Avaz: Bosanski pogon je tajna uspjeha Hrvatske :)
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Avaz: Bosanski pogon je tajna uspjeha Hrvatske :)
jebe ih samo jedna stvar...
di je uspjeh bosne ?
di je uspjeh bosne ?
...no dobro relano treba priznati da najveci broj uspjesnih sportasa i sudionika hrvatskih reprezentacija vuce porijeklo iz bosne i hercegovine...sto je's je's to treba priznati..sad sto su hrvati i sto im je draze nastupati za hr reprezentaciju to ej njihov osobni izbor....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kakav bosanski pogon majketi?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sto majka bosanka rodi..i burek,cevapi,rakija i ide to.kaja wrote:Kakav bosanski pogon majketi?!
2015-09-08
polako, razmisli, nadoće...kaja wrote:Kakav bosanski pogon majketi?!
T.- Posts : 17557
2014-04-14
..pite ove one...a ne srdelice ili struklice
2015-09-08
Lovren, Raketa, Mandžo, Marcelo Kovačić, Dalić, Šuker, Čorluka,... sve Bosna :)vuksadinare wrote:...no dobro relano treba priznati da najveci broj uspjesnih sportasa i sudionika hrvatskih reprezentacija vuce porijeklo iz bosne i hercegovine...sto je's je's to treba priznati..sad sto su hrvati i sto im je draze nastupati za hr reprezentaciju to ej njihov osobni izbor....
Ljudi vrijedni, radišni. Takav je mentalitet.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vjeruj mi da ulogu igra i ishrana.....ne mozes se ti uspjesno natjecati samo na ribi i tjestenini...kako ej ejdnom rekao parlov..'ja kad mi dođe najedem se pite,cevapa,gulasa,prsuta a posliej cu to sve izbaciti kroz trening ali dobijem potrebnu snagu nakon toga'Hektorović wrote:Lovren, Raketa, Mandžo, Marcelo Kovačić, Dalić, Šuker, Čorluka,... sve Bosna :)vuksadinare wrote:...no dobro relano treba priznati da najveci broj uspjesnih sportasa i sudionika hrvatskih reprezentacija vuce porijeklo iz bosne i hercegovine...sto je's je's to treba priznati..sad sto su hrvati i sto im je draze nastupati za hr reprezentaciju to ej njihov osobni izbor....
2015-09-08
bosna je hrvatska
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Ma daj majketi ni serite vise s tom BosnomHektorović wrote:Lovren, Raketa, Mandžo, Marcelo Kovačić, Dalić, Šuker, Čorluka,... sve Bosna :)vuksadinare wrote:...no dobro relano treba priznati da najveci broj uspjesnih sportasa i sudionika hrvatskih reprezentacija vuce porijeklo iz bosne i hercegovine...sto je's je's to treba priznati..sad sto su hrvati i sto im je draze nastupati za hr reprezentaciju to ej njihov osobni izbor....
2015-08-15
Aha, je..i njemacka istoflumen wrote:bosna je hrvatska
2015-08-15
A sta ce nadoći , sta su ovi imali sukunbaku u Bosni..T. wrote:polako, razmisli, nadoće...kaja wrote:Kakav bosanski pogon majketi?!
2015-08-15
svi su rođeni u bosni osim rakiticakaja wrote:A sta ce nadoći , sta su ovi imali sukunbaku u Bosni..T. wrote:polako, razmisli, nadoće...kaja wrote:Kakav bosanski pogon majketi?!
2015-09-08
Manje više, većina reprezentacije su izbjeglice ...jal iz Slavonije, jal iz bejha.vuksadinare wrote:svi su rođeni u bosni osim rakiticakaja wrote:A sta ce nadoći , sta su ovi imali sukunbaku u Bosni..T. wrote:polako, razmisli, nadoće...kaja wrote:Kakav bosanski pogon majketi?!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kajo, sada će ti ero objasnit da si zgodna jer imaš nekog u sančiji.kaja wrote:A sta ce nadoći , sta su ovi imali sukunbaku u Bosni..T. wrote:polako, razmisli, nadoće...kaja wrote:Kakav bosanski pogon majketi?!
ja sam pedofil jer ne idem van s precednicom.
2014-12-30
Ovaj put si u pravu, Kaja je zgodna a ti si pedofil.veber wrote:kajo, sada će ti ero objasnit da si zgodna jer imaš nekog u sančiji.kaja wrote:A sta ce nadoći , sta su ovi imali sukunbaku u Bosni..T. wrote:polako, razmisli, nadoće...kaja wrote:Kakav bosanski pogon majketi?!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
kaja je zgodna, čak i lijepa.Eroo wrote:Ovaj put si u pravu, Kaja je zgodna a ti si pedofil.veber wrote:kajo, sada će ti ero objasnit da si zgodna jer imaš nekog u sančiji.kaja wrote:A sta ce nadoći , sta su ovi imali sukunbaku u Bosni..T. wrote:polako, razmisli, nadoće...kaja wrote:Kakav bosanski pogon majketi?!
koliko godina imaš kada mene smatraš pedofilom jer sam sa ženom od 30?
i da, ti si jalni kreten.
2014-12-30
sta da kazem
da nas nema trebalo bi nas izmislit
2014-04-19
ti si barem u australiju otišao.prckov wrote:sta da kazem
ovo govno udbaško nikako da ode do austrije.
2014-12-30
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Divljanje ljevicara i jugofila zbog uspjeha Hrvatske na svjetskom prvenstvu
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Nije tajna da podržavamo vladajuću stranku, ali nije tajna niti to da nas žulja što 'žetončići' i dalje vladaju u Hrvatskom saboru
» SANU: “Bosanski jezik ne postoji, jer ne postoji ni bosanski narod”
» Ustrajnost je majka uspjeha
» Suljo pukao.zbog uspjeha Hrvatske:'Navijao sam za Maroko.Nikad necu za Hrvatsku.Idite na more tamo ja necu.'
» Nije tajna da podržavamo vladajuću stranku, ali nije tajna niti to da nas žulja što 'žetončići' i dalje vladaju u Hrvatskom saboru
» SANU: “Bosanski jezik ne postoji, jer ne postoji ni bosanski narod”
» Ustrajnost je majka uspjeha
Page 1 of 6