Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Štakor je kriminalac koji nema muda...scorpion wrote:Netočno! Ko govori da je Luka prevara ili je pun mržnje ili nema pojma o nogometnoj igrifridrih_niche wrote:Znaci, ko ne voli Modrića, mrzi Hrvatsku...
Lol...
Level retardiranosti u državi je skocija za 50 %...
:D
Svi koji ga podržavaju ne žele dobro ovoj državi...
I to je sve...
;)
Guest- Guest
A I Bog neda kad lazes
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:U pravu si Luka Modric je pokazao da je nista u odlucujucim trenutcimafridrih_niche wrote:Fala ti Boze šta je Raketa tu...
Triba neko povest ove momke naprid kad bezmudi bankomati to nisu u mogućnosti...
<3
Guest- Guest
Ja u svoju zemlju nesmin uci.fridrih_niche wrote:Štakor je kriminalac koji nema muda...scorpion wrote:Netočno! Ko govori da je Luka prevara ili je pun mržnje ili nema pojma o nogometnoj igrifridrih_niche wrote:Znaci, ko ne voli Modrića, mrzi Hrvatsku...
Lol...
Level retardiranosti u državi je skocija za 50 %...
Svi koji ga podržavaju ne žele dobro ovoj državi...
I to je sve...
;)
A Dao bih joj sebe I djecu Ali triba
A stakor vam je idol
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
scorpion wrote:Jebali vas penali. Ne treba gledat penale, nego cijelu sliku.
Demo da tebe pitam, zašto onaj branić Danske nije dobio crveni kad je napravio penal? Mislim svaka njemu čast što je spasio čisti gol (to bi i ja napravio) ali kako je dobio samo žuti? Zar zadnji igrač po pravilu ne dobija crveni kad napravi faul?
valjda jer je penal dovoljna kazna,po meni je to OK
On je idol samo onima koji podržavaju kriminal u ovoj napaćenoj državi...
Na žalost, ima previše ovci i nojeva koji održavaju ovaj kriminalan status quo...
;)
Na žalost, ima previše ovci i nojeva koji održavaju ovaj kriminalan status quo...
;)
Guest- Guest
Nula beskarakternafridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:U pravu si Luka Modric je pokazao da je nista u odlucujucim trenutcimafridrih_niche wrote:Fala ti Boze šta je Raketa tu...
Triba neko povest ove momke naprid kad bezmudi bankomati to nisu u mogućnosti...
<3
Lako je u realu kad uvik imas suce iza sebe
2015-09-13
POGLEDAJTE ŠTA JE LANA BAŠ STAVILA NA INSTAGRAMUbafalo wrote:danas je dan slavena idemoooo
https://www.instagram.com/p/BktBufSl6s2/?taken-by=lana_jurcevic
HAHAHA ISTA SLIKA LANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA to je kad dvoje ljudi misli isto telepatska povezanost
muckodjubre wrote:scorpion wrote:Jebali vas penali. Ne treba gledat penale, nego cijelu sliku.
Demo da tebe pitam, zašto onaj branić Danske nije dobio crveni kad je napravio penal? Mislim svaka njemu čast što je spasio čisti gol (to bi i ja napravio) ali kako je dobio samo žuti? Zar zadnji igrač po pravilu ne dobija crveni kad napravi faul?
Kakva dovoljna kazna, o cemu ti? Vidi se sto vam je Mamic napravio od sudenja u HNL-u pa cemo sve odokativno procijenjivati...cist crveni, bez rasprave.
darth_vader-
2014-04-17
lana prati ovu temu uvjeren sam samo nikad ne bi priznala normalno ne bi ni ja da me netko pita
bafalo wrote:POGLEDAJTE ŠTA JE LANA BAŠ STAVILA NA INSTAGRAMUbafalo wrote:danas je dan slavena idemoooo
https://www.instagram.com/p/BktBufSl6s2/?taken-by=lana_jurcevic
HAHAHA ISTA SLIKA LANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA to je kad dvoje ljudi misli isto telepatska povezanost
Guest- Guest
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Raketa > bezmudi štakor
End- Posts : 21177
2015-08-25
lana prati ovu temu uvjeren sam samo nikad ne bi priznala normalno ne bi ni ja da me netko pita
Dominiras večeras!PABLO ESCOBAR wrote:Nula beskarakternafridrih_niche wrote:PABLO ESCOBAR wrote:U pravu si Luka Modric je pokazao da je nista u odlucujucim trenutcimafridrih_niche wrote:Fala ti Boze šta je Raketa tu...
<3
Lako je u realu kad uvik imas suce iza sebe
Guest- Guest
End wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Raketa > bezmudi štakor
Guest- Guest
da je van 16m,zadnji čovjek onda je crveni...jasambrend wrote:muckodjubre wrote:scorpion wrote:Jebali vas penali. Ne treba gledat penale, nego cijelu sliku.
Kakva dovoljna kazna, o cemu ti? Vidi se sto vam je Mamic napravio od sudenja u HNL-u pa cemo sve odokativno procijenjivati...cist crveni, bez rasprave.
šta su rekli u studiju žuti,beusan i joško?
ne znam kako njega nije sram izvodit prekide kad ne može loptu dobacit...fridrih_niche wrote:Zasto štakor izvodi prekide?
Ostavi Raketi te umjetničke stvari i nastavi trcat za znalce, bezmudo smeće maleno...
;)
da takva jedna igračina kako kažu ne može skužiti da je preloš u prekidima i ne da priliku boljima..
2015-08-25
Budimo realni, kakva je to kazna? Ono bi bio čist gol, čak je i golmana prešao. Crveni je i manje od onogamuckodjubre wrote:valjda jer je penal dovoljna kazna,po meni je to OKscorpion wrote:Jebali vas penali. Ne treba gledat penale, nego cijelu sliku.
bafalo wrote:lana prati ovu temu uvjeren sam samo nikad ne bi priznala normalno ne bi ni ja da me netko pita
bafalo cute
nema se šta nadodati...jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Josephe Goebbelse, jesi to ti?muckodjubre wrote:treba imati muda,ali kapetan je pokazao da se ne boji preuzeti inicijativu jer zna da je ovo njegova ekipa i da dečki vjeruju u svoga vođu i kapetana...
Jel ti ovo ozbiljno pišeš?
:)
Veliki igraci se znaju podrediti momcadi, a ne trce samo za slavom...dakle, ne smiju igrati u Realu npr...imamo deset boljih izvodaca prekida barem, ali ne Luka, kojem ode meniskus pri jacem udarcu lopte mora sve pucati...
2015-08-25
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50