Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
2014-04-14
2014-04-14
Ja sam cilu noć gleda tv tako da će meni bit laku noć
Đango nikakve me žene nezanimaju ima već priko deset godina, zgadile su mi se odavno
Đango nikakve me žene nezanimaju ima već priko deset godina, zgadile su mi se odavno
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
...srpski mediji hvale dalica..ali i pristup hrvatske prema utakmicama...kako pisu srpski novinari ako u srbiji hoce iz korijena promjeniti pristup moraju se ugledati na hravtsku slicno ej i osim izjavio..a to ej da momcad mora biti ponizna ne u negativnom smislu..vec da svakog protivnika i onog slabog treba tretirati kao ravnopravnog,dobrog i samim tim ces promjeniti pristup i igrat ces motivirano a sa istim zalaganjem i protiv kameruna kao i protiv brazila..i rezultat ce doci...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
safet susic izjavio..ona generacija hrvatske iz '98 je po talentu bila jaca od ove iz 2018 ali ova danas generacija ima nesto vise karakter..dodavsi da su uspjeli usaditi njemacki stih vracanja iz izgubljenih pozicija u pobjede
2015-09-08
abraham wrote:
Stvarno je glupo tako ga prozivati. NJegova loša dluka, koštaće ga slave i novca. Njemu je zasigurno najteže
ne triba ga dodatno gaziti. SIGURAN sam da će sada spustiti nosinu iz nebesa.
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
pa nije kalinic jedini igrac koji se kajao zbog propustenog...to je tako...problem je nezgodan karakter i kad nemas nos da se moze desiti nesto veliko a time zatomiti svoj karakter i biti dio toga..ili kalinic nije vjeroavo da mozemo ovako daleko i to je mislim njegov najveci kiks
2015-09-08
epikur37 wrote:
Eto preporuke, dobro ti to pratiš...bio si rekao i za neku drugu seriju pa sam pogledao i bilo ok.
Westworld je poprilično eksperimentalnog narativa, pripremi se da nemaš pojma kad se što događa :D
Jesi gledao True Detective?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Westworld je poprilično eksperimentalnog narativa, pripremi se da nemaš pojma kad se što događa :D
Pa nije baš tako komplicirano, nakon prve 2 epizode pohvataš sve.
catabbath-
2015-08-22
Otkriveni detalji spektakularnog dočeka Vatrenih: Prelet krila oluje, konfeti, baloni i gotovo 100 tisuća ljudi
https://vijesti.rtl.hr/sport/svjetsko-prvenstvo-2018/3226295/otkriveni-detalji-spektakularnog-doceka-vatrenih-prelet-krila-oluje-konfeti-baloni-i-gotovo-100-tisuca-ljudi/?utm_source=sprajcFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic
https://vijesti.rtl.hr/sport/svjetsko-prvenstvo-2018/3226295/otkriveni-detalji-spektakularnog-doceka-vatrenih-prelet-krila-oluje-konfeti-baloni-i-gotovo-100-tisuca-ljudi/?utm_source=sprajcFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic
13. jul 2018 | 08:42 » 08:50
"Hrvat" koji je oteo albansku zastavu je zapravo Srbin: Albanci sad hoće da ga linčuju (VIDEO) (FOTO)
"Hrvat" koji je oteo albansku zastavu je zapravo Srbin: Albanci sad hoće da ga linčuju (VIDEO) (FOTO)
Albanci na društvenim mrežama objavili da je reč o izvesnom Srbinu Saši Tomiću iz Jagodine koji živi u Švajcarskoj
Foto: Facebook/The Macedonian on Wednesday ·
Posle pobede Hrvata nad Englezima, jedna od najupečatljivijih scena je albanska zastava koja se vijorila iz ruku mladića koji je na krovu automobila mahao njome dok je milio kroz masu hrvatskih navijača u Austriji. Ispostavilo se da je muškarac koji je oteo albansku zastavu zapravo Srbin. Albanci sada hoće da ga linčuju zbog toga, a društvene mreže gore od komentara mržnje.
Hrvatski navijač uklonio albansku zastavu tokom slavlja! Ovo je najbolja scena sa ulica posle plasmana fudbalera u polufinale (VIDEO)
"Taj Hrvat koji je skinuo albansku zastavu je zapravo Srbin Saša Tomić iz Jagodine i živi u Švajcarskoj i prema podacima kojima raspolažem, on je napravio nemire među Albancima i Srbima nakon meča između Švajcarske i Srbije", glasi jedna od poruka.
"Dobro jutro orlovi gde god da ste, Srbi uvek manipulišu, tako da ne nasedajte na neprijateljske zamke", bila je druga poruka.
"Nađite onog ko je držao albansku zastavu".
Drugi ga optužuju da je time hteo da napravi problem između Hrvata i Srba.
"Kad si tako hrabar, obuci dres Srbije pa otimaj albansku zastavu".
Printskrin: Facebook, Instagram
Pojedini su išli toliko daleko da su objavili njegovu adresu stanovanja u Cirihu, čime je njegova bezbednost ugrožena, pa zbog toga ne objavljujemo njegove profile i fotografije.
Bilo je i komentara podrške na našem portalu.
A koji je car bio ovaj Srbin vidite u videu odmah ispod.
"Nek znaju naši ljudi da ni jedan Hrvat ne bi to uradio. Momku treba podrška... Šiptari ga napadaju zbog tog poteza".
Guest- Guest
http://www.telegraf.rs/sport/navijaci/2974676-hrvat-koji-je-oteo-albansku-zastavu-je-zapravo-srbin-albanci-sad-hoce-da-ga-lincuju-video-foto
ne bre, mi vam zelimo sto vise siptara !
da se voljite do neba i nazad !
Last edited by pizzon on 13/7/2018, 09:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
hehe, pa on bi calnuo 10.000.000 $ da je samo par dana ovakav !
Guest- Guest
haha, u nedjelju opet nam sudi Pitana
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Eto preporuke, dobro ti to pratiš...bio si rekao i za neku drugu seriju pa sam pogledao i bilo ok.
Westworld je poprilično eksperimentalnog narativa, pripremi se da nemaš pojma kad se što događa :D
Pogledao sam sinoć westworld a ono malo je razbacan ali može se gledati.
Za True detective sam imao još jednu preporuku, krenuo preko gledalice nešto nije išlo i odustao...posliej em odnijele obveze.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
True detective su do jaja.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
Za True detective sam imao još jednu preporuku, krenuo preko gledalice nešto nije išlo i odustao...posliej em odnijele obveze.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:True detective su do jaja.epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:
svi kažu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šteta što nije mogao Mažić zbog istog govornog područja. Bilo bi napušavanja posle tekme.Noor wrote:haha, u nedjelju opet nam sudi Pitana
pa i bolje d ane sudi..zamislite pritisak na mazica..od strane vucica,vulina,seselja,informera,kurira,alo-a,pink-a i slicnih..'ima da sudis na stetu ustasa ili ima da te nema kao i đokovica'
2015-09-08
Baš do jaja. Pička ciganska.vuksadinare wrote:pa i bolje d ane sudi..zamislite pritisak na mazica..od strane vucica,vulina,seselja,informera,kurira,alo-a,pink-a i slicnih..'ima da sudis na stetu ustasa ili ima da te nema kao i đokovica'
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 38 of 50