Kirk Douglas proslavio 101. rođendan
Page 1 of 1
Kirk Douglas proslavio 101. rođendan
https://www.tportal.hr/showtime/clanak/slavlje-u-los-angelesu-kirk-douglas-proslavio-101-rodendan-foto-20171212
sretan rođendan!
sretan rođendan!
bogte ovo je ko puppet horror show, njih dvoje...
ljude bi definitivno trebalo eutanazirati ako se ne žele ili ne mogu samoubit kad dođu u neke godine...
ovo se nemože gledati...
ljude bi definitivno trebalo eutanazirati ako se ne žele ili ne mogu samoubit kad dođu u neke godine...
ovo se nemože gledati...
Re: Kirk Douglas proslavio 101. rođendan
Bolje dopustiti ako žele, na silu ništa.Totenkopf wrote:bogte ovo je ko puppet horror show, njih dvoje...
ovo se nemože gledati...
Trinity-
2014-04-17
je, raj su za plastičare...
ima na njima par milja zahvata...
Bilo bi i na meni samo da imam te milje. :)
Trinity-
2014-04-17
Ti gusteri stvarno dugo zive...
darth_vader-
2014-04-17
a vidi kakvi su bili lijepi i mladiTotenkopf wrote:je, raj su za plastičare...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nadam se da ja nikad neću morat opet nositi pelene. To mi je užas.
crvenkasti-
2014-04-17
Lijepe godine inače.crvenkasti wrote:Nadam se da ja nikad neću morat opet nositi pelene. To mi je užas.
Ali ako si u pelenama živi užas.
Trinity-
2014-04-17
Kaj si i ti ružna?Triny wrote:Bilo bi i na meni samo da imam te milje. :)
Jesam.danni1 wrote:Kaj si i ti ružna?Triny wrote:Bilo bi i na meni samo da imam te milje. :)
Trinity-
2014-04-17
A jbga....ma nema veze, dobro je dok ne boli. Čovjek se ionako na svašta navikne.Triny wrote:Jesam.danni1 wrote:Kaj si i ti ružna?Triny wrote:Bilo bi i na meni samo da imam te milje. :)
A jesu jebiga...Noor wrote:a vidi kakvi su bili lijepi i mladiTotenkopf wrote:je, raj su za plastičare...
Al to je bilo ima ohoho...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Lijepo je to čuti. Hvala.danni1 wrote:A jbga....ma nema veze, dobro je dok ne boli. Čovjek se ionako na svašta navikne.Triny wrote:Jesam.danni1 wrote:Kaj si i ti ružna?Triny wrote:Bilo bi i na meni samo da imam te milje. :)
Trinity-
2014-04-17
Totenkopf wrote:bogte ovo je ko puppet horror show, njih dvoje...
ovo se nemože gledati...
Znaš i sam di bi čovječanstvo završilo kad bi se takve ideje ostvarile
Kad tvoji bližnji dodju u te godine, ili ti, onda bih volio čuti šta ćeš izjaviti
ne mogu reći da i sam nisam nikada pomislio slično ali tu nema ljudskosti, ematije, ljubavi, milosti
Niti Shumahera nisu eutanazirali, niti Stephen Hawking nije tražio " zlatni shut ".............Itd.
-------------------------------------------------------------------
Ima o tome jedna istinita priča kad je sin kukom zatuka oca i odvuka ga u šumu baciti ( jer nije bilo hrane za onoga tko ne radi )
a njegov sin je to gleda i pratio oca. Pa kad su se vraćali iz šume, otac baci motku, kuku, kojom je vuka leš svoga oca
A mali otrči i pokupi tu motku . Pta ga ćaća : Šta će ti to ? A on veli - pa tribaće mi, kako si ti zatuka dida, tako ću ja ovom motkom zatući tebe
kad dodje vrime. E onda je navodno taj obićaj nestao iz tog sela, naroda, plemena.
Poučno u svakom slučaju
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ma jasno je prika, i čuo sam tu priču, sličnu...Yehudi wrote:Totenkopf wrote:bogte ovo je ko puppet horror show, njih dvoje...
ovo se nemože gledati...
Znaš i sam di bi čovječanstvo završilo kad bi se takve ideje ostvarile
Kad tvoji bližnji dodju u te godine, ili ti, onda bih volio čuti šta ćeš izjaviti
ne mogu reći da i sam nisam nikada pomislio slično ali tu nema ljudskosti, ematije, ljubavi, milosti
Niti Shumahera nisu eutanazirali, niti Stephen Hawking nije tražio " zlatni shut ".............Itd.
-------------------------------------------------------------------
Ima o tome jedna istinita priča kad je sin kukom zatuka oca i odvuka ga u šumu baciti ( jer nije bilo hrane za onoga tko ne radi )
a njegov sin je to gleda i pratio oca. Pa kad su se vraćali iz šume, otac baci motku, kuku, kojom je vuka leš svoga oca
A mali otrči i pokupi tu motku . Pta ga ćaća : Šta će ti to ? A on veli - pa tribaće mi, kako si ti zatuka dida, tako ću ja ovom motkom zatući tebe
kad dodje vrime. E onda je navodno taj obićaj nestao iz tog sela, naroda, plemena.
Poučno u svakom slučaju
To je samo moj humor, malo je čudan al šta da radim, izleti mi samo od sebe...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
jebote zivot
2014-04-19
Similar topics
» Umro Kirk Douglas
» Prosinečki uz pesmu Zvezde proslavio pobjedu
» Keith proslavio 78. rođendan: Zašto je još uvijek živ?
» Čović proslavio 65. rođendan uz veliku tortu s obiteljskim grbom, Dodik stigao helikopterom
» PUTIN PROSLAVIO ROĐENDAN: Igrao hokej protiv bivših zvijezda i zabio im sedam golova
» Prosinečki uz pesmu Zvezde proslavio pobjedu
» Keith proslavio 78. rođendan: Zašto je još uvijek živ?
» Čović proslavio 65. rođendan uz veliku tortu s obiteljskim grbom, Dodik stigao helikopterom
» PUTIN PROSLAVIO ROĐENDAN: Igrao hokej protiv bivših zvijezda i zabio im sedam golova
Page 1 of 1