HRVATSKA - FRANCUSKA
Page 6 of 16
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Re: HRVATSKA - FRANCUSKA
epikur37 wrote:Njah, volio bih da smo dali bar još jedan, ali i ovako sve 5 !
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ponosan sam na njih, finale se igra jako rijetko, pitanje je za života svoga dali ću to doživjeti i sretan sam što sam to doživio :))
Eroo- Posts : 78962
2016-07-22
ma samo budle seru kao ovaj dani. tu kod mene ekipa puca, čovjek bi mislio da smo prvitre wrote:ponosan sam na njih, finale se igra jako rijetko, pitanje je za života svoga dali ću to doživjeti i sretan sam što sam to doživio :))
2014-12-30
tre wrote:ponosan sam na njih, finale se igra jako rijetko, pitanje je za života svoga dali ću to doživjeti i sretan sam što sam to doživio :))
Ma super sve, moram priznati da su Francuzi zasluženo dobili ali rezultat koji bi bio preslik bi bio da su dobili tek 4:3.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
francuska bolja mi dobri , veliki rezultat , sve cestitke
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Krepaj smradedanni1 wrote:Ovaj srbin na našem golu živa rupa.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisu zasluzeno , na guzove al dobroepikur37 wrote:tre wrote:ponosan sam na njih, finale se igra jako rijetko, pitanje je za života svoga dali ću to doživjeti i sretan sam što sam to doživio :))
Ma super sve, moram priznati da su Francuzi zasluženo dobili ali rezultat koji bi bio preslik bi bio da su dobili tek 4:3.
2 !!!
2015-08-15
tre wrote:ponosan sam na njih, finale se igra jako rijetko, pitanje je za života svoga dali ću to doživjeti i sretan sam što sam to doživio :))
Za dlaku... za dlaku
Jakove izdrži :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vesele se s razlogom, meni samo krivo što ne nalazim riječi za utješiti sinaveber wrote:ma samo budle seru kao ovaj dani. tu kod mene ekipa puca, čovjek bi mislio da smo prvitre wrote:ponosan sam na njih, finale se igra jako rijetko, pitanje je za života svoga dali ću to doživjeti i sretan sam što sam to doživio :))
Kapa do poda. Ovak-onako, bilo kako, igrali su posteno, nisu se stedjeli i jos jednom kapa do poda. Sada sve izgleda malo usrano, jebi ga tako blizu, ali za koju godinu cemo biti svjesni ovog dana.
2014-04-14
Hoću jednog dana. To ne mijenja činjenicu da se Suba danas prosro na golu ko grlica. Sve što je išlo u okvir gola ušlo je i u gol.kaja wrote:Krepaj smradedanni1 wrote:Ovaj srbin na našem golu živa rupa.
Suba danas
Jedi govnadanni1 wrote:Hoću jednog dana. To ne mijenja činjenicu da se Suba danas prosro na golu ko grlica. Sve što je išlo u okvir gola ušlo je i u gol.kaja wrote:Krepaj smradedanni1 wrote:Ovaj srbin na našem golu živa rupa.
Suba danas
Last edited by kaja on 15/7/2018, 19:08; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
moja kći je zbrisala s frendicama slavit, malo pustele suzu i otišle đipat na ulicu.tre wrote:vesele se s razlogom, meni samo krivo što ne nalazim riječi za utješiti sinaveber wrote:ma samo budle seru kao ovaj dani. tu kod mene ekipa puca, čovjek bi mislio da smo prvitre wrote:ponosan sam na njih, finale se igra jako rijetko, pitanje je za života svoga dali ću to doživjeti i sretan sam što sam to doživio :))
već me obavjestila da sutra ide na trg...
2014-12-30
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ti si kriva. napisala si da se promijeni rezultat, time s omela longija...Noor wrote:decki...HVALA VAM!
2014-12-30
Ovakvim rezultatom se ne bi zadovoljio samo idiot, srebro pored svih nogometnih sila. Svaka im cast.abraham wrote:Kapa do poda. Ovak-onako, bilo kako, igrali su posteno, nisu se stedjeli i jos jednom kapa do poda. Sada sve izgleda malo usrano, jebi ga tako blizu, ali za koju godinu cemo biti svjesni ovog dana.
omni-
2014-04-12
nezahvalni kreteni. u 28g koliko imamo medalja i vrhunskih postignuća...
sada je nekima malo drugo mjesto.
2014-12-30
A za sada je, čekaj jos malo, pa ce mi biti dovoljnoveber wrote:nezahvalni kreteni. u 28g koliko imamo medalja i vrhunskih postignuća...
Da jos ovaj majmun nešto napise protiv sube da ga pošaljem u picku materinu
2015-08-15
Kaj je Subašić igral? Men je izgledalo kao da je gol prazan.kaja wrote:A za sada je, čekaj jos malo, pa ce mi biti dovoljnoveber wrote:nezahvalni kreteni. u 28g koliko imamo medalja i vrhunskih postignuća...
Da jos ovaj majmun nešto napise protiv sube da ga pošaljem u picku materinu
Page 6 of 16 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16
Similar topics
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Hrvatska, Che i co. :D
» hrvatska news ......
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Hrvatska, Che i co. :D
» hrvatska news ......
Page 6 of 16