Hrvatska-Engleska: Tema
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Hrvatska-Engleska: Tema
da, i? ja znam Bunjevce iz Subotice koji kažu da su Hrvati..dzango wrote:Pogrešno. Niko ih ne pritiska i mogu da budu šta hoće. Neki se izjašnjavaju ovako a neki onako. Znam neke u Beogradu i izjašnjavaju se kao Bunjevci i ne pada im na pamet da budu Hrvati.claire wrote:Wrong.dzango wrote:Pazi kurca u slamenom šeširu. A što onda pizdite na Bunjevce zato neće da budu Hrvati?claire wrote:što god on želi..može biti i Eskim..dzango wrote:
A šta je majke ti? Jugosloven? Makedonac?
odavno se ne broje krvna zrnca za nacionalnu pripadnost, a tu je i nacionalni osjećaj...
Ne na njih, već na vaše diktatorske vlasti, uključujući i zadnju.
Ne smiju. Odnosno, oni koji se izjasne iskreno, imaju ozbiljne probleme.
Da ne kažem što drugo.
Evo im Šeki kraj kuće ljetuje. I dolazi on i njegovi 'humanisti' i 'umjerenjaci' sadit cvijeće i donosit domaće pite. Još vruće-
Između ostalog.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nemam nikoga, nikad nisam ni imala
Onda nisu Bunjevci nego su Hrvati. Mogu da budu šta hoće i niko ih ne pritiska.Noor wrote:da, i? ja znam Bunjevce iz Subotice koji kažu da su Hrvati..dzango wrote:Pogrešno. Niko ih ne pritiska i mogu da budu šta hoće. Neki se izjašnjavaju ovako a neki onako. Znam neke u Beogradu i izjašnjavaju se kao Bunjevci i ne pada im na pamet da budu Hrvati.claire wrote:Wrong.dzango wrote:Pazi kurca u slamenom šeširu. A što onda pizdite na Bunjevce zato neće da budu Hrvati?claire wrote:
što god on želi..može biti i Eskim..
odavno se ne broje krvna zrnca za nacionalnu pripadnost, a tu je i nacionalni osjećaj...
Da ne kažem što drugo.
Evo im Šeki kraj kuće ljetuje. I dolazi on i njegovi 'humanisti' i 'umjerenjaci' sadit cvijeće i donosit domaće pite. Još vruće-
Između ostalog.
aha, nisi mi rekao da si odselio na Zapad.dzango wrote:Pogrešno. Niko ih ne pritiska i mogu da budu šta hoće. Neki se izjašnjavaju ovako a neki onako. Znam neke u Beogradu i izjašnjavaju se kao Bunjevci i ne pada im na pamet da budu Hrvati.claire wrote:Wrong.dzango wrote:Pazi kurca u slamenom šeširu. A što onda pizdite na Bunjevce zato neće da budu Hrvati?claire wrote:što god on želi..može biti i Eskim..dzango wrote:
A šta je majke ti? Jugosloven? Makedonac?
Da ne kažem što drugo.
Između ostalog.
2014-04-12
džani, šaljiv si danas...
2014-04-12
ne, točnije...izjašnjavaju se kao bunjevački hrvati, što i jest najtočnije, jer bunjevci su hrvatska etnička skupinadzango wrote:Onda nisu Bunjevci nego su Hrvati. Mogu da budu šta hoće i niko ih ne pritiska.Noor wrote:da, i? ja znam Bunjevce iz Subotice koji kažu da su Hrvati..dzango wrote:Pogrešno. Niko ih ne pritiska i mogu da budu šta hoće. Neki se izjašnjavaju ovako a neki onako. Znam neke u Beogradu i izjašnjavaju se kao Bunjevci i ne pada im na pamet da budu Hrvati.claire wrote:Wrong.dzango wrote:
Pazi kurca u slamenom šeširu. A što onda pizdite na Bunjevce zato neće da budu Hrvati?
Da ne kažem što drugo.
Između ostalog.
Bunjevci se razdvajaju i napuštaju ishodišno područje te u više selidbenih valova pronalaze nove postojbine, u kojima i danas žive. Kao najkompaktnija etnička skupina, Bunjevci su očuvani u sjeverozapadnoj i zapadnoj Bačkoj u Vojvodini i madžarskom dijelu Bačke. Po svemu sudeći upravo zato što su stoljećima živjeli među pripadnicima drugih naroda i unatoč nepovoljnomu interetničkom okruženju i teškim političkim okolnostima (madžarizacija, srbizacija), u njih nije došlo do potiranja osjećaja pripadnosti hrvatskomu narodu.
doći će im šeki s dječjim vrtićem na izlet..
2014-04-12
Zavist i ljubomora su zajebane stvarimarcellus wrote:ljudi koji je vama kurac
odvratan odvratniji tomić... pa ne pušite to valjda, čista malicioznost i zloba
https://www.jutarnji.hr/komentari/eto-zasto-je-nacionalizam-sranje/7571682/
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Znači Subašić je Srbin?claire wrote:aha, nisi mi rekao da si odselio na Zapad.dzango wrote:Pogrešno. Niko ih ne pritiska i mogu da budu šta hoće. Neki se izjašnjavaju ovako a neki onako. Znam neke u Beogradu i izjašnjavaju se kao Bunjevci i ne pada im na pamet da budu Hrvati.claire wrote:Wrong.dzango wrote:Pazi kurca u slamenom šeširu. A što onda pizdite na Bunjevce zato neće da budu Hrvati?claire wrote:
što god on želi..može biti i Eskim..
Da ne kažem što drugo.
Između ostalog.
A drugi se izjašnjavaju kao Bunjevci. I niko nikoga ništa ne tera.Noor wrote:ne, točnije...izjašnjavaju se kao bunjevački hrvati, što i jest najtočnije, jer bunjevci su hrvatska etnička skupinadzango wrote:Onda nisu Bunjevci nego su Hrvati. Mogu da budu šta hoće i niko ih ne pritiska.Noor wrote:da, i? ja znam Bunjevce iz Subotice koji kažu da su Hrvati..dzango wrote:Pogrešno. Niko ih ne pritiska i mogu da budu šta hoće. Neki se izjašnjavaju ovako a neki onako. Znam neke u Beogradu i izjašnjavaju se kao Bunjevci i ne pada im na pamet da budu Hrvati.claire wrote:
Wrong.
Da ne kažem što drugo.
Između ostalog.Bunjevci se razdvajaju i napuštaju ishodišno područje te u više selidbenih valova pronalaze nove postojbine, u kojima i danas žive. Kao najkompaktnija etnička skupina, Bunjevci su očuvani u sjeverozapadnoj i zapadnoj Bačkoj u Vojvodini i madžarskom dijelu Bačke. Po svemu sudeći upravo zato što su stoljećima živjeli među pripadnicima drugih naroda i unatoč nepovoljnomu interetničkom okruženju i teškim političkim okolnostima (madžarizacija, srbizacija), u njih nije došlo do potiranja osjećaja pripadnosti hrvatskomu narodu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Đango dosadan si sa tim Subašićem odi pa ga pitaj osobno
Već sam ti rekao da nas to uopće nezanima tko je i šta je
Nije nas to zanimalo ni kad je četiri godine branio u Hajduka pa nevidin šta bi nas sad
Već sam ti rekao da nas to uopće nezanima tko je i šta je
Nije nas to zanimalo ni kad je četiri godine branio u Hajduka pa nevidin šta bi nas sad
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
E da su svi troje žensko pomislila bi da si šovinist.RayMabus wrote:Ja samo troje sadabraham wrote:Ignore-11 komada.
Red wolf
Megy
Sora
Ali opet ih čitam no kad ja to oću, nekad me postovi nekih ljudi malo zamaraju pa onda ovako lakše meni i njima
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Znaš šta vas boli s tim Subašićem
To šta van jebe mit o Oluji i Bljesku i ugroženosti Srba u Hrvatskoj
I to vas boli
Šta ste napali Hrvatsku koja živi od turizma i nije jojjoj do rata i sad vam je on trn u oku i kako to
E PA PATI
BRAVO SUBA
To šta van jebe mit o Oluji i Bljesku i ugroženosti Srba u Hrvatskoj
I to vas boli
Šta ste napali Hrvatsku koja živi od turizma i nije jojjoj do rata i sad vam je on trn u oku i kako to
E PA PATI
BRAVO SUBA
2014-04-11
ma nebitno, sve je to ista hrvatska etnička skupinadzango wrote:A drugi se izjašnjavaju kao Bunjevci. I niko nikoga ništa ne tera.Noor wrote:ne, točnije...izjašnjavaju se kao bunjevački hrvati, što i jest najtočnije, jer bunjevci su hrvatska etnička skupinadzango wrote:Onda nisu Bunjevci nego su Hrvati. Mogu da budu šta hoće i niko ih ne pritiska.Noor wrote:da, i? ja znam Bunjevce iz Subotice koji kažu da su Hrvati..dzango wrote:
Pogrešno. Niko ih ne pritiska i mogu da budu šta hoće. Neki se izjašnjavaju ovako a neki onako. Znam neke u Beogradu i izjašnjavaju se kao Bunjevci i ne pada im na pamet da budu Hrvati.Bunjevci se razdvajaju i napuštaju ishodišno područje te u više selidbenih valova pronalaze nove postojbine, u kojima i danas žive. Kao najkompaktnija etnička skupina, Bunjevci su očuvani u sjeverozapadnoj i zapadnoj Bačkoj u Vojvodini i madžarskom dijelu Bačke. Po svemu sudeći upravo zato što su stoljećima živjeli među pripadnicima drugih naroda i unatoč nepovoljnomu interetničkom okruženju i teškim političkim okolnostima (madžarizacija, srbizacija), u njih nije došlo do potiranja osjećaja pripadnosti hrvatskomu narodu.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nebitno. Isto kao i.kod Svetozara Borojevića bitno je za koju momčad igra :)dzango wrote:Znači Subašić je Srbin?claire wrote:aha, nisi mi rekao da si odselio na Zapad.dzango wrote:Pogrešno. Niko ih ne pritiska i mogu da budu šta hoće. Neki se izjašnjavaju ovako a neki onako. Znam neke u Beogradu i izjašnjavaju se kao Bunjevci i ne pada im na pamet da budu Hrvati.claire wrote:Wrong.dzango wrote:
Pazi kurca u slamenom šeširu. A što onda pizdite na Bunjevce zato neće da budu Hrvati?
Da ne kažem što drugo.
Između ostalog.
Samo da ne završi kao ovaj. Ako kiksne u sledećoj, najebao je.mutava baštarda wrote:Nebitno. Isto kao i.kod Svetozara Borojevića bitno je za koju momčad igra :)dzango wrote:Znači Subašić je Srbin?claire wrote:aha, nisi mi rekao da si odselio na Zapad.dzango wrote:Pogrešno. Niko ih ne pritiska i mogu da budu šta hoće. Neki se izjašnjavaju ovako a neki onako. Znam neke u Beogradu i izjašnjavaju se kao Bunjevci i ne pada im na pamet da budu Hrvati.claire wrote:
Wrong.
Da ne kažem što drugo.
Između ostalog.
2014-04-19
Ako kiksa bolje na početku jer naši proigraju tek kad gube, protiv danaca izjednačili nakon 3,.a rusa par minuta više. Najbolje da počne s 1 : 0 za engleze.dzango wrote:Samo da ne završi kao ovaj. Ako kiksne u sledećoj, najebao je.mutava baštarda wrote:Nebitno. Isto kao i.kod Svetozara Borojevića bitno je za koju momčad igra :)dzango wrote:Znači Subašić je Srbin?claire wrote:aha, nisi mi rekao da si odselio na Zapad.dzango wrote:
Pogrešno. Niko ih ne pritiska i mogu da budu šta hoće. Neki se izjašnjavaju ovako a neki onako. Znam neke u Beogradu i izjašnjavaju se kao Bunjevci i ne pada im na pamet da budu Hrvati.
Teškodzango wrote:Samo da ne završi kao ovaj. Ako kiksne u sledećoj, najebao je.mutava baštarda wrote:Nebitno. Isto kao i.kod Svetozara Borojevića bitno je za koju momčad igra :)dzango wrote:Znači Subašić je Srbin?claire wrote:aha, nisi mi rekao da si odselio na Zapad.dzango wrote:
Pogrešno. Niko ih ne pritiska i mogu da budu šta hoće. Neki se izjašnjavaju ovako a neki onako. Znam neke u Beogradu i izjašnjavaju se kao Bunjevci i ne pada im na pamet da budu Hrvati.
Medalja neka bi bila potvrda no teško već je sad junak bez obzira na sve
https://www.ex-iskon-pleme.com/t27491-pletikosa-subasic-je-vec-prerastao-ono-sta-je-ladic-bio-1998
2014-04-11
Ali neko mora da bude kriv. A najbolje Subašić.RayMabus wrote:Teškodzango wrote:Samo da ne završi kao ovaj. Ako kiksne u sledećoj, najebao je.mutava baštarda wrote:Nebitno. Isto kao i.kod Svetozara Borojevića bitno je za koju momčad igra :)dzango wrote:Znači Subašić je Srbin?claire wrote:
aha, nisi mi rekao da si odselio na Zapad.
https://www.ex-iskon-pleme.com/t27491-pletikosa-subasic-je-vec-prerastao-ono-sta-je-ladic-bio-1998
2014-04-19
Kriv jer je skupa s ostalima doveo Hrvatsku među četiri najbolje momčadi svijetadzango wrote:Ali neko mora da bude kriv. A najbolje Subašić.RayMabus wrote:Teškodzango wrote:Samo da ne završi kao ovaj. Ako kiksne u sledećoj, najebao je.mutava baštarda wrote:Nebitno. Isto kao i.kod Svetozara Borojevića bitno je za koju momčad igra :)dzango wrote:
Znači Subašić je Srbin?
Čisto sumnjam
2014-04-11
Dokle god je Longi na našoj strani, ja se ne bojim...
darth_vader-
2014-04-17
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Engleska na kolenima
» Tipična engleska sarana
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» AMERIKA I ENGLESKA biće zemlja --------------------------
» Engleska : U kamionu pronađeno 39 leševa
» Tipična engleska sarana
» Ceferin Srbija Engleska Rusija
» AMERIKA I ENGLESKA biće zemlja --------------------------