Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
I da se zabrani Đorđevićeva trojka.epikur37 wrote:pizzon wrote:epikur37 wrote:Srbi sad priznajte poraz, dozivite katarzu, ispricajte se i potpisite sto vam kazemo...
sve smo ovo napravili da bi vama mogli na nos nabiti :D
sta da priznamo
rep. hrvatske je zasluzeno u finalu
ali zelimo da se maximalno distanciramo
jer vi slavite zlocine i mrznju prema srbima a ne uspeh hrvatskog fudbala
to je utisak
Priznajte poraz u ratovfima, ispričajte se i isplatite ratnu odštetu...te se obvežite u ustavu da nikad više nećete pokušati ući u neku državnu zajednicu s nama.
Ukinite RS, priznajte da je Tesla Hrvat....
Kad to sve uradite onda odite u šljivik i objesite se o granu.
Tako da i mi izgubimo smisao postojanja :D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Моže sutra? Danas još vidam rane od sinoć. Sav sam bio u bolovima. Neviđeno me bolelo dupe.Hektorović wrote:dzango wrote:Ја redovno doživljavam katarzu.
Priznaj superiornost Hrvata kao nacije :)
Ne boli toliko, vidjet ćeš :) :)
Kad napišem da si peder, onda se ljutiš.
Guest- Guest
dzango wrote:I da se zabrani Đorđevićeva trojka.epikur37 wrote:pizzon wrote:epikur37 wrote:Srbi sad priznajte poraz, dozivite katarzu, ispricajte se i potpisite sto vam kazemo...
sve smo ovo napravili da bi vama mogli na nos nabiti :D
sta da priznamo
rep. hrvatske je zasluzeno u finalu
ali zelimo da se maximalno distanciramo
jer vi slavite zlocine i mrznju prema srbima a ne uspeh hrvatskog fudbala
to je utisak
Priznajte poraz u ratovfima, ispričajte se i isplatite ratnu odštetu...te se obvežite u ustavu da nikad više nećete pokušati ući u neku državnu zajednicu s nama.
Ukinite RS, priznajte da je Tesla Hrvat....
Kad to sve uradite onda odite u šljivik i objesite se o granu.
Tako da i mi izgubimo smisao postojanja :D
to ne mora
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vuksadinare wrote:ma ljudi mozda zvuci cudno do mene..ali pustimo srbe sto oni misle..ovih dana..ako je index rekao da nece nista negativno pisati do utorka onda pustimo ove da se valjaju u svojim mukama..mi slavimo..ovo ej antologija..
Za tvoju dušu, bošnjaci česitaju :D Ima ih masa, istina obrazovanijih i kulturnijih, što su po instagramu, faceu,... storije stavljali za vatrene, šalju se porukice i tako :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
antologija za povijest..za film...veselimo se a komsije?..njima na veselje... ..ja sam proglasio u krscanskom duhu ovih dana primirje prema njima..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ma ljudi mozda zvuci cudno do mene..ali pustimo srbe sto oni misle..ovih dana..ako je index rekao da nece nista negativno pisati do utorka onda pustimo ove da se valjaju u svojim mukama..mi slavimo..ovo ej antologija..
misliš etnologija?
vuksadinare- Posts : 100233
2015-09-08
kofein wrote:dzango wrote:Моže sutra? Danas još vidam rane od sinoć. Sav sam bio u bolovima. Neviđeno me bolelo dupe.Hektorović wrote:dzango wrote:Ја redovno doživljavam katarzu.
džango "dvocevka" :D
2018-04-10
vuksadinare wrote:antologija za povijest..za film...veselimo se a komsije?..njima na veselje... ..ja sam proglasio u krscanskom duhu ovih dana primirje prema njima..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:ma ljudi mozda zvuci cudno do mene..ali pustimo srbe sto oni misle..ovih dana..ako je index rekao da nece nista negativno pisati do utorka onda pustimo ove da se valjaju u svojim mukama..mi slavimo..ovo ej antologija..
misliš etnologija?
pohvlano :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Аko ti se svađa pređi kod Pižona. Ja ću se već nekako snaći sa Megi i Kajom.tre wrote:oprosti ali ti bi trebao okulistu mada sumnjam da on može tvoj problem sa kmečanjem riješiti :)dzango wrote:Коliko vidim tema je ko je kome komšija od svetskih finalista. A možemo i o osvojenim trofejima u fudbalu, nije problem, ako je to tema.tre wrote:ma nema kompleksa, idemo pričati o košarci na temi o nogometu :)))dzango wrote:Ne bi ja ništa dao jer nisam ni osvojio. Bolje pitaj Saleta Đorđevića. Naš sport je basket a za fudbal je uspeh što smo otišli na Mundijal. Košarka je ponos i stvar prestiža za Srbe. Ne znam koji se kurac svađaš.tre wrote:
kme kme, vi bi sve trofeje dali za ovo što mi imamo u nogometu no kad su u srbiji izbornici poput tebe jasno je da je to nemoguća misija. Ono red šešelja pa mladića pa red draže pa kalabića... da skratim formacija vam je 1 9 0 i obične ste jajare :)
Hektorović wrote:kofein wrote:dzango wrote:Моže sutra? Danas još vidam rane od sinoć. Sav sam bio u bolovima. Neviđeno me bolelo dupe.Hektorović wrote:dzango wrote:Ја redovno doživljavam katarzu.
Prost si!
Ranjiva manjina je, vidiš da ga "bolelo dupe".
Guest- Guest
ajmooo pustat domoljubne pjesmeee
milo hrnic brko
https://www.youtube.com/watch?v=IJi19I2WShw
milo hrnic brko
https://www.youtube.com/watch?v=IJi19I2WShw
2015-09-08
idem pogledati kako je završio :)))Hektorović wrote:tre wrote:kršćanstvo traži pomirenje ali ne i poniženje, Krist reče ako sam krivo rekao dokaži a ako nisam zašto me udaraš? U toj rečenici je puno toga relčeno samo treba imati uho za to :)
Vladika Grigorije lijepo im je rekao 90 i neke u Glini... tražite pomirenje i oprost od komšija, a ne... :D
Bosanac, nije to isto kao kod tebe u Bosni. Nas boli dupe figurativno a tebe kada te naguzi komšija i jaran Himzo.Hektorović wrote:kofein wrote:dzango wrote:Моže sutra? Danas još vidam rane od sinoć. Sav sam bio u bolovima. Neviđeno me bolelo dupe.Hektorović wrote:dzango wrote:Ја redovno doživljavam katarzu.
Ја mogu da budem sve, samo ne manjina. Nisam ja kriv što je Bosancu opsesija moje dupe.kofein wrote:Hektorović wrote:kofein wrote:dzango wrote:Моže sutra? Danas još vidam rane od sinoć. Sav sam bio u bolovima. Neviđeno me bolelo dupe.Hektorović wrote:
Prost si!
Ranjiva manjina je, vidiš da ga "bolelo dupe".
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Bosanac, nije to isto kao kod tebe u Bosni. Nas boli dupe figurativno a tebe kada te naguzi komšija i jaran Himzo.
Oj junače, pa vi niti golorukog Muju i Sulju niste u ratu uspjeli pobjediti :D
A od nas ste dobili po p**** :D
2018-04-10
zabrinut sam za stanojka..negde vesa sulju sa ovom spikom..'jel mamu ti jajarsku jaja ovo jaja ono a gde su jaja dole'
2015-09-08
prečesto se nađe u tom elementu i nije čudo kad ga se uhvati u mlin :DHektorović wrote:kofein wrote:dzango wrote:Моže sutra? Danas još vidam rane od sinoć. Sav sam bio u bolovima. Neviđeno me bolelo dupe.Hektorović wrote:dzango wrote:Ја redovno doživljavam katarzu.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
prljavci
https://www.youtube.com/watch?v=zymMHWz6r88
https://www.youtube.com/watch?v=zymMHWz6r88
2015-09-08
Posle kažu da ja menjam temu. A Bosanac prvo o pederluku sa komšijom Himzom a onda vadi kosture iz ormanu. Ne možete da budete ljudi čak ni kada pobedite u fudbalu i sve vam potaman? Nije ni čudo što se najbolje slažete sa onim našim sendvičarskim ološem. Isti se istom raduje.Hektorović wrote:dzango wrote:Bosanac, nije to isto kao kod tebe u Bosni. Nas boli dupe figurativno a tebe kada te naguzi komšija i jaran Himzo.
Oj junače, pa vi niti golorukog Muju i Sulju niste u ratu uspjeli pobjediti :D
A od nas ste dobili po p**** :D
opet ti nosinu guraš u tuđe dvorište, idem nabaviti onaj klip iz crtića kad sluga gurne nos u otvorenu knjigu a gazda onda zatvori istu iz sve snage:))dzango wrote:Аko ti se svađa pređi kod Pižona. Ja ću se već nekako snaći sa Megi i Kajom.tre wrote:oprosti ali ti bi trebao okulistu mada sumnjam da on može tvoj problem sa kmečanjem riješiti :)dzango wrote:Коliko vidim tema je ko je kome komšija od svetskih finalista. A možemo i o osvojenim trofejima u fudbalu, nije problem, ako je to tema.tre wrote:ma nema kompleksa, idemo pričati o košarci na temi o nogometu :)))dzango wrote:
Ne bi ja ništa dao jer nisam ni osvojio. Bolje pitaj Saleta Đorđevića. Naš sport je basket a za fudbal je uspeh što smo otišli na Mundijal. Košarka je ponos i stvar prestiža za Srbe. Ne znam koji se kurac svađaš.
nego jel ima gdje koja fotka onog sta voli gazit talijanske turiste brodom kako slavi pobjedu i nase golove ili je i on ostao suzdrzan kao englez...
Guest- Guest
ovo je san...svaka cast drugim sportovima..ali nogomet je 'vise od igre'...cak je i jedna srpska serija nosi taj naziv
2015-09-08
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 29 of 50