ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Svjetsko prvenstvo 2018.

Page 44 of 50 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Go down

Svjetsko prvenstvo 2018.  - Page 44 Empty Re: Svjetsko prvenstvo 2018.

Post by muckodjubre 2/7/2018, 16:41

marcelo i costa ozljeđeni?

muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by darth_vader 2/7/2018, 16:41

fridrih_niche wrote:
Serbia Strong wrote:Kažem ja, to je bilo svršavanje i skakanje od sreće kada je modrić promašio penal...
Samo totalna gluperda i idiot to može pomislit...
;)

Bilo je jebavanja majki samo, naravno...:)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by FRANK 2/7/2018, 16:42

Serbia Strong wrote:
fridrih_niche wrote:Demo je legenda...
Apsolutno stoji na braniku lopovske Hrvatske i brani svoje kriminalce...
Bar je konstantan u tomu i ja mu čestitam!
<3

Ajde, demo brani domaće kriminalce-ali ti zato braniš i drkaš na argentinskog kriminalca. Zamisi koliki si ti debil? lol!
Ko ti jebe mater srpski kretenu. Ti branis portugalskog kriminalca.  :mog

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by darth_vader 2/7/2018, 16:42

End wrote:haha kad si čuo morića da je ovakvim biranim riječima govorio o bilo kome, to samo dokazuje da je raketa najveći.. pa ovi u našoj reprezentaciji se moraju ulizivati njemu kao u lorealu pederku samo da se mali lopov ne uvrijedi..
najveći nikad neće priznati da su najveći kao raketa i messi, za razliku od modrića koji nema nimalo srama, a nije do koljena raketi, bobanu, šukeru, žutome.. on je sorta kao pederko, običan šljam na dnu nogometne piramide..

:cru
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by FRANK 2/7/2018, 16:43

muckodjubre wrote:marcelo i costa ozljeđeni?
Javi se skorpiki

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by muckodjubre 2/7/2018, 16:43

Serbia Strong wrote:
<3

Ajde, demo brani domaće kriminalce-ali ti zato braniš i drkaš na argentinskog kriminalca. Zamisi koliki si ti debil? lol!

demo brani modrićevu igrački genijalnost koju niče i coo. već godinama omalovažavaju,a on ih šamara iz sezone u sezonu...eto sad su mu 33 pa je pred krajem karijere pa će doći njihovih 5minuta kada modrić bude pred igračkom mirovinom...

Svjetsko prvenstvo 2018.  - Page 44 6b8efe2f85c2b63406b2Svjetsko prvenstvo 2018.  - Page 44 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Svjetsko prvenstvo 2018.  - Page 44 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by darth_vader 2/7/2018, 16:47

vuksadinare wrote:
fridrih_niche wrote:Još nešto...
Plakat će Dalic za Kalinicem, plakat...
Jer takvu klasu u napadu nema ni na terenu ni na klupi...
;)
jbg...ocito ej da je forsirao kramarica i nije ga bas dobio...ako kalinic se nije uklapao u njegovu vizije igre gdje su svi pokretni..trebao mu ej to otvoreno reci..pa kalinic ej vise prostora dobijao i kod cacica...onomad je miljanic '82 rekao otvoreno mlinaricu koji ej tada kotirao kao jedan od najboljih igraca ondasnje jugo lige te sezone 'sinko jesi dobar ali ne uklapas se u moju viziju igre  necu te voditi na svjetsko prvenstvo da sjedis na klupi bezveze'...ocito je dalic vidio i vidi kramarica nakon manđukica kao glavnog igraca u njegovoj viziji...i to je to...mada je kalinic zabio protiv grcke i prakticno odveo reprezentaciju na sp...

Ma kakav Krama...ne smijes ga krivo pogledati u obrani i već gubi duel...Lako mu je na nepostavljenu obranu glumiti igrača...mislio sam da je ipak manje svilenkast...Mandzo je llimitiran, ali se barem potuce i ima taj killer instikt, ali kad treba dimenzija vise u napadu nije ni on taj. Debil se rijesio itekako kvalitetne opcije u napadu...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 2/7/2018, 16:50

PABLO ESCOBAR wrote:
sitting_bull wrote:
fridrih_niche wrote:
PABLO ESCOBAR wrote:
fridrih_niche wrote:Ma kakva kapetanska traka...
Kad bi mi bili normalna država onda štakor ne bi ni smija igrat za drzavu...
Al posto smo nakaradna država onda štakor postaje junak...
A svatko ko govori protiv njega i drugih kriminalaca je jugonostalgičar, orjunaš, cetnik, mrzitelj Dinama, Hrvatske, branitelja...
Koje shizofreno društvo...
;)
Niche ja nessmin u RH
A ziva me to jede gospe mi jede me 
Toliko da pijen tablete za smirenje
A
 Zasto jer sam mladost dao zemlji koja oprasta agresoru I lazovima tipa luka
Sve znan, Ante, sve znan...
Razjebali su ovu prekrasnu zemlju toliko da su danas na cijeni lopovi i kriminalci, a ne pošteni ljudi koji se bore protiv tog sljama...
;)
tvoji tovari su razjebali ovu zemlju glasujući za hdz i kolindu.

vi bi da bude kako vama paše, umjesto da birate sposobne i da cijenite sposobne koji mogu napraviti i za sebe i za druge, a ne samo za sebe.
zamjena teza vam je postao modus operandi kako se puk ne bi dosjetio što radite.

jebote, pun split i Dalmacija grafita kontra kolinde, a onda u drugom krugu samo u splitsko-dalmatinskoj županiji baba dobije 30.000 glasova više nego u prvom krugu, a pobijedi s razlikom od 33.000 glasova.

priznajte već jednom da ste povodljive mazohističke budale možda dođete pameti.
Da u pravu si trebali smo glasati svi za SDP I BJELOGLAVOG SUPA JOSIPOVICA CIJA JE PORUKA DA NOSIMO PARTIZANKE KAPE jer su one simbol ljubavi. Uostalom ti kao zagrizena komunjara bi trebao znati da je hdz desno a sdp lijevo krilo udbe. A na kraju krajeva partizanski tj tvoj general tudjman vam.je stvarao drzavu po mjeri vas komunista. A i predsjesnica se hvali sa didom partizanomstoga jezik za zube

Isti kurac je i debela...ah, ti to svetini o politici? Bozesacuvaj...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 2/7/2018, 16:53

PABLO ESCOBAR wrote:Bafalo Lana je extra kurvica em je isprobala artiljeriju svih tajkuna em je mala i pedofilka kad je lova u pitanju

darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by muckodjubre 2/7/2018, 17:06

odlična akcija

Svjetsko prvenstvo 2018.  - Page 44 6b8efe2f85c2b63406b2Svjetsko prvenstvo 2018.  - Page 44 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Svjetsko prvenstvo 2018.  - Page 44 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2018, 17:27

Zašto neko ovom mrtvom ciganinu ne iščupa nogu da ima za šta da se valja, bog mu mater cigansku jebem...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2018, 17:32

Serbia Strong wrote:
<3

Debilu, u kojem smislu ja branim argentinskog kriminalca?
Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2018, 17:33

jasambrend wrote:
fridrih_niche wrote:
Serbia Strong wrote:Kažem ja, to je bilo svršavanje i skakanje od sreće kada je modrić promašio penal...
Samo totalna gluperda i idiot to može pomislit...
;)

Bilo je jebavanja majki samo, naravno...:)
Jeba san mu sve živo i neživo, naravno...
A kad ga je Raketa na kraju sprašija za pobjedu, opet san se sitija malog gnoma...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2018, 17:33

jasambrend wrote:
End wrote:haha kad si čuo morića da je ovakvim biranim riječima govorio o bilo kome, to samo dokazuje da je raketa najveći.. pa ovi u našoj reprezentaciji se moraju ulizivati njemu kao u lorealu pederku samo da se mali lopov ne uvrijedi..
najveći nikad neće priznati da su najveći kao raketa i messi, za razliku od modrića koji nema nimalo srama, a nije do koljena raketi, bobanu, šukeru, žutome.. on je sorta kao pederko, običan šljam na dnu nogometne piramide..

Ovo san propustija...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by scorpion 2/7/2018, 18:11

fridrih_niche wrote:
jasambrend wrote:

Ovo san propustija...
Svjetsko prvenstvo 2018.  - Page 44 PolyTubBigger1_640x345_acf_cropped-1

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2018, 18:58

PABLO ESCOBAR wrote:
Serbia Strong wrote:
<3

Ko ti jebe mater srpski kretenu. Ti branis portugalskog kriminalca.  :mog

Ko će tebe, zlikovca da brani? :roll Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2018, 19:13

scorpion wrote:
fridrih_niche wrote:
jasambrend wrote:

Ovo san propustija...
Svjetsko prvenstvo 2018.  - Page 44 PolyTubBigger1_640x345_acf_cropped-1
Cristiano, Scorpija & Bracala!
<3

lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 2/7/2018, 19:16

Skorpija's wet dreams...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 2/7/2018, 19:22

Pa koliko ima ovih orjunasa sa bakljama?!
Kazni bandu!
lol!
Svjetsko prvenstvo 2018.  - Page 44 4848bd10

Last edited by fridrih_niche on 2/7/2018, 19:23; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 2/7/2018, 20:07

Švedsku u osmini finala čeka okršaj sa Švicarskom, a uoči sutrašnjeg dvoboja Šveđani su inspiraciju pronašli u Hrvatskoj.
Igrači Švedske pratili su okršaj Danske i Hrvatske, a oduševio ih je Luka Modrić koji je zabio jedanaesterac u raspucavanju nakon što je promašio jedan na kraju produžetaka.
"Bio je to nevjerojatno hrabar Modrićev potez. Prvo je promašio penal u produžetku, a onda zabio iz jedanaesterca, iako je golman bio jako blizu da ga obrani", rekao je švedski kapetan Andreas Granqvist pa dodao:
"Vidjet ćemo čeka li nas sutra sličan scenarij. Spreman sam i odlučan napraviti isto što i Modrić ako bude potrebno. Vidjet ćemo sutra, ne znam koji će biti redoslijed izvođenja penala. Ipak, nadam se da ćemo utakmicu riješiti i ranije."

muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by darth_vader 2/7/2018, 20:09

Bla, bla, bla...truc, srac...normalno da im imigranti siluju ženke...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 44 of 50 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics