HRVATSKA - FRANCUSKA
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: HRVATSKA - FRANCUSKA
2014-04-16
Коntekst, kontekst jebote. Ako ne razumeš, reci. Objasniću ti.Oh_Femder wrote:Javljaš se na temu o hrvatskom nogometu, postavljaš linkove o hrvatskom nogometu, ali to nije zamaranje hrvatskim nogometom, to je sad odjednom kao zeka peka . Ma daj još koji put skoči sebi u usta...dzango wrote:Postavio sam link iz zezanja sa Kicom i ni reč nisam rekao o hrvatskom nogometu. Ako ne razumeš kontekst i napisano, to je već tvoj problem. Za umiranje u zavisti javi se Pižonu, Vučićiju. Ja sutrs navijam za Noleta i posle gledam fudbal kao zjubitelj fudbala. Za ostalo se obrati svojoj, malopre pomenutoj sendvičarskoj ekipi.Oh_Femder wrote:Postavio si link o hrvatskom nogometu, javljaš se na temu o hrvatskom nogometu; dakle zamaraš se hrvatskim nogometom. Bolje nemoj, prisjelo ti je do sada, a prisjest će ti još i više, kao i svim vama četničkim mazohistima.dzango wrote:Postavio link i ni reč o hrvatskom fudbalu. Ako nisi razumeo kontekst zbog vlastite gluposti, šta da ti radim.Oh_Femder wrote:
Odgovor na što? Da postaš na temu nogometne utakmice između Hrvatske i Francuske i još stavljaš link na istu temu, a sereš kako ne se zamaraš hrvatskim nogometom. Da ti sad ne velim glupi četnik, jer bi to bio pleonazam ;P
Dragi Zlatko,
Poslije jutarnje mise imam potrebu uputiti Tebi, dečkima i stožeru koji o vama brine izraze zahvalnosti. U osjećaj ponosa i radosti ujedinili ste sve hrvatske ljude u domovini i diljem svijeta. Dragi prijatelji, vaš put do finala svijetu je veličanstven spektakl - demonstracija nogometnog umijeća i iznad svega ljudske veličine - zajedništva, skromnosti u pobjedi i čvrstine karaktera. Ispisujete povijest svjetskog nogometa - uz Božju milost, malo sportske sreće, vjerujmo u pobjedu. Vi to možete, vi to zaslužujete !
Vaš,
Ante Gotovina
melkior wrote:Ja ću biti sretan i ponosan na reprezentaciju i ako izgubimo od Francuske 1:0. Jednostavno, da me netko pitao prije tri tjedna koji bi bio najveći mogući uspjeh Hrvatske na SP-u, rekao bih da izgubimo u finalu od Brazila 1:0 ili 2:1. Brazil je odletio doma, ostala je Francuska. Ali sutra će gorjeti i nebo i zemlja, i NEKA NAS ZAPAMTE FRANCUZI ZA SVA VREMENA!
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Evo smo im dali dva topa fore ali Vrancuzi ipak nemaju šanse.
U boj, u boj...
U boj, u boj...
vodimo igru, rezultat je privremeniEroo wrote:Evo smo im dali dva topa fore ali Vrancuzi ipak nemaju šanse.
U boj, u boj...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
igramo bolje, ne treba nista mijenjati u igri...
samo rezuzltat
samo rezuzltat
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bolji smo, dominiramo u igri, no...
Opet napada...
Kažu Francuzi crna magija je u pitanju...
Opet napada...
Kažu Francuzi crna magija je u pitanju...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Kavran wrote:marcellus wrote:Hektorović wrote:
I 2-3 Francuza su tamo
koja, nisam siguran da ima i jedan
ja vidio dva. onaj grizimizi i onaj jedan s bradom. ostali svi m'kaka, m'togo, m' iz pičke materine. k'o klinci trenirali s lavovima. ili si brži od lavova ili si lavlji gablec.
Francuzi uopce ne igraju
Svi su u obrani
I cekaju priliku
Svi su u obrani
I cekaju priliku
danni1-
2014-04-16
a ništa, prvo poluvrjeme na sreću i kad smo se morali krenuti prema naprijed upali u njihov mlin. Čestitati saracenima na pobjedi a našim dečkima naklon do poda i hvala za sve :)
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
te precednica sim te precednica tam
Te geni ovi te geni oni
A bolji u nogometu pobjeđuju bez pompe i velikih rijeci
Te geni ovi te geni oni
A bolji u nogometu pobjeđuju bez pompe i velikih rijeci
Triba biti čovik pa čestitat Africi.
Njah, volio bih da smo dali bar još jedan, ali i ovako sve 5 !
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Njah, volio bih da smo dali bar još jedan, ali i ovako sve 5 !
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Similar topics
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Hrvatska, Che i co. :D
» hrvatska news ......
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Hrvatska, Che i co. :D
» hrvatska news ......
Page 5 of 16