni ne puštaju na miru.
A da ne puštaju Hrvate na miru je isto tako točno.
Ne znam zemlju koja se toliko usrala na mundijalu ko vuciceva Srbija.
Mjesec dana su pisali bjesomučno o ustašama i sto se mene tiče ja bi vucicu zabranila dolazak u hr ipak doživotno .
2015-08-15
Page 13 of 15 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Similar topics
» Srbima smeta sto se na Poljudu klicalo Vukovaru
» Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Rocky mjesto Thompsona
» Kalinić vs Dalić
» Dalić o Thompsonu: Neka pati koga smeta, to pjeva 95 posto ljudi, preostalih 5 nas želi preobratiti
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Rocky mjesto Thompsona
» Kalinić vs Dalić
Page 13 of 15