Ustaša
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ustaša
više me smetaju sančosi iz slovenije nego beograđani. ipak kultura gradova je jedno, a ovi čobani su drugo. čefur je klasični primjer primitivca koji je otišao iz sela prije 50g, ali selo nikad iz njega.
zato beograđani i zagrepčani nisu imali međusobnih problema. živjeli smo u urbanim sredinama, a razni čefuri su nam se doseljavali.
zato beograđani i zagrepčani nisu imali međusobnih problema. živjeli smo u urbanim sredinama, a razni čefuri su nam se doseljavali.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Nije ovaj tako loš, samo prazilučanin. Zajebana kombinacija.veber wrote:više me smetaju sančosi iz slovenije nego beograđani. ipak kultura gradova je jedno, a ovi čobani su drugo. čefur je klasični primjer primitivca koji je otišao iz sela prije 50g, ali selo nikad iz njega.
ma glup je ko kurac i klasični primjer primitivca. imam ovdje jednog koji uredno mercedes, a da je barem neki model, e270, parka na cesti i ode na gemišt u birc. izražaj mu je erin, tablice bih, a tip je iz mostara. bahat do bola.
2014-12-30
veber wrote:više me smetaju sančosi iz slovenije nego beograđani. ipak kultura gradova je jedno, a ovi čobani su drugo. čefur je klasični primjer primitivca koji je otišao iz sela prije 50g, ali selo nikad iz njega.
Još malo ni Sora ti neće biti ravna.
Dotepenci raus...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ti češ uvijek biti sančo.Eroo wrote:veber wrote:više me smetaju sančosi iz slovenije nego beograđani. ipak kultura gradova je jedno, a ovi čobani su drugo. čefur je klasični primjer primitivca koji je otišao iz sela prije 50g, ali selo nikad iz njega.
Još malo ni Sora ti neće biti ravna.
Dotepenci raus...
u sloveniji čefur u hrvatskoj bosančero.
i uvjek ćeš biti dotepenac. kao i onaj tvoj kreten od bandića.
a sora i ti ste pokrali moje 45e
2014-12-30
veber wrote:Ustaša
U rujnu 1961. godine psina je kod Opatije napala i ubila studenta iz Beograda.
(di ga nađe)
Iskustvo oženjena čovjeka.dzango wrote:Jebiga. Pravi čovek šta zna. Trpeza ne sme da bude prazna kada se žena vrati iz kafane.veber wrote:a, on u fertunu (pregača)
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» MESIĆ U JASENOVCU 'Ako netko govori kao ustaša, onda je on ustaša
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Mali ustasa
» ustaša sdp-ovac
» Neuer ustaša
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Mali ustasa
» ustaša sdp-ovac
» Neuer ustaša
Page 2 of 2