ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next

Go down

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 23 Empty Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Post by Noor Mon 2 Jul - 17:31

bolji? pa što nisu onda u regularnom vremenu zabili još koji gol i pokazali da su bolji?

Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Svjetsko prvenstvo u nogometu! - Page 23 Empty Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!

Post by veber Mon 2 Jul - 18:07

tre wrote:jebote ovi danci su u rodu sa srbima, ne prestaju kmečati i sipati otrov :(
ma tko ih jebe.

i mi smo znali tako ispast.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by klerko Mon 2 Jul - 18:31

Danci su, kao uostalom i svi sjevernjaci uglavnom panjevi za nogomet koji jedino što znaju je trčati, skakati i horuk i normalno je da u ttom segmentu bbudu jači kad su svjesni da je to jedino što znaju. Štoviše u potezanju konopa bi nnas razbili.... Ne sjećam se nekih šansi zbog kojih bi tako kmečali.... Dok je Modrićev pas i prodor Rebića doslovno gol kojeg je tamnoputi danac kurvinski osujetio prekršajem s lleđa.
Z druge strane, mi smo opterećeni talentom koji nam ne dozvoljava da igramo obranu, hit& run i što bog da. Mi jednostavno moramo nametnuti igru i posjed i ako treba 120 minuta lomiti limitirane potezače konopa.... Slično očekujem i protiv rusa s ttim da će nas tu malo krast i suci....
klerko
klerko

2014-10-23

Back to top Go down

Post by veber Mon 2 Jul - 18:34

sshvatili ssmo

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by darth_vader Mon 2 Jul - 18:37

Aj Veber, ko da se tebi da lektorirati svakog boga koji izade s mobitela...u zid bi ga siknija najradije neki put...u biti i jesam rastavija jednog Cat S30 tako...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Yehudim Mon 2 Jul - 18:38

newuser wrote:Neugodni Danci, jako neugodni najviše sam se pribojavao ove utakmice sada kad je to rješeno mislim da možemo do finala, uglavnom Ruse gazimo ko plitak potok.

RH  GUBI  OD  RUSA

Tako ću se kladiti za  50 Eura u kladioni

2018-03-06

Back to top Go down

Post by Yehudim Mon 2 Jul - 18:45

Noor wrote:bolji? pa što nisu onda u regularnom vremenu zabili još koji gol i pokazali da su bolji?

A zašto nismo mi ?
Yehudim
Yehudim

2018-03-06

Back to top Go down

Post by veber Mon 2 Jul - 18:53

jasambrend wrote:Aj Veber, ko da se tebi da lektorirati svakog boga koji izade s mobitela...u zid bi ga siknija najradije neki put...u biti i jesam rastavija jednog Cat S30 tako...
ma podjebavam. užas je pisat s moba i točno se vidi kada netko piše s moba, a kada s compa. osim vuka.

meni jedan LG sa zidom imao susret.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by max123 Mon 2 Jul - 18:54

Yehudim wrote:
Noor wrote:bolji? pa što nisu onda u regularnom vremenu zabili još koji gol i pokazali da su bolji?

A zašto nismo mi ?
pa Ustase su zabili i pobedili...a koji su ono tvoji!?
max123
max123

2015-10-28

Back to top Go down

Post by L'âme Mon 2 Jul - 18:58

Naravno da nisu bili bolji. Samo onaj penal govori da smo mi bili bolji,makar neoskorišten. Zanemarimo li cijeli niz drugih parametara. Činjenica je da su nas djelomice umrtvili i nametnuli nam svoju igru - antinogomet, a to ide na dušu Daliću.
Zato mi je na koncu bilo draže što su grupu prošli sirovine Argentinci, a ne Islanđani.
Dobro je tu Suba rekao, a osim parafraziranja, i citirala bih ga nakon prvog obranjenog jedanaesterca: "Ima Boga." Basketball

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Hektorović Mon 2 Jul - 19:09

claire wrote:Naravno da nisu bili bolji. Samo onaj penal govori da smo mi bili bolji,makar neoskorišten. Zanemarimo li cijeli niz drugih parametara. Činjenica je da su nas djelomice umrtvili i nametnuli nam svoju igru - antinogomet, a to ide na dušu Daliću.
Zato mi je na koncu bilo draže što su grupu prošli sirovine Argentinci, a ne Islanđani.
Dobro je tu Suba rekao, a osim parafraziranja, i citirala bih ga nakon prvog obranjenog jedanaesterca: "Ima Boga." Basketball

Pa i Rusi su Španjolcima, protiv antinogometa je jednostavno teško smisleno igrati. Pa prošlo SP je Argentina došla do finala sa nešto blažim oblikom antinogometa.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by dijagram Mon 2 Jul - 19:12

Razbit cemo ruse u tri picke materine:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by veber Mon 2 Jul - 19:15

dijagram wrote:Razbit cemo ruse u tri picke materine:)
epi na aparatima :D

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by L'âme Mon 2 Jul - 19:18

Hektorović wrote:
claire wrote:Naravno da nisu bili bolji. Samo onaj penal govori da smo mi bili bolji,makar neoskorišten. Zanemarimo li cijeli niz drugih parametara. Činjenica je da su nas djelomice umrtvili i nametnuli nam svoju igru - antinogomet, a to ide na dušu Daliću.

Pa i Rusi su Španjolcima, protiv antinogometa je jednostavno teško smisleno igrati. Pa prošlo SP je Argentina došla do finala sa nešto blažim oblikom antinogometa.
Istina, no izbornik mora smisliti taktiku protiv toga..vidit tko je najslabiji, najsporiji, 'ko se najsporije vraća, najviše griješi, kako im se uvuć iza leđa..to je posao njega i stožera. Vjerujem da su nešto naučili iz ove utakmice. Makar će i sudci natezat za Rusiju. Sve više kako natjecanje odmiče, etc.

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by dijagram Mon 2 Jul - 19:23

nu seke, ko kuzi se nesto u balun
ma daj
u kuzinu
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Noor Mon 2 Jul - 19:35

Yehudim wrote:

A zašto nismo mi ?
a vidi kako se dižeš na zadnje...nisam iznenađena
negdje si vidio nase izjave da smo bili bolji u igri? pokaži.
a u penalima smo bili, imaš rezultat!
jel te jako boli?
kmeee...
Noor
Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by darth_vader Mon 2 Jul - 19:41

dijagram wrote:nu seke, ko kuzi se nesto u balun
ma daj
u kuzinu

:rim
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dijagram Mon 2 Jul - 19:45

jasambrend wrote:
ma daj
u kuzinu

navija za ajduka pa...nije to za djevojcice
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by darth_vader Mon 2 Jul - 19:46

dijagram wrote:
jasambrend wrote:
ma daj
u kuzinu

navija za ajduka pa...nije to za djevojcice

B-)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by dzango Mon 2 Jul - 21:07

Karaguči Belgijance.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus Mon 2 Jul - 21:11

dzango wrote:Karaguči Belgijance.
Dva nula za Japan 

52 minuta
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics