Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
bolji? pa što nisu onda u regularnom vremenu zabili još koji gol i pokazali da su bolji?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ma tko ih jebe.tre wrote:jebote ovi danci su u rodu sa srbima, ne prestaju kmečati i sipati otrov
i mi smo znali tako ispast.
2014-12-30
Danci su, kao uostalom i svi sjevernjaci uglavnom panjevi za nogomet koji jedino što znaju je trčati, skakati i horuk i normalno je da u ttom segmentu bbudu jači kad su svjesni da je to jedino što znaju. Štoviše u potezanju konopa bi nnas razbili.... Ne sjećam se nekih šansi zbog kojih bi tako kmečali.... Dok je Modrićev pas i prodor Rebića doslovno gol kojeg je tamnoputi danac kurvinski osujetio prekršajem s lleđa.
Z druge strane, mi smo opterećeni talentom koji nam ne dozvoljava da igramo obranu, hit& run i što bog da. Mi jednostavno moramo nametnuti igru i posjed i ako treba 120 minuta lomiti limitirane potezače konopa.... Slično očekujem i protiv rusa s ttim da će nas tu malo krast i suci....
Z druge strane, mi smo opterećeni talentom koji nam ne dozvoljava da igramo obranu, hit& run i što bog da. Mi jednostavno moramo nametnuti igru i posjed i ako treba 120 minuta lomiti limitirane potezače konopa.... Slično očekujem i protiv rusa s ttim da će nas tu malo krast i suci....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
Aj Veber, ko da se tebi da lektorirati svakog boga koji izade s mobitela...u zid bi ga siknija najradije neki put...u biti i jesam rastavija jednog Cat S30 tako...
darth_vader-
2014-04-17
newuser wrote:Neugodni Danci, jako neugodni najviše sam se pribojavao ove utakmice sada kad je to rješeno mislim da možemo do finala, uglavnom Ruse gazimo ko plitak potok.
RH GUBI OD RUSA
Tako ću se kladiti za 50 Eura u kladioni
Noor wrote:bolji? pa što nisu onda u regularnom vremenu zabili još koji gol i pokazali da su bolji?
A zašto nismo mi ?
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
ma podjebavam. užas je pisat s moba i točno se vidi kada netko piše s moba, a kada s compa. osim vuka.jasambrend wrote:Aj Veber, ko da se tebi da lektorirati svakog boga koji izade s mobitela...u zid bi ga siknija najradije neki put...u biti i jesam rastavija jednog Cat S30 tako...
meni jedan LG sa zidom imao susret.
2014-12-30
pa Ustase su zabili i pobedili...a koji su ono tvoji!?Yehudim wrote:Noor wrote:bolji? pa što nisu onda u regularnom vremenu zabili još koji gol i pokazali da su bolji?
A zašto nismo mi ?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Naravno da nisu bili bolji. Samo onaj penal govori da smo mi bili bolji,makar neoskorišten. Zanemarimo li cijeli niz drugih parametara. Činjenica je da su nas djelomice umrtvili i nametnuli nam svoju igru - antinogomet, a to ide na dušu Daliću.
Zato mi je na koncu bilo draže što su grupu prošli sirovine Argentinci, a ne Islanđani.
Dobro je tu Suba rekao, a osim parafraziranja, i citirala bih ga nakon prvog obranjenog jedanaesterca: "Ima Boga."
Zato mi je na koncu bilo draže što su grupu prošli sirovine Argentinci, a ne Islanđani.
Dobro je tu Suba rekao, a osim parafraziranja, i citirala bih ga nakon prvog obranjenog jedanaesterca: "Ima Boga."
2014-04-12
claire wrote:Naravno da nisu bili bolji. Samo onaj penal govori da smo mi bili bolji,makar neoskorišten. Zanemarimo li cijeli niz drugih parametara. Činjenica je da su nas djelomice umrtvili i nametnuli nam svoju igru - antinogomet, a to ide na dušu Daliću.
Pa i Rusi su Španjolcima, protiv antinogometa je jednostavno teško smisleno igrati. Pa prošlo SP je Argentina došla do finala sa nešto blažim oblikom antinogometa.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Razbit cemo ruse u tri picke materine:)
dijagram-
2015-08-09
epi na aparatimadijagram wrote:Razbit cemo ruse u tri picke materine:)
2014-12-30
Istina, no izbornik mora smisliti taktiku protiv toga..vidit tko je najslabiji, najsporiji, 'ko se najsporije vraća, najviše griješi, kako im se uvuć iza leđa..to je posao njega i stožera. Vjerujem da su nešto naučili iz ove utakmice. Makar će i sudci natezat za Rusiju. Sve više kako natjecanje odmiče, etc.Hektorović wrote:claire wrote:Naravno da nisu bili bolji. Samo onaj penal govori da smo mi bili bolji,makar neoskorišten. Zanemarimo li cijeli niz drugih parametara. Činjenica je da su nas djelomice umrtvili i nametnuli nam svoju igru - antinogomet, a to ide na dušu Daliću.
Pa i Rusi su Španjolcima, protiv antinogometa je jednostavno teško smisleno igrati. Pa prošlo SP je Argentina došla do finala sa nešto blažim oblikom antinogometa.
2014-04-12
nu seke, ko kuzi se nesto u balun
ma daj
u kuzinu
ma daj
u kuzinu
dijagram-
2015-08-09
a vidi kako se dižeš na zadnje...nisam iznenađenaYehudim wrote:Noor wrote:bolji? pa što nisu onda u regularnom vremenu zabili još koji gol i pokazali da su bolji?
A zašto nismo mi ?
negdje si vidio nase izjave da smo bili bolji u igri? pokaži.
a u penalima smo bili, imaš rezultat!
jel te jako boli?
kmeee...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
dijagram wrote:nu seke, ko kuzi se nesto u balun
ma daj
u kuzinu
darth_vader-
2014-04-17
navija za ajduka pa...nije to za djevojcicejasambrend wrote:dijagram wrote:nu seke, ko kuzi se nesto u balun
ma daj
u kuzinu
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:navija za ajduka pa...nije to za djevojcicejasambrend wrote:dijagram wrote:nu seke, ko kuzi se nesto u balun
ma daj
u kuzinu
darth_vader-
2014-04-17
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dva nula za Japandzango wrote:Karaguči Belgijance.
52 minuta
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 23 of 50