Hrvatska-Engleska: Tema
Page 3 of 12
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Hrvatska-Engleska: Tema
Pa i Srbi su 'realno' bili jači u jugoslavenskim ratovima. Kad ono, ćorak ;DSerbinho-3 wrote:Englezi realno jaci.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Pobjeda je moguća, ne treba imato kompleks od propala imperija, ali ne trebamo se vidjeti prvacima, još su dvie tekme do tamo.
Džaba ti strani jezici kad ne znaš poveznicu pročitati.Yehudim wrote:Eroo wrote:https://rs-lat.sputniknews.com/worldcup-2018-archive/201807081116466300-NATO-Alijanse-video-/Yehudim wrote:Tupane
Piše ti "Sputnik"...no, dobro, nepismeni to ne znaju pročitat.
Još nisam iša na Sputnik jer sam mamuran ali OK , pohvalno za tebe.
PS- Ja govorim četiri jezika strana.
Ameri za njih kažu da su uglavnom krezubi. Sličnog sam mišljenja i sam.kaja wrote:Joj ni ja ih ne mogu smisliti. A vrijeđaju nas od početka tog prvenstva..Yehudim wrote:kaja wrote:Konacno ... dajte nam engle -ze!
Irci ih ne mogu smisliti. U sridu će svi navijati za RH
Moram reć da sam iznenađen kako malo drže do zubi....
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Regoč wrote:Džaba ti strani jezici kad ne znaš poveznicu pročitati.Yehudim wrote:Eroo wrote:https://rs-lat.sputniknews.com/worldcup-2018-archive/201807081116466300-NATO-Alijanse-video-/Yehudim wrote:Tupane
Prijatelju kad bih ja otvara svaku poveznicu koju netko stavi, nebi mi bilo dostatno 24 h
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Eroo wrote:Ameri za njih kažu da su uglavnom krezubi. Sličnog sam mišljenja i sam.kaja wrote:Joj ni ja ih ne mogu smisliti. A vrijeđaju nas od početka tog prvenstva..Yehudim wrote:kaja wrote:Konacno ... dajte nam engle -ze!
Hrvati i Talijani ( od oo 30 god ) su pola krezubih, i muško i žensko.
Za jug Balkana ne znam ali u ovo šta govorim sam se uvjerio
2018-03-06
Nemaš šta otvarati, piše u njoj.Yehudim wrote:Regoč wrote:Džaba ti strani jezici kad ne znaš poveznicu pročitati.Yehudim wrote:Eroo wrote:https://rs-lat.sputniknews.com/worldcup-2018-archive/201807081116466300-NATO-Alijanse-video-/Yehudim wrote:Tupane
Prijatelju kad bih ja otvara svaku poveznicu koju netko stavi, nebi mi bilo dostatno 24 h
Yehudim wrote:Eroo wrote:Ameri za njih kažu da su uglavnom krezubi. Sličnog sam mišljenja i sam.kaja wrote:Joj ni ja ih ne mogu smisliti. A vrijeđaju nas od početka tog prvenstva..Yehudim wrote:kaja wrote:Konacno ... dajte nam engle -ze!
Hrvati i Talijani ( od oo 30 god ) su pola krezubih, i muško i žensko.
Za jug Balkana ne znam ali u ovo šta govorim sam se uvjerio
Pa dobro, nešto je i do bogatstva nacije. Moji starci su imali proteze, ako već nije bilo inplatata onda.
Nešto je i do kulture, jelda...Na jugu sam primijetio da se i naočale ne nose rado, jer je kao znak
fizičkog nedostatka ili šta već...Ono, kao, vidi "ćore"....
2016-07-22
Naočale su kao modni dodatak. Ja ih još ne tribam ali moram malo izmakniti novine dok čitam.
2018-03-06
Regoč-
2015-08-21
meni ste stvarno em presmiješni, em ispadate tupe-glupe, ljigave i beskičmene gnjusobe ...svi vi koji ste od jednom, iznenada s početkom SP-a, postali velike 'Rvatine', one iste koje vam s poganih jezičina ne silaze i o kojima zapjenjeno lampate na forumu tijekom čitave godine, ostrašćeno i čoporativno hračkate po hrvatskoj i svima onima koji vole ovu zemlju, utopili bi je u žlici vode da možete, zbrisali s lica zemlje i zaorali, a sada..kad je naša repka dogurala tu gdje je, svi vi ste presvukli majice i slavite, busate se u prsa... "mi" hrvati (odjednom smo mi, nema više VI), mala zemlja, puno svjetski poznatih sportaša, ma šta si zamišljaju oni englezi...mi hrvati, naša hrvatska, naša repka, naša slava...mi smo..mi ćemo...ma mrš!
'hrvati' znate biti samo u dobru, a gdje ste u zlu, bando?
ma kako vas nije sram?!
znate dobro koji ste...i ostanite đubre do kraja!
ZBLJUV!
ma kako vas nije sram?!
ZBLJUV!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:meni ste stvarno em presmiješni, em ispadate tupe-glupe, ljigave i beskičmene gnjusobe ...svi vi koji ste od jednom, iznenada s početkom SP-a, postali velike 'Rvatine', one iste koje vam s poganih jezičina ne silaze i o kojima zapjenjeno lampate na forumu tijekom čitave godine, ostrašćeno i čoporativno hračkate po hrvatskoj i svima onima koji vole ovu zemlju, utopili bi je u žlici vode da možete, zbrisali s lica zemlje i zaorali, a sada..kad je naša repka dogurala tu gdje je, svi vi ste presvukli majice i slavite, busate se u prsa... "mi" hrvati (odjednom smo mi, nema više VI), mala zemlja, puno svjetski poznatih sportaša, ma šta si zamišljaju oni englezi...mi hrvati, naša hrvatska, naša repka, naša slava...mi smo..mi ćemo...ma mrš!
ma kako vas nije sram?!
ZBLJUV!
Ne, Hrvat sam.Yehudim wrote:Regoč wrote:marcellus wrote:
Irac ? !!!!
Noor wrote:meni ste stvarno em presmiješni, em ispadate tupe-glupe, ljigave i beskičmene gnjusobe ...svi vi koji ste od jednom, iznenada s početkom SP-a, postali velike 'Rvatine', one iste koje vam s poganih jezičina ne silaze i o kojima zapjenjeno lampate na forumu tijekom čitave godine, ostrašćeno i čoporativno hračkate po hrvatskoj i svima onima koji vole ovu zemlju, utopili bi je u žlici vode da možete, zbrisali s lica zemlje i zaorali, a sada..kad je naša repka dogurala tu gdje je, svi vi ste presvukli majice i slavite, busate se u prsa... "mi" hrvati (odjednom smo mi, nema više VI), mala zemlja, puno svjetski poznatih sportaša, ma šta si zamišljaju oni englezi...mi hrvati, naša hrvatska, naša repka, naša slava...mi smo..mi ćemo...ma mrš!
ma kako vas nije sram?!
ZBLJUV!
kolegice imenuj ih rafalno pa odimo na lastik
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:Noor wrote:meni ste stvarno em presmiješni, em ispadate tupe-glupe, ljigave i beskičmene gnjusobe ...svi vi koji ste od jednom, iznenada s početkom SP-a, postali velike 'Rvatine', one iste koje vam s poganih jezičina ne silaze i o kojima zapjenjeno lampate na forumu tijekom čitave godine, ostrašćeno i čoporativno hračkate po hrvatskoj i svima onima koji vole ovu zemlju, utopili bi je u žlici vode da možete, zbrisali s lica zemlje i zaorali, a sada..kad je naša repka dogurala tu gdje je, svi vi ste presvukli majice i slavite, busate se u prsa... "mi" hrvati (odjednom smo mi, nema više VI), mala zemlja, puno svjetski poznatih sportaša, ma šta si zamišljaju oni englezi...mi hrvati, naša hrvatska, naša repka, naša slava...mi smo..mi ćemo...ma mrš!
ma kako vas nije sram?!
ZBLJUV!
kolegice imenuj ih rafalno pa odimo na lastik
next!
2017-10-06
kic wrote:marcellus wrote:
tri polu-crnačke ekipe, i naša :)
Mi ga dođemo nešto kao egzotika.
2016-07-22
Ne daj ti boze da sam postala veliki rvat/ ica. Prije bi se ubila.Noor wrote:meni ste stvarno em presmiješni, em ispadate tupe-glupe, ljigave i beskičmene gnjusobe ...svi vi koji ste od jednom, iznenada s početkom SP-a, postali velike 'Rvatine', one iste koje vam s poganih jezičina ne silaze i o kojima zapjenjeno lampate na forumu tijekom čitave godine, ostrašćeno i čoporativno hračkate po hrvatskoj i svima onima koji vole ovu zemlju, utopili bi je u žlici vode da možete, zbrisali s lica zemlje i zaorali, a sada..kad je naša repka dogurala tu gdje je, svi vi ste presvukli majice i slavite, busate se u prsa... "mi" hrvati (odjednom smo mi, nema više VI), mala zemlja, puno svjetski poznatih sportaša, ma šta si zamišljaju oni englezi...mi hrvati, naša hrvatska, naša repka, naša slava...mi smo..mi ćemo...ma mrš!
ma kako vas nije sram?!
ZBLJUV!
Popisam se na cardaklije i dalje. Ova vlast i svaka vlast u cardakistanu nema ništa s repkom i njenim uspjehom. To je zasluga tih dečkiju koji se trude narodu poprave dan. Koji im je usran od cardaklija.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:Ne daj ti boze da sam postala veliki rvat/ ica. Prije bi se ubila.Noor wrote:meni ste stvarno em presmiješni, em ispadate tupe-glupe, ljigave i beskičmene gnjusobe ...svi vi koji ste od jednom, iznenada s početkom SP-a, postali velike 'Rvatine', one iste koje vam s poganih jezičina ne silaze i o kojima zapjenjeno lampate na forumu tijekom čitave godine, ostrašćeno i čoporativno hračkate po hrvatskoj i svima onima koji vole ovu zemlju, utopili bi je u žlici vode da možete, zbrisali s lica zemlje i zaorali, a sada..kad je naša repka dogurala tu gdje je, svi vi ste presvukli majice i slavite, busate se u prsa... "mi" hrvati (odjednom smo mi, nema više VI), mala zemlja, puno svjetski poznatih sportaša, ma šta si zamišljaju oni englezi...mi hrvati, naša hrvatska, naša repka, naša slava...mi smo..mi ćemo...ma mrš!
ma kako vas nije sram?!
ZBLJUV!
Popisam se na cardaklije i dalje. Ova vlast i svaka vlast u cardakistanu nema ništa s repkom i njenim uspjehom. To je zasluga tih dečkiju koji se trude narodu poprave dan. Koji im je usran od cardaklija.
sljedećiii...
2017-10-06
Page 3 of 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Engleska na kolenima
» Tipična engleska sarana
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» AMERIKA I ENGLESKA biće zemlja --------------------------
» Engleska : U kamionu pronađeno 39 leševa
» Tipična engleska sarana
» Ceferin Srbija Engleska Rusija