Budi #UzIzbjeglice
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Budi #UzIzbjeglice
Jebe mi se, prelazim na Netflix.marcellus wrote:Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:platimo televiziju, država treba podignuti porez, i pljačkati građane, i imati javnu televiziju, jer je to od javnog interesa, iako 90% ljudi mlađih od 40god negledea uopće TV, osim kada je tekma ili nešto tako
To se sve može i sa streama, u usa je streaming poprilično načeo tv... netflix i amazon rasturaju. svi gledaju seliti paltforme na vod usluge, a i same serije se sad prave da su pogodinije za binge watching, manje su sezone, bolja produkcija, više nema epizoda izoloranog narativa...
A ovi naši nisu 10 godina u stanju uvesti HD kanal... :O No zato HRT daje milijune za produkcije lošeg humora...
uhljebistan.
a i tekme su zgubili za ubuduće, iduće prvenstvo gledamo na srbinovoj pay per view tv, tak da...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Vas treba pretvoriti u robove
Masoni su samo lutke na koncu Draco reptila
Fino vam stavim poveznicu Bauer medijska kuća i vi mi se rugate
SVE VAS TRIBA ZGAZITI I PRETVORITI U ROBLJE
ZA ORGANE
Masoni su samo lutke na koncu Draco reptila
Fino vam stavim poveznicu Bauer medijska kuća i vi mi se rugate
SVE VAS TRIBA ZGAZITI I PRETVORITI U ROBLJE
ZA ORGANE
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Natrpat Evropu izbjeglicama napravit kaos ljude bacit na koljena
Šta ste vi jadniji MI SMO JAČI
Šta ste vi jadniji MI SMO JAČI
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ako si portir ili čistiš bazeneHektorović wrote:veber wrote:porš me košta, a briti nude da mi dadu isti s volanom na drugoj strani.
mi nismo nikad bili sjedilački narod, to smo vama bosancima ostavili.
čak razmišljam da odem u US, ali onda ne bi cure i sina vidio barem prvu godinu.
Ma USA je za mlađe...
2014-12-30
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:platimo televiziju, država treba podignuti porez, i pljačkati građane, i imati javnu televiziju, jer je to od javnog interesa, iako 90% ljudi mlađih od 40god negledea uopće TV, osim kada je tekma ili nešto tako
To se sve može i sa streama, u usa je streaming poprilično načeo tv... netflix i amazon rasturaju. svi gledaju seliti paltforme na vod usluge, a i same serije se sad prave da su pogodinije za binge watching, manje su sezone, bolja produkcija, više nema epizoda izoloranog narativa...
A ovi naši nisu 10 godina u stanju uvesti HD kanal... :O No zato HRT daje milijune za produkcije lošeg humora...
uhljebistan.
youtube ide u tom smjeru isto, iz jednostavnog razloga sto je tv najbolji za elite, komunikacija je jednosmjerna i nema kontrapropagande.. youtube premium baby
kic wrote:
kako to objasnjavas deda
Poslanica Galaćanim 3:28
Nije više važno je li tko Židov ili Grk, rob ili slobodan čovjek, pa čak ni tko je muškarac ili žena - jer svi ste Jedno
kršćanstvo, odgojeni su u kršćanskom svjetonazoru i njegovim modernijim derivatima
Guest- Guest
ja nisam. i dalje germanski običaji predvladavaju. i djecu učim tome....
2014-12-30
Free Tibet - Kina planski naseljava svoje Kineze kako bi demografski izmjenila populaciju Tibeta i preuzeli teritorij
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber wrote:germanski običaji predvladavaju
https://www.refcrime.info/en/Crime/Chronology
svaki dan novo obogaćenje
Guest- Guest
veber wrote:kao i rusi, ameri.
i ban jelačić stvorio krajinu.
oni su to radili primjenom sile, morali su slomiti otpor vojnom intervencijom, ratom
ovi to rade dobrovoljno, sami otvaraju granice i pozivaju na invaziju, u ime "ljubavi", nisu poražena strana u ratu
Guest- Guest
veber wrote:porš me košta, a briti nude da mi dadu isti s volanom na drugoj strani.epikur37 wrote:veber wrote:s obzirom da imam zvanje. vjerovatno je vaterland ili imam jebenu ponudu iz britanije.
Stoj di si, mator si za takve promjene...
Organiziraj si život u kasnoj srednjoj dobi. Otpilaj obveze koje ne moraš vući, ubaci sebi zrele razonode, možda neku ozbiljniju vezu i pomalo.
Ne glumi mulca u tim godinama.
čak razmišljam da odem u US, ali onda ne bi cure i sina vidio barem prvu godinu.
Nema to veze sa sjedilackim, blizis se 60im nije rijemw za nove pocetke nego za planiranje i gustanje u zadnjim godinama zrelosti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
RayMabus wrote:Mediji su pod kontrolom masona
Berlusconi je mason i tv magnat
Jedan dobar i očit primjer toga
immortal-
2014-04-16
to ti za marca tipkaš?epikur37 wrote:veber wrote:porš me košta, a briti nude da mi dadu isti s volanom na drugoj strani.epikur37 wrote:veber wrote:'?s obzirom da imam zvanje. vjerovatno je vaterland ili imam jebenu ponudu iz britanije.
Stoj di si, mator si za takve promjene...
Organiziraj si život u kasnoj srednjoj dobi. Otpilaj obveze koje ne moraš vući, ubaci sebi zrele razonode, možda neku ozbiljniju vezu i pomalo.
Ne glumi mulca u tim godinama.
Nema to veze sa sjedilackim, blizis se 60im nije rijemw za nove pocetke nego za planiranje i gustanje u zadnjim godinama zrelosti.
2014-12-30
melkior wrote:
Jebe mi se, prelazim na Netflix.
https://www.zerohedge.com/news/2018-07-08/netflixonomics-cash-burning-machine-blows-billions-content-winner-takes-most-race
koliko vrijedi preodgoj novih generacija?
možda bi i HRT trebao tako, imati beskonačnu kreditnu liniju, umjesto da ima skroman budžet od pretplate
doslovno pometeš konkurenciju, osvojiš cijeli svijet, pregaziš sve koji nemaju takav budžet na kredit
Amazon posluje bez dobiti već preko 20 godina, ne možeš mu konkurirati jer uvijek dobiju novi veći kredit, Facebook isto, osvajaju svijet na kredit
zato treba oslabiti utjecaj države, treba imat malu državu koja nema utjecaja na ekonomiju, da bi banke mogle birati pobjednike, i financirati ideologiju koja njima najviše odgovara
Guest- Guest
imali smo mi todorića, čardak je uložio sve karte na njega...
epikur na afričkoj šljivi;
naciojonalna televizija je kičma nacionalne države...
samo da je postaviti prove ljude na položaje
:D
2014-04-16
ali prvo prave ljudove na vlast..pa daljeaben wrote:epikur na afričkoj šljivi;
drugo je pitanje imamo li mi kapacitet uopće za takvo što
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
čuva jezik od propadanjaaben wrote:
tvoj jezik je propao, generacija, dve i više ga se nitko neće ni sjećati
Guest- Guest
kad bi se samo ča više ljudi uključilo u demokrratski proces...epikur37 wrote:ali prvo prave ljudove na vlast..pa daljeaben wrote:epikur na afričkoj šljivi;
drugo je pitanje imamo li mi kapacitet uopće za takvo što
jadna kućo, jadni roditelji:)
2014-04-16
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» budi kao valentino
» Japan se budi
» Iran se budi
» Budi se istok i zaaapad,...:)
» "Budi sve što možeš biti"