Kalinić vs Dalić
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kalinić vs Dalić
http://www.vecernji.hr/sport/je-li-kalinic-bio-u-pravu-i-opravdano-zamjerao-dalicu-1253248
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ako nista drugo kalinic moze reci 'dezerter sam ali nisam krivokletnik,lazni svjedok i utajivac poreza'
2015-09-08
tko je u repki sef?
dalic?
kalinic?
tko odlucuje tko ce kad igrat?
dakle - kalinic nek jede govna gdje hoce. umjesto da cuva jedinstvo tima i uradi sto treba - sere bezveze.
dalic?
kalinic?
dakle - kalinic nek jede govna gdje hoce. umjesto da cuva jedinstvo tima i uradi sto treba - sere bezveze.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
koje jedinstvO?...dalic ko i koli 'zajednistvo' a ispod sve truloflumen wrote:tko je u repki sef?
dalic?
kalinic?
2015-09-08
...cim trube o zajednistvu non stop..jedinstvu znam d aje trulo i da smo najebali u slejdecim utakmicama..ako vlada jedinstvo i zajednistvo onda se po inerciji puno o tome ne prica..a ne stalno laprdati o zajednistvu ili 'igramo za ovog ili onog'..odmah se hvatam za glavu kad tocujem i znam da smo sa necim u kurcu
2015-09-08
dalić
zna se hijerarhija, repka je ko vojska, trener naređuje ti slušaš naređenja
nije to demokracija da ćemo se natezat ja bi ovo ne bi ono
ta hijerarhija je rastimana vec deset godina..zna se zbog cega..to je vojska u rasulu...najmanje su tu krivi igraci..steta..a bili nadarena generacija..alibi treneri bez ozbiljnijeg pedigrea...birani po kljucu 'htv komentatori'...zatim suker koji bi htio za 20 000 eura dobiti u najmanju ruku ancelotija ili zidanea....zatim 'tatini' utjecaji itd itd...rastimaniorkestar je tesko posloziti pri zalasku karijere..marcellus wrote:dalić
2015-09-08
...evo dalic vec po sastavu i izjavama parkira bus u sesnaesterac kontra argentine koja je samo po imenima jaka....izgubimo li protiv gaucosa mozemo pakirati gofere..jer ovakvog islanda koji igra vrlo cvrsto i disciplinirano u zadnjem kolu nema sanse da dobijemo...
2015-09-08
Sad, nije da se razumijem u nogomet, no činjenica je da je 90 milijuna eura skupi Argentinac Higuain, jedini koji je uz Ibrahimovića postigao više od sto golova u seriji A, koji je prošle sezone u jednoj utakmici dao dva gola Kalinićevom Milanu, dobio sedam minuta u utakmici protiv Islanda.
Brazilac Roberto Firmino je pak dobio samo 12 minuta u reprezentaciji Brazila protiv Švicarske, iako je kao napadač Liverpoola lani zabio čak 27 golova.
A onda, tu je Kale, koji je rezerva dečkiću od 19 godina i u svom klubu, Milanu, i koji je lani dao svega šest golova. A i Milan je kao klub kurac od ovce zadnjih godina. I mogao bi se naći na listi za prodaju, jer klubu nije od neke koristi. Ali eto, čovjek se odlučio duriti i biti sam svoj selektor. Jer, „zašto igra on a ne ja“.
Općenito, nepoštivanje hijerarhije, nedisciplina, i durenje su osobine gubitnika.
Brazilac Roberto Firmino je pak dobio samo 12 minuta u reprezentaciji Brazila protiv Švicarske, iako je kao napadač Liverpoola lani zabio čak 27 golova.
A onda, tu je Kale, koji je rezerva dečkiću od 19 godina i u svom klubu, Milanu, i koji je lani dao svega šest golova. A i Milan je kao klub kurac od ovce zadnjih godina. I mogao bi se naći na listi za prodaju, jer klubu nije od neke koristi. Ali eto, čovjek se odlučio duriti i biti sam svoj selektor. Jer, „zašto igra on a ne ja“.
Općenito, nepoštivanje hijerarhije, nedisciplina, i durenje su osobine gubitnika.
logicno..deset godina anarhije mora uzeti nedgje danak...sada kada vise od pola igraca odlazi ispravljati krive drine je bezveze..uostalom sto s etice bahatosti i egoizma kalinic fala bogu zadnjih deset godina nije samac...ima toga i bilo ej oko reprezentacije i opcenito u nasem nogometu zadnjih desetak godina ohohoho....evo najsvjeziji primjer uz kalinicev kada je rakitic odbio igrati nekoliko prijateljskih utakmica za reprezentaciju..pa kad je cacic jednom posjeo na klupu manđukica ovaj skoro razbio pola svlacionice...također lovrenov ispad..'ili cu igrati ili necu vise doci u reprezentaciju'...itd itdmarcellus wrote:Sad, nije da se razumijem u nogomet, no činjenica je da je 90 milijuna eura skupi Argentinac Higuain, jedini koji je uz Ibrahimovića postigao više od sto golova u seriji A, koji je prošle sezone u jednoj utakmici dao dva gola Kalinićevom Milanu, dobio sedam minuta u utakmici protiv Islanda.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...evo dalic vec po sastavu i izjavama parkira bus u sesnaesterac kontra argentine koja je samo po imenima jaka....izgubimo li protiv gaucosa mozemo pakirati gofere..jer ovakvog islanda koji igra vrlo cvrsto i disciplinirano u zadnjem kolu nema sanse da dobijemo...
to je njegovo pravo kao izbornika, ako će sad igrat 10 odbrambenih igrača...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
uglavnom reprezentacija je izgubila igled..i bice jako tesko ga vratiti sljedecih godina...normalno uslov je ciscenej hrvatskog nogometa od vrha prema dolje
2015-09-08
..normalno...ali to dokazuje da je ipak bildanje misica bilo za oci javnosti...i realno da je argentina po imenima dosta jaca od nas...bez obzira na njihove probleme..tamo od deset igraca(osim golmana) moze rjesiti utakmicu..kod nas eventualno 3,4 igraca..T. wrote:vuksadinare wrote:...evo dalic vec po sastavu i izjavama parkira bus u sesnaesterac kontra argentine koja je samo po imenima jaka....izgubimo li protiv gaucosa mozemo pakirati gofere..jer ovakvog islanda koji igra vrlo cvrsto i disciplinirano u zadnjem kolu nema sanse da dobijemo...
to je njegovo pravo kao izbornika, ako će sad igrat 10 odbrambenih igrača...
2015-09-08
vuksadinare wrote:uglavnom reprezentacija je izgubila igled..i bice jako tesko ga vratiti sljedecih godina...normalno uslov je ciscenej hrvatskog nogometa od vrha prema dolje
vuče sereš. Ako je tovar kale mislio da je repka ovakva i onakva onda nije smio prihvatit poziv. Ako je prihvatio poziv nek lupi petama i kaže sve za hrvatsku il nek se goni u tripičke materne...
jednom nije bio spreman, drugi put nije bio spreman, treći put nije bio spreman... šta da dalić zamoli ruse da odgode tekmu dok luzer kale ne bude spreman?
ili da pošalje kaleta doma jer nije spreman?
a to da je argentina samo po imenima jaka... na kladi je 3:1 za njih
sad je kalinic pedro..budi ti deset godina rezerva i ka dsi bio u odlicnoj formi u najboljoj...zbog cega?..njegov slucaj me podsjec ana rapaicev..covjek je igrao nogomet karijere a ciro i ovi poslije njega ga vecinom ubacivali s aklupe ili drzali na klupi...ni subasic ove godien sjajno nije barnio..pusio je pacerske golove ali nema boljeg pa brani...deset godina biti rezerva..a rjesio nam je itekako bitne utakmice..d anije bilo njega protiv grcke kurac bi vidli spmarcellus wrote:vuksadinare wrote:uglavnom reprezentacija je izgubila igled..i bice jako tesko ga vratiti sljedecih godina...normalno uslov je ciscenej hrvatskog nogometa od vrha prema dolje
vuče sereš. Ako je tovar kale mislio da je repka ovakva i onakva onda nije smio prihvatit poziv. Ako je prihvatio poziv nek lupi petama i kaže sve za hrvatsku il nek se goni u tripičke materne...
jednom nije bio spreman, drugi put nije bio spreman, treći put nije bio spreman... šta da dalić zamoli ruse da odgode tekmu dok luzer kale ne bude spreman?
ili da pošalje kaleta doma jer nije spreman?
2015-09-08
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
..zasto ej rakitic nedavno birao hoce li igrati prijateljske i koje...ako je repka svetinja navodno...shvacam kalinica..nije svetac ali je pukao...njegova krivica je ejdino sto nije javno skupio muda i rekao necu igrati...deset godina sam rezerva jebite se nađite si drugu budalu..onaj strinic antitalent za nogomet igra jer mora netko biti i vjecni pedro..ali on igra i suti jer je takav..po sistemu..'budalo muci ka's opet dobit priliku'
2015-09-08
rezerva je i u milanu, može otić u rudeš tamo neće bit rezerva sigurno
Similar topics
» Lovre Kalinić
» Pavle Kalinić ima plaću 31 tisuću kuna, najveću u Gradu Zagrebu
» Pavle Kalinić ima novi posao
» Pavle Kalinić: Kolinda je intelektualno potkapacitirana
» Pavle Kalinić: "Preko dva tjedna kasnimo s donošenjem odluka"
» Pavle Kalinić ima plaću 31 tisuću kuna, najveću u Gradu Zagrebu
» Pavle Kalinić ima novi posao