ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbima smeta uz Thompsona i Dalić...

Page 12 of 15 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

Go down

Srbima smeta uz Thompsona i Dalić... - Page 12 Empty Re: Srbima smeta uz Thompsona i Dalić...

Post by vuksadinare 18/7/2018, 07:08

Darinko

'Pa za mene bi bila uvreda da ovakvi poput Vucica,Dacica,Vulina i drugih bitangi navijaju za Hrvatsku'.

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Srbima smeta uz Thompsona i Dalić... - Page 12 Empty Re: Srbima smeta uz Thompsona i Dalić...

Post by vuksadinare 18/7/2018, 07:35

inace da s erazumijemo..i da niej bilo thompsona komsiej bi uvijek nesto drugo pronasli da nas pljuju...to je tako..bilo i bice...zato uvijek govorim..ako im sto nije po volji neka to ignoniraju...ispadaju tako vise pametniji
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/7/2018, 07:38

Žac

'Pa sto ste vi nesto drugo ocekivali od ovih u Srbiji?Kako oni nama tako i mi njima jedino rjesenje'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 18/7/2018, 07:43

vuksadinare wrote:Darinko

'Pa za mene bi bila uvreda da ovakvi poput Vucica,Dacica,Vulina i drugih bitangi navijaju za Hrvatsku'.
Meni bi bilo normalno. Ista ste fela.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 18/7/2018, 07:44

vuksadinare wrote:inace da s erazumijemo..i da niej bilo thompsona komsiej bi uvijek nesto drugo pronasli da nas pljuju...to je tako..bilo i bice...zato uvijek govorim..ako im sto nije po volji neka to ignoniraju...ispadaju tako vise pametniji
Normalno. Sendvičari i vi ne možete jedni bez drugih. Upravo jedni u drugima nalazite razlog postojanja.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/7/2018, 07:48

dzango wrote:
vuksadinare wrote:inace da s erazumijemo..i da niej bilo thompsona komsiej bi uvijek nesto drugo pronasli da nas pljuju...to je tako..bilo i bice...zato uvijek govorim..ako im sto nije po volji neka to ignoniraju...ispadaju tako vise pametniji
Normalno. Sendvičari i vi ne možete jedni bez drugih. Upravo jedni u drugima nalazite razlog postojanja.
đango grijesis....ali proslo bi to bez svađa i prepucavanja da Suljo a da ga nitko niej pitao nista poceo sa provokacijom vec nakon argentine govoreci d anikad nece navijati za hravtsku pa ej poceo govoranciju...onda naravno da su ga poceli slijediti njegovi kerberi u njegovim medijima koje drze pod kontrolom pa sendvicari i ode to...to ej bila pomno isplanirana provokacija...zato i kazem pametniji bi ispali d asu sutjeli ili ignorirali kad ih nitko nije pitao za nisto...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/7/2018, 07:51

..drugo ako ga je isprovocirao milojko pantic i onaj komentator na rts-u onda je budala....kad je hrvatski komentator prenosio finalnu utakmicu u kosari na sp hvalio je srpske kosarkase..pa nije kolinda skocila na noge pa pocela napadati komentatora...i pricati kako nece nikad navijati za srbiju..ako joj se nije nesto sviđalo odsutjela je to...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Noor 18/7/2018, 07:53

dzango wrote:
ti sve kao nisi među sendvičarima, a ne mices se s ovakvih tema, vjerujuci kako te nitko ne vidi jer si na glavu stavio vrecu...pizzon se bar ne skriva i svoj sendvic jede pred svima....skini vrecu, slobodno i ti tako

2017-10-06

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/7/2018, 07:54

.uglavnom ako je đilkos Suljo trazio i sporstki rat a to je i nekoliko puta između redaka i trazio onda ga je dobio...samo đilkos se trebao sjetiti d ani on vjecno ne moze biti na vlasti..a vruce krumpire neka vade oni iza njega..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Yehudim 18/7/2018, 07:54

pizzon wrote:
mortal wrote:
pizzon wrote:Srbima smeta uz Thompsona i Dalić... - Page 12 Naslovna%20Informer%2018%2007%20N_500x656

modricu keva srpkinja
iz familje koja je masakrirana od strane ustasa
nismo to znali
a tacno da je najebo i od srba sa druge strane
tko je tebi ustasa pizon??

nema ustasa 
moji prave hrvate
od srba iz srbije, direktno, postaju hrvati 
cudo nevidjeno

Ja znam jednog Miloša.................kaže da je Hrvat...........i Jedan Duško, isto tako,

taj čak nosio majicu sa natpisom - za dom spremni -

Pa sad, mislim se, aj neka. Kad Michael jackson može postati bijelac i kad žensko tvrdi da je muško..... i obratno 

tko sam ja da im sudim  lol!

2018-03-06

Back to top Go down

Post by dzango 18/7/2018, 07:59

Milojko i Vučići su dve budale koje su ovo iskoristile za vlastitu promociju a mi danas pišemo o tome upravo zbog tog kruga gluposti koji se pravi sa obe strane od sendvičara obe zemlje koji su se ujedinili u bratstvu i jedinstvu po sendviču. Koga boli dupe šta pišu Informer i Kurir sem sendvičara sa hrvatske strane koji se hrane istim govnima sa ove strane? Ja nikada u životu nisam kupio Informer i Kurir ili otvorio njihove stranice na netu.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/7/2018, 07:59

..sto ces..sad je kako je...fronta je otvorena...i suljo je dobio sto ej trazio...valjda ce biti zadovoljniji kad bude uzarene atmosfere na sportskim borilistima između hrvatske i srbije...i sto rece pantic..'nadam se samo da ce sportisti sa obe strane biti pametniji'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 18/7/2018, 08:02

Noor wrote:
dzango wrote:
ti sve kao nisi među sendvičarima, a ne mices se s ovakvih tema, vjerujuci kako te nitko ne vidi jer si na glavu stavio vrecu...pizzon se bar ne skriva i svoj sendvic jede pred svima....skini vrecu, slobodno i ti tako
Pazi samo da tebi ne stavim vreću. Razlika je u tome što ja ne stajem ni na jednu stranu jer strana i nema. To je sve ista ekipa koja svoj razlog postojanja nalazi u istoj ekipi sa druge strane. U stvari postoji samo jedna strana u svemu ovome. Sendvičarska. Ja sam ona druga koja i jednima i drugima jebe mater.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/7/2018, 08:09

dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
Pazi samo da tebi ne stavim vreću. Razlika je u tome što ja ne stajem ni na jednu stranu jer strana i nema. To je sve ista ekipa koja svoj razlog postojanja nalazi u istoj ekipi sa druge strane. U stvari postoji samo jedna strana u svemu ovome. Sendvičarska. Ja sam ona druga koja i jednima i drugima jebe mater.
đango...ako zelis ispasti realan...covjek razumije ako je politika u pitanju da postoje provokacije..ali sport?..dobro razumijem i navijacka prepucavanja pa i neke medije....ali da se idu politicari i to nosioci vlasti jedne drzave spustati tako na nisku razinu i pljuckati..provocirati...iskaljivati otvoreno mrznju...e to je ono najgore..i normalno da krene lavina..nitko vucica nista nije pitao da da misljenje o hrvatskoj reprezentaciji i igrama..a to ako on ima nerjesene probleme sa panticem i drugima to je unutarnje pitanje srbije..ali vidjelo se kukavicko ponasanje sulje...jer se nije htio spustit u otvoren obracun sa panticem nego je kurvinski seruckao..kao prema njemu a onda napao hravtsku reprezentaciju..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 18/7/2018, 08:11

vuksadinare wrote:..sto ces..sad je kako je...fronta je otvorena...i suljo je dobio sto ej trazio...valjda ce biti zadovoljniji kad bude uzarene atmosfere na sportskim borilistima između hrvatske i srbije...i sto rece pantic..'nadam se samo da ce sportisti sa obe strane biti pametniji'
Nikakav front u stvari ne postoji. Samo sendvičarnica sa sendvičima od govana za glupe mase koje vole sendviče sa govnima. I to isti kiosk na dve različite adrese. Jedna je ovde a druga tamo.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/7/2018, 08:14

sve sam vise dojma da je musliju ipak musliju
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 18/7/2018, 08:14

vuksadinare wrote:
dzango wrote:
Noor wrote:
dzango wrote:
đango...ako zelis ispasti realan...covjek razumije ako je politika u pitanju da postoje provokacije..ali sport?..dobro razumijem i navijacka prepucavanja pa i neke medije....ali da se idu politicari i to nosioci vlasti jedne drzave spustati tako na nisku razinu i pljuckati..provocirati...iskaljivati otvoreno mrznju...e to je ono najgore..i normalno da krene lavina..nitko vucica nista nije pitao da da misljenje o hrvatskoj reprezentaciji i igrama..a to ako on ima nerjesene probleme sa panticem i drugima to je unutarnje pitanje srbije..ali vidjelo se kukavicko ponasanje sulje...jer se nije htio spustit u otvoren obracun sa panticem nego je kurvinski seruckao..kao prema njemu a onda napao hravtsku reprezentaciju..
Najbolje bi bilo kada se političari sa obe strane ne bi mešali u sport. Ni Jupiter Bem, ni Kolinda. Jesi li video kako je Makron kulturno odradio posao u Rusiji ne glumeći budalu? To je maksimum mešanja koji jedan političar može sebi da dozvoli.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/7/2018, 08:50

...ovim potezima iz srbije konacno se moze zabetonirat bilo kakva pomisoa o nekoj regionalnoj nogometnoj ligi...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by newuser 18/7/2018, 08:59

Thompsonove pjesme su prelijepe, mislim da ih i dosta Srba sluša jer oni nemaju onakvog pjevača niti iz bliza. Pjesma čavoglave je nastala znamo kada a osim te pjesme koja je dobra i jako vrijedna pogotovo u tadašnje vrijeme čovjek nema niti jednu pjesmu kojom poziva na mržnju već se pjeva o zajedništvu i ljubavi.
newuser

2015-09-09

Back to top Go down

Post by vuksadinare 18/7/2018, 08:59

Pantic:'Suljo je uspeo u svojoj zlocinackoj nameri.Uspeo je on i njegovi zlikovci da i ono sto spaja a to je sport jer fudbal je sport da sport iskoristi za svoje politicke prljave trikove i da umesto da spaja njegovo poslanje je bilo da od sporta napravi da razdvaja'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 18/7/2018, 09:06

newuser wrote:Thompsonove pjesme su prelijepe, mislim da ih i dosta Srba sluša jer oni nemaju onakvog pjevača niti iz bliza. Pjesma čavoglave je nastala znamo kada a osim te pjesme koja je dobra i jako vrijedna pogotovo u tadašnje vrijeme čovjek nema niti jednu pjesmu kojom poziva na mržnju već se pjeva o zajedništvu i ljubavi.
I ja mislim da dosta njih sluša Tompsona. Svi oni koji slušaju Cecu. I njene pesme su o ljubavi a kulturni koncept je isti.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 15 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15  Next

Back to top

- Similar topics