Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
..za poludit..japanci bi vec desetharakirija napravili da idu tim tempom...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Hrvatska jedina s dva igrača u najboljoj momčadi SP-a!
Modrić i Vida
Modrić i Vida
Osmorica hrvatskih reprezentativaca ulaze u ogled s Danskom opterećeni žutim kartonom
ŽUTI KARTONI Osmorica u opasnosti od neigranja 1/4 finala
Opasnost od druge javne opomene i eventualnog neigranja u četvrtfinalu SP-a od hrvatskih reprezentativaca imaju: Vrsaljko, Brozović, Rakitić, Rebić i Mandžukić od ‘prvotimaca’ te Ćorluka, Pjaca i Jedvaj od ‘pričuva’.
ŽUTI KARTONI Osmorica u opasnosti od neigranja 1/4 finala
Opasnost od druge javne opomene i eventualnog neigranja u četvrtfinalu SP-a od hrvatskih reprezentativaca imaju: Vrsaljko, Brozović, Rakitić, Rebić i Mandžukić od ‘prvotimaca’ te Ćorluka, Pjaca i Jedvaj od ‘pričuva’.
Pa jebem ti sunce mrtvoPABLO ESCOBAR wrote:Najveci je romano obilinovic.scorpion wrote:Ako izbacimo generaciju vatrenih, onda je Modrić daleko najbolji hrvatski igrač. Ali u onoj generaciji su bili Šuker i Bobankic wrote:Robert Prosinečki, Rakitićev idol iz djetinjstva, rekao je da je Modrić najbolji hrvatski nogometaš u povijesti.
"Ako je to rekao Robi, onda je u pravu. Nitko u Hrvatskoj ne zna više o nogometu od njega. Luka ne samo da je najbolji u povijesti hrvatskog nogometa nego je velik i kao osoba. On je naš kapetan, on nas vodi, mi ga pratimo. Vjerujem da osjeća povjerenje koje imamo u njega", rekao je Rakitić.
Bio bi to i niche ali nichetu je draza bila vutra od baluna
I dok je mlatio po vutri u isto vrime su mu sipali drogu u heroin.
Pa je propao ko argentina sa messijem.
Sada tugu utapa u karlovackom pivu iz dzoks dok u gruzu u konzuma voza viljuskara i slaze palete naravno bez dozvole.
Koji pacenik
Koji si ti ćaća Ante
scorpion wrote:Pa jebem ti sunce mrtvoPABLO ESCOBAR wrote:Najveci je romano obilinovic.scorpion wrote:Ako izbacimo generaciju vatrenih, onda je Modrić daleko najbolji hrvatski igrač. Ali u onoj generaciji su bili Šuker i Bobankic wrote:Robert Prosinečki, Rakitićev idol iz djetinjstva, rekao je da je Modrić najbolji hrvatski nogometaš u povijesti.
"Ako je to rekao Robi, onda je u pravu. Nitko u Hrvatskoj ne zna više o nogometu od njega. Luka ne samo da je najbolji u povijesti hrvatskog nogometa nego je velik i kao osoba. On je naš kapetan, on nas vodi, mi ga pratimo. Vjerujem da osjeća povjerenje koje imamo u njega", rekao je Rakitić.
Bio bi to i niche ali nichetu je draza bila vutra od baluna
I dok je mlatio po vutri u isto vrime su mu sipali drogu u heroin.
Pa je propao ko argentina sa messijem.
Sada tugu utapa u karlovackom pivu iz dzoks dok u gruzu u konzuma voza viljuskara i slaze palete naravno bez dozvole.
Koji pacenik
Koji si ti ćaća Ante
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Increasing reports that Sampaoli will start neither Higuaín nor Agüero and instead look to use Cristian Pavón & Di María either side of Messi as a false 9..
kemija se neki kurac, umjesto di marije aguero i argentina uizima
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:Increasing reports that Sampaoli will start neither Higuaín nor Agüero and instead look to use Cristian Pavón & Di María either side of Messi as a false 9..
Uzima kurac u svoja usta, kao i uvek kada štakor iz rosaria kolo vodi...
Guest- Guest
Najboljih pet igrača grupne faze po izboru FourFourTwo portala:
1. Luka Modrić (Hrvatska)2. Diego Godin (Urugvaj)
3. Cristiano Ronaldo (Portugal)
4. Harry Kane (Engleska)
5. Hirving Lozano (Meksiko)
Zeko-
2015-08-26
Gdje je Blessi nestao ?
Zeko-
2015-08-26
Rakitic u najboljoj momčadi Svjetskog...
Ništa čudno za najboljeg hrvatskog igrača današnjice...
<3
Ništa čudno za najboljeg hrvatskog igrača današnjice...
<3
Guest- Guest
Messi je u Strinićevom džepu.
Ivan Strinic (Croatia) — A solid and dependable left back who played a key role in keeping Messi quiet in the tremor-inducing 3-0 win over Argentina and was impressive at both ends of the field in Croatia’s opening win over Nigeria. Two games, two clean sheets.
https://www.apnews.com/7cb22e6292434fe1ab4588a0fdc08c70/Messi-missing-from-AP%27s-best-11-of-the-World-Cup-group-stage
Najbolji hrvatski lijevi bek još od Jarnija. Kad se sitim da je tv serviser stavljao Plivarića, a Strinića ne bi ni zvao.
Ivan Strinic (Croatia) — A solid and dependable left back who played a key role in keeping Messi quiet in the tremor-inducing 3-0 win over Argentina and was impressive at both ends of the field in Croatia’s opening win over Nigeria. Two games, two clean sheets.
https://www.apnews.com/7cb22e6292434fe1ab4588a0fdc08c70/Messi-missing-from-AP%27s-best-11-of-the-World-Cup-group-stage
Najbolji hrvatski lijevi bek još od Jarnija. Kad se sitim da je tv serviser stavljao Plivarića, a Strinića ne bi ni zvao.
Guest- Guest
Tragedija...isključivi krivac wrote:Messi je u Strinićevom džepu.
Al eto, nikad nije kasno za ispravit greške...
;)
Guest- Guest
Krece KO a meni krecu vikendi rodjendana,momackih i svatova...valjda cu uspjeti pogledati vecinu tekmi..
"It will take entire Uruguay team to stop Cristiano Ronaldo" - Oscar Tabarez
Diego Maradona, as one of the Legends of Football, makes about 11,300 Euros per match he attends at the World Cup.
2015-08-25
da baš dovoljan je samo godin koji će ga zašamarat u svih 2 puta kad dotakne loptu..
2015-08-25
muckodjubre wrote:Krece KO a meni krecu vikendi rodjendana,momackih i svatova...valjda cu uspjeti pogledati vecinu tekmi..
Demo koja pesma na slavlju te najviše pogodi?
Guest- Guest
Lijepa li si...Serbia Strong wrote:muckodjubre wrote:Krece KO a meni krecu vikendi rodjendana,momackih i svatova...valjda cu uspjeti pogledati vecinu tekmi..
Tvoja glupoća je jednostavno bezgraničnaEnd wrote:da baš dovoljan je samo godin koji će ga zašamarat u svih 2 puta kad dotakne loptu..
Tebe ona od ljube alicica..... ciga san al najlipsiSerbia Strong wrote:muckodjubre wrote:Krece KO a meni krecu vikendi rodjendana,momackih i svatova...valjda cu uspjeti pogledati vecinu tekmi..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» Najpopularniji pojam na Googleu u Hrvatskoj 2018. je "Svjetsko prvenstvo",a u Srbiji #Zadruga" i u BiH?..snjeg na ekranu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 50