Svjetsko prvenstvo u nogometu!
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu!
sad tek vidim koliko iammo srece da smo s enasli u drugom dijelu zdrijeba..nakon jucerasnje utakmice belgije i japana treba zakljuciti dobro ej d asmo i dovdje dosli..da smo naletili na japan i belgiju ne bi se dobro proveli..iskreno..jucerasnja izjava strinica me frapirala..kaze d aje na utakmici protiv danske ostao zadnjih 15 minuta prije kraja regularnog diejla bez daha..oa civjece nisi igrao protiv islanda imao si vremena vise od tzjedan dana da se odmoris..sto pijes,pusis?..da si sotao bez daha..a bojim se da i nije daleko od ovog..japanci bi ans recimo fizicki pregazili ko plitak potok
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
oprostite ali ja mislim da se nasi igraci u reprezentaciji nisu uopce nadali da dovdje mogu stici..pustimo sad one prigodnicarske fraze..i izjave 'dosli smo po naslov'...da si dosao onda bi s edobro i fizicki pripremio za turnirski nacin igranja..ono dosli ste sa mislju 'ako prođe prođe super ako ne opet nista'...prođemo li rusiju to ej to..polufinale super ajmo kuci pjevajuci..nemate dragi moji reprezentativci narocito fizicki za nesto vise...glava mozda hoce ali tijelo ne da...trebalo ej svaki dan trcati sto krugova oko baze..a ne dva dana ankon pobjeda banciti..pa onda jos dva dana dok dođes sebi..super smo i prosli...
2015-09-08
bez veze, jučer je bilo umiranja u ljepoti sa obje strane a imali su šansi ko u priči i jedni i drugi za pucati na gol samo su uvijek pravili dodir više i tu se sjebavali. Modrić, rakitić, rebić, vrsaljko, brozović, badelj.. na takve lopte ne bi okljevali ni trenutka nego to sprašili u gol pa nek se češu. Vuče men se čini da si ti teški pesimist i kao da imaš kompleks niže vrijednosti. U svima gledaš superiornost a kod nas samo mane slabosti i negativnosti tražišvuksadinare wrote:sad tek vidim koliko iammo srece da smo s enasli u drugom dijelu zdrijeba..nakon jucerasnje utakmice belgije i japana treba zakljuciti dobro ej d asmo i dovdje dosli..da smo naletili na japan i belgiju ne bi se dobro proveli..iskreno..jucerasnja izjava strinica me frapirala..kaze d aje na utakmici protiv danske ostao zadnjih 15 minuta prije kraja regularnog diejla bez daha..oa civjece nisi igrao protiv islanda imao si vremena vise od tzjedan dana da se odmoris..sto pijes,pusis?..da si sotao bez daha..a bojim se da i nije daleko od ovog..japanci bi ans recimo fizicki pregazili ko plitak potok
nisam kompleksas nego sam se bavio nogometom dvadeset i vsie godina i sve komentiram sa strucnog aspekta...znam nas mentalitet..nisu ni ocekivali da do ovog dođu jer d ajesu spremili bi se fizicki i kondicijski za visok plasman na turnirskom natjecanju..mi imamo odlicne igrace ali ne bas dobar mentalitet i sportski nacin razmisljanja..goran ivanisevic je izjavio jednom..'wimbldon mogu osvojiti i ako sam 100% fizicki fit'...i to ej to...ne moze meni s asportskog stajalista niti iam opravdanja sa strucnog igrac izjaviti d aje 15 minuta prije kraja regularnog dijela ostao bez daha..a nisi igrao prethodnu utakmicu i imao si preko tjedan dana odmora...dakle mogu biti samo dva razloga tome..ili se nisi fizicki dobro pripremio za turnirski nacin natjecanja..ili nesporstki zivis kad nisu utakmice..tu podrazumjevam da zapalis nesto popijes sto ne bi smio..tre wrote:bez veze, jučer je bilo umiranja u ljepoti sa obje strane a imali su šansi ko u priči i jedni i drugi za pucati na gol samo su uvijek pravili dodir više i tu se sjebavali. Modrić, rakitić, rebić, vrsaljko, brozović, badelj.. na takve lopte ne bi okljevali ni trenutka nego to sprašili u gol pa nek se češu. Vuče men se čini da si ti teški pesimist i kao da imaš kompleks niže vrijednosti. U svima gledaš superiornost a kod nas samo mane slabosti i negativnosti tražišvuksadinare wrote:sad tek vidim koliko iammo srece da smo s enasli u drugom dijelu zdrijeba..nakon jucerasnje utakmice belgije i japana treba zakljuciti dobro ej d asmo i dovdje dosli..da smo naletili na japan i belgiju ne bi se dobro proveli..iskreno..jucerasnja izjava strinica me frapirala..kaze d aje na utakmici protiv danske ostao zadnjih 15 minuta prije kraja regularnog diejla bez daha..oa civjece nisi igrao protiv islanda imao si vremena vise od tzjedan dana da se odmoris..sto pijes,pusis?..da si sotao bez daha..a bojim se da i nije daleko od ovog..japanci bi ans recimo fizicki pregazili ko plitak potok
2015-09-08
ja obozavam nogomet..i ne padam u euforiju zbog toga sto su eto to nasi..pa hajdmo se odvaliti..ja utakmice gledam i sa analiticke strane ne samo navijacke...vidim sto ej dobro a sto ne valja...
2015-09-08
to u euforiju mogu upasti ljudi koje zanima samo festa,navijanje i onaj princip ne znam tko igra zasto ali nasi su..to razumijem i to ej tako....za takve imam opravdanja i takvi ce krivo protumaciti moje komentare...sa strucnog stajalista i jesam i nisam zadovoljan...zadovolja zbog rezultata ali igrom i nisam bas...bar dobrim dijelom..
2015-09-08
Eto vidiš, upravo tvoj način razmišljanja je kočnica ako tako razmišljaju kao ti. Sa negativnim stavom nikada nećeš ništa postići osim ako onaj drugi nije više zaglavio u negativnosti i strahu od tuđe superiornosti što jasno ukazuje na kompleks niže vrijednosti. Nisi ti kriv, takvo nam je pola nacije i kad uđeš među 8 najboljih na svijetu dobiješ kritike iz valstitih redova umjesto pozitive i podrške. U svakom slučaju koliko uspijem čitatati jako puno fulaš u prognozama i svemu ostalomevuksadinare wrote:nisam kompleksas nego sam se bavio nogometom dvadeset i vsie godina i sve komentiram sa strucnog aspekta...znam nas mentalitet..nisu ni ocekivali da do ovog dođu jer d ajesu spremili bi se fizicki i kondicijski za visok plasman na turnirskom natjecanju..mi imamo odlicne igrace ali ne bas dobar mentalitet i sportski nacin razmisljanja..goran ivanisevic je izjavio jednom..'wimbldon mogu osvojiti i ako sam 100% fizicki fit'...i to ej to...ne moze meni s asportskog stajalista niti iam opravdanja sa strucnog igrac izjaviti d aje 15 minuta prije kraja regularnog dijela ostao bez daha..a nisi igrao prethodnu utakmicu i imao si preko tjedan dana odmora...dakle mogu biti samo dva razloga tome..ili se nisi fizicki dobro pripremio za turnirski nacin natjecanja..ili nesporstki zivis kad nisu utakmice..tu podrazumjevam da zapalis nesto popijes sto ne bi smio..tre wrote:bez veze, jučer je bilo umiranja u ljepoti sa obje strane a imali su šansi ko u priči i jedni i drugi za pucati na gol samo su uvijek pravili dodir više i tu se sjebavali. Modrić, rakitić, rebić, vrsaljko, brozović, badelj.. na takve lopte ne bi okljevali ni trenutka nego to sprašili u gol pa nek se češu. Vuče men se čini da si ti teški pesimist i kao da imaš kompleks niže vrijednosti. U svima gledaš superiornost a kod nas samo mane slabosti i negativnosti tražišvuksadinare wrote:sad tek vidim koliko iammo srece da smo s enasli u drugom dijelu zdrijeba..nakon jucerasnje utakmice belgije i japana treba zakljuciti dobro ej d asmo i dovdje dosli..da smo naletili na japan i belgiju ne bi se dobro proveli..iskreno..jucerasnja izjava strinica me frapirala..kaze d aje na utakmici protiv danske ostao zadnjih 15 minuta prije kraja regularnog diejla bez daha..oa civjece nisi igrao protiv islanda imao si vremena vise od tzjedan dana da se odmoris..sto pijes,pusis?..da si sotao bez daha..a bojim se da i nije daleko od ovog..japanci bi ans recimo fizicki pregazili ko plitak potok
...nisi u sridu tre...mozda fulam u prognozi rezultata sto stoji..desi se...sreca..splet okolnosti..ali sto s etice igre..igre igraca tu en fulavam bas...uostalom ova sva desavanaj okonaseg nogometa posljednjih godina mozda dijelom su utjecala na ponekad kriticko razmislajnje...valjda ce bolje biti..tre wrote:Eto vidiš, upravo tvoj način razmišljanja je kočnica ako tako razmišljaju kao ti. Sa negativnim stavom nikada nećeš ništa postići osim ako onaj drugi nije više zaglavio u negativnosti i strahu od tuđe superiornosti što jasno ukazuje na kompleks niže vrijednosti. Nisi ti kriv, takvo nam je pola nacije i kad uđeš među 8 najboljih na svijetu dobiješ kritike iz valstitih redova umjesto pozitive i podrške. U svakom slučaju koliko uspijem čitatati jako puno fulaš u prognozama i svemu ostalomevuksadinare wrote:nisam kompleksas nego sam se bavio nogometom dvadeset i vsie godina i sve komentiram sa strucnog aspekta...znam nas mentalitet..nisu ni ocekivali da do ovog dođu jer d ajesu spremili bi se fizicki i kondicijski za visok plasman na turnirskom natjecanju..mi imamo odlicne igrace ali ne bas dobar mentalitet i sportski nacin razmisljanja..goran ivanisevic je izjavio jednom..'wimbldon mogu osvojiti i ako sam 100% fizicki fit'...i to ej to...ne moze meni s asportskog stajalista niti iam opravdanja sa strucnog igrac izjaviti d aje 15 minuta prije kraja regularnog dijela ostao bez daha..a nisi igrao prethodnu utakmicu i imao si preko tjedan dana odmora...dakle mogu biti samo dva razloga tome..ili se nisi fizicki dobro pripremio za turnirski nacin natjecanja..ili nesporstki zivis kad nisu utakmice..tu podrazumjevam da zapalis nesto popijes sto ne bi smio..tre wrote:bez veze, jučer je bilo umiranja u ljepoti sa obje strane a imali su šansi ko u priči i jedni i drugi za pucati na gol samo su uvijek pravili dodir više i tu se sjebavali. Modrić, rakitić, rebić, vrsaljko, brozović, badelj.. na takve lopte ne bi okljevali ni trenutka nego to sprašili u gol pa nek se češu. Vuče men se čini da si ti teški pesimist i kao da imaš kompleks niže vrijednosti. U svima gledaš superiornost a kod nas samo mane slabosti i negativnosti tražišvuksadinare wrote:sad tek vidim koliko iammo srece da smo s enasli u drugom dijelu zdrijeba..nakon jucerasnje utakmice belgije i japana treba zakljuciti dobro ej d asmo i dovdje dosli..da smo naletili na japan i belgiju ne bi se dobro proveli..iskreno..jucerasnja izjava strinica me frapirala..kaze d aje na utakmici protiv danske ostao zadnjih 15 minuta prije kraja regularnog diejla bez daha..oa civjece nisi igrao protiv islanda imao si vremena vise od tzjedan dana da se odmoris..sto pijes,pusis?..da si sotao bez daha..a bojim se da i nije daleko od ovog..japanci bi ans recimo fizicki pregazili ko plitak potok
2015-09-08
nisu to ona vrimena vise kad su u reprenzetaciji morali bit malo zvezda-partizan, malo jajduk-dinamo...vuksadinare wrote:tre wrote:...znam nas mentalitet..
sad igraju decki koji igraju ligu prvaka...i ako ne dignes lonac - nisi nista napravio...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
pa tako nekako...to su igraci koji igraju u ponajboljim europskim klubovima,ligama...jos bi razumio d aje reprezentacija sastavljena vecinom od hnl igraca pa bi ovaj uspjeh bio vanzemaljskih razmjera...ali sa ovakvim igracima govoriti d aje ne znam 1/8 finala ili 1/4 finale grandiozan uspjeh..mala zemlja i te fore...bzv..to je mozda za japance grandiozan uspjeh jer 98% japanaca igra u japanskoj ligi...ali za ovakve nase igrace bi trebali ovakvi rezultati biti jedna konstanta...flumen wrote:nisu to ona vrimena vise kad su u reprenzetaciji morali bit malo zvezda-partizan, malo jajduk-dinamo...vuksadinare wrote:tre wrote:...znam nas mentalitet..
sad igraju decki koji igraju ligu prvaka...i ako ne dignes lonac - nisi nista napravio...
2015-09-08
vuksadinare wrote:sad tek vidim koliko iammo srece da smo s enasli u drugom dijelu zdrijeba..nakon jucerasnje utakmice belgije i japana treba zakljuciti dobro ej d asmo i dovdje dosli..da smo naletili na japan i belgiju ne bi se dobro proveli..iskreno..jucerasnja izjava strinica me frapirala..kaze d aje na utakmici protiv danske ostao zadnjih 15 minuta prije kraja regularnog diejla bez daha..oa civjece nisi igrao protiv islanda imao si vremena vise od tzjedan dana da se odmoris..sto pijes,pusis?..da si sotao bez daha..a bojim se da i nije daleko od ovog..japanci bi ans recimo fizicki pregazili ko plitak potok
Vlaga i vručina.
Toplotni val je u Rusiji, a pada i kiša.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
vuksadinare wrote:oprostite ali ja mislim da se nasi igraci u reprezentaciji nisu uopce nadali da dovdje mogu stici..pustimo sad one prigodnicarske fraze..i izjave 'dosli smo po naslov'...da si dosao onda bi s edobro i fizicki pripremio za turnirski nacin igranja..ono dosli ste sa mislju 'ako prođe prođe super ako ne opet nista'...prođemo li rusiju to ej to..polufinale super ajmo kuci pjevajuci..nemate dragi moji reprezentativci narocito fizicki za nesto vise...glava mozda hoce ali tijelo ne da...trebalo ej svaki dan trcati sto krugova oko baze..a ne dva dana ankon pobjeda banciti..pa onda jos dva dana dok dođes sebi..super smo i prosli...
Kad ti ovo napišeš, znači idemo u finale :D
2018-04-10
da bar tako fulam stalnoHektorović wrote:vuksadinare wrote:oprostite ali ja mislim da se nasi igraci u reprezentaciji nisu uopce nadali da dovdje mogu stici..pustimo sad one prigodnicarske fraze..i izjave 'dosli smo po naslov'...da si dosao onda bi s edobro i fizicki pripremio za turnirski nacin igranja..ono dosli ste sa mislju 'ako prođe prođe super ako ne opet nista'...prođemo li rusiju to ej to..polufinale super ajmo kuci pjevajuci..nemate dragi moji reprezentativci narocito fizicki za nesto vise...glava mozda hoce ali tijelo ne da...trebalo ej svaki dan trcati sto krugova oko baze..a ne dva dana ankon pobjeda banciti..pa onda jos dva dana dok dođes sebi..super smo i prosli...
Kad ti ovo napišeš, znači idemo u finale :D
2015-09-08
vuksadinare wrote:da bar tako fulam stalno
Eno otvotio sam temu, sasvim ozbiljno.
Mislim da imamo dobru šansu, otvorilo nam se :)
A na Argentini smo vidjeli kako se može igrati na 200% snage
2018-04-10
stari..sve mi ej bilo ajsno akd je jucer strinic rekao ostao sam bez daha prije kraja regularnog dijela utakmice...a nije igrao protiv islanda...imao ej dovoljno i vise da se rekuperira..ali jbg treba dva dana slaviti...malo popiti koju zapaliti..pa dva dana da s eto probavi...samo mi nemojte reci da ne cugaju i ne popuse koju makar skrivecki..nasi su to...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:da bar tako fulam stalno
Eno otvotio sam temu, sasvim ozbiljno.
Mislim da imamo dobru šansu, otvorilo nam se :)
A na Argentini smo vidjeli kako se može igrati na 200% snage
2015-09-08
1 Eiji Kawashimavuksadinare wrote:pa tako nekako...to su igraci koji igraju u ponajboljim europskim klubovima,ligama...jos bi razumio d aje reprezentacija sastavljena vecinom od hnl igraca pa bi ovaj uspjeh bio vanzemaljskih razmjera...ali sa ovakvim igracima govoriti d aje ne znam 1/8 finala ili 1/4 finale grandiozan uspjeh..mala zemlja i te fore...bzv..to je mozda za japance grandiozan uspjeh jer 98% japanaca igra u japanskoj ligi...ali za ovakve nase igrace bi trebali ovakvi rezultati biti jedna konstanta...flumen wrote:nisu to ona vrimena vise kad su u reprenzetaciji morali bit malo zvezda-partizan, malo jajduk-dinamo...vuksadinare wrote:tre wrote:...znam nas mentalitet..
3 Gen Shoji
5 Yuto Nagatomo
7 Gaku Shibasaki
(do 81')
8 Genki Haraguchi
(do 81')
10 Shinji Kagawa
14 Takashi Inui
15 Yuya Osako
17 Makoto Hasebe
19 Gotoku Sakai
22 Maya Yoshida
Pričuvni igrači
16 Hotaru Yamaguchi
81'
4 Keisuke Honda
81'
di je tih 98%?
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
na sto konkretno mislis?klerko wrote:1 Eiji Kawashimavuksadinare wrote:pa tako nekako...to su igraci koji igraju u ponajboljim europskim klubovima,ligama...jos bi razumio d aje reprezentacija sastavljena vecinom od hnl igraca pa bi ovaj uspjeh bio vanzemaljskih razmjera...ali sa ovakvim igracima govoriti d aje ne znam 1/8 finala ili 1/4 finale grandiozan uspjeh..mala zemlja i te fore...bzv..to je mozda za japance grandiozan uspjeh jer 98% japanaca igra u japanskoj ligi...ali za ovakve nase igrace bi trebali ovakvi rezultati biti jedna konstanta...flumen wrote:nisu to ona vrimena vise kad su u reprenzetaciji morali bit malo zvezda-partizan, malo jajduk-dinamo...vuksadinare wrote:tre wrote:...znam nas mentalitet..
3 Gen Shoji
5 Yuto Nagatomo
7 Gaku Shibasaki
(do 81')
8 Genki Haraguchi
(do 81')
10 Shinji Kagawa
14 Takashi Inui
15 Yuya Osako
17 Makoto Hasebe
19 Gotoku Sakai
22 Maya Yoshida
Pričuvni igrači
16 Hotaru Yamaguchi
81'
4 Keisuke Honda
81'
di je tih 98%?
2015-09-08
a strinić je vječna prevara hrvatskog nogometa... više službenih nastupa ima rakitić u barci u godinu dana nego strinić u osrednjim klubovima u 5.... to je zapravo jedna od najporaznijih stvari našeg tima.... izgleda neamo lijevog beka....
klerko- Posts : 2144
2014-10-23
pa ti se trpaš i motaš pod nogama, a da te ništa nisam ni pitala, ni pozvala, a niti prozvalaYehudim wrote:Noor wrote:a vidi kako se dižeš na zadnje...nisam iznenađenaYehudim wrote:Noor wrote:bolji? pa što nisu onda u regularnom vremenu zabili još koji gol i pokazali da su bolji?
A zašto nismo mi ?
negdje si vidio nase izjave da smo bili bolji u igri? pokaži.
a u penalima smo bili, imaš rezultat!
jel te jako boli?
kmeee...
Ti si stvarno glupa i bezobrazna
Podlo insinuiraš nešto šta nisam reka niti napisa
Odjebi od mene u buduće, šta se trpaš di te nitko ne poziva niti proziva............odjeb dakle dokle god se ne unormališ.
a kad smo već kod toga, najbolje da ću od tebe tražit dozvolu da pišem i gdje da pišem...
strinić je do sad odigrao sp bez veće pogreške...
više je usro lovren...
više je usro lovren...
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo u nogometu!
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
» Svjetsko prvenstvo u nogometu. Gdje je iduća kriza ili oružani sukob?
» Svjetsko prvenstvo....
Page 26 of 50