Putnici biznis klase...
Page 1 of 1
Putnici biznis klase...
http://www.jutarnji.hr/u-izbjeglickom-centru-u-salzburgu-uhicene-dvije-osobe-osumnjiceni-su-zbog-povezanosti-s-napadima-u-parizu/1480226/
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Putnici biznis klase...
Pa čak i danas oni degenerirani čelnici EU trkeljaju o tome kako teroristi putuju avionom pa tobože ove treba puštati preko granica jer među njima nema terorista.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa ne moraš za to u EU, imamo mi vesnu pusić koja je to rekla prije tri mjeseca..valjda svi imaju neki šalabahter sa kojega čitaju što moraju govoriti.kaja_333 wrote:Pa čak i danas oni degenerirani čelnici EU trkeljaju o tome kako teroristi putuju avionom pa tobože ove treba puštati preko granica jer među njima nema terorista.
Guest- Guest
Čuo sam ih i ja danas. Zamalo nisam povrato ručak. Koji idioti. Daišovci jurišaju na tenkove ili idu u samoubilačke napade, a eto strah ih je ukrcati se na trošni čamac pa dolaze biznis klasom ako u pustinji nađu aerodrom.kaja_333 wrote:Pa čak i danas oni degenerirani čelnici EU trkeljaju o tome kako teroristi putuju avionom pa tobože ove treba puštati preko granica jer među njima nema terorista.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Similar topics
» Klase i poslije klasa..
» Propast srednje klase u Evropi
» Prijeti li kolaps srednje klase?
» Davos: kriza srednje klase
» Putnici Ryanaira umjesto u Banja Luku sletili u Zadar
» Propast srednje klase u Evropi
» Prijeti li kolaps srednje klase?
» Davos: kriza srednje klase
» Putnici Ryanaira umjesto u Banja Luku sletili u Zadar