Krahirao apartmanski biznis
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Krahirao apartmanski biznis
veber wrote:koji je omjer dinar/hrk 15:1Serbinho-3 wrote:Cena boce Vina po BGD restoranima ide oko 2000 dinara, najeftinije.
Ima da se nadje i jeftinije, ali generalno sve preko 2000.
Ovo za dva eura dzaba.
znam da je za nas u bg sića za jest i popit.
u zg ti je u dobrom restoranu vino oko 500kn, znači 70ak eura.
u lokalnim birtijama oko 20, kod srbina iza maksimirskog stadiona je oko 15, nabavlja iz šumadije.
Recimo 20 eura boca najeftinijeg domaćeg vina, Madera restoran.
Sada, ima Rose u Tri Šešira za 10 eura, Skadarlija, to je kao nesto najeftinije a dobro je, rece Italijanka koja se razume u vina, neka mozes naci i priblizno toj cenu, ali generalno 20 eura je cena.
Imas naravno i skuplja, Moet 100 eura boca.
Večera za dvoje u Tri Šešira sa bocom Rose, 40€, razbiješ se i zapakuju ti u kutiju, doneo avionom u Milano.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ma kakva druga strana ulice bolandebotoijusto wrote:prckov wrote:jos mi samo on fali pa da se objesimepikur37 wrote:prckov wrote:za tebe vazi suprotnodebotoijusto wrote:
nemoj ic vani , budi domoljub do kraja
otidi domoljubno sto prije
vodi ga sebi u australiju :D
ne brini , kad sam vani i cujem neku inacicu balkanstine u izricaju predjem na drugu stranu ulice
zaobidjem te u sirokom luku
ne smijes se ni granici priblizit
a cudna coeka
2014-04-19
mortal wrote:jedno su restorani, drugo je cijena vina u proizvodnji, ali jeftino je i ja to znamSerbinho-3 wrote:Cena boce Vina po BGD restoranima ide oko 2000 dinara, najeftinije.
Ovo za dva eura dzaba.
To je Balkan, ovaj sto radi, ne vidi nista a oni iz hladnjača sto ne radi nista, pokupi kajmak.
Najbolje je videti, kako skloniti posrednike i direktno prodati svoj rad i muku.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
da..Serbinho-3 wrote:mortal wrote:jedno su restorani, drugo je cijena vina u proizvodnji, ali jeftino je i ja to znamSerbinho-3 wrote:Cena boce Vina po BGD restoranima ide oko 2000 dinara, najeftinije.
Ovo za dva eura dzaba.
To je Balkan, ovaj sto radi, ne vidi nista a oni iz hladnjača sto ne radi nista, pokupi kajmak.
Najbolje je videti, kako skloniti posrednike i direktno prodati svoj rad i muku.
sam otvoriti nesto na prometnom mjestu
immortal-
2014-04-16
ako dođeš u zg tu svratiSerbinho-3 wrote:veber wrote:koji je omjer dinar/hrk 15:1Serbinho-3 wrote:Cena boce Vina po BGD restoranima ide oko 2000 dinara, najeftinije.
Ovo za dva eura dzaba.
znam da je za nas u bg sića za jest i popit.
u zg ti je u dobrom restoranu vino oko 500kn, znači 70ak eura.
u lokalnim birtijama oko 20, kod srbina iza maksimirskog stadiona je oko 15, nabavlja iz šumadije.
Recimo 20 eura boca najeftinijeg domaćeg vina, Madera restoran.
Sada, ima Rose u Tri Šešira za 10 eura, Skadarlija, to je kao nesto najeftinije a dobro je, rece Italijanka koja se razume u vina, neka mozes naci i priblizno toj cenu, ali generalno 20 eura je cena.
Imas naravno i skuplja, Moet 100 eura boca.
Večera za dvoje u Tri Šešira sa bocom Rose, 40€, razbiješ se i zapakuju ti u kutiju, doneo avionom u Milano.
dobra klopa
2014-12-30
samo crno vino valjamortal wrote:jedno su restorani, drugo je cijena vina u proizvodnji, ali jeftino je i ja to znamSerbinho-3 wrote:Cena boce Vina po BGD restoranima ide oko 2000 dinara, najeftinije.
Ovo za dva eura dzaba.
jel ti pravis crno
2014-04-19
Nista jos nije krahiralo, svi fino zaradjuju.
dijagram-
2015-08-09
grasevinu i frankovku.. radila par godina za redom, nije se razvijao posao, nisam mogla zivjeti samo od toga, otisla na sezonu raditi pa i taj promet izgubila dok me nije bilo.. hbg.. sad Jovo nanovo.. niti srece na sezoni.. izvaraju.. niti prometa kod kuceprckov wrote:samo crno vino valjamortal wrote:jedno su restorani, drugo je cijena vina u proizvodnji, ali jeftino je i ja to znamSerbinho-3 wrote:Cena boce Vina po BGD restoranima ide oko 2000 dinara, najeftinije.
Ovo za dva eura dzaba.
jel ti pravis crno
2014-04-16
di si ti mladicudijagram wrote:Nista jos nije krahiralo, svi fino zaradjuju.
2014-04-19
dijagram wrote:Nista jos nije krahiralo, svi fino zaradjuju.
evo kolega izravno s terena ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne kuzim ti se ja u te nazivemortal wrote:grasevinu i frankovku.. radila par godina za redom, nije se razvijao posao, nisam mogla zivjeti samo od toga, otisla na sezonu raditi pa i taj promet izgubila dok me nije bilo.. hbg.. sad Jovo nanovo.. niti srece na sezoni.. izvaraju.. niti prometa kod kuceprckov wrote:samo crno vino valjamortal wrote:jedno su restorani, drugo je cijena vina u proizvodnji, ali jeftino je i ja to znamSerbinho-3 wrote:Cena boce Vina po BGD restoranima ide oko 2000 dinara, najeftinije.
Ovo za dva eura dzaba.
jel ti pravis crno
ja kad kupujem vino ovdje gledam da je crno i da nije jeftino
nemam pojma kako se zovu
2014-04-19
u lijepoj nasoj, zagreb :)a bija malo doli, u dalmacijiprckov wrote:di si ti mladicudijagram wrote:Nista jos nije krahiralo, svi fino zaradjuju.
kad moze imenjak sto ne bi i ja
dijagram-
2015-08-09
epi, jel biznis cvjetaepikur37 wrote:dijagram wrote:Nista jos nije krahiralo, svi fino zaradjuju.
2014-04-19
prckov wrote:ne kuzim ti se ja u te nazivemortal wrote:grasevinu i frankovku.. radila par godina za redom, nije se razvijao posao, nisam mogla zivjeti samo od toga, otisla na sezonu raditi pa i taj promet izgubila dok me nije bilo.. hbg.. sad Jovo nanovo.. niti srece na sezoni.. izvaraju.. niti prometa kod kuceprckov wrote:samo crno vino valjamortal wrote:jedno su restorani, drugo je cijena vina u proizvodnji, ali jeftino je i ja to znamSerbinho-3 wrote:Cena boce Vina po BGD restoranima ide oko 2000 dinara, najeftinije.
Ovo za dva eura dzaba.
jel ti pravis crno
ja kad kupujem vino ovdje gledam da je crno i da nije jeftino
nemam pojma kako se zovu
2014-04-16
paaa, eno im bazen, sad je to puno ljepse, a i cijene ce biti vise:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Nista jos nije krahiralo, svi fino zaradjuju.
dijagram-
2015-08-09
jesi vidija kaki fini dalmatinki ostija tidijagram wrote:u lijepoj nasoj, zagreb :)a bija malo doli, u dalmacijiprckov wrote:di si ti mladicudijagram wrote:Nista jos nije krahiralo, svi fino zaradjuju.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
haha, da vidijaprckov wrote:jesi vidija kaki fini dalmatinki ostija tidijagram wrote:u lijepoj nasoj, zagreb :)a bija malo doli, u dalmacijiprckov wrote:di si ti mladicudijagram wrote:Nista jos nije krahiralo, svi fino zaradjuju.
jesan
dijagram-
2015-08-09
reci mi odprilike koliko kosta postavljenje krova na kucu od 60-tak m2dijagram wrote:paaa, eno im bazen, sad je to puno ljepse, a i cijene ce biti vise:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Nista jos nije krahiralo, svi fino zaradjuju.
2014-04-19
debotoijusto wrote:mortal wrote:ne boj se nema prisile.. pitanje hocu li osatti tu ili grem van kao i ostaliRayMabus wrote:A da ipak prvo probaš vino pa tek onda dogovaraš cijenu?
nemoj ic vani , budi domoljub do kraja
Gle ukruha...
darth_vader-
2014-04-17
jesi koju diradijagram wrote:haha, da vidijaprckov wrote:jesi vidija kaki fini dalmatinki ostija tidijagram wrote:u lijepoj nasoj, zagreb :)a bija malo doli, u dalmacijiprckov wrote:di si ti mladicudijagram wrote:Nista jos nije krahiralo, svi fino zaradjuju.
jesan
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
mortal wrote:grasevinu i frankovku.. radila par godina za redom, nije se razvijao posao, nisam mogla zivjeti samo od toga, otisla na sezonu raditi pa i taj promet izgubila dok me nije bilo.. hbg.. sad Jovo nanovo.. niti srece na sezoni.. izvaraju.. niti prometa kod kuceprckov wrote:samo crno vino valjamortal wrote:jedno su restorani, drugo je cijena vina u proizvodnji, ali jeftino je i ja to znamSerbinho-3 wrote:Cena boce Vina po BGD restoranima ide oko 2000 dinara, najeftinije.
Ovo za dva eura dzaba.
jel ti pravis crno
vjera nada i ufanje te glas za nase
cudni su puti gospodnji nagrada sljeduje u drugom zivotu zajamcenom konzumiranju tijela kristova iz ruke zupnika
i ne idi nigdje domovina treba potrosace
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Krahirao bizmis s apartmanima : Noćenje, prvi red do mora, 10 eura!
» Smisao za biznis
» Genocid biznis
» Islamizam je obiteljski biznis
» Putnici biznis klase...
» Smisao za biznis
» Genocid biznis
» Islamizam je obiteljski biznis
» Putnici biznis klase...
Page 4 of 9