Ustaša
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ustaša
Ustaša
U rujnu 1961. godine psina je kod Opatije napala i ubila studenta iz Beograda.
(di ga nađe)
(di ga nađe)
2014-12-30
Re: Ustaša
Mislim da se nije radilo o studentu iz BG,već o vojniku JNA. Na obali su mu našli uredno složenu uniformu i o tome stariji ljudi ovdje kod nas i dan-danas pričaju.veber wrote:Ustaša
(di ga nađe)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Isto pitaju i Hrvatice kada zatrudne. Valjda imamo bolje meso.veber wrote:ali di baš da srbina nađe?
Sad sam provjerio. U pitanju je bio student. Sabit Plana. A to sigurno nije Srbin.veber wrote:ali di baš da srbina nađe?
Tako da je ovaj morski pas mogao biti jedino četnjak.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
saće ero da ti objasni...dzango wrote:Isto pitaju i Hrvatice kada zatrudne. Valjda imamo bolje meso.veber wrote:ali di baš da srbina nađe?
poznata je pomama hrvatica za srbljem.
moram ovog frenda iz bg kaj se doselio u šibenik, a oženio fetivu zagorku treća kuća iza tite, jel svjestan u kaj se upustio?
2014-12-30
Ima ga izedu ajkule. Ali jebiga, zagleda se čovek u neke te njihove oči i propadne skroz. A sad čije su, iz kog plemena, jebiga.veber wrote:saće ero da ti objasni...dzango wrote:Isto pitaju i Hrvatice kada zatrudne. Valjda imamo bolje meso.veber wrote:ali di baš da srbina nađe?
poznata je pomama hrvatica za srbljem.
moram ovog frenda iz bg kaj se doselio u šibenik, a oženio fetivu zagorku treća kuća iza tite, jel svjestan u kaj se upustio?
veber-
2014-12-30
Za papuče spreman.veber wrote:sada očekujem od bre da polako počne kaj.
risjest će njemu štefica...
bogme je, a lijepo sam mu govorio da se sa zagorkama ne mota.dzango wrote:Za papuče spreman.veber wrote:sada očekujem od bre da polako počne kaj.
2014-12-30
Оn mislio tri boda u gostima i ćao. Ali se zajebao. Ćuti, bar ga nije smotala neka Bosanka.veber wrote:bogme je, a lijepo sam mu govorio da se sa zagorkama ne mota.dzango wrote:Za papuče spreman.veber wrote:sada očekujem od bre da polako počne kaj.
a i to kaj veliš.dzango wrote: Ćuti, bar ga nije smotala neka Bosanka.
kada me pozove na štrukle, znat ću da je bg pao
2014-12-30
veber wrote:a i to kaj veliš.dzango wrote: Ćuti, bar ga nije smotala neka Bosanka.
kada me pozove na štrukle, znat ću da je bg pao
Тi dođeš a ono se na stolu puši vrela gibanica. Odmah traži vrata i nogama u dupe dok nije kasno.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jebiga. Pravi čovek šta zna. Trpeza ne sme da bude prazna kada se žena vrati iz kafane.veber wrote:a, on u fertunu (pregača)
trudni su sad, baš me zanima kako bu se mala zvala. on bi lucija, a ona, mislim ana da bi bi bila
2014-12-30
Sutra mala Luce poraste, sedne za sto i slisti tepsiju gibanice. Pa ti ukalupi nekako onda.veber wrote:trudni su sad, baš me zanima kako bu se mala zvala. on bi lucija, a ona, mislim ana da bi bi bila
više me smetaju sančosi iz slovenije nego beograđani. ipak kultura gradova je jedno, a ovi čobani su drugo. čefur je klasični primjer primitivca koji je otišao iz sela prije 50g, ali selo nikad iz njega.
zato beograđani i zagrepčani nisu imali međusobnih problema. živjeli smo u urbanim sredinama, a razni čefuri su nam se doseljavali.
zato beograđani i zagrepčani nisu imali međusobnih problema. živjeli smo u urbanim sredinama, a razni čefuri su nam se doseljavali.
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» MESIĆ U JASENOVCU 'Ako netko govori kao ustaša, onda je on ustaša
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Mali ustasa
» ustaša sdp-ovac
» Neuer ustaša
» Šešelj:'Milanović je ustaša lažnjak,pravi ustaša je Kolinda'
» Mali ustasa
» ustaša sdp-ovac
» Neuer ustaša