Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
nema se šta nadodati...jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Josephe Goebbelse, jesi to ti?muckodjubre wrote:treba imati muda,ali kapetan je pokazao da se ne boji preuzeti inicijativu jer zna da je ovo njegova ekipa i da dečki vjeruju u svoga vođu i kapetana...
:D
Jel ti ovo ozbiljno pišeš?
:)
Veliki igraci se znaju podrediti momcadi, a ne trce samo za slavom...dakle, ne smiju igrati u Realu npr...imamo deset boljih izvodaca prekida barem, ali ne Luka, kojem ode meniskus pri jacem udarcu lopte mora sve pucati...
End- Posts : 21177
2015-08-25
muckodjubre wrote:da je van 16m,zadnji čovjek onda je crveni...jasambrend wrote:muckodjubre wrote:scorpion wrote:Jebali vas penali. Ne treba gledat penale, nego cijelu sliku.
Demo da tebe pitam, zašto onaj branić Danske nije dobio crveni kad je napravio penal? Mislim svaka njemu čast što je spasio čisti gol (to bi i ja napravio) ali kako je dobio samo žuti? Zar zadnji igrač po pravilu ne dobija crveni kad napravi faul?
valjda jer je penal dovoljna kazna,po meni je to OK
Kakva dovoljna kazna, o cemu ti? Vidi se sto vam je Mamic napravio od sudenja u HNL-u pa cemo sve odokativno procijenjivati...cist crveni, bez rasprave.
šta su rekli u studiju žuti,beusan i joško?
Ajme, gol sansa je cisti crveni...penal uopce nije kazna, nego u tom slucaju crveni...igrao je zadnjeg covjeka, onemogucio gol i onda za nagradu jos dobije promasen penal. Crveni ko kuca.
darth_vader-
2014-04-17
naši u 4finalu i sad samo rusi mogu spasiti novu poplavu suza kada kapetan povede svoje dečke u polufinale i moguće dostizanje generacije '98
Nakon penala opali šut sa 16 m, a balun padne 16 puta na pod dok dodje golman u naručje...End wrote:ne znam kako njega nije sram izvodit prekide kad ne može loptu dobacit...fridrih_niche wrote:Zasto štakor izvodi prekide?
Ostavi Raketi te umjetničke stvari i nastavi trcat za znalce, bezmudo smeće maleno...
;)
da takva jedna igračina kako kažu ne može skužiti da je preloš u prekidima i ne da priliku boljima..
Tragedija...
Raketa je Bog za njega i triba te stvari ostavit velikim dečkima...
;)
Guest- Guest
kad bolje pogledaš da u pravu si,gol bi bio 1000% i ovo je samo šansa za ekipu da se spasi zicer golajasambrend wrote:muckodjubre wrote:da je van 16m,zadnji čovjek onda je crveni...jasambrend wrote:muckodjubre wrote:scorpion wrote:Jebali vas penali. Ne treba gledat penale, nego cijelu sliku.
Demo da tebe pitam, zašto onaj branić Danske nije dobio crveni kad je napravio penal? Mislim svaka njemu čast što je spasio čisti gol (to bi i ja napravio) ali kako je dobio samo žuti? Zar zadnji igrač po pravilu ne dobija crveni kad napravi faul?
valjda jer je penal dovoljna kazna,po meni je to OK
Kakva dovoljna kazna, o cemu ti? Vidi se sto vam je Mamic napravio od sudenja u HNL-u pa cemo sve odokativno procijenjivati...cist crveni, bez rasprave.
šta su rekli u studiju žuti,beusan i joško?
Ajme, gol sansa je cisti crveni...penal uopce nije kazna, nego u tom slucaju crveni...igrao je zadnjeg covjeka, onemogucio gol i onda za nagradu jos dobije promasen penal. Crveni ko kuca.
ma ništa suba, raketa... samo bankomatić, on sam igra, kojih U23, više je to U1.PABLO ESCOBAR wrote:
On je kurac. Suba mu je zivot spasio
2015-08-25
Peticija da mu se oduzme traka kapetanafridrih_niche wrote:Dominiras večeras!PABLO ESCOBAR wrote:Nula beskarakternafridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:U pravu si Luka Modric je pokazao da je nista u odlucujucim trenutcimafridrih_niche wrote:Fala ti Boze šta je Raketa tu...
Triba neko povest ove momke naprid kad bezmudi bankomati to nisu u mogućnosti...
<3
Lako je u realu kad uvik imas suce iza sebe
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
haha tako nekako...fridrih_niche wrote:Znaci, ko ne voli Modrića, mrzi Hrvatsku...
Lol...
Level retardiranosti u državi je skocija za 50 %...
2015-08-25
Al kako je štakor puca penal u raspucavanju, majko mila...
Ono je takva sramota od penala da me je susramlje napalo ka tsunami...
:(
Guest- Guest
Rakitic je vodja hrvatske suba doglavnik.End wrote:ma ništa suba, raketa... samo bankomatić, on sam igra, kojih U23, više je to U1.PABLO ESCOBAR wrote:
On je kurac. Suba mu je zivot spasio
Modricu treba dati Sup kartu
Nulaaaa smece
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Covik je dokaza da je kurac od igracafridrih_niche wrote:Al kako je štakor puca penal u raspucavanju, majko mila...
Raketa puca panal ka Pirlo
2015-09-13
raketa može slobodno kandidirati za MVP-a turnira... ovo je fantazija kako igra.fridrih_niche wrote:Fala ti Boze šta je Raketa tu...
Triba neko povest ove momke naprid kad bezmudi bankomati to nisu u mogućnosti...
<3
2015-08-25
Ma kakva kapetanska traka...
Kad bi mi bili normalna država onda štakor ne bi ni smija igrat za drzavu...
Al posto smo nakaradna država onda štakor postaje junak...
A svatko ko govori protiv njega i drugih kriminalaca je jugonostalgičar, orjunaš, cetnik, mrzitelj Dinama, Hrvatske, branitelja...
Koje shizofreno društvo...
;)
A svatko ko govori protiv njega i drugih kriminalaca je jugonostalgičar, orjunaš, cetnik, mrzitelj Dinama, Hrvatske, branitelja...
;)
Guest- Guest
U usporedbi sa stakorom svicarac je gerd mullerEnd wrote:raketa može slobodno kandidirati za MVP-a turnira... ovo je fantazija kako igra.fridrih_niche wrote:Fala ti Boze šta je Raketa tu...
<3
2015-09-13
Imamo sricu da je Raketa tu...
Bez njega bi sve bilo puno teze...
;)
Bez njega bi sve bilo puno teze...
;)
Guest- Guest
drago mi je da ima nekoga na ovom forumu da je normalanfridrih_niche wrote:Dominiras večeras!PABLO ESCOBAR wrote:Nula beskarakternafridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:U pravu si Luka Modric je pokazao da je nista u odlucujucim trenutcimafridrih_niche wrote:Fala ti Boze šta je Raketa tu...
<3
2015-08-25
kakva poplava suza...šta će tek biti u subotu oko 22h ako naši prođu u polufinale ili ne dao bog da modrića izaberu u momčad turnira ahahahha
Niche ja nessmin u RHfridrih_niche wrote:Ma kakva kapetanska traka...
;)
A ziva me to jede gospe mi jede me
Toliko da pijen tablete za smirenje
A
Zasto jer sam mladost dao zemlji koja oprasta agresoru I lazovima tipa luka
2015-09-13
sad će biti gušt ovaj tjedan pratiti daljnju borbu za prolaze dalje i čekati da kapetan LM10 povede svoje trupe u novu pobjedu...
i nitko nije dobio žuti karton...
i nitko nije dobio žuti karton...
muckodjubre wrote:kakva poplava suza...šta će tek biti u subotu oko 22h ako naši prođu u polufinale ili ne dao bog da modrića izaberu u momčad turnira ahahahha
Prcin ti mater Raketa I Suba su nas spasili
2015-09-13
U manjini smo, al ima nas...End wrote:drago mi je da ima nekoga na ovom forumu da je normalanfridrih_niche wrote:Dominiras večeras!PABLO ESCOBAR wrote:Nula beskarakternafridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:
U pravu si Luka Modric je pokazao da je nista u odlucujucim trenutcima
Guest- Guest
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50