Srbija u transu veceras:Ljudi nije greska Subasic je ipak Srbin
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Srbija u transu veceras:Ljudi nije greska Subasic je ipak Srbin
Jebala ga var tehnologija. Nemreš više ništ sakrit
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Eto, posteno! A, ti si navijao za Hrvatsku (znam da jesi) B-@dzango wrote:Apsolutno netačno. KOmentator je bio neutralan i nikome nije davao podršku.
2014-04-12
Sad ako kiksne protiv Engleza, najebao je.
Jok bre.claire wrote:Eto, posteno! A, ti si navijao za Hrvatsku (znam da jesi) B-@dzango wrote:Apsolutno netačno. KOmentator je bio neutralan i nikome nije davao podršku.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Krstimo se i mi tako nekad, casna rijec :~
Vidila kad sam bila u crkvi zadnji put..na vjencanju :-D
2014-04-12
Ovaj se krsti i sudija ništa. VAR zakazao skroz. Odmah je trebalo zameniti golmana.AlfaOmega wrote:Jebala ga var tehnologija. Nemreš više ništ sakrit
Neces priznat, ali intuicija me ne vara:-Pdzango wrote:Jok bre.claire wrote:Eto, posteno! A, ti si navijao za Hrvatsku (znam da jesi) B-@dzango wrote:Apsolutno netačno. KOmentator je bio neutralan i nikome nije davao podršku.
2014-04-12
Sigurno neki satanista ili mladoženjina bivša hoće da izmaleriše.claire wrote:Krstimo se i mi tako nekad, casna rijec :~
2014-04-19
Šta ima da priznajem. Da sam navijao za vas, ja bih to rekao još pre tekme. Nema kod mene skriveno i politikansko pa da jedno pričam pre a drugo posle u zavisnosti od rezultata.claire wrote:Neces priznat, ali intuicija me ne vara:-Pdzango wrote:Jok bre.claire wrote:Eto, posteno! A, ti si navijao za Hrvatsku (znam da jesi) B-@dzango wrote:Apsolutno netačno. KOmentator je bio neutralan i nikome nije davao podršku.
2014-04-19
vuksadinare wrote:Cirkus...cirkuscina...
Ma Hrvat je, Hercegovac poturčeni.....cviće ............zar ne ?
Did mu Ante a pradid po materi Ranko ili Radoslav
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
dzango wrote:Šta ima da priznajem. Da sam navijao za vas, ja bih to rekao još pre tekme. Nema kod mene skriveno i politikansko pa da jedno pričam pre a drugo posle u zavisnosti od rezultata.claire wrote:Neces priznat, ali intuicija me ne vara:-Pdzango wrote:Jok bre.claire wrote:Eto, posteno! A, ti si navijao za Hrvatsku (znam da jesi) B-@dzango wrote:Apsolutno netačno. KOmentator je bio neutralan i nikome nije davao podršku.
Na kladioni bilo 4:1 za Rusiju.........................Ja izgubio 30 Eura ali iebe mi se, dobra tekma bila
2018-03-06
U boj, u boj...
Kolika je bila kvota na nulu? Imao sam taj osećaj ali se ne kladim.Yehudim wrote:dzango wrote:Šta ima da priznajem. Da sam navijao za vas, ja bih to rekao još pre tekme. Nema kod mene skriveno i politikansko pa da jedno pričam pre a drugo posle u zavisnosti od rezultata.claire wrote:Neces priznat, ali intuicija me ne vara:-Pdzango wrote:Jok bre.claire wrote:
Eto, posteno! A, ti si navijao za Hrvatsku (znam da jesi) B-@
Na kladioni bilo 4:1 za Rusiju.........................Ja izgubio 30 Eura ali iebe mi se, dobra tekma bila
2014-04-19
dzango wrote:I ja sam video kako se krsti. A vi ovde rekoste da je Hrvat.
da je i kinez lijepo ga je vidjeti kako skida rusima penal
dzango wrote:Kolika je bila kvota na nulu? Imao sam taj osećaj ali se ne kladim.Yehudim wrote:dzango wrote:Šta ima da priznajem. Da sam navijao za vas, ja bih to rekao još pre tekme. Nema kod mene skriveno i politikansko pa da jedno pričam pre a drugo posle u zavisnosti od rezultata.claire wrote:Neces priznat, ali intuicija me ne vara:-Pdzango wrote:
Jok bre.
Nisam gleda prika., niti pita, samo tipova na Rusiju jer je bilo 4:1
2018-03-06
1. katolici se najčešće "križaju", pravoslave "krste", a zapravo je sve to isto.claire wrote:Krstimo se i mi tako nekad, casna rijec :~
2. katolici čine znak križa sa svih 5 prstiju, pravoslavci sa 3 (znak svetog Trojstva), zapravo je pravilnije sa tri jer su i katolici prije drugog vvatikanskog konila činili 'krst' sa tri prsta.
3. katolici izgovaraju i čine znak "u ime Oca i Sina i Duha Svetoga" sa desna na lijevo rame, a pravoslavci obratno "... Svetoga Duha" sa lijeva na desno rame, a zapravo je sve to isto.
4. katolici čine znak križa jednom, a pravoslavci čin ponavljaju tri puta.
5. katolici na kraju kažu 'amen' sa zaklopljenim rukama, a pravoslavci poljube 'krst'.
sve u svemu nema prevelike razlike... sve je to kršćanstvo i ne treba razbijati glavu o tome
Guest- Guest
suba srbine hrvatska je uz tebe
Ne biti tako ozbijan :-Ddzango wrote:Šta ima da priznajem. Da sam navijao za vas, ja bih to rekao još pre tekme. Nema kod mene skriveno i politikansko pa da jedno pričam pre a drugo posle u zavisnosti od rezultata.claire wrote:Neces priznat, ali intuicija me ne vara:-Pdzango wrote:Jok bre.claire wrote:Eto, posteno! A, ti si navijao za Hrvatsku (znam da jesi) B-@dzango wrote:Apsolutno netačno. KOmentator je bio neutralan i nikome nije davao podršku.
2014-04-12
Tako je, pizzon8-)pizzon wrote:[size=54]1. katolici se najčešće "križaju", pravoslave "krste", a zapravo je sve to isto.[/size]claire wrote:Krstimo se i mi tako nekad, casna rijec :~
[size=54]2. katolici čine znak križa sa svih 5 prstiju, pravoslavci sa 3 (znak svetog Trojstva), zapravo je pravilnije sa tri jer su i katolici prije drugog vvatikanskog konila činili 'krst' sa tri prsta.[/size]
[size=54]3. katolici izgovaraju i čine znak "u ime Oca i Sina i Duha Svetoga" sa desna na lijevo rame, a pravoslavci obratno "... Svetoga Duha" sa lijeva na desno rame, a zapravo je sve to isto.[/size]
[size=54]4. katolici čine znak križa jednom, a pravoslavci čin ponavljaju tri puta.[/size]
[size=54]5. katolici na kraju kažu 'amen' sa zaklopljenim rukama, a pravoslavci poljube 'krst'.[/size]
[size=54]sve u svemu nema prevelike razlike... sve je to kršćanstvo i ne treba razbijati glavu o tome[/size]
2014-04-12
pizzon wrote:1. katolici se najčešće "križaju", pravoslave "krste", a zapravo je sve to isto.claire wrote:Krstimo se i mi tako nekad, casna rijec :~
2. katolici čine znak križa sa svih 5 prstiju, pravoslavci sa 3 (znak svetog Trojstva), zapravo je pravilnije sa tri jer su i katolici prije drugog vvatikanskog konila činili 'krst' sa tri prsta.
3. katolici izgovaraju i čine znak "u ime Oca i Sina i Duha Svetoga" sa desna na lijevo rame, a pravoslavci obratno "... Svetoga Duha" sa lijeva na desno rame, a zapravo je sve to isto.
4. katolici čine znak križa jednom, a pravoslavci čin ponavljaju tri puta.
5. katolici na kraju kažu 'amen' sa zaklopljenim rukama, a pravoslavci poljube 'krst'.
sve u svemu nema prevelike razlike... sve je to kršćanstvo i ne treba razbijati glavu o tome
S R B I J A
2018-03-06
Nema mitomanske velike čmarsrbije, to je poanta cijele priče oko Danijela Subašića, bilo Hrvata ili Srbina, katoličkog kršćanina ili pravoslavnog kršćanina. Nema je! Nema čmarsrbije! Suba brani za svoju domovinu Hrvatsku, zemlju koju voli. Za Srbiju i čmarsrbiju ga ne briga.
Guest- Guest
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Ipak Agrokor nije glavni sukob HDZ-a i MOST-a iza svega stoji otvaranje komunističkih arhiva gdje se nalaze Todorićevi ljudi i neki članovi HDZ-a iz vrha stranke
» Ipak Srbin rado ne ide u vojnike!Poruka srpskom vodstvu:Jebo vas rat!
» ako za vas kosovo nije srbija, za nas R.Srpska nije BiH
» Ipak Srbija u 1/4 finalu ne Hrvatska..
» Srbija ipak prva u Evropi!
» Ipak Srbin rado ne ide u vojnike!Poruka srpskom vodstvu:Jebo vas rat!
» ako za vas kosovo nije srbija, za nas R.Srpska nije BiH
» Ipak Srbija u 1/4 finalu ne Hrvatska..
» Srbija ipak prva u Evropi!
Page 2 of 8