Srbija u transu veceras:Ljudi nije greska Subasic je ipak Srbin
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Srbija u transu veceras:Ljudi nije greska Subasic je ipak Srbin
Ti misliš da je lakše živjeti uz takve budaletine na svojim granicama? Pa da ste vi normalnija zemlja i RH bi imala daleko više koristi (kao i vi sami) no kod vas je stanje kronično i nema vam naprijed dok se ne riješite tog četničkog balastadzango wrote:Јок bre. Hrvatima je u interesu da Srbija propada, što je sa Vučićem, Vulinom i ekipom zagarantovano.tre wrote:Ajde navijam za to. Iskreno koliko god se razilazili u mišljenju ali i hrvatima je u interesu da se riješite tog balasta koji vas vuče u ponor dok se drugi čupaju kako tako i kreću naprijeddzango wrote:Ne mora da bude na vidiku. Kod nas obično završe na nišanu.tre wrote:I to stoji ali je barem išao u drugi krug i napokon smo se uspjeli rješiti tog šljama a kod vas ni na vidiku promjena :(dzango wrote:
Ili ona nacija koja izabere Mesića i to u dva mandata.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Ovi Srbi nisu normalni a uz to i dobar dio Hrvata. Mislim šta se tu eksponira nevjerojatno... Ako čovjek i jeste Srbin što onda osjeća se kao Hrvat i Hrvat je. A nije Srbin već jedino može biti iz mješanog braka. Bolesna opsesija Srbi/Hrvai i Hrvati/Srbi.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
newuser wrote:Ovi Srbi nisu normalni a uz to i dobar dio Hrvata. Mislim šta se tu eksponira nevjerojatno... Ako čovjek i jeste Srbin što onda osjeća se kao Hrvat i Hrvat je. A nije Srbin već jedino može biti iz mješanog braka. Bolesna opsesija Srbi/Hrvai i Hrvati/Srbi.
pa kad su otprdili doma odavno i nemaju o čemu pisati nego protiv hrvatske...
bilo bi im bolje da se zabave svojim timom, al eto...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
pa mi nismo opsevsini njima vec oni nama sto se tice ovog sp...ja se ne sjecam kad smo mi mislim na medije,navijace bili toliko zlobni,ljubomorni kad su bili prvaci u kosarci..mozda pasivni ali ne nabrijani...srbi su bili nabrijani i na janeze kad su ovi postali europski prvaci u kosarci...dakle najbiolej da nitko s aovih prostora ne nastupa nego samo srbijanewuser wrote:Ovi Srbi nisu normalni a uz to i dobar dio Hrvata. Mislim šta se tu eksponira nevjerojatno... Ako čovjek i jeste Srbin što onda osjeća se kao Hrvat i Hrvat je. A nije Srbin već jedino može biti iz mješanog braka. Bolesna opsesija Srbi/Hrvai i Hrvati/Srbi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ma ti si s ove strane a nema velike razlike u opsesijama sa srpske strane i tvojima.vuksadinare wrote:pa mi nismo opsevsini njima vec oni nama sto se tice ovog sp...ja se ne sjecam kad smo mi mislim na medije,navijace bili toliko zlobni,ljubomorni kad su bili prvaci u kosarci..mozda pasivni ali ne nabrijani...srbi su bili nabrijani i na janeze kad su ovi postali europski prvaci u kosarci...dakle najbiolej da nitko s aovih prostora ne nastupa nego samo srbijanewuser wrote:Ovi Srbi nisu normalni a uz to i dobar dio Hrvata. Mislim šta se tu eksponira nevjerojatno... Ako čovjek i jeste Srbin što onda osjeća se kao Hrvat i Hrvat je. A nije Srbin već jedino može biti iz mješanog braka. Bolesna opsesija Srbi/Hrvai i Hrvati/Srbi.
2015-09-09
T. wrote:newuser wrote:Ovi Srbi nisu normalni a uz to i dobar dio Hrvata. Mislim šta se tu eksponira nevjerojatno... Ako čovjek i jeste Srbin što onda osjeća se kao Hrvat i Hrvat je. A nije Srbin već jedino može biti iz mješanog braka. Bolesna opsesija Srbi/Hrvai i Hrvati/Srbi.
pa kad su otprdili doma odavno i nemaju o čemu pisati nego protiv hrvatske...
bilo bi im bolje da se zabave svojim timom, al eto...
ja nikad nisam negativno pisao o srpskim uspjesima..vise sam bio pasivan..niti me je previse interesiralonewuser wrote:Ma ti si s ove strane a nema velike razlike u opsesijama sa srpske strane i tvojima.vuksadinare wrote:pa mi nismo opsevsini njima vec oni nama sto se tice ovog sp...ja se ne sjecam kad smo mi mislim na medije,navijace bili toliko zlobni,ljubomorni kad su bili prvaci u kosarci..mozda pasivni ali ne nabrijani...srbi su bili nabrijani i na janeze kad su ovi postali europski prvaci u kosarci...dakle najbiolej da nitko s aovih prostora ne nastupa nego samo srbijanewuser wrote:Ovi Srbi nisu normalni a uz to i dobar dio Hrvata. Mislim šta se tu eksponira nevjerojatno... Ako čovjek i jeste Srbin što onda osjeća se kao Hrvat i Hrvat je. A nije Srbin već jedino može biti iz mješanog braka. Bolesna opsesija Srbi/Hrvai i Hrvati/Srbi.
2015-09-08
Ti od 100 tema 92 su o srbima 7 o hercegovcima i jedna o ne znam ni ja čemu. Jesi, i ti se baviš njima više nego bi trebalo.vuksadinare wrote:ja nikad nisam negativno pisao o srpskim uspjesima..vise sam bio pasivan..niti me je previse interesiralonewuser wrote:Ma ti si s ove strane a nema velike razlike u opsesijama sa srpske strane i tvojima.vuksadinare wrote:pa mi nismo opsevsini njima vec oni nama sto se tice ovog sp...ja se ne sjecam kad smo mi mislim na medije,navijace bili toliko zlobni,ljubomorni kad su bili prvaci u kosarci..mozda pasivni ali ne nabrijani...srbi su bili nabrijani i na janeze kad su ovi postali europski prvaci u kosarci...dakle najbiolej da nitko s aovih prostora ne nastupa nego samo srbijanewuser wrote:Ovi Srbi nisu normalni a uz to i dobar dio Hrvata. Mislim šta se tu eksponira nevjerojatno... Ako čovjek i jeste Srbin što onda osjeća se kao Hrvat i Hrvat je. A nije Srbin već jedino može biti iz mješanog braka. Bolesna opsesija Srbi/Hrvai i Hrvati/Srbi.
2015-09-09
oprosti ovo sa hercegovcima si nesto pobrkao ili si me pobrkao sa sorom,debotom..newuser wrote:Ti od 100 tema 92 su o srbima 7 o hercegovcima i jedna o ne znam ni ja čemu. Jesi, i ti se baviš njima više nego bi trebalo.vuksadinare wrote:ja nikad nisam negativno pisao o srpskim uspjesima..vise sam bio pasivan..niti me je previse interesiralonewuser wrote:Ma ti si s ove strane a nema velike razlike u opsesijama sa srpske strane i tvojima.vuksadinare wrote:pa mi nismo opsevsini njima vec oni nama sto se tice ovog sp...ja se ne sjecam kad smo mi mislim na medije,navijace bili toliko zlobni,ljubomorni kad su bili prvaci u kosarci..mozda pasivni ali ne nabrijani...srbi su bili nabrijani i na janeze kad su ovi postali europski prvaci u kosarci...dakle najbiolej da nitko s aovih prostora ne nastupa nego samo srbijanewuser wrote:Ovi Srbi nisu normalni a uz to i dobar dio Hrvata. Mislim šta se tu eksponira nevjerojatno... Ako čovjek i jeste Srbin što onda osjeća se kao Hrvat i Hrvat je. A nije Srbin već jedino može biti iz mješanog braka. Bolesna opsesija Srbi/Hrvai i Hrvati/Srbi.
2015-09-08
Nije ovaj nikakav četnik. Europejac i psihopata, jebo mu ja mater.tre wrote:Ti misliš da je lakše živjeti uz takve budaletine na svojim granicama? Pa da ste vi normalnija zemlja i RH bi imala daleko više koristi (kao i vi sami) no kod vas je stanje kronično i nema vam naprijed dok se ne riješite tog četničkog balastadzango wrote:Јок bre. Hrvatima je u interesu da Srbija propada, što je sa Vučićem, Vulinom i ekipom zagarantovano.tre wrote:Ajde navijam za to. Iskreno koliko god se razilazili u mišljenju ali i hrvatima je u interesu da se riješite tog balasta koji vas vuče u ponor dok se drugi čupaju kako tako i kreću naprijeddzango wrote:Ne mora da bude na vidiku. Kod nas obično završe na nišanu.tre wrote:
I to stoji ali je barem išao u drugi krug i napokon smo se uspjeli rješiti tog šljama a kod vas ni na vidiku promjena :(
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Iz našeg kuta je četnik ma kako god to okretali no ok stvar terminologije i kuta gledanja, u svakom slučaju imate/mo veliku potrebu riješiti se tog ološa i dosadašnje srpske politke prema susjedima i komšijama.dzango wrote:Nije ovaj nikakav četnik. Europejac i psihopata, jebo mu ja mater.tre wrote:Ti misliš da je lakše živjeti uz takve budaletine na svojim granicama? Pa da ste vi normalnija zemlja i RH bi imala daleko više koristi (kao i vi sami) no kod vas je stanje kronično i nema vam naprijed dok se ne riješite tog četničkog balastadzango wrote:Јок bre. Hrvatima je u interesu da Srbija propada, što je sa Vučićem, Vulinom i ekipom zagarantovano.tre wrote:Ajde navijam za to. Iskreno koliko god se razilazili u mišljenju ali i hrvatima je u interesu da se riješite tog balasta koji vas vuče u ponor dok se drugi čupaju kako tako i kreću naprijeddzango wrote:
Ne mora da bude na vidiku. Kod nas obično završe na nišanu.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Normalno. Dosta je bilo sranja i lizanja sa Bakirom, Kolindom i Tačijem.tre wrote:Iz našeg kuta je četnik ma kako god to okretali no ok stvar terminologije i kuta gledanja, u svakom slučaju imate/mo veliku potrebu riješiti se tog ološa i dosadašnje srpske politke prema susjedima i komšijama.dzango wrote:Nije ovaj nikakav četnik. Europejac i psihopata, jebo mu ja mater.tre wrote:Ti misliš da je lakše živjeti uz takve budaletine na svojim granicama? Pa da ste vi normalnija zemlja i RH bi imala daleko više koristi (kao i vi sami) no kod vas je stanje kronično i nema vam naprijed dok se ne riješite tog četničkog balastadzango wrote:Јок bre. Hrvatima je u interesu da Srbija propada, što je sa Vučićem, Vulinom i ekipom zagarantovano.tre wrote:
Ajde navijam za to. Iskreno koliko god se razilazili u mišljenju ali i hrvatima je u interesu da se riješite tog balasta koji vas vuče u ponor dok se drugi čupaju kako tako i kreću naprijed
2014-04-19
Nije problem lizanje nego trpanje u čmar sa figom u džepudzango wrote:Normalno. Dosta je bilo sranja i lizanja sa Bakirom, Kolindom i Tačijem.tre wrote:Iz našeg kuta je četnik ma kako god to okretali no ok stvar terminologije i kuta gledanja, u svakom slučaju imate/mo veliku potrebu riješiti se tog ološa i dosadašnje srpske politke prema susjedima i komšijama.dzango wrote:Nije ovaj nikakav četnik. Europejac i psihopata, jebo mu ja mater.tre wrote:Ti misliš da je lakše živjeti uz takve budaletine na svojim granicama? Pa da ste vi normalnija zemlja i RH bi imala daleko više koristi (kao i vi sami) no kod vas je stanje kronično i nema vam naprijed dok se ne riješite tog četničkog balastadzango wrote:
Јок bre. Hrvatima je u interesu da Srbija propada, što je sa Vučićem, Vulinom i ekipom zagarantovano.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
vidim da podržavaš vučkovu politiku
2014-04-11
;) Stavljanje srbije u okvire civilizacije je nešto najbolje što se srbiji može dogoditi ( a i šire) ali to znači zaokret za 180 stupnjeva na ovo do sada u srbijiclaire wrote:vidim da podržavaš vučkovu politiku
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Ма to je zabava za široke narodne mase. Serviraš raji malo govana u vidu zabave i oni mirni. Malo rialitia, malo estradne politike u kojoj se prejebavaju Vulin i isti takvi sa druge strane i svi srećni.tre wrote:Nije problem lizanje nego trpanje u čmar sa figom u džepudzango wrote:Normalno. Dosta je bilo sranja i lizanja sa Bakirom, Kolindom i Tačijem.tre wrote:Iz našeg kuta je četnik ma kako god to okretali no ok stvar terminologije i kuta gledanja, u svakom slučaju imate/mo veliku potrebu riješiti se tog ološa i dosadašnje srpske politke prema susjedima i komšijama.dzango wrote:Nije ovaj nikakav četnik. Europejac i psihopata, jebo mu ja mater.tre wrote:
Ti misliš da je lakše živjeti uz takve budaletine na svojim granicama? Pa da ste vi normalnija zemlja i RH bi imala daleko više koristi (kao i vi sami) no kod vas je stanje kronično i nema vam naprijed dok se ne riješite tog četničkog balasta
2014-04-19
tre wrote:;) Stavljanje srbije u okvire civilizacije je nešto najbolje što se srbiji može dogoditi ( a i šire) ali to znači zaokret za 180 stupnjeva na ovo do sada u srbijiclaire wrote:vidim da podržavaš vučkovu politiku
Što Jupiter Bem jači, Srbija slabija. Ne konta to Džango i ostatak srblja suštinski. "Jupiter Bem nije četnik" hahahahaha....
Guest- Guest
točno...jedino ih to može spasit..žali, Bože, normalnih ljudi...tre wrote:;) Stavljanje srbije u okvire civilizacije je nešto najbolje što se srbiji može dogoditi ( a i šire) ali to znači zaokret za 180 stupnjeva na ovo do sada u srbijiclaire wrote:vidim da podržavaš vučkovu politiku
2014-04-11
pa onda su se vulin i Suljo i krajem osamdesetih i narocito pocetkom devdesetih 'malo rialitali' za raju i svi 'srecni'.. ...pa vulin je tada kao brucos cini mi s ebio predsjednik jedne verzije 'skoja' slobine partije a Suljo je vec onda paradirao uz seselaj po mitinzima...dzango wrote:Ма to je zabava za široke narodne mase. Serviraš raji malo govana u vidu zabave i oni mirni. Malo rialitia, malo estradne politike u kojoj se prejebavaju Vulin i isti takvi sa druge strane i svi srećni.tre wrote:Nije problem lizanje nego trpanje u čmar sa figom u džepudzango wrote:Normalno. Dosta je bilo sranja i lizanja sa Bakirom, Kolindom i Tačijem.tre wrote:Iz našeg kuta je četnik ma kako god to okretali no ok stvar terminologije i kuta gledanja, u svakom slučaju imate/mo veliku potrebu riješiti se tog ološa i dosadašnje srpske politke prema susjedima i komšijama.dzango wrote:
Nije ovaj nikakav četnik. Europejac i psihopata, jebo mu ja mater.
2015-09-08
dzango wrote:tre wrote:dzango wrote:tre wrote:dzango wrote:
Vulinu sličan u RH ne postoji...ali ajde.
Guest- Guest
kofein wrote:tre wrote:;) Stavljanje srbije u okvire civilizacije je nešto najbolje što se srbiji može dogoditi ( a i šire) ali to znači zaokret za 180 stupnjeva na ovo do sada u srbijiclaire wrote:vidim da podržavaš vučkovu politiku
Što Jupiter Bem jači, Srbija slabija. Ne konta to Džango i ostatak srblja suštinski. "Jupiter Bem nije četnik" hahahahaha....
Šta bre ne kontam? Već sam napred napisao da je psiho dobar za Hr a loš za Srbiju. Ne moze u isto vreme biti dobar za oba ili loš za oba.
Naravno da nije četnik. Černik bi bio dobar za Srbiju a loš za Hrvatsku, dok je ovaj obrnuto. Jebala ga Merkel i EU.
2014-04-19
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ipak Agrokor nije glavni sukob HDZ-a i MOST-a iza svega stoji otvaranje komunističkih arhiva gdje se nalaze Todorićevi ljudi i neki članovi HDZ-a iz vrha stranke
» Ipak Srbin rado ne ide u vojnike!Poruka srpskom vodstvu:Jebo vas rat!
» ako za vas kosovo nije srbija, za nas R.Srpska nije BiH
» Ipak Srbija u 1/4 finalu ne Hrvatska..
» Srbija ipak prva u Evropi!
» Ipak Srbin rado ne ide u vojnike!Poruka srpskom vodstvu:Jebo vas rat!
» ako za vas kosovo nije srbija, za nas R.Srpska nije BiH
» Ipak Srbija u 1/4 finalu ne Hrvatska..
» Srbija ipak prva u Evropi!
Page 6 of 8