Budi #UzIzbjeglice
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Budi #UzIzbjeglice
Šega Veberu, šega :)veber wrote:daj i ti ga jebeš po tavanu. i meni se omakne č ili preskočim j. big deal.epikur37 wrote:Pa nerijetko vidim ljude koji zamijene č i ć ili dž i đ. Među kojima ste i Vi, pa ne vidim tu neku zabludu već prilog mojoj hipotezi.
Guest- Guest
veber wrote:daj i ti ga jebeš po tavanu. i meni se omakne č ili preskočim j. big deal.epikur37 wrote:Pa nerijetko vidim ljude koji zamijene č i ć ili dž i đ. Među kojima ste i Vi, pa ne vidim tu neku zabludu već prilog mojoj hipotezi.
Dobro nisi ti ni ti u cvijetu pravopisa :)
ali nije ni bitno...to se ja i mativka dohvatili maka na koncu
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jel se šega jede?mativka wrote:Šega Veberu, šega :)veber wrote:daj i ti ga jebeš po tavanu. i meni se omakne č ili preskočim j. big deal.epikur37 wrote:Pa nerijetko vidim ljude koji zamijene č i ć ili dž i đ. Među kojima ste i Vi, pa ne vidim tu neku zabludu već prilog mojoj hipotezi.
2014-12-30
mativka wrote:Ne bih se složila s Vama. Naime, Srbi jasno razlikuju i u govoru i u pismu č i ć, pa je pitanje postavljeno u tom pravcu.epikur37 wrote:mativka wrote:Mogu li upitati, od kud tolike zablude potječu?epikur37 wrote:mativka wrote:
Aj bolan, šega samo :)
Lako za mene nego se on primio..
Doduše doista nekima to dž i č loše ide...elementarna ortografija i ortoepija.
Pa nerijetko vidim ljude koji zamijene č i ć ili dž i đ. Među kojima ste i Vi, pa ne vidim tu neku zabludu već prilog mojoj hipotezi.
A Srbi su znači krivi, pa što ne kažeš odmah :D
2015-08-06
baš gledam pravopis dok pišem na forumuepikur37 wrote:Dobro nisi ti ni ti u cvijetu pravopisa :)
2014-12-30
Konzumira, al svatko određuje način na koji želi :)veber wrote:jel se šega jede?mativka wrote:Šega Veberu, šega :)veber wrote:daj i ti ga jebeš po tavanu. i meni se omakne č ili preskočim j. big deal.epikur37 wrote:Pa nerijetko vidim ljude koji zamijene č i ć ili dž i đ. Među kojima ste i Vi, pa ne vidim tu neku zabludu već prilog mojoj hipotezi.
Guest- Guest
Nisi ti kriva što ne razulikuješ č i ć nego srbi što ga razlikuju....:D
2015-08-06
veber wrote:baš gledam pravopis dok pišem na forumuepikur37 wrote:Dobro nisi ti ni ti u cvijetu pravopisa :)
pa ne gledam ni ja :D
nego se tako zalomilo, mativkinom asocijacijom
2015-08-06
džango bi to, recimo, odmah shvatio :)epikur37 wrote:mativka wrote:Ne bih se složila s Vama. Naime, Srbi jasno razlikuju i u govoru i u pismu č i ć, pa je pitanje postavljeno u tom pravcu.epikur37 wrote:mativka wrote:Mogu li upitati, od kud tolike zablude potječu?epikur37 wrote:
Pa nerijetko vidim ljude koji zamijene č i ć ili dž i đ. Među kojima ste i Vi, pa ne vidim tu neku zabludu već prilog mojoj hipotezi.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:džango bi to, recimo, odmah shvatio :)epikur37 wrote:mativka wrote:Ne bih se složila s Vama. Naime, Srbi jasno razlikuju i u govoru i u pismu č i ć, pa je pitanje postavljeno u tom pravcu.epikur37 wrote:mativka wrote:
Mogu li upitati, od kud tolike zablude potječu?
natašte :D
2015-08-06
još ne spavaš?Noor wrote:džango bi to, recimo, odmah shvatio :)epikur37 wrote:mativka wrote:Ne bih se složila s Vama. Naime, Srbi jasno razlikuju i u govoru i u pismu č i ć, pa je pitanje postavljeno u tom pravcu.epikur37 wrote:mativka wrote:
2014-12-30
Ja tu konstataciju nisam iznijela, to je Vaša, dal pretpostavka il štogod drugo, no ostaje moje pitanje u zraku: zbog čega oni tako čisto razlikovno izgovaraju č i ć?epikur37 wrote:mativka wrote:Ne bih se složila s Vama. Naime, Srbi jasno razlikuju i u govoru i u pismu č i ć, pa je pitanje postavljeno u tom pravcu.epikur37 wrote:mativka wrote:Mogu li upitati, od kud tolike zablude potječu?epikur37 wrote:
Guest- Guest
ne...neki vrag me drživeber wrote:još ne spavaš?Noor wrote:džango bi to, recimo, odmah shvatio :)epikur37 wrote:mativka wrote:Ne bih se složila s Vama. Naime, Srbi jasno razlikuju i u govoru i u pismu č i ć, pa je pitanje postavljeno u tom pravcu.epikur37 wrote:
2017-10-06
Aj, bezveze ti je šega :)epikur37 wrote:Nisi ti kriva što ne razulikuješ č i ć nego srbi što ga razlikuju....:D
Guest- Guest
uz kaficu, rakijče i ratluk od ruže :)epikur37 wrote:Noor wrote:džango bi to, recimo, odmah shvatio :)epikur37 wrote:mativka wrote:Ne bih se složila s Vama. Naime, Srbi jasno razlikuju i u govoru i u pismu č i ć, pa je pitanje postavljeno u tom pravcu.epikur37 wrote:
natašte :D
2017-10-06
mativka wrote:Ja tu konstataciju nisam iznijela, to je Vaša, dal pretpostavka il štogod drugo, no ostaje moje pitanje u zraku: zbog čega oni tako čisto razlikovno izgovaraju č i ć?epikur37 wrote:mativka wrote:Ne bih se složila s Vama. Naime, Srbi jasno razlikuju i u govoru i u pismu č i ć, pa je pitanje postavljeno u tom pravcu.epikur37 wrote:mativka wrote:
Pa ne bih rekao da je čisto i kod njih ima sličnih situacija.
Kako god, takve jezične nepravilnosti ne treba njegovati, već ispravljati i u tom smjeru sam pokrenuo ovu digresiju :p
2015-08-06
Noor wrote:ne...neki vrag me drživeber wrote:još ne spavaš?Noor wrote:džango bi to, recimo, odmah shvatio :)epikur37 wrote:mativka wrote:
Ne bih se složila s Vama. Naime, Srbi jasno razlikuju i u govoru i u pismu č i ć, pa je pitanje postavljeno u tom pravcu.
ja čekam ZK uložak...svaki dan obnavljaju automatski
pas mater...osijedih čekajući
:D
2015-08-06
Vecina je polupismena, a neki i nepismeni...primecujem vise kad sam grintava...
2014-04-12
pa zato jer su srbi, zakaj bi drugo?mativka wrote:Ja tu konstataciju nisam iznijela, to je Vaša, dal pretpostavka il štogod drugo, no ostaje moje pitanje u zraku: zbog čega oni tako čisto razlikovno izgovaraju č i ć?epikur37 wrote:mativka wrote:Ne bih se složila s Vama. Naime, Srbi jasno razlikuju i u govoru i u pismu č i ć, pa je pitanje postavljeno u tom pravcu.epikur37 wrote:mativka wrote:
dođi u zagorje pa poslušaj Ć. ne postoji kao što ni u izvornom hrvatskom ne postoji srpski glas Ć.
BraČ je Brač i nikada ti braČanin neće reći Ća si dela, već Ča si dela.
2014-12-30
Ajd,epikur37 wrote:mativka wrote:Ja tu konstataciju nisam iznijela, to je Vaša, dal pretpostavka il štogod drugo, no ostaje moje pitanje u zraku: zbog čega oni tako čisto razlikovno izgovaraju č i ć?epikur37 wrote:mativka wrote:Ne bih se složila s Vama. Naime, Srbi jasno razlikuju i u govoru i u pismu č i ć, pa je pitanje postavljeno u tom pravcu.epikur37 wrote:
Pa ne bih rekao da je čisto i kod njih ima sličnih situacija.
Kako god, takve jezične nepravilnosti ne treba njegovati, već ispravljati i u tom smjeru sam pokrenuo ovu digresiju :p
dobro :)
Dozvoljavam....
Guest- Guest
PMS, hoće to.claire wrote:Vecina je polupismena, a neki i nepismeni...primecujem vise kad sam grintava...
2014-12-30
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» budi kao valentino
» Japan se budi
» Iran se budi
» Budi se istok i zaaapad,...:)
» "Budi sve što možeš biti"
» Japan se budi
» Iran se budi
» Budi se istok i zaaapad,...:)
» "Budi sve što možeš biti"