Hrvatska-Engleska: Tema
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Hrvatska-Engleska: Tema
kaja wrote:Ne daj ti boze da sam postala veliki rvat/ ica. Prije bi se ubila.Noor wrote:meni ste stvarno em presmiješni, em ispadate tupe-glupe, ljigave i beskičmene gnjusobe ...svi vi koji ste od jednom, iznenada s početkom SP-a, postali velike 'Rvatine', one iste koje vam s poganih jezičina ne silaze i o kojima zapjenjeno lampate na forumu tijekom čitave godine, ostrašćeno i čoporativno hračkate po hrvatskoj i svima onima koji vole ovu zemlju, utopili bi je u žlici vode da možete, zbrisali s lica zemlje i zaorali, a sada..kad je naša repka dogurala tu gdje je, svi vi ste presvukli majice i slavite, busate se u prsa... "mi" hrvati (odjednom smo mi, nema više VI), mala zemlja, puno svjetski poznatih sportaša, ma šta si zamišljaju oni englezi...mi hrvati, naša hrvatska, naša repka, naša slava...mi smo..mi ćemo...ma mrš!
'hrvati' znate biti samo u dobru, a gdje ste u zlu, bando?
ma kako vas nije sram?!
znate dobro koji ste...i ostanite đubre do kraja!
ZBLJUV!
Popisam se na cardaklije i dalje. Ova vlast i svaka vlast u cardakistanu nema ništa s repkom i njenim uspjehom. To je zasluga tih dečkiju koji se trude narodu poprave dan. Koji im je usran od cardaklija.
sljedećiii...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jebo te Hdz.Noor wrote:kaja wrote:Ne daj ti boze da sam postala veliki rvat/ ica. Prije bi se ubila.Noor wrote:meni ste stvarno em presmiješni, em ispadate tupe-glupe, ljigave i beskičmene gnjusobe ...svi vi koji ste od jednom, iznenada s početkom SP-a, postali velike 'Rvatine', one iste koje vam s poganih jezičina ne silaze i o kojima zapjenjeno lampate na forumu tijekom čitave godine, ostrašćeno i čoporativno hračkate po hrvatskoj i svima onima koji vole ovu zemlju, utopili bi je u žlici vode da možete, zbrisali s lica zemlje i zaorali, a sada..kad je naša repka dogurala tu gdje je, svi vi ste presvukli majice i slavite, busate se u prsa... "mi" hrvati (odjednom smo mi, nema više VI), mala zemlja, puno svjetski poznatih sportaša, ma šta si zamišljaju oni englezi...mi hrvati, naša hrvatska, naša repka, naša slava...mi smo..mi ćemo...ma mrš!
ma kako vas nije sram?!
ZBLJUV!
Popisam se na cardaklije i dalje. Ova vlast i svaka vlast u cardakistanu nema ništa s repkom i njenim uspjehom. To je zasluga tih dečkiju koji se trude narodu poprave dan. Koji im je usran od cardaklija.
sljedećiii...
Ispravila sam, nema ti mama ipak ništa s tim sto si konj.
Last edited by kaja on Sun 8 Jul - 18:41; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nema više Mamića koji je postavlja Čaćića i slične tako da je taj antireprerentacijski lobi dosta manji na ovom prvenstvu
Nevezano uz uspjehe reprezentacije
Nevezano uz uspjehe reprezentacije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Usput ja ni dan danas nemam majicu hrvatske reprezentacije
2014-04-11
dobro, ne moraš potvrđivati ponovnim javljanjem na moj post da si se pronašla u njemu, kao što sam i rekla da budete...dovoljno ti je bio onaj prvi putakaja wrote:Jebo te Hdz.Noor wrote:kaja wrote:Ne daj ti boze da sam postala veliki rvat/ ica. Prije bi se ubila.Noor wrote:meni ste stvarno em presmiješni, em ispadate tupe-glupe, ljigave i beskičmene gnjusobe ...svi vi koji ste od jednom, iznenada s početkom SP-a, postali velike 'Rvatine', one iste koje vam s poganih jezičina ne silaze i o kojima zapjenjeno lampate na forumu tijekom čitave godine, ostrašćeno i čoporativno hračkate po hrvatskoj i svima onima koji vole ovu zemlju, utopili bi je u žlici vode da možete, zbrisali s lica zemlje i zaorali, a sada..kad je naša repka dogurala tu gdje je, svi vi ste presvukli majice i slavite, busate se u prsa... "mi" hrvati (odjednom smo mi, nema više VI), mala zemlja, puno svjetski poznatih sportaša, ma šta si zamišljaju oni englezi...mi hrvati, naša hrvatska, naša repka, naša slava...mi smo..mi ćemo...ma mrš!
ma kako vas nije sram?!
ZBLJUV!
sljedećiii...
Ispravila sam, nema ti mama ipak ništa s tim sto si konj.
dolazite ko leptiri na uličnu svjetiljku, hehe
Last edited by Noor on Sun 8 Jul - 19:09; edited 2 times in total
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja sam navija za Nigeriju u prvoj utakmici, to zahvalite Zdravku Mamiću jer to je njegova ostavština
No nema ga više, vidi se da nevlada klijentelizam u reprezentaciji nego kvalitet i zajedništvo
No nema ga više, vidi se da nevlada klijentelizam u reprezentaciji nego kvalitet i zajedništvo
2014-04-11
I zato mi je sad duplo draže šta smo dogurali do polufinalaRayMabus wrote:Ja sam navija za Nigeriju u prvoj utakmici, to zahvalite Zdravku Mamiću jer to je njegova ostavština
I to je to
2014-04-11
kaja wrote:Ne daj ti boze da sam postala veliki rvat/ ica. Prije bi se ubila.Noor wrote:meni ste stvarno em presmiješni, em ispadate tupe-glupe, ljigave i beskičmene gnjusobe ...svi vi koji ste od jednom, iznenada s početkom SP-a, postali velike 'Rvatine', one iste koje vam s poganih jezičina ne silaze i o kojima zapjenjeno lampate na forumu tijekom čitave godine, ostrašćeno i čoporativno hračkate po hrvatskoj i svima onima koji vole ovu zemlju, utopili bi je u žlici vode da možete, zbrisali s lica zemlje i zaorali, a sada..kad je naša repka dogurala tu gdje je, svi vi ste presvukli majice i slavite, busate se u prsa... "mi" hrvati (odjednom smo mi, nema više VI), mala zemlja, puno svjetski poznatih sportaša, ma šta si zamišljaju oni englezi...mi hrvati, naša hrvatska, naša repka, naša slava...mi smo..mi ćemo...ma mrš!
ma kako vas nije sram?!
ZBLJUV!
najbolje kada se ekipa koja je razjebala dvije države(yugu i ovu) , iselila većinu mladosti iz RH i tako uništila budućnost države, a i dalje krade-pljačkaju-vrte krunice, idu sebe positovjećivati sa Repkom(koju su također skoro sjebali preko čardak Mamića kojeg smo jedva deportirali preko granice, u zadnji tren, inače nebi ti došli na prvenstvo)
sada bi se ta ekipa čardaklija još nam i otela repku, gdje smo jedva uspjeli čardak mamića deportirati preko granice
Repka je Hrvatska Repka. Ono sa Mamićem je bila Čardak Repka, sada je Hrvatska Repka
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Što se mene tiče, uvijek ću rado mijenjati 250 nogometnih naslova prvaka svijeta za zdravu hrvatsku ekonomiju. Al' jebat ga sad, konošto veli stara lička poslovica: - If you have it, flaunt it... ;PNoor wrote:meni ste stvarno em presmiješni, em ispadate tupe-glupe, ljigave i beskičmene gnjusobe ...svi vi koji ste od jednom, iznenada s početkom SP-a, postali velike 'Rvatine', one iste koje vam s poganih jezičina ne silaze i o kojima zapjenjeno lampate na forumu tijekom čitave godine, ostrašćeno i čoporativno hračkate po hrvatskoj i svima onima koji vole ovu zemlju, utopili bi je u žlici vode da možete, zbrisali s lica zemlje i zaorali, a sada..kad je naša repka dogurala tu gdje je, svi vi ste presvukli majice i slavite, busate se u prsa... "mi" hrvati (odjednom smo mi, nema više VI), mala zemlja, puno svjetski poznatih sportaša, ma šta si zamišljaju oni englezi...mi hrvati, naša hrvatska, naša repka, naša slava...mi smo..mi ćemo...ma mrš!
ma kako vas nije sram?!
ZBLJUV!
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ljudi koji je vama kurac
odvratan odvratniji tomić... pa ne pušite to valjda, čista malicioznost i zloba
https://www.jutarnji.hr/komentari/eto-zasto-je-nacionalizam-sranje/7571682/
marcellus wrote:ljudi koji je vama kurac
I HDZ-ovci, i pravaši, i ustaše, i časne sestre, i prostitutke, i vjerovničko vijeće Agrokora, i Grdović i njegova Brankica, i Oko Sokolovo, i Fashion Guru, svi su vrištali od sreće u jednoj kretenskoj zgodi da je, kraj više od pet stotina tisuća registriranih hrvatskih branitelja, domovinu obranio jedan Srbin
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Prc.debotoijusto wrote:marcellus wrote:ljudi koji je vama kurac
https://www.jutarnji.hr/komentari/eto-zasto-je-nacionalizam-sranje/7571682/I HDZ-ovci, i pravaši, i ustaše, i časne sestre, i prostitutke, i vjerovničko vijeće Agrokora, i Grdović i njegova Brankica, i Oko Sokolovo, i Fashion Guru, svi su vrištali od sreće u jednoj kretenskoj zgodi da je, kraj više od pet stotina tisuća registriranih hrvatskih branitelja, domovinu obranio jedan Srbin
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
debotoijusto wrote:marcellus wrote:ljudi koji je vama kurac
https://www.jutarnji.hr/komentari/eto-zasto-je-nacionalizam-sranje/7571682/I HDZ-ovci, i pravaši, i ustaše, i časne sestre, i prostitutke, i vjerovničko vijeće Agrokora, i Grdović i njegova Brankica, i Oko Sokolovo, i Fashion Guru, svi su vrištali od sreće u jednoj kretenskoj zgodi da je, kraj više od pet stotina tisuća registriranih hrvatskih branitelja, domovinu obranio jedan Srbin
tebi je to mnogo smešno? Primitivan i glup ko i Ante Tomić, brojač krvnih zrnaca
Čovjek je sto puta reko da nije srbin, al tomića to ne jebe...
a i da je srbin, izgleda da je samo vučiću i tomiću to nešto važno
i pupovcu jasno jer on živi od profesionalnog srbovanja
a i da je srbin, izgleda da je samo vučiću i tomiću to nešto važno
i pupovcu jasno jer on živi od profesionalnog srbovanja
al najjači mi je tomić, protiv nacionalizma al za srbe.. :D
marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:ljudi koji je vama kurac
tebi je to mnogo smešno? Primitivan i glup ko i Ante Tomić, brojač krvnih zrnaca
smijesno je kolega jako smijesno i ironicno
2014-04-12
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:ljudi koji je vama kurac
smijesno je kolega jako smijesno i ironicno
nije, samo je maliciozno, zločesto, zlobno, pokvareno, podlo, i odvratno
a sad mi se skini s kurca seljačino primitivna
Lik je teški šovinist, primitivac i isključivac. I, što je meni posebno simpatično, nimalo licemjerno ni isfrustrirano, ne pljuje po svojima najviše i najžešće. Sramit se sebe i svog porijekla, misliti da će te više voljeti i poštovati budeš li što više crnio sve ono odakle potječeš te na tome temeljiti svoj životni forte i pokretač svih akcija, pa i onih preživljačkih, to je on.
2014-04-12
mislim da sam ja subašić sačekao bi ga negdje i spucao šakom u glavu, ali suba vjerojatno to neće napravit
Jedna je takva sudbina otprije jedanaest godina i u novine dospjela. Policija je došla ispitati jednoga Antu, inače uzornog domaćina, dobrog, susretljivog, omiljenog u svome rodnom Islamu Latinskom kod Zadra, jer je prijetio da će zaklati kćer koja se zagledala u jednoga što mu je otac Jovo. I nikakvim se riječima Ante nije dao umiriti. Spremao se podići nož na svoju Antoniju jednako kao što ga je Abraham podigao na sina Izaka. Jedino što je Abrahama zaustavio glas s neba, a Antu istražni sudac koji ga je smjestio u pritvor dok se ne ispitaju svjedoci. Nadamo se ipak da se nesretnik u međuvremenu urazumio, da ga je bijes pustio. Ako ne prije, a onda barem da je u nedjelju navečer, u seoskoj gostionici, dok je gomila oko njega neobuzdano slavila golmana Danijela Subašića, koji je obranom tri jedanaesterca Hrvatsku doveo među osam najboljih na Svjetskom nogometnom prvenstvu, svim onim pijancima i propalicama što su mu se nekad smijali i iza leđa ga kojekavim imenima nazivali, ponosno doviknuo: “To je moj zet! Gledajte, budale! To je moj zet!”
tomic ima pivo kad odem obic 3 mirovinski stup
2014-04-12
AssadNaPodmornici wrote:kaja wrote:Ne daj ti boze da sam postala veliki rvat/ ica. Prije bi se ubila.Noor wrote:meni ste stvarno em presmiješni, em ispadate tupe-glupe, ljigave i beskičmene gnjusobe ...svi vi koji ste od jednom, iznenada s početkom SP-a, postali velike 'Rvatine', one iste koje vam s poganih jezičina ne silaze i o kojima zapjenjeno lampate na forumu tijekom čitave godine, ostrašćeno i čoporativno hračkate po hrvatskoj i svima onima koji vole ovu zemlju, utopili bi je u žlici vode da možete, zbrisali s lica zemlje i zaorali, a sada..kad je naša repka dogurala tu gdje je, svi vi ste presvukli majice i slavite, busate se u prsa... "mi" hrvati (odjednom smo mi, nema više VI), mala zemlja, puno svjetski poznatih sportaša, ma šta si zamišljaju oni englezi...mi hrvati, naša hrvatska, naša repka, naša slava...mi smo..mi ćemo...ma mrš!
ma kako vas nije sram?!
ZBLJUV!
sada bi se ta ekipa čardaklija još nam i otela repku, gdje smo jedva uspjeli čardak mamića deportirati preko granice
Repka je Hrvatska Repka. Ono sa Mamićem je bila Čardak Repka, sada je Hrvatska Repka
ama tko ste to VI uspjeli mamića deportirat? pa što to nije učinio SUD RH, dakle čardak sud? aha, sad čardak sud valja, jel? koja si ti komedija..skoro ko kaja
i šta je bilo kad si se probudio?
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Engleska na kolenima
» Tipična engleska sarana
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» AMERIKA I ENGLESKA biće zemlja --------------------------
» Engleska : U kamionu pronađeno 39 leševa
» Tipična engleska sarana
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» AMERIKA I ENGLESKA biće zemlja --------------------------
» Engleska : U kamionu pronađeno 39 leševa