HRVATSKA - FRANCUSKA
Page 2 of 16
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: HRVATSKA - FRANCUSKA
koji kreteni.marcellus wrote:hahaaaupičkumaterinu pižonova duhovna hrana
http://informer.rs/sport/rusija-2018/389100/fifajjj
moraju u kockicama jer će francuzi biti plavi
veber- Posts : 53509
2014-12-30
sto oni znaju za to..njima su samo ustase u glavi....samo deri kud puklo da pukloveber wrote:koji kreteni.marcellus wrote:hahaaaupičkumaterinu pižonova duhovna hrana
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da igramo protiv brita, onda bi morali u crnom, a uvijek se preferira prvi komplet.vuksadinare wrote:sto oni znaju za to..njima su samo ustase u glavi....samo deri kud puklo da pukloveber wrote:koji kreteni.marcellus wrote:hahaaaupičkumaterinu pižonova duhovna hrana
2014-12-30
Jesam, ali nisam. Ne otvaram često teme pa nisam znao za tu opciju a nije mi se dalo tražiti.Noor wrote:trebao si gore anketu otvoriti :)newuser wrote:Mislim da ova utakmica zaslužuje posebnu temu. Imamo dva dana da o njoj pišemo a i nakon dojmove i analize.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
pizzon wrote:prvo vi pobedite
pa cemo da navijamo za vas )
nemojte. nama ste odavno već preko kurca. eto vam vrancuza pa nek vam oni jebu mater.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
A što se ti toliko zamaraš hrvatskim nogometom? Jel' to kao neka vrsta četničkog mazohizma?dzango wrote:Staviću ja link. Ne budi na kraj srca.kic wrote:no link, no velika srbija..
https://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsko-prvenstvo-2018/hrvatska-francuska-hrvatska-u-finalu-svjetskog-prvenstva-prilika-za-osvetu-i-povijesni-naslov---523579.html
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
kic wrote:
no link, no velika srbija..
immortal-
2014-04-16
Gde sam ja reč rekao o hrvatskom fudbalu?Oh_Femder wrote:A što se ti toliko zamaraš hrvatskim nogometom? Jel' to kao neka vrsta četničkog mazohizma?dzango wrote:Staviću ja link. Ne budi na kraj srca.kic wrote:no link, no velika srbija..
https://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsko-prvenstvo-2018/hrvatska-francuska-hrvatska-u-finalu-svjetskog-prvenstva-prilika-za-osvetu-i-povijesni-naslov---523579.html
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa za to si valjda zadužen ti!RayMabus wrote:Triba samo dobro one njihove crnce blokirati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
i ja, čak i rezultat. pa da kažem za ovu.....mi! bez obzira na favorita, suce ovi naši će se potrgati i okrenuti na svoju stranu, 2:1.newuser wrote:Zašto, nisam čitao tvoje prognoze. Ja sam sve tri pogodio i ovu ću.jesi naporan...Vuče zanima me tvoja prognoza utakmice, ajmo se malo zaigrat pa prognozirati evo ja mislim da će biti nerješeno i da u produžetcima ili penalima dobijamo.a di je asila..nema ga nesto ovih dana kao ni tetrijeba
e, a ja sam biće slabo posrkao...
natopio se ko sunđer, što bi kazao asila...
2015-08-15
taman posla, prvo ste za nigeriju navijali pa za argentinu pa za island pa za dansku pa za rusiju pa za englesku i sad bi bilo ok da budete dosljedni do kraja pa navijajte za francusku. Nama sasvim dobro ide bez vaše podrške, dapače no pratiti boleštinu kako napreduje kroz cijelo svjetsko prvenstvo je nešto neopisivo. Nije da volite nekoga ali mržnja je ta koja je vaš glavni motor pa stoga i idete navijati za sve redom koji igraju protiv RHpizzon wrote:prvo vi pobedite
dobro daj stari nisu svi takvi a osim toga one face Linta i ona trojica u studiju s novinarkom i facama ko na ukopu su neprocjenjive :)tre wrote:taman posla, prvo ste za nigeriju navijali pa za argentinu pa za island pa za dansku pa za rusiju pa za englesku i sad bi bilo ok da budete dosljedni do kraja pa navijajte za francusku. Nama sasvim dobro ide bez vaše podrške, dapače no pratiti boleštinu kako napreduje kroz cijelo svjetsko prvenstvo je nešto neopisivo. Nije da volite nekoga ali mržnja je ta koja je vaš glavni motor pa stoga i idete navijati za sve redom koji igraju protiv RHpizzon wrote:prvo vi pobedite
aj kad bi se tako nasmijao priznaj..
2015-08-15
nisu svi i to je istina, 20 % je normalnih, ostalo sve u kurcu totalnom. postotak nije slučajan, nedavno 4 klinca ubijala i gazila jednog klinca jer nije znao pjevati od topole pa do ravne gore!!! Ako to uzmemo kao referencu jer su ih roditelji tako odgajali dobijemo jasnu sliku idiotluka među srbljima i on iznosi upravo oko 80% kako sam već naveokaja wrote:dobro daj stari nisu svi takvi a osim toga one face Linta i ona trojica u studiju s novinarkom i facama ko na ukopu su neprocjenjive :)tre wrote:taman posla, prvo ste za nigeriju navijali pa za argentinu pa za island pa za dansku pa za rusiju pa za englesku i sad bi bilo ok da budete dosljedni do kraja pa navijajte za francusku. Nama sasvim dobro ide bez vaše podrške, dapače no pratiti boleštinu kako napreduje kroz cijelo svjetsko prvenstvo je nešto neopisivo. Nije da volite nekoga ali mržnja je ta koja je vaš glavni motor pa stoga i idete navijati za sve redom koji igraju protiv RHpizzon wrote:prvo vi pobedite
da navijamo za vas )
cuj normalne ubiju i onda stupaju na scenu ovi, emisija o sportu a linta priča kako je skužio šimunića da je skrojio crni dres, on je dizajner nije nike i igra se za ndh, ovi drugi mrtvi ozbiljni slušajutre wrote:nisu svi i to je istina, 20 % je normalnih, ostalo sve u kurcu totalnom. postotak nije slučajan, nedavno 4 klinca ubijala i gazila jednog klinca jer nije znao pjevati od topole pa do ravne gore!!! Ako to uzmemo kao referencu jer su ih roditelji tako odgajali dobijemo jasnu sliku idiotluka među srbljima i on iznosi upravo oko 80% kako sam već naveokaja wrote:dobro daj stari nisu svi takvi a osim toga one face Linta i ona trojica u studiju s novinarkom i facama ko na ukopu su neprocjenjive :)tre wrote:taman posla, prvo ste za nigeriju navijali pa za argentinu pa za island pa za dansku pa za rusiju pa za englesku i sad bi bilo ok da budete dosljedni do kraja pa navijajte za francusku. Nama sasvim dobro ide bez vaše podrške, dapače no pratiti boleštinu kako napreduje kroz cijelo svjetsko prvenstvo je nešto neopisivo. Nije da volite nekoga ali mržnja je ta koja je vaš glavni motor pa stoga i idete navijati za sve redom koji igraju protiv RH
2015-08-15
Samo govnari koriste crnu hroniku i nasilje nad decom kako bi nadomestili svoje komplekse. Sendvičarska logika bolesnog uma, ništa različita od onih sa snimka.tre wrote:nisu svi i to je istina, 20 % je normalnih, ostalo sve u kurcu totalnom. postotak nije slučajan, nedavno 4 klinca ubijala i gazila jednog klinca jer nije znao pjevati od topole pa do ravne gore!!! Ako to uzmemo kao referencu jer su ih roditelji tako odgajali dobijemo jasnu sliku idiotluka među srbljima i on iznosi upravo oko 80% kako sam već naveokaja wrote:dobro daj stari nisu svi takvi a osim toga one face Linta i ona trojica u studiju s novinarkom i facama ko na ukopu su neprocjenjive :)tre wrote:taman posla, prvo ste za nigeriju navijali pa za argentinu pa za island pa za dansku pa za rusiju pa za englesku i sad bi bilo ok da budete dosljedni do kraja pa navijajte za francusku. Nama sasvim dobro ide bez vaše podrške, dapače no pratiti boleštinu kako napreduje kroz cijelo svjetsko prvenstvo je nešto neopisivo. Nije da volite nekoga ali mržnja je ta koja je vaš glavni motor pa stoga i idete navijati za sve redom koji igraju protiv RHpizzon wrote:prvo vi pobedite
2014-04-19
Fakat moraš biti glup ko četnik da misliš da će ti takve maloumne fore proći. I koji se kurac uopće zamaraš Hrvatskom, hrvatskim sportom i zašto uopće dolaziš na hrvatske portale i forume? Kao da nemaš dosta svojih četničkih web stranica da tamo sa svojim neandertalcima arlaučeš o vatikansko kominternovskoj zaveri protiv vasionskog naroda.dzango wrote:Gde sam ja reč rekao o hrvatskom fudbalu?Oh_Femder wrote:A što se ti toliko zamaraš hrvatskim nogometom? Jel' to kao neka vrsta četničkog mazohizma?dzango wrote:Staviću ja link. Ne budi na kraj srca.kic wrote:no link, no velika srbija..
2016-11-08
lako bi mi sa vrancuzima...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Kada nemaš odgovor onda sereš uopšteno. Ko da vas Vučići sve pravio, jebo vas on i vi njega.Oh_Femder wrote:Fakat moraš biti glup ko četnik da misliš da će ti takve maloumne fore proći. I koji se kurac uopće zamaraš Hrvatskom, hrvatskim sportom i zašto uopće dolaziš na hrvatske portale i forume? Kao da nemaš dosta svojih četničkih web stranica da tamo sa svojim neandertalcima arlaučeš o vatikansko kominternovskoj zaveri protiv vasionskog naroda.dzango wrote:Gde sam ja reč rekao o hrvatskom fudbalu?Oh_Femder wrote:A što se ti toliko zamaraš hrvatskim nogometom? Jel' to kao neka vrsta četničkog mazohizma?dzango wrote:Staviću ja link. Ne budi na kraj srca.kic wrote:no link, no velika srbija..
2014-04-19
Odgovor na što? Da postaš na temu nogometne utakmice između Hrvatske i Francuske i još stavljaš link na istu temu, a sereš kako ne se zamaraš hrvatskim nogometom. Da ti sad ne velim glupi četnik, jer bi to bio pleonazam ;Pdzango wrote:Kada nemaš odgovor onda sereš uopšteno. Ko da vas Vučići sve pravio, jebo vas on i vi njega.Oh_Femder wrote:Fakat moraš biti glup ko četnik da misliš da će ti takve maloumne fore proći. I koji se kurac uopće zamaraš Hrvatskom, hrvatskim sportom i zašto uopće dolaziš na hrvatske portale i forume? Kao da nemaš dosta svojih četničkih web stranica da tamo sa svojim neandertalcima arlaučeš o vatikansko kominternovskoj zaveri protiv vasionskog naroda.dzango wrote:Gde sam ja reč rekao o hrvatskom fudbalu?Oh_Femder wrote:A što se ti toliko zamaraš hrvatskim nogometom? Jel' to kao neka vrsta četničkog mazohizma?dzango wrote:
Staviću ja link. Ne budi na kraj srca.
2016-11-08
https://100posto.hr/sport/procurile-fotografije-zajednicki-dobavljac-opreme-vec-je-proglasio-francuze-novim-svjetskim-prvacimav
2014-04-12
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Similar topics
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Hrvatska, Che i co. :D
» hrvatska news ......
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Hrvatska, Che i co. :D
» hrvatska news ......
Page 2 of 16