Prosinečki uz pesmu Zvezde proslavio pobjedu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Prosinečki uz pesmu Zvezde proslavio pobjedu
https://net.hr/sport/nogomet/prosinecki-uz-pjesmu-zvezde-slavio-pobjedu-ne-mogu-opisati-rijecima-kakav-je-osjecaj-s-ovakvom-legendom-pevati-pesmu-zvezde/
Kermit-
2014-04-17
Re: Prosinečki uz pesmu Zvezde proslavio pobjedu
robi je 'natopljen' ko sunđer...
prije par dana je u 'zabivaki' bio zabetoniran...
prije par dana je u 'zabivaki' bio zabetoniran...
...stjecem dojam da ne moze oprostiti sto nije on postao trener reprezentacije..ali poznat je njegov 'odnos' sa sukerom i obrnuto jos od davnih dana
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Šuker je đubar samo takav
Kermit-
2014-04-17
jbg..prosinecki ima peh sto je on jos predsjednik hns-a..mada sada sa dalicem jos mu ej vise otezan put...Kermit wrote:Šuker je đubar samo takav
2015-09-08
Meni je Robi uvijek bio legenda. Kao igrač pogotovo još pušio dvije kutije a onako igrao :D a i sada je OK a čini se da voli i cugu. Robi
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Inače sa zvezdom je bio prvak europe, ništa neobično što mu je ostala kao najljepša ili jedna od ljepših uspomena.
2015-09-09
cuga mu nije bas dobra kvalifikacija za trenera...narocito reprezentacije..sjetimo se cice kranjcara i sp 2006..kad ej vise bio pijan nego trijezan pa smo lose proslinewuser wrote:Meni je Robi uvijek bio legenda. Kao igrač pogotovo još pušio dvije kutije a onako igrao :D a i sada je OK a čini se da voli i cugu. Robi
2015-09-08
da...inace cetri sezone koje je igrao za zvezdu odigrao je na najvisoj razini...newuser wrote:Inače sa zvezdom je bio prvak europe, ništa neobično što mu je ostala kao najljepša ili jedna od ljepših uspomena.
2015-09-08
Cuga nije nikome dobra kvalifikacija za bilo kakav posao.vuksadinare wrote:cuga mu nije bas dobra kvalifikacija za trenera...narocito reprezentacije..sjetimo se cice kranjcara i sp 2006..kad ej vise bio pijan nego trijezan pa smo lose proslinewuser wrote:Meni je Robi uvijek bio legenda. Kao igrač pogotovo još pušio dvije kutije a onako igrao :D a i sada je OK a čini se da voli i cugu. Robi
2015-09-09
trebao bi se toga rijesiti ako pikira na izbornicko mjesto...i bez sukera...iskustvo sa cicom je jos svjezenewuser wrote:Cuga nije nikome dobra kvalifikacija za bilo kakav posao.vuksadinare wrote:cuga mu nije bas dobra kvalifikacija za trenera...narocito reprezentacije..sjetimo se cice kranjcara i sp 2006..kad ej vise bio pijan nego trijezan pa smo lose proslinewuser wrote:Meni je Robi uvijek bio legenda. Kao igrač pogotovo još pušio dvije kutije a onako igrao :D a i sada je OK a čini se da voli i cugu. Robi
2015-09-08
mislim da je i zbog toga otisao sa klupe azrebejđana...a za bosnu ej svako dobar pa i takav zuti
2015-09-08
Nogomet je bio sporiji, zadnjih 20 godina nogomet se ubrzao poprilično i robi tu ne bi imao šanse sa onakvim boemskim žćivotom. Imao je sreće da živi u vremenu koji je odgovaro njegovim kapacitetima ali to ne umanjuje njegovu genijalnost koju je posjedovao u igri.newuser wrote:Meni je Robi uvijek bio legenda. Kao igrač pogotovo još pušio dvije kutije a onako igrao :D a i sada je OK a čini se da voli i cugu. Robi
Ti si zvezdin četnik Roberte, Roberte...
Enolog?newuser wrote:Cuga nije nikome dobra kvalifikacija za bilo kakav posao.vuksadinare wrote:cuga mu nije bas dobra kvalifikacija za trenera...narocito reprezentacije..sjetimo se cice kranjcara i sp 2006..kad ej vise bio pijan nego trijezan pa smo lose proslinewuser wrote:Meni je Robi uvijek bio legenda. Kao igrač pogotovo još pušio dvije kutije a onako igrao :D a i sada je OK a čini se da voli i cugu. Robi
Šandor Winnetou-
2017-12-31
...sjecam se jedne njegove utakmice kad su igrali zvezda-partizan..sam je dobio partizan a narocito je ona bila krasna golcina sa tridesetak metara iskosa pod raslje u suprotni gol cini mi se pandurevica..je'l tako đango?..godina 1989 ili 1990
2015-09-08
suprotni kutvuksadinare wrote:...sjecam se jedne njegove utakmice kad su igrali zvezda-partizan..sam je dobio partizan a narocito je ona bila krasna golcina sa tridesetak metara iskosa pod raslje u suprotni gol cini mi se pandurevica..je'l tako đango?..godina 1989 ili 1990
2015-09-08
...interesantno protiv dinama imao sam osjecaj nije davao 100% na utakmicama mislim nije bio los ali nisu to bile toliko partije na razini prosineckog..ili je tada bila ona..'stara ljubav zaborava nema..'
2015-09-08
i degustator :D bolje reći kušatelj kakvoće vina.tre wrote:Enolog?newuser wrote:Cuga nije nikome dobra kvalifikacija za bilo kakav posao.vuksadinare wrote:cuga mu nije bas dobra kvalifikacija za trenera...narocito reprezentacije..sjetimo se cice kranjcara i sp 2006..kad ej vise bio pijan nego trijezan pa smo lose proslinewuser wrote:Meni je Robi uvijek bio legenda. Kao igrač pogotovo još pušio dvije kutije a onako igrao :D a i sada je OK a čini se da voli i cugu. Robi
2015-09-09
...dobre partije je imao i protiv hajduka kad ej igrao...ali nekako partizan mu ej bio na piku..nije bilo gotovo utakmice da im nije zabio gol ili ih namjestao...
2015-09-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Lazanski ima zanimljivu 'teoriju' o napadu na igrace Zvezde u Splitu!Proglasio crnogorca u moru kukavicom i izdajnikom 'srpstva' i Zvezde
» Prosinečki:Tito je bio veliki državnik
» hrvatska zastava uz pesmu o kosarama
» Kirk Douglas proslavio 101. rođendan
» Ćiro Blažević: U Zvezdi me nisu hteli jer sam Hrvat; Prosinečki? On je pola Srbin
» Prosinečki:Tito je bio veliki državnik
» hrvatska zastava uz pesmu o kosarama
» Kirk Douglas proslavio 101. rođendan
» Ćiro Blažević: U Zvezdi me nisu hteli jer sam Hrvat; Prosinečki? On je pola Srbin
Page 1 of 2