Srbija u transu veceras:Ljudi nije greska Subasic je ipak Srbin
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Srbija u transu veceras:Ljudi nije greska Subasic je ipak Srbin
Nema mitomanske velike čmarsrbije, to je poanta cijele priče oko Danijela Subašića, bilo Hrvata ili Srbina, katoličkog kršćanina ili pravoslavnog kršćanina. Nema je! Nema čmarsrbije! Suba brani za svoju domovinu Hrvatsku, zemlju koju voli. Za Srbiju i čmarsrbiju ga ne briga.
Guest- Guest
dzango wrote:Sad ako kiksne protiv Engleza, najebao je.
Već kupio traktor...
darth_vader-
2014-04-17
Krstimo se(ili križamo kako kažu u nekim ikavskim krajevima) kao budale, barem tako su svećenici kod nekih ljudi i djece primjetili.claire wrote:Krstimo se i mi tako nekad, casna rijec :~
Vidila kad sam bila u crkvi zadnji put..na vjencanju :-D
U zadnje 2 godine sam vidio kako je papa Franjo na jednom videu odlučio pokazati kako se katolici trebaju prekrstiti, jer se danas svakako maše rukama kao da bacaš kifle ili što već ne.
Guest- Guest
Lako bi bilo da je Kinez.marcellus wrote:dzango wrote:I ja sam video kako se krsti. A vi ovde rekoste da je Hrvat.
da je i kinez lijepo ga je vidjeti kako skida rusima penal
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ne da mi podmećeš. Jedino ako se ti podmetneš.claire wrote:Ne biti tako ozbijan :-Ddzango wrote:Šta ima da priznajem. Da sam navijao za vas, ja bih to rekao još pre tekme. Nema kod mene skriveno i politikansko pa da jedno pričam pre a drugo posle u zavisnosti od rezultata.claire wrote:Neces priznat, ali intuicija me ne vara:-Pdzango wrote:Jok bre.claire wrote:
Eto, posteno! A, ti si navijao za Hrvatsku (znam da jesi) B-@
2014-04-19
Informer broji krvna zrnca, ne zna se jesu besniji kad se netko kriza ili krsti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ili da natakne ustašku kapu.jasambrend wrote:dzango wrote:Sad ako kiksne protiv Engleza, najebao je.
Već kupio traktor...
2014-04-19
Informer je glavni medij na forumu. Uz dnevno.hr.kaja wrote:Informer broji krvna zrnca, ne zna se jesu besniji kad se netko kriza ili krsti.
2014-04-19
Moze bilo koju fućka nam se.dzango wrote:Ili da natakne ustašku kapu.jasambrend wrote:dzango wrote:Sad ako kiksne protiv Engleza, najebao je.
Već kupio traktor...
Nismo informer ..
2015-08-15
Strašno. Ne znam koje je bolje.dzango wrote:Informer je glavni medij na forumu. Uz dnevno.hr.kaja wrote:Informer broji krvna zrnca, ne zna se jesu besniji kad se netko kriza ili krsti.
2015-08-15
Bilo bi lipo i korektno, pohvalno kada bi malo skratio jezičinu i presta vridjati druge narode.
Znam jednog Miloša koji se predstavlja kao Hrvat. Rodjen u Hrvatskoj i eto.
Velim mu ja- Prvi put čujem da je neki Miloš Hrvat...........biće je onda Miloš Obilić
koji je ubio Cara murata na Kosovu polju ravnom, bio Hrvat ??????????
Jedna kovanca u djepu ne može zvoniti, jedino ako su dvije ili više.
Isto vridi i za ljude, za svadju je potrebno dvoje.
Zašto toliko mržnjeod rane zore.........poješće te tvoja zloća, rak ćeš dobiti ili čir na želucu.
Smiri se malo. Istuci ženu ili dicu, mater, ćaću.
Širimo ljubav a ne mržnju !
Znam jednog Miloša koji se predstavlja kao Hrvat. Rodjen u Hrvatskoj i eto.
Velim mu ja- Prvi put čujem da je neki Miloš Hrvat...........biće je onda Miloš Obilić
koji je ubio Cara murata na Kosovu polju ravnom, bio Hrvat ??????????
Jedna kovanca u djepu ne može zvoniti, jedino ako su dvije ili više.
Isto vridi i za ljude, za svadju je potrebno dvoje.
Zašto toliko mržnjeod rane zore.........poješće te tvoja zloća, rak ćeš dobiti ili čir na želucu.
Smiri se malo. Istuci ženu ili dicu, mater, ćaću.
Širimo ljubav a ne mržnju !
kaja wrote:Strašno. Ne znam koje je bolje.dzango wrote:Informer je glavni medij na forumu. Uz dnevno.hr.kaja wrote:Informer broji krvna zrnca, ne zna se jesu besniji kad se netko kriza ili krsti.
News bar to
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
Nije čudo da su neki prolupali :)Yehudim wrote:kaja wrote:Strašno. Ne znam koje je bolje.dzango wrote:Informer je glavni medij na forumu. Uz dnevno.hr.kaja wrote:Informer broji krvna zrnca, ne zna se jesu besniji kad se netko kriza ili krsti.
News bar to
2015-08-15
dzango wrote:Informer je glavni medij na forumu. Uz dnevno.hr.kaja wrote:Informer broji krvna zrnca, ne zna se jesu besniji kad se netko kriza ili krsti.
Je više-manje Vučićev glasnik
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Njegov privatni medij.Hektorović wrote:dzango wrote:Informer je glavni medij na forumu. Uz dnevno.hr.kaja wrote:Informer broji krvna zrnca, ne zna se jesu besniji kad se netko kriza ili krsti.
2014-04-19
Eto, sad znamo da je Jupiter Bem zapravo vuk u ovčjoj vuni. Ni ne čudi, s obzirom što mu ministri godinama provaljuju u pravcu Hrvatske.Hektorović wrote:dzango wrote:Informer je glavni medij na forumu. Uz dnevno.hr.kaja wrote:Informer broji krvna zrnca, ne zna se jesu besniji kad se netko kriza ili krsti.
Guest- Guest
U pa on je onda gore bolestan nego sta sam mislila.dzango wrote:Njegov privatni medij.Hektorović wrote:dzango wrote:Informer je glavni medij na forumu. Uz dnevno.hr.kaja wrote:Informer broji krvna zrnca, ne zna se jesu besniji kad se netko kriza ili krsti.
2015-08-15
Noor wrote:
Haha, ovo me uvijek nasmije! Najjače mi je bilo ono nešto s haaškim sucem gdje je ovaj rekao da kaže nešto određeno s puno R i slobodan je čovjek, a ovaj naravno nije mogao.
Guest- Guest
Fénix wrote:Noor wrote:
Haha, ovo me uvijek nasmije! Najjače mi je bilo ono nešto s haaškim sucem gdje je ovaj rekao da kaže nešto određeno s puno R i slobodan je čovjek, a ovaj naravno nije mogao.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Čmarsrbi će opet pasti u trans kad vide ovo.Šok iz Rusije: Vida zbog kontroverznog videa propušta polufinale s Englezima?!
Odigrao je jednu od najboljih utakmica karijere, a sad bi se mogao suočiti sa suspenzijom.
Domagoj Vida je u hrvatskom trijumfu nad Rusijom odigrao perfektnu utakmicu. Hrvao se s gorostasom Artjom Dzjubom, u 101. minuti zabio pogodak za vodstvo Vatrenih, a potom i prilikom izvođenja jedanaesteraca hladnokrvno poslao Akinfeeva u jednu, a loptu u drugu stranu.
U tandemu s Dejanom Lovrenom cijelo SP Vida igra odlično, ali sad bi, nažalost, mogao propustiti polufinale Hrvatska - Engleska zbog videa koji se pojavio na društvenim mrežama.
Nakon pobjede nad Rusima, u hrvatskoj svlačionici Vida i Ognjen Vukojević, član stručnog stožera izbornika Zlatka Dalića, poručili:
"Slava Ukraini! Ovo je pobjeda za Dinamo i Ukrajinu!", uglas su poručili Vida i Vukojević, bivši igrači kijevskog Dinama.
To je razbjesnilo rusku javnost jer 'Slava Ukraini' je poklič pod kojim se bori ukrajinska vojska, a znamo za dugogodišnje njihove napetosti s Rusima.To im nije trebalo, sigurno će biti kažnjeni
FIFA strogo zabranjuje političke poruke i vidjet ćemo kako će reagirati na ovu situaciju. Sigurno je kako će jedan i drugi biti kažnjeni, a Vida se može nadati da će sankcija biti isključivo novčana odnosno da neće morati propustiti okršaj s Englezima.
Artur Petrosjan, ruski novinar koji piše za brojne ugledne medije (ESPN, BBC, New York Times, Guardian...) na Twitteru je nagovijestio kako bi ovaj video mogao promijeniti kompletnu sliku Hrvata u Rusiji.
"Zbog Vidinog i Vukojevićeva videa već je započelo anti-hrvatsko skandiranje u Moskvi. Tako to obično krene... Mislim da hrvatski navijači više neće biti tako sigurni u Rusiji, a dosad su se odlično zabavljali. A sve to zato jer je netko glup napravio nešto glupo", napisao je Petrosjan.
https://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetsko-prvenstvo-2018/sok-iz-rusije-vida-zbog-kontroverznog-videa-propusta-polufinale-s-englezima---523199.html
Kakvi idioti... A taj Vida je inače poznat kao debil u glavi za razliku od svog starijeg brata. Ne čudi me ovo sa "Slava Ukrajini", ali gdje se uspiješ sjetiti usred povijesnog rezultata nakon 1998. spomenuti Ukrajinu kao da ti je to djedovina, haha.
Meni bi totalno neka stvar boljela za Slava Ukrajini, mala čmarsrbija, Danke Deutschland, Gott erhalte Franz den Kaiser, Putine kršćanski care, Viva España, Hala Madrid, Visca El Barça, Kosovo neovisno, Orbane spasitelju i što već ne...
Ono, imam svoju reprezentaciju, ekipu, svoj narod, svoju zemlju i totalno me zaboli stvar za tamo neku Ukrajinu, Ukrajince, Dynamo Kijev i što već ne. Moš' misliti što bi se nas Ukrajina sjetila da je sada tu gdje je nakon što smo je izbacili iz play-offa.
Debilizam teži, no to samo Hrvati mogu.
Guest- Guest
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ipak Agrokor nije glavni sukob HDZ-a i MOST-a iza svega stoji otvaranje komunističkih arhiva gdje se nalaze Todorićevi ljudi i neki članovi HDZ-a iz vrha stranke
» Ipak Srbin rado ne ide u vojnike!Poruka srpskom vodstvu:Jebo vas rat!
» ako za vas kosovo nije srbija, za nas R.Srpska nije BiH
» Ipak Srbija u 1/4 finalu ne Hrvatska..
» Srbija ipak prva u Evropi!
» Ipak Srbin rado ne ide u vojnike!Poruka srpskom vodstvu:Jebo vas rat!
» ako za vas kosovo nije srbija, za nas R.Srpska nije BiH
» Ipak Srbija u 1/4 finalu ne Hrvatska..
» Srbija ipak prva u Evropi!
Page 3 of 8