Budi #UzIzbjeglice
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Budi #UzIzbjeglice
Mediji su pod kontrolom masona
Berlusconi je mason i tv magnat
Jedan dobar i očit primjer toga
Berlusconi je mason i tv magnat
Jedan dobar i očit primjer toga
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
platimo televiziju, država treba podignuti porez, i pljačkati građane, i imati javnu televiziju, jer je to od javnog interesa, iako 90% ljudi mlađih od 40god negledea uopće TV, osim kada je tekma ili nešto tako
Praktički svojim novcem sufinanciramo masone jer su mass mediji pod njihovom kontrolomAssadNaPodmornici wrote:platimo televiziju, država treba podignuti porez, i pljačkati građane, i imati javnu televiziju, jer je to od javnog interesa, iako 90% ljudi mlađih od 40god negledea uopće TV, osim kada je tekma ili nešto tako
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:platimo televiziju, država treba podignuti porez, i pljačkati građane, i imati javnu televiziju, jer je to od javnog interesa, iako 90% ljudi mlađih od 40god negledea uopće TV, osim kada je tekma ili nešto tako
To se sve može i sa streama, u usa je streaming poprilično načeo tv... netflix i amazon rasturaju. svi gledaju seliti paltforme na vod usluge, a i same serije se sad prave da su pogodinije za binge watching, manje su sezone, bolja produkcija, više nema epizoda izoloranog narativa...
A ovi naši nisu 10 godina u stanju uvesti HD kanal... :O No zato HRT daje milijune za produkcije lošeg humora...
uhljebistan.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Javna TV bi trebao biti jedan info kanal za dnevnik, vijesti i otvoreno, jedan kanal sa sportovima koje ne prenose komercijalne sportske tv, i jedan kanal za sabor i dokumentarce. I to je to.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:platimo televiziju, država treba podignuti porez, i pljačkati građane, i imati javnu televiziju, jer je to od javnog interesa, iako 90% ljudi mlađih od 40god negledea uopće TV, osim kada je tekma ili nešto tako
youtube ima 1000x bolji sadržaj
Guest- Guest
Hektorović wrote:Javna TV bi trebao biti jedan info kanal za dnevnik, vijesti i otvoreno, jedan kanal sa sportovima koje ne prenose komercijalne sportske tv, i jedan kanal za sabor i dokumentarce. I to je to.
mi nacionalsocijalisti ćemo podrzati ovaj prijedlog.
x
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:
prvo se morate dogovoriti koje ste nacionalsnoti, ne možete imati dvije domovine
Guest- Guest
sve je dogovorenoselektor wrote:epikur37 wrote:
prvo se morate dogovoriti koje ste nacionalsnoti, ne možete imati dvije domovine
velika hrvatska
2015-08-06
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:platimo televiziju, država treba podignuti porez, i pljačkati građane, i imati javnu televiziju, jer je to od javnog interesa, iako 90% ljudi mlađih od 40god negledea uopće TV, osim kada je tekma ili nešto tako
To se sve može i sa streama, u usa je streaming poprilično načeo tv... netflix i amazon rasturaju. svi gledaju seliti paltforme na vod usluge, a i same serije se sad prave da su pogodinije za binge watching, manje su sezone, bolja produkcija, više nema epizoda izoloranog narativa...
A ovi naši nisu 10 godina u stanju uvesti HD kanal... :O No zato HRT daje milijune za produkcije lošeg humora...
uhljebistan.
a i tekme su zgubili za ubuduće, iduće prvenstvo gledamo na srbinovoj pay per view tv, tak da...
Last edited by marcellus on 10/7/2018, 18:07; edited 1 time in total
hahahahaselektor wrote:epikur37 wrote:
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
I opet će je kontrolirati masoni jer masoni kontroliraju političareHektorović wrote:Javna TV bi trebao biti jedan info kanal za dnevnik, vijesti i otvoreno, jedan kanal sa sportovima koje ne prenose komercijalne sportske tv, i jedan kanal za sabor i dokumentarce. I to je to.
Baš me briga za javnu tv i tv općenito
2014-04-11
Kako je mali razbio telku, mi smo evo drugu godinu bez tv-a...
I sad mislim kako smo preselili ipak kupiti tv.
I sad mislim kako smo preselili ipak kupiti tv.
2015-08-06
Hektorović wrote:Javna TV bi trebao biti jedan info kanal za dnevnik, vijesti i otvoreno, jedan kanal sa sportovima koje ne prenose komercijalne sportske tv, i jedan kanal za sabor i dokumentarce. I to je to.
dosta je jedan program i to treći, koji prenosi nekomercijalne sadržaje tipa klasika, jazz, kinoteka, stari dokumentarci, kojih drugdje nema
RayMabus wrote:I opet će je kontrolirati masoni jer masoni kontroliraju političareHektorović wrote:Javna TV bi trebao biti jedan info kanal za dnevnik, vijesti i otvoreno, jedan kanal sa sportovima koje ne prenose komercijalne sportske tv, i jedan kanal za sabor i dokumentarce. I to je to.
Moramo imati nacionalnu tv kuću
2015-08-06
epikur37 wrote:RayMabus wrote:I opet će je kontrolirati masoni jer masoni kontroliraju političareHektorović wrote:Javna TV bi trebao biti jedan info kanal za dnevnik, vijesti i otvoreno, jedan kanal sa sportovima koje ne prenose komercijalne sportske tv, i jedan kanal za sabor i dokumentarce. I to je to.
koji će nam kurac
kao prvo nacionalna tv kuća je ionako antinacionalna
drugo, radi gubitke i druge tv rade bolji program za deset puta manje love, ili bar jednako loš za deset puta manje love
Ja nemoram ništaepikur37 wrote:RayMabus wrote:I opet će je kontrolirati masoni jer masoni kontroliraju političareHektorović wrote:Javna TV bi trebao biti jedan info kanal za dnevnik, vijesti i otvoreno, jedan kanal sa sportovima koje ne prenose komercijalne sportske tv, i jedan kanal za sabor i dokumentarce. I to je to.
Samo od čovječanstva napraviti robove
2014-04-11
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» budi kao valentino
» Japan se budi
» Iran se budi
» Budi se istok i zaaapad,...:)
» "Budi sve što možeš biti"