Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
strinić je do sad odigrao sp bez veće pogreške...
više je usro lovren...
više je usro lovren...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
vuksadinare wrote:na sto konkretno mislis?klerko wrote:1 Eiji Kawashimavuksadinare wrote:pa tako nekako...to su igraci koji igraju u ponajboljim europskim klubovima,ligama...jos bi razumio d aje reprezentacija sastavljena vecinom od hnl igraca pa bi ovaj uspjeh bio vanzemaljskih razmjera...ali sa ovakvim igracima govoriti d aje ne znam 1/8 finala ili 1/4 finale grandiozan uspjeh..mala zemlja i te fore...bzv..to je mozda za japance grandiozan uspjeh jer 98% japanaca igra u japanskoj ligi...ali za ovakve nase igrace bi trebali ovakvi rezultati biti jedna konstanta...flumen wrote:nisu to ona vrimena vise kad su u reprenzetaciji morali bit malo zvezda-partizan, malo jajduk-dinamo...vuksadinare wrote:
sad igraju decki koji igraju ligu prvaka...i ako ne dignes lonac - nisi nista napravio...
3 Gen Shoji
5 Yuto Nagatomo
7 Gaku Shibasaki
(do 81')
8 Genki Haraguchi
(do 81')
10 Shinji Kagawa
14 Takashi Inui
15 Yuya Osako
17 Makoto Hasebe
19 Gotoku Sakai
22 Maya Yoshida
Pričuvni igrači
16 Hotaru Yamaguchi
81'
4 Keisuke Honda
81'
di je tih 98%?
na tih 98% iz japanske lige....
ovo sve iz osrednjih evropskih momčadi...
fizički i psihički inferiorna verzija danaca....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
pričam o disanju na škrge.... normalno da nemože kad nije u natjecateljskom ritmu....T. wrote:strinić je do sad odigrao sp bez veće pogreške...
više je usro lovren...
a ovo odigrao bez veće pogreške je vrlo dvojbena kvalifikacija....
2014-10-23
za strinića nedvojbena...klerko wrote:pričam o disanju na škrge.... normalno da nemože kad nije u natjecateljskom ritmu....T. wrote:strinić je do sad odigrao sp bez veće pogreške...
više je usro lovren...
niti je napravio penal, niti je dobio crveni...
niti je krivac za gol...
dakle savršeno odigrano...
a to što strina nije extra klasa, druga je priča...
2014-04-14
vjerujes li d aoni potajno zapale i popiju koju sa nogu.. ....s obzirom da je dobar dio njih uvijek partijanerski raspolozen..vida,lovren,corluka,manđo...klerko wrote:pričam o disanju na škrge.... normalno da nemože kad nije u natjecateljskom ritmu....T. wrote:strinić je do sad odigrao sp bez veće pogreške...
više je usro lovren...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tocno..ne sjecam se kad ej strina spojio ovoliko utakmica u nizu a da gresku ili bar veliku gresku nije napravio..jebega istina tehnika..pasovi.. ..ali za nista ozbiljnije nije kriv...T. wrote:za strinića nedvojbena...klerko wrote:pričam o disanju na škrge.... normalno da nemože kad nije u natjecateljskom ritmu....T. wrote:strinić je do sad odigrao sp bez veće pogreške...
više je usro lovren...
niti je krivac za gol...
2015-09-08
vuksadinare wrote:tocno..ne sjecam se kad ej strina spojio ovoliko utakmica u nizu a da gresku ili bar veliku gresku nije napravio..jebega istina tehnika..pasovi.. ..ali za nista ozbiljnije nije kriv...T. wrote:za strinića nedvojbena...klerko wrote:pričam o disanju na škrge.... normalno da nemože kad nije u natjecateljskom ritmu....T. wrote:strinić je do sad odigrao sp bez veće pogreške...
više je usro lovren...
niti je krivac za gol...
dečki... da bilo ko od nas troje uđe i da se odmiče od lopte isto ne bi bio ništa kriv....
nije poanta ne bit ništa kriv nego napravit nešto konstruktivno i pobijedit....
2014-10-23
vuksadinare wrote:vjerujes li d aoni potajno zapale i popiju koju sa nogu.. ....s obzirom da je dobar dio njih uvijek partijanerski raspolozen..vida,lovren,corluka,manđo...klerko wrote:pričam o disanju na škrge.... normalno da nemože kad nije u natjecateljskom ritmu....T. wrote:strinić je do sad odigrao sp bez veće pogreške...
više je usro lovren...
ja sam nakon danske odma predložio rekuperaciju pivom....
2014-10-23
pa strina i igra u prvoj momcadi jer mora netko preuzeti ulogu pedra za negativne rezultate..a strini je samo do igre za prvu momcad...drugo...na bokovima smo inace tanasni...tako da i neke velike alternative za strinu i nemaklerko wrote:vuksadinare wrote:tocno..ne sjecam se kad ej strina spojio ovoliko utakmica u nizu a da gresku ili bar veliku gresku nije napravio..jebega istina tehnika..pasovi.. ..ali za nista ozbiljnije nije kriv...T. wrote:za strinića nedvojbena...klerko wrote:pričam o disanju na škrge.... normalno da nemože kad nije u natjecateljskom ritmu....T. wrote:strinić je do sad odigrao sp bez veće pogreške...
više je usro lovren...
niti je krivac za gol...
dečki... da bilo ko od nas troje uđe i da se odmiče od lopte isto ne bi bio ništa kriv....
nije poanta ne bit ništa kriv nego napravit nešto konstruktivno i pobijedit....
2015-09-08
prostatamarcellus wrote:abraham wrote:Stigla prinova??
a da je, doma je ali ja se često rano probudim
godine
2014-12-30
mogli ste vas dvojica nešto spremit i pozvat...makar povrće na žaru... meni dosadilo kuhanjejasambrend wrote:dijagram wrote:nu seke, ko kuzi se nesto u balun
ma daj
u kuzinu
2014-04-12
evo ja te zovem...nesto slicno cu sutra spremati...claire wrote:mogli ste vas dvojica nešto spremit i pozvat...makar povrće na žaru... meni dosadilo kuhanjejasambrend wrote:dijagram wrote:nu seke, ko kuzi se nesto u balun
ma daj
u kuzinu
2015-09-08
bas sutra...treba mi zensko drustvo...kic wrote:
slučajno baš sutra
2015-09-08
2014-04-14
dođi kod mene.claire wrote:mogli ste vas dvojica nešto spremit i pozvat...makar povrće na žaru... meni dosadilo kuhanjejasambrend wrote:dijagram wrote:nu seke, ko kuzi se nesto u balun
ma daj
u kuzinu
stari kuha, navečer su slani buhtli. za ručak su fileki pa bum ili neku konzervu otvorio ili nekaj naručio.
2014-12-30
kod mene je bolje...veber wrote:dođi kod mene.claire wrote:mogli ste vas dvojica nešto spremit i pozvat...makar povrće na žaru... meni dosadilo kuhanjejasambrend wrote:dijagram wrote:nu seke, ko kuzi se nesto u balun
ma daj
u kuzinu
stari kuha, navečer su slani buhtli. za ručak su fileki pa bum ili neku konzervu otvorio ili nekaj naručio.
2015-09-08
ja boljem jebemvuksadinare wrote:kod mene je bolje...veber wrote:dođi kod mene.claire wrote:mogli ste vas dvojica nešto spremit i pozvat...makar povrće na žaru... meni dosadilo kuhanjejasambrend wrote:dijagram wrote:nu seke, ko kuzi se nesto u balun
ma daj
u kuzinu
2014-12-30
ja bolje pijemveber wrote:ja boljem jebemvuksadinare wrote:kod mene je bolje...veber wrote:dođi kod mene.claire wrote:mogli ste vas dvojica nešto spremit i pozvat...makar povrće na žaru... meni dosadilo kuhanjejasambrend wrote:
2015-09-08
primi se kuhanja, stižemo.vuksadinare wrote:ja bolje pijemveber wrote:ja boljem jebemvuksadinare wrote:kod mene je bolje...veber wrote:dođi kod mene.claire wrote:
mogli ste vas dvojica nešto spremit i pozvat...makar povrće na žaru... meni dosadilo kuhanje
2014-12-30
tko je rekao da si pozvan...poziv je za zensku osobu..veber wrote:primi se kuhanja, stižemo.vuksadinare wrote:ja bolje pijemveber wrote:ja boljem jebemvuksadinare wrote:kod mene je bolje...veber wrote:
dođi kod mene.
2015-09-08
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 27 of 50