Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
vuče ti si tu da kudiš a ne da hvališ :)))vuksadinare wrote:Imamo dva najgluplja bocan igraca na sp...modric banana...raketa opet vise nevidljiv nego vidljiv...mandjukic i rebic najbolji i lovren...rusi nam se nude mi ne znamo to iskoristit...
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
tipicna boljka nasih trenera kemijanjejasambrend wrote:tre wrote:izvaditi jednog napadača i ubaciti kovačića, nemamo moć u sredini iako smo tu trebali dobiti utakmicujastreb wrote:Najlošije prvo poluvrijeme Hrvatske na ovom SP.
Ne, znam koji kurac eksperimentira toboz s va banque igrom, a veze nigdje...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
poslije ove utakmice će morati promijeniti pravila ako za 5 minuta ne pređeš centar-penal pa se jebi sa svojim nogometom.
vili40-
2015-08-02
dobri rusi , nemamo igru za zidare , nije lose zatvorit se i kontre , kalinic bi zlata vridija za tu igru
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ima vremena to ispraviti, da mu je upalilo bio bi junak no ovo se svodi na kocku i to treba izbjećijasambrend wrote:tre wrote:izvaditi jednog napadača i ubaciti kovačića, nemamo moć u sredini iako smo tu trebali dobiti utakmicujastreb wrote:Najlošije prvo poluvrijeme Hrvatske na ovom SP.
ajde u kurac tre..pusti struku da analizira...mos komentirat kao navijac..ja se ne mijesam u pecanjetre wrote:vuče ti si tu da kudiš a ne da hvališ :)))vuksadinare wrote:Imamo dva najgluplja bocan igraca na sp...modric banana...raketa opet vise nevidljiv nego vidljiv...mandjukic i rebic najbolji i lovren...rusi nam se nude mi ne znamo to iskoristit...
2015-09-08
ti nemaš pojma jebote, sve si isfulao do sada :Dvuksadinare wrote:ajde u kurac tre..pusti struku da analizira...mos komentirat kao navijac..ja se ne mijesam u pecanjetre wrote:vuče ti si tu da kudiš a ne da hvališ :)))vuksadinare wrote:Imamo dva najgluplja bocan igraca na sp...modric banana...raketa opet vise nevidljiv nego vidljiv...mandjukic i rebic najbolji i lovren...rusi nam se nude mi ne znamo to iskoristit...
Šandor Winnetou-
2017-12-31
debotoijusto wrote:dobri rusi , nemamo igru za zidare , nije lose zatvorit se i kontre , kalinic bi zlata vridija za tu igru
Vadi, vadi mast...samo, vadis je i meni koji sam na Kalinoj strani...
darth_vader-
2014-04-17
tre wrote:ima vremena to ispraviti, da mu je upalilo bio bi junak no ovo se svodi na kocku i to treba izbjećijasambrend wrote:tre wrote:izvaditi jednog napadača i ubaciti kovačića, nemamo moć u sredini iako smo tu trebali dobiti utakmicujastreb wrote:Najlošije prvo poluvrijeme Hrvatske na ovom SP.
Ama, oni su Spanjolce izblokirali, a kamoli nece nas...Urugvaj ih je sjebao na cistu agresivu i to što iim nisu dali disati, a nasi sve na finjaka...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:dobri rusi , nemamo igru za zidare , nije lose zatvorit se i kontre , kalinic bi zlata vridija za tu igru
bude dobro , mali carobnjak ubaci jednu savrsenu dijagonalu , ovo je njegova godina
2014-04-12
debotoijusto wrote:jasambrend wrote:debotoijusto wrote:dobri rusi , nemamo igru za zidare , nije lose zatvorit se i kontre , kalinic bi zlata vridija za tu igru
bude dobro , mali carobnjak ubaci jednu savrsenu dijagonalu , ovo je njegova godina
Mislis hobit?
darth_vader-
2014-04-17
lazni svjedok , politicki korektno i istinito , dva u jedanjasambrend wrote:debotoijusto wrote:jasambrend wrote:debotoijusto wrote:dobri rusi , nemamo igru za zidare , nije lose zatvorit se i kontre , kalinic bi zlata vridija za tu igru
Mislis hobit?
2014-04-12
debotoijusto wrote:lazni svjedok , politicki korektno i istinito , dva u jedanjasambrend wrote:debotoijusto wrote:jasambrend wrote:debotoijusto wrote:dobri rusi , nemamo igru za zidare , nije lose zatvorit se i kontre , kalinic bi zlata vridija za tu igru
Mislis hobit?
Ponekad zaboravi da ima pileci sut, ali jebate, ima pileci sut...
darth_vader-
2014-04-17
Mozemo u polufinale ali realno nemamo igru za prvaka...
2015-09-08
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ulazi Brozović
Triba nam šprinter po sredini
Ti si odmoran
PROBIJ TO
Triba nam šprinter po sredini
Ti si odmoran
PROBIJ TO
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Neide nas
Netko vraća gol
Ono šta je udarilo u stativu a nije ušlo
Imaju vrača
Netko vraća gol
Ono šta je udarilo u stativu a nije ušlo
Imaju vrača
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jbg...da smo u prvom igrali ko u drugom sad bi u moskvu pjevajuci
2015-09-08
Pa jeboti pas mater da se boje pucati
2015-09-08
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 44 of 50